Як вибрати партнера

Vika - дуже ефектна дівчина. Або досить, не зовсім дівчина, але досить красива, стильна, ефектна жінка. І не тільки жінка, але жінка успішна, принаймні, до тих пір, поки вона не була на замовлення в нашому суспільстві. Не менше, вона є власником престижного автомобіля і власної квартири в елітному житловому комплексі. Одяг від відомого Couturier, дорогий мобільний телефон та інші атрибути соціального успіху. І все це не спадкоємно, не подаровано любов'ю і в той же час заможні батьки, які хочуть порадувати дитину.

Може бути з люблячого чоловіка. Так не одружений, хоча до 30 років вже три спроби, які закінчилися розбиттям. Той факт, що Віка купила все це на власній, в інших словах, заробляв її сам.

Віка, як це зараз модно сказати, бізнесмен. вона має свою не дуже велику, але не невелику і в цілому успішну компанію, яка вона працює. І все добре виглядає в житті. Бізнес повільно зростає і зміцнює. Не без проблем, але не існує. І в цілому, ведення бізнесу в нашій країні без проблем є чимось ненаукової фантастики. І не позбавлений чоловічої уваги. Для тих, хто хоче познайомитися з далекими і близькими планами не менше. А з якоїсь причини мій особисте життя не виходить, і це питання Віка прийшла до мене з.

Як я згадував, за часом ми зустрілися, Вікі вже мали три зірки на фюзеляжу її матової площини. Три здавалося б різні шлюби, як ви розумієте з трьома різними чоловіками. Три історії, які були об’єднані тільки фіналом, адже фіналіст у всіх трьох оповіданнях був одним - добрим Старим розлученням. Тим не менш, не можна сказати, що всі три шлюби мають загальний результат. Дуже схожа сама схема побудови відносин в різних шлюбах. Два з трьох.

Перший раз Віка під коронкою досить рано. У віці 17 років вона була видатною дівчиною і отримала увагу першого хлопця в області, який, як часто буває, був першим бульдом в області. Їхні зв’язки стали стрімко, швидко розвивалися і закінчилися не менше. Пристрасний період любові періодично заміщався періодами кварель, які в цілому вважається нормальними людьми. Спочатку в складі дієслового шпателя відбувалися кварелі. Але, очевидно, на певній стадії молодий чоловік вичерпував дієслові аргументи і почав повільно використовувати аргументи фізичного впливу, знайомого йому в інших ситуаціях.

У перший раз, отримавши ляпас у обличчі під час аргументу, поход був більш боляче, ніж боляче. Крім того, таке лікування було в деяких випадках знайомим з нею, які ми обговорюємо пізніше. Але, як і будь-який бізнес, починаючи від невеликого, пізніше виростає сильніше і розвивається, і напад у відносинах ще не стоїть. В цілому вони досягали перших синців і абразій досить швидко. Схема була утворена в зв'язках, коли Віка опинилася і залишила коляску. Через кілька днів, з квітами і апологиями він прийшов, щоб попросити прощення, що він отримав, після деяких ритуалів, пов'язаних зі свідченнями провини, самофлягації, повин, що це було останнім часом.

Після таких сцен прощення, почуття згортають з поновленою силою, і так далі до наступного гака на правому (або лівому), що Вікка отримала під час наступного показу з коханою. Усе з'явилася схема описана вище. Тим не менш, за час, кількість і якість ударів, які використовуються у вигляді аргументації збільшено. Незважаючи на досить неоднозначну природу відносин, коли Віка досягла віку 18, вони одружені, які, однак, не вплинули на схему розвитку своїх відносин вже законним чоловіком.

Прийміть, що молодий чоловік збив свою дружину вже правово, але з часом він відданий, в періоди кварель, не витрачати гроші на словесну аргументацію, але відразу ж піти на фізичну. Молода дружина також не залишалася в боргі, збільшуючи кількість тантових труб, залишаючи будинок для своєї матері з періодичними часовими спробами помстити чоловікові, наприклад, фліртингом (не обманаючи) іншим чоловікам.

В цілому, поступово розвивається в спіралі вгору, відносини прийшли до її клімаксу. Повернувся додому, обмежений чоловіком 22.00. Не кажучи вже про слово, чоловік висловив своє ставлення до пізності дружини за допомогою ляпасу. Я вгадаю, що б був кінець, якщо Віка зберіг тихий. Або вона лопла в сльози і пішла на маму. Але сильний напій, п'яний з друзями, очевидно, зробив її болдер і в відповідь, вона вирішила цей раз, щоб відповісти на чоловіка зовні коробки. Вона лікувала чоловіка в найуразливіших місцях. Тоді події розвивалися відповідно до законів вуличної боротьби, в яких чоловік був набагато більш досвідченим.

І вже через кілька хвилин чоловік відсвяткував перемогу, поки його пошкодження було зменшено до декількох подряпин на обличчі. У лікарні Вірка ухвалила два важливі рішення. Першим є те, що вона не подається до міліції. По-друге, вона отримує розлучення. Перше рішення було простіше реалізувати, як поліцейський, який прийшов до своєї лікарні, був вилучений, щоб прийняти її пояснення, що вона піднялася і знизилася кілька разів. У той же час вона боролася з об'єктами різного ступеня ступеності різними частинами тіла, що в цілому пояснює походження декількох синців на тілі і обличчя.

поліцейський, який слухав сотні таких роз'яснень, швидко написав її пояснення і побігла про свій бізнес. Впровадження другого розчину складніше. У лікарні з'явився чоловік. На додаток до стандартних апельсинів і квітів він приніс йому глибоке почуття провини і пом'якшує його дії. Я спалив, я пообіцяв, що це буде різним. Він був на колінах, що викликав його останні слова. Але щось змінилося в Vick і з усіх попередніх подібних епізодів, вона залишилася адамантом в її вирішенні, щоб зламатися.

Однак, він загинув чоловіка, щоб остаточно закохатися, з його спробами повернути її, близько року. І весь цей час він досить дроїв її як дратівливий літати. Почуття пішли. Вона не відчувала себе, вона не сердитися з ним. Вона просто не доглядала. Вика вирішив тимчасово закрити свій особистий фронт і зосередити свої зусилля на своїй кар'єрі. Вона приєдналася до компанії як менеджер з продажу, де вона досягла значних успіхів. Вона дізналася, що бізнес був і стала провідним продавцем в компанії. У бізнесі вона відчувала себе як рибу в воді і речі так добре збиралася перша симптоматика хвороби зірки.

Вона вирішила, що вона була зіркою в компанії і абсолютно незамінним працівником. Проведення голодних захворювань у підлеглих або пізніше призводить до виникнення конфліктів з управлінням. Вика не виняток, зварена з головою компанії, яка спробувала вилікувати її від голоду. Віра сильно не погоджується з діагнозом голови і, навпаки, поважала, що вона була нецінена як щодо її, так і з точки зору грошей. У конфлікті поступово зростали і під час чергового загострення, директор у своїх серцях сказав, що ви б командували у вашій компанії, і в мій буде обійматися. Побачила ідею та протягом місяця директор став конкурентами.

У фірмі створено та очолював Віка, Олексій, колега з старого місця роботи, прибув до позиції технічного директора. Разом вони почали нову компанію. Вика займалася управління та під керівництвом ключових переговорів, Олексій в свою чергу піклується про виконання замовлень. Слід зазначити, що причина переходу Alexei після того, як Vika була пояснена дуже просто. Майбутній технічний директор «погано» до свого майбутнього роботодавця. І переходив, перш за все, за рахунок пуповинної, а не перспектив кар’єри. І я повинен сказати, що незабаром ці перспективи стали реальністю. Яка і Олексій почали жити разом, а пізніше формалізували відносини.

Чи є це любов? З боку Alexei так. Не на боці Викі. Олексій став для Вікі не тільки асоційованого, а й його лівої руки і ноги і інших частин тіла. Розумний, виконавчий та присвячуючий Олексій виконав величезну кількість робіт в компанії. На тих ділянках, які перебували в області відповідальності Олексія, Вікі ніколи не мали головного болю. Вона знає, що все буде зроблено належним чином. Олексій був дуже турботливим до Віки, і вона, в свою чергу, відповів йому, якщо не любити, то розташування.

Єдине, що вона думала чоловіка і депутата трохи м'яко. І навіть періодично спробували отримати від нього «реальна поведінка чоловіків». Повсякденно, Вірка влаштувала провокації для свого чоловіка, сподіваючись на виховання його в міцності. Одного разу вона пішла, щоб відвідати друг протягом п'яти днів, відключивши мобільний телефон. Коли вона повернулася додому, вона очікувала чоловіка сердитися. Він знехтує, звикне, відступає. Або ж, можливо, він буде рухатися в обличчя, якщо він щасливий.

Тут Вик чекав розчарування, бо чоловік побачився не в «чоловічому» шляху. А замість скандалу він захопив її і запитав, що сталося. Упродовж п’яти днів він шукав у місті. Нав'язувати поліцію та їхні друзі в пошуку. Алексей сказав, що він був жахливо стурбований її і був неймовірно радий, що вона повернулася. В кінці переконували, що Олексій не може бути перероблений як «небо» людина.

Все добре, ваш чоловік любить, немає скандалів, ви обробляєте божественно. Життя дивний. Але все добре, і щось відсутні. Емоції, пристрасть, привід. Де можна отримати? Вони зустрілися з шансом на презентацію. Запропонували для роботи, і Валер був там випадково. Він жив в іншому місті і прийшов до друзів. Його друзі, в свою чергу, взяв його до шоу. Новинка швидко занурюється.

Все було: емоції, пристрасть, жорстокий секс, романтика, плани на майбутнє. І пішов Валера в місто, і вони почали зустрічати для хітів. Тоді вона йде до нього під егідою відрядження, потім він приходить до своїх друзів і зустрічає її. Узагалі, увімкнення романтики тривав кілька місяців, після чого Валера запропонувала Вейке. Слід зазначити, що були два пропозиції. Першим є одружитися і другий, щоб переїхати в місто.

Перша пропозиція виявила теплу підтримку, але друга викликала сумніви, в першу чергу пов'язані з бізнесом. У зв'язку з цим, бізнес Вікі вже на ноги, а Валера лише почала повертатися на ноги і була в тому, що багато виклику «пошукати себе». Вікі мали серйозні сумніви про доцільність руху. Крім того, вона поважала, що вона буде оцінювати Валера, тому що тут вона має квартиру і бізнес і позицію. І має скромну квартиру від бабусі.

Як вибрати партнера

Але Валера категорично відмовлялася рухатися з рідного міста, пояснивши, що там він мав великі перспективи. Він планує перейти в бізнес, і вона може продати свою квартиру тут і купити її там. Не буде проблем з бізнесом. Вика зможе зробити той самий бізнес в іншому місті. Що ми вирішили. Пояснення з Alexei було неприємним, але Віка не шкодувала нічого. Звісно, це неприємно відображати людину, яка лікує вас таким чином, ідолізує вас. З ким, після того, як ви проживали найгірші п'ять років життя. Але ви не можете сказати своє серце. Її голова і серце були в іншому місці. Олексія не може виграти свою любов, в принципі його несправність. Історія Валера.

Для того, щоб сказати, що Alex is upset не сказав нічого. Вірка не визнав її майбутнім вибухом. У боротьбі за кохану жінку він раптом став твердим і рішучим. Якось він знайшов Валера, пішов до свого міста, і навіть відкинув його на голову. Але він не змінив свої відносини з Vick і досить засвоюється перебуванням, ніж вимагали, скандалізували, звинуватили. У будь-який час знову ламається.

Це право. Продається квартира. Отримано диво. Тим не менш, Віка вирішили не закривати, а повністю зміщено на правих плечах вже офіційно не відступеню. Я переніс речі. Початок нового життя. А точніше, подумала, що нове життя було розпочато, але в реальності почався старе життя. Після переїзду, романтичний період закінчився. Зовсім з-за кордону, Уік був почуття, що вона вже бачив її кудись. Життя в третій шлюб був дуже схожим на її життя в першій шлюбі.

Все почалося з того, що гроші з продажу квартири взяли на себе новий чоловік для просування бізнесу. І щось не вийшло. В кінці гроші є thu-thu. Відповідно, Віка не відчинив свій бізнес, тому що здається, що немає нічого спільного. Єдиним фінансовим забезпеченням було від компанії, що залишилися в іншому місті, що під керівництвом Олексія. Вони жили на те, що гроші, тому що після виходу з ладу бізнес-проекту Валера також віддають перевагу філософії будинку. Особисті стосунки і приклеюються і не приклеюються.

З одного боку, у попередньому шлюбі, з іншого боку, вона стала набагато цікавішим і емоційним. Вони були як вдома, так і не мали нічого спільного. Скандалами і взаємними позовами стали. Вірка знову проповідувала чоловіка, щоб втратити гроші, для обману, для переміщення її в інше місто, де вони нічого не мають, і не пішли її готовим. Він зловив її для чогось. Потім він почав викинути її з дому з валізами. У готелі з'явилася пара разів навіть не встигла провести ніч на вокзалі і в готелі. Підвіска в сім'ї виросла.

І в одну точку, Віка все-таки отримала обличчя. А потім помирати, апології, примирення і всі речі, які ми знали від нашого першого шлюбу. Відчувний епізод, коли після чергового силового прийому Валера розповіла дружині, що ви робили до мене, це не типово для мене. Я ніколи не потрапив до жінки. (Це важливо для подальшого аналізу ситуації.)

Третій шлюб завершився першою в лікарні. Під час чергового сварки Валера побила дружину. Вона не взяла справу до міліції, але так само, як і в її першому шлюбі, вона вирішила відокремити. Це довга історія трьох шлюбів однієї жінки, яка все закінчилася перерву. Вона повернулася в місто. Вона знову пограла свою фірму. Займав її на наступний рівень. Я купила квартиру, автомобіль. В цілому відновлено його матеріальний статус.

Моє особливе життя. Є багато кандидатів, але ніхто не зацікавить. Чому я так ретельно описав історію, що сталося з людиною, невідомою для читача. З того, що Віка приїхали сюди, щоб поділитися її сюжетом. Вона відчувала, що в цих оповіданнях був якийсь образ, що перешкоджав її створенню гармонійних відносин з протилежним сексом. Це причина, що вона хоче знати, коли вона запитала про допомогу. Я вірю, що багато речей в нашому житті не буває. Вибір способу життя не випадково. Не випадково. Наявність або відсутність грошей не випадково. Наша друга половина – чоловік і дружина – ми знайдемо один одного не випадково.

Звичайно, специфічна ваня, Петя, Маша, Таня випадково. Але тип Петіт або Таня не випадково. На шляху багато хто з нас вірять в певну задану життя, в долі, в запрограмованих подіях, які відбуваються з нами. Тільки більшість людей вірять, що це предестинація укладається чимось або кимось зверху. Бог, зірки і всі. Я вірю, що наші вибірки запрограмовані нашою психологією, яка датується нашим дитинства.

Вибір того ж вікі визначено програмою, яка була утворена в дитинстві під впливом навколишнього середовища. Так ми навчимося в іншому розповіді Віка. Історія її дитинства, історія формування цієї програми та механізмів, які привели до відносин, які ми вже знаємо про її доросле життя.

Чи розуміємо, що механізм? – в більшості випадків немає.

Чи можна розшифрувати його і визначити, чому він був сформований? У більшості випадків так.

Чи можна змінити цей замкнений механізм, що призводить до невдачі і часто трагедії? Ми можемо.

Але перш ніж потрапити на другу історію нашої героїні, хотілося б зробити якусь екскурсію в теорію психології. В один раз, дід Фрейд розділив нашу психіку на частини.

1,1 км Свідомість - це те, що ми знаємо в даний момент.

2,2 км Досвідомість - це те, що ми не знаємо, але може легко внести цю інформацію в свідомість.

Наприклад, ви не розумієте, що ви одягалися. Ви вже знаєте. Але до тих пір, поки вони читали своє питання, вони не усвідомлювали його. Це просто те, що ця інформація була пресвідомою і я просто приніс її до свідомості з моє питання. Ви усвідомлюєте, що ви сидячи і т.д.

3. У Підсвідомість – є інформаційні та психологічні механізми, які людина не знає і не може донести до свідомості. Ці механізми часто контролюють дії та дії. І якщо ми можемо зрозуміти і деконструювати підсвідомі механізми, ми побачимо, що наші дії досить логічні з точки зору підсвідомих механізмів. Незалежно від того, як стипендії та ільлогічні ці дії дивляться ззовні.

І тепер ми повертаємо на Vick і намагаємось зрозуміти механізми, які визначали схему, за допомогою яких наш героїн збудував стосунки з чоловіками. Злий перший побачив батько, коли вона була 26 років. Не втирайте очі, це не типо. Вона була 26 років, коли вона вперше зустрілася з батьком. Дякуємо, що мій мама не знає про цю зустріч, інакше це буде скандал. Тому що мама не хоче чути про це чоловіка. Він не для неї. Він зникнув, загинув, зникнув. Він не був, ніколи не буде. І тільки Віка нагадує маму цього чоловіка. батько Вікіна загинув для своєї матері не зараз, але довгий. Довгий час назад. Він загинув той же рік Vic був народився. Він загинув після того, як його мама дізнався, що він обдурив на неї. На боці. Його мати дізнався і відразу ж прокинув його з дверей.

Вони ніколи не розповіли про своє життя. Мати відмовилася від аліментів. Крім того, вона категорично задіє її екс-людії для спілкування з дочкою. Вірка, як і будь-яка нормальна дитина, запитала питання про її батько. Вона була близько чотирьох років. До тих пір суб'єкт батька ніколи не обговорювався. Вже чотири роки Віка побачили, що її однолітки мали як батько, так і мати. Можливо, один з своїх однолітків попросив Віка про батька, і вона переправила це питання мамі. Не важливо. Це питання буде найближчим часом. Реакція матері до цього питання цікава. Вона не придумала романтичних оповідань про батько пілота, який загинув під час випробування бійця, або про батько астроната, який пішов до Марса, або моряка, що лякає Арктики.

Мама сказала, що вона думала. Вона не думала про Дад, щоб покласти його злегка. Вона розповіла вам про те, що ваш батько був сумкою, що він зібрав мене і ви, що я говорю вам, тому що ви виглядали його. І що всі чоловіки худоби. А що, якщо Вик попросить або запам'ятовує його знову, він буде кинутися в ас. І якщо вона вирішила зустрітися з ним, вона вже не її дочку і буде мати вийти з дому. В кінці пояснювальної бесіди про її батько, її мати дав Віка кілька ляпасів як візуальна демонстрація наслідків згадування батька. Слід зазначити, що мама часто поширила руки до своєї дочки. На випадок і вимкнено. Отже, в початкових стадіях освіти утворилася звичаї на обличчі.

Моя мама ніколи не прокоментувала на предмет свого батька, Віка, в свою чергу, також боїться повернутися до цього питання. Якщо суб'єкт батька є табу, то чоловіча тема періодично поповнюється в заявках і освітній роботі матері. І освіти пішли як в слово, так і званого. Вербальні коментарі називають неприємними, але дуже поширеними в процесі освіти. Що таке кіз, що ви не можете довіряти їм, що їм потрібно тільки одне (але пізніше Vika реалізувала те, що саме таке), що все навколо п'яти. Ми не можемо йти далі. Будь-який може дізнатися, що ще додати в цей список.

Тоді мою маму довелося працювати. Так як вона ще була молода жінка, вона спробувала влаштувати своє особисте життя. Який час після розірвання з чоловіком, мама Дікі почала активно зустрітися і спілкуватися з чоловіками. Спілкування різними способами, включаючи сексуально. Звісно, в одній квартирі, в якій мешкала Віка. У звичайному сценарії вечора було те, що чоловіки приїхали відвідати її матір і після того, як в одному кінці кімнати приїжджали ритуальний інтеркурс з чаєм, кавою, горілкою або винним питтям.

У той же час сексуальні дії розгорталися в спальному місці матері, що, якщо Віка не встигла закохатися, вона дивилася в всю свою славу. Дуже часто байдужі жінок, розлучення і з дитиною, з віком зменшують вимоги до партнерів. Цей же процес спостерігався від Vick. З віком якість костюмів моєї матері знизилася перед очима. В результаті відверті скраби і болів почали приходити з кравкою для зеленого змії.

Уявіть це. Ступінь чоловіків, мати секс з різними партнерами на наступному ліжку. Як почувають дитину? Вона була знежирена чоловікам і була загиблою її матері. Загинув пара разів, коли чоловік у своєму будинку. Але обидва спроби мати, щоб нормалізувати її особисте життя, закінчився нічого.

Перші запозичені гроші від матері, а потім зникли кудись, не повертаючи борг. В іншому випадку, коли вони не були вдома. Я думаю, що для тих, хто знайомий з психологією, це вже зрозуміло з історії дитинства Вікі, як і який механізм був сформований в підсвідомому розумі дитини і як цей механізм впливає на її стосунки з чоловіками в житті. На жаль, я думаю, що це означає більш детально, як був сформований механізм і як він працює.

У дитинстві дитина приймає рішення, підсвідомо, як по відношенню до певного явища в житті, і як поводитися. Дитина робить це рішення самому, але навколишнє середовище, в якому дитина розташована грає важливу роль у формуванні рішення. Ми можемо сказати, що сама дитина, але під впливом інших і ситуації, в якій він знаходить себе. Яка дитина вирішить не завжди передбачувана.

Не зрозуміло, що цей вплив призведе до такого і такого рішення. Якщо це були справи, близнюки та близнюки матимуть однакову психологічну програму. Дитина приймає рішення відповідно до свого бачення дійсності в момент прийняття рішення, і рішення часто адаптується в природі, що дозволяє дитині вижити в зовнішньому середовищі. Ситуація, в якій Віка була приведена до формування такого рішення, як «не довіряє чоловіків».

Таке рішення було пов’язано з такими факторами, як ситуація з батьком, ставленням матері до батька, ставленням матері до чоловіків (попередньо я можу сказати, що мати також має відношення «Не довіряє чоловіків»), реакція на чоловіків, які пішли до матері, чоловіки, з якими мама спробувала встановити відносини, які її зазначили.

Як це впливає на поведінку людини як дорослого?

Ми вже зауважили, що рішення не реалізовано, а людина, насправді, не може підозрювати, що він має його. Дівчина може вирішити, що вона просто не щаслива з чоловіками. Насправді, що відбувається, якщо людина має рішення в дитинстві, то як дорослий він буде шукати інформацію, див. лише ті факти, які переконайтеся, що прийняття рішення в дитинстві є правильним. Іншими словами, людина шукає (досвідомо) правильність прийняття рішення в дитинстві.

Жінки з відношенням «не довіряє чоловіків» повинні переконатися, що чоловіки не можуть довіряти. Найлегший спосіб, щоб переконатися, що це знайти чоловіків, які дійсно не можуть бути довірені, які тільки потрібні один і т.д. Тоді є вибір партнера. Жінки починають підсвідомо ігнорувати чоловіків, які можуть бути довірені, які не б'ють, пити, ходити і т.д. Зазвичай жінки кажуть, що такий чоловік не зацікавить їх. І вони цікавлять чоловіків, які можуть потенційно зробити все, щоб отримати довіру свого партнера.

Це проявляється по-різному, хтось починає ходити, хтось переходить в п'яніння, інші не соромляться від нападу, хтось пересуває всі турботи на плечі дружини, які через деякий час починає відчувати себе як корова коня. Існує безліч варіантів, але існує тільки один механізм.

Що далі? Жінка не задоволена відносинами, але вона тягне за собою захоплення. Я не знаю, що вона сподівається на те, що вона говорить про те, що соціально красива до себе та інших. По суті, вона повинна бути впевнена, що він закривається. І для цього потрібно накопичувати негативність. Далі, ця негативність накопичується, відносини підходить до її клімаксу, після чого виникає розрив. Крім того, розрив може статися як за ініціативою жінки (наприклад, наш приклад з Вікою), так і чоловік може залишити. Результат в основному один.

Жінки переконані, що чоловіки не можуть довіряти. Але якщо вона не розуміла причини, які призвели до «розкритого» зв’язку з подальшим розбиттям, то є дуже висока ймовірність того, що наступний чоловік знову стане тим, що люди не можуть довіряти. У разі вики, вибір перших і третіх дружин був чітко обумовлений тим, що обидва з них поведіналися таким чином, що може бути підтверджено в їх вирішенні.

Більш того, часто жінка несвідомо вибрала чоловіка з певними творіннями, в будь-який спосіб допомагає йому розкрити ці справи. У справі Вікі, під час скандалу з чоловіком, вона використовувала такі образи, які зробили її партнера сердитися. По суті, вона спровокувала чоловіка до фізичного насильства (наважна точка, яку вона звикла до нападу, оскільки мама часто дасть їй руки пухким). Вона переносить це насильство і відштовхнула її в точку, де вона могла б сказати: «Чому достатньо, переконаний.» Ви не можете довіряти.

Правда, в розповіді з Віка сталася один момент, який на перший погляд виділяється з загального полотна, але на більш докладному огляді ще більш доводить правильність механізму. Я маю на увазі, другий шлюб. Тут, що називається старою жінкою, є іржа. Вона заміжала неправильний хлопець. Ні ходьба, ні пиття, ні пучок. Він був хороший, теж. З одного боку, добре лікуватися, а з іншого, щось відсутні. Не існує ніяких емоцій, не існує життєздатності, що в ситуації, коли можна потрапити на голову. В першу чергу Vika хотіла виправити ситуацію. Взяти те, що називається Бабу Ягу в його колективі.

Коли ми розповіли про історію другого шлюбу, ми говорили про те, як провокували чоловіка. Вона залишилася на кілька днів і відключила її телефон і зробила інші відверті. Коли я запитав, що? Вона сказала, що вона не знає. Але я З точки зору цих дій було спровокувати партнера до дій, які потрібно Vika. Для неї найкращим варіантом буде не подбати про її повернення з п'ятиденної відсутності, але мати його створити скандал. Як мінімум скандал. Або залишив її. Ще краще в оці.

Але Олексій не брав участі. Тоді Віка зрозумів, що каша не може бути варена з ним і в цей період Валера з'явилась на передмісті, які згодом обгрунтували всі очікування, призначені йому. Я сподіваюся, що я розумію механізм формування відносин, що Vicki має чоловіків. І чому це відносини мають такий результат? Саме тому вона вибрала такі специфічні чоловіки, з якими вона утворилася на такі специфічні відносини.

Насправді, практика показує, що це дуже поширене явище. Саме так буває, що у нас є багато дисфункційних сімей, де поведінка батька і нездатність матері легко формують ставлення до «не довіряє чоловіків» у дівчат. Наприклад, батько і мати постійно сперечаються, мама потім висихає і скаржаться на дочку. А батько поб'є матері. Або тато напої. Або дад з. У нас є багато причин. Дівчинка, ставши жінку, може шукати тих чоловіків, які переконують їх дитячого рішення.

Я часто бачить випадки, коли жінка розуміє цей механізм і вона починає пам'ятати минуле, завжди пам'ятаю чоловіків, які показали інтерес до неї, спробували доглядати за нею. Але вони вийшли з воріт. Зараз колишні костюми мають сильні, гармонійні сім'ї. Жінка пов'язана з її долею з чоловіком, з яким було легше розлучення, ніж почати сім'ю.

У висновку є ще одна точка, яку можна простежити в цій історії. Почуття «не довіряє чоловіків» фактично успадкувала мамою, яка, якщо ви читаєте її історію, повністю переконана в життєздатності цієї хвороби.

Тепер висновок.

Якщо ви не отримуєте разом з протилежним сексом. Якщо партнери зміняться, і схема відносин повторюється, то, можливо, ви не керуєте причинами і почуттями, але по «виставленому» ставленні з дитинства. І зв'язок потрібно переконатися в дійсності такої установки. До речі, установка «Не довіряє чоловіків» представлена у багатьох бізнес-дітах. Можливо, це одна з причин, чому вони стають не тільки леді, але і бізнесменом. Але це, мабуть, матеріал для іншої статті.