Відпустка всіх закоханих - хороший маркетинговий рух!

Додано ряд світлих свят у нашій країні, додано ще одне півскулярно-семі-червне свято і вже забрав корінь. День Святого Валентинай Це також називається День закоханихй

За словами Святого Павла. Валентина – покровителька закоханих. Це чудова ідея, і я зрадився про це 8 березня Хочу привітати наших улюблених жінок ізоляцією від політичної та ідеологічної складової свята.

р.

Але я завжди дива: Чому «Західний» відпочинок так легко вкорінювати в Росії? У православній традиції є тисячоліття. МиротворецьУ другій неділю після Великодня святкує.

Проста відповідь на це питання: гроші. Листівки, «вальантинні картки», символіка у вигляді сердець – все це починає добре продавати.

У бізнесі є така річ, як «видобуток». 14 лютого перетворилося з звичайного дня в день продажу «сердя» символів. Хороший маркетинговий рух!

Ну, Бог з ними, з цими бізнесменами. А ось 14 лютого напередодні великого православного свята. Засідання БогаЦерква святкується щорічно 15 лютого. І відповідно до церковного чартеру, бенкет починається з вечірнього сервісу, який проводився до дня. Так виходить, що замість відвідування храму, в цей час люди витончено підштовхуються до образу у всьому світі задоволення.

«Це добре продає» маркетингові акули підкаже вам без думки про блаземію.

Хочу поговорити про православну молодь. 15 лютого – день зустрічі Господнього – нещодавно відсвяткував День православної молоді! Не знаю про це. й

А можливо, не знаю про такий чудовий відпочинок. День сім'ї, любов і лояльність, яка встигла до дня пам'яті святих Муромських дивних робіт Петра і Февронії - 8 липня

Я люблю відпочинок, коли є радість, подарунки, сміх. І Христос напевно любив свята, бо Він виконав перше диво на весілля бенкет на Cana of Galilee. Але в хорошому часі!

Учні священики стверджують, що вибір світлих розваг в пріоритеті церковних свят не веде нічого хорошого.й

Всі ці рефлекси свідчать про те, що деякі «східні» сили зробили зусилля для популяризації так званого дня всіх закоханих. Навіть заголовок говорить багато. Порівняти і вибрати найкращий:

• День закоханих або Дня сім'ї, любові та лояльності?
  • 8 березня або День Святої Мирхобування дружин?

Наш вибірВидання

Автор: Георгій Абрамов

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.pravchelny.ru/all_publications/publications/ йд=7450