332
Мама була правою. й
Мама була правою. йЯ був 16, і я впевнений, що мій життя був краще, ніж її, добре, тому що я розумний. У 16 я здавалася непарно смарт. І я сперечався з нею про все. Вона була сердитися з якоїсь причини. Наші дискусії завершилися з чимось:
Якщо ви відмовляєте, з'їсти спочатку.
до Не прогуляйтеся довго, ви будете замерзнути.
- Вимкніть рот.
На 23, я знав, що це все неправильно. Я не думав більше, але я підозрю, що я буду робити речі по-різному. Я прочитав “праві книги” і відреагував її не врахувати. Я думав, і я думав, що це було погано. Більшість часу почула її,
- Будь-які гроші?
- Просто покажіть мені, який час чекати вас.
- Вимкніть рот.
Потрібно сказати, що занурився в психотерапія з головою на 25, я раптом зрозумів, що була причина, чому все не було настільки великим, як я хотів? А. Я не збираюся тримати тихий. Не сказав нічого. На мій дуже емоційний напад, вона відповів:
- У вас є діти.
- Ви не пощаститесь з батьками.
- Вимкніть рот.
На 30, я ще не збираюся відпочивати. У той час я був 35, я повернувся через моє життя, щоб я не залишав камінь, не повертався. Все навколо мене трахнув, включаючи себе, і тільки вона залишалася мовчним, радіючи на мій рейди на кухні і не запитав непотрібних питань. Я не хотів би сказати їй. Я просто сидів поруч з вами і я мовчав. І вона мовчала. Ви також можете залишатися спокійним. І я не маю нічого сказати їй.
Як це зробити? Не знаю. У житті не було психотерапевтів, смарт-книжок про сепарацію, лекції про кризи підлітків і дорослих жінок. І тепер, що я майже 40, Я розумію з печаткою, що в цьому нескінченному діалогі з нею, я був фриський куля, лютийно відкинув мудрість, за якою, крім книжкових прав і власних амбіцій, мало стояти.
І за її тишею і рідкісними зауваженнями не було найпростішого і наймаршого життя, її життя, життя її матері, і всієї нашої родини, покоління після утворення місця на сонці.
Не о 16, не о 20, не о 25 я хочу помітити очевидні речі:
І як я дивлюся на своїх дітей, я все частіше думаю, що я повинен тримати мовча, щоб не зашкодити, не страшно, щоб не розгубити бажання спробувати жити самостійно.
І в Гамбурзі, що навчила мене, моя мати. І для кожної незручної спроби я можу повернутися в час і виправити речі, мій мама посміхається і каже, що вона не запам'ятовує мої розмаїття. Лукавіт. І щука. І я закрив мій рот.
І в тиші, я можу почути час проковтування. І Я зловив йому в моєму розумі - уповільнився, будь ласка. . йВидання
Автор: Олена Потапенко
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: www.facebook.com/elena.potapenko.26/posts/1168079209979260
Якщо ви відмовляєте, з'їсти спочатку.
до Не прогуляйтеся довго, ви будете замерзнути.
- Вимкніть рот.
На 23, я знав, що це все неправильно. Я не думав більше, але я підозрю, що я буду робити речі по-різному. Я прочитав “праві книги” і відреагував її не врахувати. Я думав, і я думав, що це було погано. Більшість часу почула її,
- Будь-які гроші?
- Просто покажіть мені, який час чекати вас.
- Вимкніть рот.
Потрібно сказати, що занурився в психотерапія з головою на 25, я раптом зрозумів, що була причина, чому все не було настільки великим, як я хотів? А. Я не збираюся тримати тихий. Не сказав нічого. На мій дуже емоційний напад, вона відповів:
- У вас є діти.
- Ви не пощаститесь з батьками.
- Вимкніть рот.
На 30, я ще не збираюся відпочивати. У той час я був 35, я повернувся через моє життя, щоб я не залишав камінь, не повертався. Все навколо мене трахнув, включаючи себе, і тільки вона залишалася мовчним, радіючи на мій рейди на кухні і не запитав непотрібних питань. Я не хотів би сказати їй. Я просто сидів поруч з вами і я мовчав. І вона мовчала. Ви також можете залишатися спокійним. І я не маю нічого сказати їй.
Як це зробити? Не знаю. У житті не було психотерапевтів, смарт-книжок про сепарацію, лекції про кризи підлітків і дорослих жінок. І тепер, що я майже 40, Я розумію з печаткою, що в цьому нескінченному діалогі з нею, я був фриський куля, лютийно відкинув мудрість, за якою, крім книжкових прав і власних амбіцій, мало стояти.
І за її тишею і рідкісними зауваженнями не було найпростішого і наймаршого життя, її життя, життя її матері, і всієї нашої родини, покоління після утворення місця на сонці.
Не о 16, не о 20, не о 25 я хочу помітити очевидні речі:
- Головна Я виявила небезпечні люди в житті.Навіть якщо я бачив їх протягом декількох хвилин. Я бачу, але я ніколи не слухав її пораду. І вона ніколи не сказала Святому, "Я сказав вам."
- В той час як я був в правому небезпекі і намагаючись прикусити, Вона спробувала мене на голові.
- Він завжди дав мені свободу, щоб зробити те, що я думав право. Я ніколи не в моєму житті стикався зі своєю опозицією до чого мені важливо.
- Вона завжди чекала мене вдома. Що б не сталося, я завжди маю місце, щоб повернутися назад. І кожен раз отримую там, вона готує смачну. Неважливо, що я на мій дверцят. У три рази вранці або три вдень.
І як я дивлюся на своїх дітей, я все частіше думаю, що я повинен тримати мовча, щоб не зашкодити, не страшно, щоб не розгубити бажання спробувати жити самостійно.
І в Гамбурзі, що навчила мене, моя мати. І для кожної незручної спроби я можу повернутися в час і виправити речі, мій мама посміхається і каже, що вона не запам'ятовує мої розмаїття. Лукавіт. І щука. І я закрив мій рот.
І в тиші, я можу почути час проковтування. І Я зловив йому в моєму розумі - уповільнився, будь ласка. . йВидання
Автор: Олена Потапенко
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: www.facebook.com/elena.potapenko.26/posts/1168079209979260
Відпустка всіх закоханих - хороший маркетинговий рух!
Унікальний засіб для шкіри: зволожує, тони, омолоджує!