Чоловіча поведінка є наслідком жіночої поведінки

Жінка робить чоловіка чоловіком?

Ви знаєте, якось він став популярним для неправомірних відносин. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. й Зрозуміємо, що всі ми впливають на один спосіб або інший, особливо в тісних відносинах. Але не забудьте, що кожен має вибір. Ви можете поговорити і дізнатися, що неправильно, ви можете змінити щось і спробувати поліпшити, ви можете розбити і почати шукати іншу пару, ви не можете розлучення і почати з ладу "на боці". Щоб зробити або не робити, людина вирішує для себе.

Я думаю, що людина не буде шукати спосіб виправити стосунки, які розвивають і зберігають стосунки виключно жіночий прерогатив, я думаю, звертаюся до деяких немовлят. Вони повинні бути під керівництвом, направляючи, навчатися, інструктувати, пояснювати.

Зараз модно для жінки, щоб віднести суперпотужність до впливу чоловіків. Здається здоров'я для обох сексів, щоб поділитися відповідальністю. Ви можете впливати на те, що ви особисто контролюєте, що залежить від вас. Тільки ви безпосередньо залежать від себе. У зв'язку з тим, що в сім'ї, відносини з батьками та базовим ставленням до світу, риси характеру, психічне здоров'я та наявність комплексів, інтелекту, в кінці. Не можна переконувати, компельувати, або надихнути чоловіка, щоб зробити те, що він не хоче робити.

«Чи не дадуть йому впевненість. Він не буде відповідальним і цілеспрямованим, якщо ви не готові довіряти йому. Він не буде сміливим і емоційно стабільним, якщо ви сумніваєте його, критикує його за свої помилки, і скандалізувати його. Він не буде головою сім'ї, поки ви не зупините боротьбу за владу в сім'ї і здатися на міцні руки.

Я впевнений, що людина може бути впевненим, відповідальним і цілеспрямованим, сміливим і емоційно стабільним. Без жінки в житті. Тільки це з категорії «роби себе». І це про вирощених чоловіків.

Поведінка голови сім'ї - така потреба виникає у чоловіка не тому, що жінка поруч з ним поводиться погано або добре. Це тому, що він хотів його. Поведінка жінки може бути стимулом, але мотив походить від.Коли чоловік любить себе. І з'являється мотив.

427272794

Чи можна привести чоловіка від шляху, коли він зрозумів багато про себе: хто він, чому він, з ким хоче жити і як? Що ви думаєте?

Тексти пісень, а це означає: Я впевнений, що не зовнішнє творіння Богу буде змінити чоловіка. Нехай буде чесним, кожна людина має свою першу і найбільшу любов: матір його. І якщо вона з усією силою безумовної любові не допомогла надихнути чоловіка, щоб експлуатувати, будь-яка поза жінкою навряд чи вдасться. Але можливі зміни. Людина може змінитися. Але тільки коли ви відчуваєте необхідність. Тільки він знає, що йому приводять. Любов, самооцінка, сила або що-небудь. Жінки завжди будуть підтримувати, похвалитися, пишатися її чоловіком. Але ми не будемо заперечувати: тільки ті, хто готовий до них, можуть надихнути зміни.

Цікаво, за деякими експертами, тільки слабка жінка може надихати чоловіка. Для того, щоб чоловік став міцним, він повинен бути слабким. Тільки тоді він зможе переважати спілку з жінкою.

Що таке міцність і яка слабкість? Чи існують чіткі критерії та чіткі визначення? Домінантка в сім'ї припускає, що одна людина краще іншої людини в деяких характеристиках. Чому він раптом має право переважати?

Якщо ми говоримо про фізичну силу, то вона дурна, щоб обговорити: людина природно сильніше. Чи є ви правильно домінувати? Якщо говорити про силу духу, є дуже красиве вираз: «Силь не той, хто не падає, сильний – той, хто піднімається.» Ця сила жінки має відмінно. І слабкість? Чи можна розглянути емоційну слабкість? Скоріше, без того, що соціальний успіх зарекомендував себе від емоційного інтелекту. І є чоловіком, який, наприкінці важкого дня, поклав голову на улюблений ляпас для «чистих» слабких?

Домінантка передбачає наявність боса і підлеглості. А підлеглі не надихають. Вони рубають. Щоб застрягнути, щоб зробити щось неправильно, не радувати боса, не оплачується, щоб покарати. Чи може бути покарання, а також галант і захисне ставлення?

Ми хочемо, щоб шлюб був об'єднаним з двома біологічно нерівними, але однаково цінними особистостями, які знають, як вести переговори, поважати один одному, вирішувати питання в їх компетенції, незважаючи на те, що в будинку є майстер. Не може бути гірше, ніж намагатися стискати свої стосунки в «правильну організацію» сім'ї за правилами, написаними кимось, навіть якщо ці правила вкорінені в давнину історію.

П.С. У одному інтерв’ю російський актор Георгій Тараторкін, який попросив журналіста: «Чому ти переїжджаєш за дружину до Москви, хоча ви були відомим актором в Ленінграді, і не переходив на своє місце?», відповів: «Бекау вона має право на той же творчий шлях до мене. й

Автор: Лілія Ахремчик

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши нашу свідомість - разом ми змінюємо світ!

Фото: леді.tut.by/news/relationship/378893.html