Неймовірна історія, яка сталася до мого друга.

Якщо навіть найзвичайніший спосіб будинку може бути повно пригод! Якщо ви пропустили останній автобус. Веб-сайт Він розповідає читачеві смішну історію про двох друзів, які вирішили отримати додому поїздом.

Я нещодавно повернувся з друзями після насильницького свята. Друзі жили за межами міста, таксі відмовилися піти туди. Вони поспішають, вирішили ходити на власні два. І на шляху нам довелося перехрестити залізничні доріжки, де був вантажний поїзд, але перехід був досить далеко. А потім народилася ідея в наших мозках, збитих з алкоголем: чому не ми просто піднімаємось між поїздами? Покоївка - зроблено, сходження, а потім склад почав рухатися. Я зумів піднятися і стрибати на іншу сторону, і друг застрягнув кудись. Шукаю навколо, він стоїть судомно чіпляючи до сходів автомобіля, а поїзд ведеться...

Від друга:

Я бачив, що ви стрибали, і я поспішав. А потім почався поїзд. Я вирішив отримати в машині, я думав, що принаймні немає вітру. Я зробив помилку, по суті, вітер в щілинах, я миттєво стала чорною з вугільної стружки і заспокоївся вгору.

Тоді я думав, що в найближчій зміні поїзда буде гальмувати і я б стрибнув. Так, поїзд сповільнився вниз, я пішов і вирішив, як отримати додому. Я дивився і побачив, що поїзд збирався в зворотному напрямку, на своїх автомобілях він був написаний "Северстал". Бінго! Це моє місто! У будь-який час поїзд зупиниться там, дайте мені замерзнути половину години, всі змащені в вугілля, але принаймні я буду додому.

Я стрибав на цьому поїзді, я в рубцевій машині. Невеликий рубль, що летить навколо мене, дивиться на обличчя і вишукано доповнює мій макіяж з вугіллям. Я бачив знайомий поворот, я був готовий стрибати, але поїзд не уповільнюється, навпаки, це тільки швидше. Я думаю. «Я збираюся йти, дамн Москва завойовувати...»

У будь-якому випадку я стрибнув. Добре, що руки і ноги були непристойними, тільки ліве взуття втратили і рукав куртки Tore. Вирощений з кріпача і розсипається боком будинку. І тоді я припинив поліцію... Це добре, що вони вірили в свою історію і навіть кинули її додому, але вони могли б взяти її до відділу!

Веб-камера