Що ми не можемо змінити нас.

Які найкращі люди вирішують проблеми? Чим незграбний, що нічого не болить? Що цікаво не на всіх. Наш мозок структурований таким чином, що він в першу чергу шукає рішення. Він намагається змінити речі з енергією становлення і дайвінгу. Якщо це не виходить, якщо спроби не призводять до мети, то мозок досягає точки, де відчується ворожість всіх зусиль.

Це важливий процес, в якому ми не можемо змінити нас. адаптація (Я думаю, що ми всі знайомі з «адептиками», які сумісні з пристроями.)

Friedrich Schiller писав:Щасливий чоловік, який навчився утримати те, що він не може змінитися і дати честь того, що він не може врятувати.Що ви не можете змінити - це вирішальний процес для прогресу в житті. Найуспішніші люди – це ті, хто не дає багато маленьких повсякденних збоїв, щоб взяти їх сміливість, але навчаються від них, що не робити.

Відомий інвентар Томас Едісон - сказав він, щоб експериментувати з сотнями різних матеріалів, включаючи такі екзотичні, як charred бамбукові волокна, в спробі створення практичної лампочки. Він був тільки з вольфрамом, що він досяг. Щоб досягти цього, він повинен прийняти кожен раз, що не може бути змінений, тобто незадовільна продуктивність лампочки лампочки, при цьому тримаючись до того, що ще можна змінити, таким чином захопивши спосіб, як в машині.

Ця можливість не є самовизначенням. Багато дітей, підлітковий вік, і навіть багато дорослих не можуть обробляти невдачу і вчитися від помилок. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Що відбувається в нашому організмі в даний момент є біологічно цікавим процесом.

Наша нервова система знає два основні умови:

А) Боротьба/флайсове ставлення ("Тато не йде!"). Наше тіло виробляє адреналін, це змія і тензії. Ми ледь відчуваємо біль, втома, голод і здатні до великого фізичного навантаження.

B) При появі наших зусиль ломи в наших мозкух, і ми відкладаємо себе на необхідність припинення того, що ми не можемо змінити, наше тіло пересувається в стан релаксації. Ми раптом відчуваємо, як втомилися, голодні, виснажені, як загиблий і наскільки важко це все було - і в цій точці сльози часто пливуть, особливо в малюків ("Мама, я так сумний!").

Ці сльози мають зовсім інший хімічний склад, ніж, наприклад, сльози, які виникають при ріжучих цибулях.Вони допомагають організму позбутися від нейротрансмітаторів (біологічно активних хімічних речовин), які були потрібні організму в стані «бороть і рейс» максимально швидко. Народна мудрість говорить про гіркі сльози, які ми захопили щось для того, що ми довглися, але воювали.

Отже, після такого крітингу ми відчуваємо втоми, але водночас, якщо очищається в хорошому сенсі, «розроблений», тобто заспокоївся вниз. Нейродемітатори, які були необхідні для "бороти і польоту" стану, були видалені з організму через нирки і сльози - і ми розслаблені.

Вони не відхилялися,8 Приховані чоловічі омотування

Хоча ситуація не об'єктивно поліпшилася, ми відчуваємо краще і помітимо, що ми можемо жити з тим, що мій тато пішов, щоб працювати знову, мій бабуся не приходить, гамстер помер, і перед вечерею немає цукерки. Це дає нам силу вижити такі неприємності, так як наш мозок пам'ятає, що сумні події, перешкоди і невдачі не кінець світу. Наука викликає можливість впоратися з неприємностями і відновити від криз, вийшовши з них ще сильніше, ніж раніше, психологічна стійкість. Видання

Книга Dagmar Neubronner, Розуміння дітей. Помічник із теорії додатків Гордон Нефельд

Джерело: www.facebook.com/thetenderbean/posts/1150159091768487:0