«Краса – світло, що проникає вікових осіб і тіл. й

Урсула Ле Гуін публікує поніжний та глибокий текст, написаний Урсулем Ле Гуіном, письменником та літературним критиком, про якісну красу.Краса завжди має правила. Це гра. Я знову дивлюся фортуни, зроблені в грі краси - і компанії не піклуються про те, скільки шкоди вони роблять іншим, скільки вони болять самооцінку. Агер відварює в мене, коли я бачу людей голодування, розсіювання, отруювання себе, не вдалося виконати неможливо. Що стосується мене, я знайшов спосіб зберегти гру до мінімуму – якщо новий помада або досить шовковий спідниця змушує мене відчувати себе щасливим.

Одним правилом гри є те ж саме, незалежно від того, який час і місце ми: красиві завжди молоді. Ідеальна краса – молодість. Це закон життя: молоді красиві, кожен і кожен. Старший я отримую, я бачу його і насолоджуюся ним.

І все ж, коли я дивлюся у чоловіків і жінок, мій вік і старше — їхні приманки, їх артрити індуковані пальці, їх сенілові патчі і набряклих вен — ознаки старого віку не впливають на те, як я думаю про них. Деякі мої старші друзі дуже красиві, інші не є. Краса літніх людей не залежить від гормонів, так як це відбувається в молоді. Тексти пісень, а це означає: Їх краса глибоко, вона походить від кісток. Він пов'язаний з тим, що людина є особою. Краса - світло, що проникає через вікові особи і тіла.

Життя в дитячому тілі дуже легко. Ми працюємо з дорослими. Наше тіло змінюється і змінюється важко. Це драматична зміна, тому не дивно, що багато підлітків втрачають почуття себе, не знаю, хто вони є. Вони дивляться в дзеркалі і запитують, що мені? Хто я?

А потім ми переходимо через це знову, коли ми перетворимо шістдесяти або сімдесяти.

Моя мама загинула на 83, раку, і вона була в багато болю. Слон збільшився в такий спосіб, що організм повністю деформується. Я бачу, коли я думаю, що мій мама? Час. Я хочу, щоб не було справи. Зображення вірно, тому воно було в реальності, і все ж вона розмита, охоплює більш правдиві кадри з пам'яті, як хмара. Він лише один з п'ятдесят років спогадів моєї матері. Останній раз.

Він, за ним, більш глибокий, більш складний, постійно мінливий образ, створений з моєї уяви, з оповідань я чув, з фотографій, з спогадів. Я бачу маленьку червоно-волосну дівчину в горах Колорадо, крихку студентську дівчину з сумним виразом, молоду матір з своєрідною посмішкою, блискучим інтелектом, незрівняним кокеттом, відомим художником, чудовою варильною варильною варильною варильною вартою, прибиранням її квартири, на її столі, затоплення з сміхом. Я бачу бірюзові браслети на її тонкій, фракелетній руці. На даний момент я бачу це все, я дивлюсь на те, що немає дзеркала може відображатися, гарний дух миготливий з легкими роками пізніше.

Це має бути як митці бачити світ і показати його у своїх картинах. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Вони не демонструють нам надфірну красу на рівні шкіри, але призводять до глибокої краси життя.?

www.psychologies.com/self-knowledge/individuality/chto-takoe-krasota-na-samom-dele/