Давід Steindle-Rust: Якщо ви хочете бути щасливими, будьте вдячні.

«Одно, що об’єднує всіх людей, які ми хочемо бути щасливими», – розповідає брат Девід Стейнделл-Раст, монк і міжфаїстський науковець. І щастя, він вірить, народжується вдячність. Натхнений урок про мир життя, шукаючи свій шлях, і над усім, будучи вдячним.

946554

0:11

Що ви знаєте про мене, щось дуже особисте, і є щось я знаю про кожного з вас, що дуже важливо для вас. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Тексти пісень, а це означає: І це те, що ми хочемо бути щасливими. Ми всі Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

1:08 км

Тож тема моєї історії подяка. Що таке зв'язок між щастям і вдячністю? "Це дуже просто." Коли ви щасливі, ви вдячні. Але подумайте знову. Чи дуже вдячні люди? Ми знаємо, що всі люди, які мають все, що вони повинні бути щасливими, але вони не щасливі, тому що вони потрібні щось інше або вони хочуть більше, ніж у них.

І ми всі знаємо людей, які стикаються з великою кількістю недоліків, невдач, що ми самі не хочемо, щоб обличчя, але вони дуже щасливі. Вони випромінюють щастя. Ви дивилися. Чому? Як вони вдячні. Так не щастя, що нас вдячні. Щиро дякую. Якщо ви думаєте про щастя, ви вдячні, подумайте знову. Щиро дякую.

2:25 км

Тепер ми можемо запитати, що саме ми означаємо вдячність? Як це працює? Я маю на увазі ваш особистий досвід. Ми знаємо, як це відбувається. Ми працюємо над тим, хто цінує нас. Ми надамо нам те, що ми цінуємо. І це дійсно дано. Ці два речі повинні бути разом. Це має бути щось значення, і дійсно бути подарунком.

Ви не купили цього. Ви не заробили його. Ви не завадили його. Ви не працювали. Це просто надана вам. І коли ці два речі з'являються разом -- щось, що дуже цінне для мене, і я усвідомлю це подарунок - а потім вдячність спонтанно виникає в моєму серці, а щастя спонтанно виникає в серці. Ось як приходить подяка.

3:30 до 23:00

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми не можемо просто відчути подяку. Ми можемо бути людьми, які вдячні. Щиро вдячна за те, що нам потрібно. Як ми живемо вдячно? Почуття, усвідомлення того, що кожен момент є вказаним моментом, як ми говоримо. Це подарунок. Ви не заробили його.

Ви не були причини. Ви ніколи не можете бути впевнені, що вам буде ще один момент, і все ж це найцінніші речі, які можуть бути передані нам, в даний момент ми з усіма можливостями. Якщо у нас немає цього в даний момент, ми не змогли зробити або випробувати все, і цей момент є подарунком. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

4:42 км

Можна сказати, що подарунок в подарунок є дійсно можливістю. Що ви дійсно вдячні за це можливість, не те, що ви отримуєте, тому що якщо це було десь ще, і ви не маєте можливості насолоджуватися ним, щоб зробити щось з ним, ви не хотіли б подякувати за це. Оппортуність - подарунок в будь-який подарунок, і є приказка: «Чанс рідко йде двічі. й

Подумайте знову. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І якщо ми візьмемо на себе можливість, це запорука щастя. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Переміщення в момент. Ми можемо вдячні за цей подарунок.

5:52

Що означає, що ми можемо подякувати всім? Звісно не. Ми не можемо вдячні за насильство, за війну, за пригнічення, для експлуатації. На особистому рівні ми не можемо вдячні за втрату другу, за невідповідність, за заповіт. Але я не сказав, що ми могли б подякувати всім. Я сказав, що ми можемо вдячні за можливість.

І навіть коли ми зіткнемося з чимось крихітним, ми можемо впливати на це і відреагувати на можливість, яку нам дав. Це не так погано, як це може здатися. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

7:00.

Але кожен зараз і далі, ми дали щось дуже важко, і коли це відбувається з нами, це завдання для вирішення цієї можливості. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Вивчіть терпіння, наприклад. Ми сказали, що дорога до миру не була спринтом, це був марафон. Робиться терпіння. Це важко. Ви можете захищати свою думку, захищати ваші переконання.

Ми надаємо можливість. Навчання, страждання, захист, всі ці можливості дають нам, але вони тільки можливості. І тих, хто користується перевагою цих можливостей, ми любимо. Вони досягають життя. І тих, хто не в змозі отримати іншу можливість. Ми завжди отримуємо ще одну можливість. Це дивовижна багатство життя.

8:09

Так як ми знайдемо спосіб скористатися цим? Як кожен з нас знайти спосіб жити вдячно, не просто від часу, але в будь-який момент? Як зробити це? Дуже простий спосіб. Це так просто, що ми насправді сказали, коли ми були діти, коли ми навчилися перехрестити вулицю. Зупинити його. Дивитися на це. Про нас Це його. Але як часто ми зупиняємось? Ми переїжджаємо через життя. Ми не зупиняємось. Ми не зупиняємось. Ми повинні зупинитися. Потрібно заспокоїти. І ми повинні створювати знаки зупинки в нашому житті.

9:02

Коли я був в Африці кілька років тому, а потім повернувся, я помітив воду. В Африці, де я був, не було питної води. З кожним днем я повернувся на кран, я був дивний. Коли я повернувся на світло, я був так вдячний. Зробив мене так щасливою. Але після того, як він пройшов. Так я поклав трохи наклейки на перемикач і на кран, і кожен раз я перевернув його на, воду!

Залиште цю роботу уяві. Ви можете знайти те, що найкраще підходить для вас, але вам потрібно зупинити знаки у вашому житті. І коли ви зупинитеся, наступне, щоб зробити це. Дивитися на це. Відкрийте очі. Відкрийте вуха. Відкрийте ніс. Розблокувати всі ваші почуття для цього чудового багатства, яке було передано нам. Немає кінця цього. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

10:05

А потім ми можемо також відкрити наші серця, наші серця для можливостей, щоб допомогти іншим людям, щоб зробити інші щасливі, тому що нічого не робить нас щасливими, ніж коли ми всі щасливі. І коли ми відкриваємо наші серця для можливостей, вони заохочують вас зробити щось, і це крок три. Стоп, подивіться, а потім йде і дійсно робимо щось. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Це як правило, можливість насолоджуватися, але іноді це щось більш складне.

10:50

Але все, що це, якщо ми обираємо цю можливість, ми будемо продовжувати його слідувати, ми будемо винахідливими, ці творчі люди, і це коротке "відсутність, погляд, йти", - це таке потужне джерело, яке воно може повністю змінити наше життя. Так як нам потрібно, ми в даний час в середині процесу зміни свідомості, і ви будете здивовані, якщо ви робите, я завжди дивився, щоб почути, як часто згадуються слова «чарівність» і «чарівність».

Ви можете знайти в будь-якій точці світу, вдячні авіалінії, ресторан "Gratitude", кафе "Gratitude", вино, що є подякою. Так, я навіть поїхав у туалетний папір під назвою «Танк тебе». (Дочка) Хмара подяки відбувається тому, що люди починають розуміти, як це важливо і як вона може змінити наш світ.

Ви можете змінити наш світ в надзвичайно важливі способи, тому що якщо ви вдячні, ви не страшні, і якщо ви не страшні, ви не жорстокі. Якщо ви вдячні, ви дієте з почуттям невідповідності, а ви готові поділитися. Якщо ви вдячні, ви будете насолоджуватися відмінностями між людьми і ви поважні всім. Він змінює піраміду влади, яку ми живемо.

12:22

І це не призводить до рівності, але це призводить до взаємоповаги, і це важливо. Майбутнє світу - це мережа, не піраміда, а не піраміда. Революція Я говорю про не насильницьку революцію, і це так революційне, що це навіть фундаментально змінить поняття революції, адже в нормальній революції піраміда влади перевернулася вниз, а ті, на дні тепер на вершині і роблять те ж саме, що інші звикли зробити. Ми повинні створити мережу малих груп і менших, менших груп, які знають один одного, що взаємодіють один з одним, і це вдячний світ.

13:13

Щасливий світ - світ щасливих людей. Щиро вітаємо Вас з Новим роком та Різдвом Христовим! У нас є мережа для вдячного життя, і він швидко виріс. Ми не змогли зрозуміти, чому він виріс. Ми дали людям можливість запалити свічку, коли вони вдячні за щось.

Порада мудрих літніх людей: Що не говорити про.7 вкладення, які можуть призвести до хвороб

І 15 млн свічок злітлися в десятиріччі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І це те, що я хотів би зробити, щоб зробити це трохи більш переконливим для вас, щоб зробити те ж саме, щоб зупинитися, щоб побачити, щоб перейти на.

14:15

Дякую.

14:16

(Applause) Опубліковано

Джерело: www.ted.com/talks/david_steindl_rast_want_to_be_happy_be_grateful? мова=