Він може завжди бути Worse: сила висоти

Завжди гірше: Потужність подяки і перспективи

Коли ви прокинете вранці, подумайте про те, що дорогоцінні привілеї це бути живим – дихати, думати, насолоджуватися, любити. (Марка Аврелія)

На черговий день я звернувся до мого чоловіка на шляху до зустрічі. Я не бачив її в дзеркалах. Він був дуже темним. Я пішов з величезного зуба перед автомобілем. Неважко сказати, що це дійсно засмучує мене.

Я відчував. Я не помітив її. Я почав повільно повертатися, а потім ... boom. Оопс.

Відкриваємо двері і подивимося з автомобіля, щоб оцінити пошкодження. А мій чоловік навряд чи буде щасливий з такою «сюрпризою».

Я уявляв його, коли він дізнався, що сталося на автомобілі.

У нас був величезний проміжок. Де отримати гроші на франшизу та ремонт? Ми пішли на ліжко в повній тиші. У в'язку з самотністю і провиною я трахнув у сльози.

У той час у нас була ціла купа проблем: проблеми здоров'я, зламаний котел, відключення електроенергії, зламаний автомобіль. Це свого роду чорної косички в житті. Чому це сталося?

Наші думки мають неймовірну силу. Вони можуть миттєво викликати ланцюгову реакцію насильницькі, нездатні емоції.

Зранку після того, як я збитий на мій чоловік, я дізнався, що мій друг, красива жінка, хороша мати і дружина, був молодий син загинув в автомобільній аварії. Здавалося б, всі мої турботи про зуба почали здаватися безглуздим до мене.

Я пішов з того ж, що один раз. Я також була мати, чия дитина померла в страшній аварії. Я не пам'ятаю, що лежачи безпорадно в згущеній машині і викликав швидку допомогу. Після того, як моя дочка була взята машиною до травматичного центру, і я був прийнятий до місцевої лікарні. В останній день ми поговорили і захопили один одного. З тих пір він відчуває себе, як це було вчора.

Мої очі заповнюють сльозами. Я знаю, як вона відчувала бути матір'ю, яка нещодавно втратила дитину. Я кинувся люпом, що згорнувся в горлі після того, як я був затоплений спогадами жахливого дня я був в аварії з дітьми.

З'ясуйте, що ваш коханий помер, є найгіршим, що може статися. Ви в гельлі, паралізуючий біль. Ви відчуваєте, що ви шукаєте. Ви хочете кричати в терорі і настій.

І це може тривати протягом місяця або навіть років. На жаль, це не мрія.

Тексти пісень, а це означає: Моє серце збивається. Життя був непристойним для мого друга, що зима вранці, взявши дитину. Тим не менш, ніхто не імунітет від цього. Втрата. бой. Ми приїжджаємо до нас. Ми впадаємо в гору і розпад. А потім що?

Коли ви занурилися стресом, натягом, і вагами життя, зупинятися і почати шукати вдячність. Дякуємо Всесвіту, щоб бути живим.

Авто, що зламався, можна ремонтувати. Для того, щоб мати машину в цілому. Якщо у вас є будинок, хоча він потребує ремонту. Для роботи, що важко, але дозволяє сплатити рахунки. Для своєї дитини, яка іноді болить, але виростає сильну особистість. День народження.

Знайти перспективу. Візьміть її в. Спробуйте побачити диво в все і не втратити сподівання, що завтра буде краще.

Оцінити, що ви можете бачити всі кольори заходу сонця. Оцінити, що можна почути гарне спів птахів. Оцінити можливість зробити сніговик з дитиною.

На жаль, багато хто з нас розуміють щось тільки тоді, коли є трагедія в нашому житті. Щоденні проблеми пригнічуються, але завжди є хтось, хто гірше від вас. У вас є зламаний автомобіль і хтось затирається, тому що вони втратили частину себе і зараз намагаються заповнювати порожнечу, що утворився у своїх серцях.

Так, спробуйте це з мною.

Ви отримаєте бізнес. Повернутися і уявіть себе на місці іншої людини, яка стоїть на втраті близьких. Ви не зможете зрозуміти його, але усвідомити про втрату і глибоке захоплення він переживає. Не просте.

Візьміть глибоке дихання, вбирають промені сонця. Пам'ятайте, є багато людей, які будуть неймовірно вдячні за те, що ви вже маєте.

Всі проблеми, які ви стикаються, недбалі. Дякуємо Вам за подарунки Всесвіту! Не брати їх на користь. Видання

Про нас Дафне Греер

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши нашу свідомість - разом ми змінюємо світ!

Джерело: muz4in.net/news/vsegda_mozhet_byt_khuzhe_sila_blagodarnosti_i_perspektivy/2017-03-19-42852