Є такі банальні і очевидні думки, що це навіть незручно говорити і писати про них. «Щоб жити, необхідно дихати» – важко уявити більш банальну думку. Якщо ви не знаєте, що вам потрібно поговорити про це. Все зрозуміло за замовчуванням.
Так само, коли ви скажете, що свідоме управління життям починається з відповідальності за життя.
З винятком дуже великої армії шанувальників «дестини долі», як правило, ніхто не сумнівається в цій дисертації. Так, ми робимо. Я не знаю, чому ви йдете про це, тому що це зрозуміло. Для того, щоб жити, потрібно дихати.
Якось все зрозуміло і банально. Тільки одна відмінність. Кожен дихає. Відповідальність за Ваше життя значно рідше.
Ви несете відповідальність за життя? Про нас Так хто жалю? Кінь розуміє, що. Ви прийняли цю відповідальність довго. Вам краще сказати мені... Дуже часто питання, що повністю повторює попередню фразу, і вказує на те, що ніхто не припускав відповідальності.
Це дуже легко визначити, як це питання або проблема, яку людина хоче вирішити. Будь-який, хто хоче зробити експеримент. В той час як надягаючи статтю, візьміть шматок паперу і ручки і зробіть наступне:
1,1 км Написати десять проблем або завдань, які ви хотіли б вирішити найближчим часом.
2,2 км Що таке рішення ви бачите прямо зараз?
3. У Що таке усунення проблеми?
Тепер розглянемо способи, які люди використовують для себе відповідальність.
З’ясуйте, що не всі, що «на конях розуміє», кін приймається як довідник до дії.
Невинні викопати нічого
1,1 км Я не можу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я не можу розпочати спортзал. Я не можу знайти час. Я не можу тягнути себе разом. Я не можу пакетувати... Я не можу. Я не можу. Я не можу. Як і раніше можна зробити без напружування. І оскільки таке рішення не існує, то чи людина витрачає своє життя в пошуках магії, або, розчаровує в пошуку, приймає долю.
2,2 км Здійснення відповідальності іншим особам та пошуку відповідальних осіб: «Предагування правників». «Для чоловіка tyrant» «Не вдалося отримати хорошу роботу...» У відносинах партнерів «Бекаус тебе...», «Якщо вам не було...», “Ви перетягували мене в...”
3. У «Я не народився там», «Чи не є умов», «У кар’єрі можна зробити лише для хорошого». "Не ми, що життя."
4. У «Я хочу, щоб мені зацікавити» «Як пояснити своїм батькам, що я дорослий і не потребує їх контролю», «Я хочу чоловіка...»
5. Умань Відхилити відповідальність за поточну ситуацію: «Не встигає...», «Я буду це зробити, але після...» "Перший ти повинен..." Звичайно, часто виникають ситуації, коли момент не зовсім підходить. Наприклад, відкриття бізнесу в кризі не може бути найкращим варіантом, і така затримка в прийнятті рішення може бути виправдана. Хоча люди, які абсолідують себе, завжди знайде причину, чому вони ніколи не роблять нічого.
6. Слово. "Я поцікавився." "Дуже аннойс мене." "Я не оцінив". Якщо ви аналізуєте фразу, ви побачите, що є елемент пасивності в рецептурі. Хтось або щось зовні впливає на мій внутрішній стан. Але для внутрішнього стану ми несемо відповідальність. А коли ми використовуємо мову, як це, ми не несемо відповідальності за наші почуття.
7. Про нас Гра cripple. Людина, що грає цю гру, говорить про своє захоплення фрази: «Що ви хочете від людини, як мені?» Він знаходить будь-які дефекти в собі або в його житті і тим самим пояснює свої проблеми і його прохідність. Причини дефектності «крипки» можуть бути як захворювання, так і походження «поганої сім'ї», «живлення в невеликому місті без перспектив» тощо.
8. У Знайди відповідь на питання, що не можна відповісти. Це може бути загальними питаннями, до яких немає чіткої відповіді: «Як досягти успіху...» Або пошук гарантованих готових рецептів «Як переконувати це ...», «Як відкрити гарантований прибутковий бізнес...»
9. Навігація Визначення умов для ініціювання дії. Формула цього excuse має наступні конструкції: "Якщо тільки... Я хотів ..." Якщо я жив у іншому місті, я міг би мати кар’єру. Якщо мій чоловік дозволив мені працювати, я б. «Якщо керівництво були достатніми, то...».
Всі ці методи дозволяють взяти відповідальність. Питання для чого? Відповідь проста. Визначення пасивності, що дозволяє підтримувати стабільну самооцінку. Це все "ок" з мене, просто... Самореєстрація.
Є прекрасне слово, яке визначає прийняття відповідальності:
«Хто, хто шукає шлях, він не шукає виправдання. й
Тепер зайти до проблем, які ви сформульовані і подивитися, якщо слово, яке ви письмово містить елементи зрушення відповідальності. Якщо ви знайшли такий механізм, то вам потрібно утворювати проблему, приймаючи відповідальність за нього.
9 Шляхи, щоб прийняти ваше життя в своїх руках
1,1 км Я не можу. Все починається з налаштування «Я можу». Що ми не можемо об’єктивно зробити. Наприклад, стрибайте з місця до трьох метрів. Але це більш гіпотетичний приклад. Більшість проблем є в зоні нашої «можної». Я вірю, що для людського розвитку ставлення «Це не боги, які горять горщики» дуже важливо, що означає базове ставлення «Я можу».
«Я не можу» наголошувати на відсутності можливості, бездіяльності, а тому Не вірно. Важливо формувати проблему, щоб він мав можливість виправити його, і він стає зрозумілим, як це зробити.
Необхідно реформувати не можна, на «скаржі», «диффікулт», «риський» тощо. Якщо ми заміняємо екструзію «можемо» з «гарячою», то зрозуміло, що нам потрібно працювати з страхом, долати його. «Ріск» – навчаються розрахувати варіанти, мінімізувати ризики.
2,2 км Відхилення відповідальності іншим є зручною прикусом. Я добре, і він потворився, тому я не отримую. Але! Ми не можемо змінити іншу людину. Ми можемо змінити себе, нашу поведінку, а потім поведінку інших до нас зміниться. У цьому випадку важливо визначити свою область відповідальності, і попросити собі питання контролю: «Що я можу змінити ситуацію». Немає рекомендацій для інших людей, тільки для себе.
3. У Відхилити відповідальність за обставини. Відновлює попередній пункт. Ми не можемо безпосередньо впливати на багато обставин. Ви можете адаптуватися до них або змінити навколишнє середовище. Немає можливостей для розвитку в невеликому місті? Ми можемо переїхати на великий. Розробити бізнес через Інтернет. Непроможна робота? Час. Хто припиняє другу? Не скажеш мене немає роботи. Ви самотні, тому що немає реальних чоловіків. Підтримайте те, що це неспроможність, і завжди можна знайти.
4. У Намагатися змінити речі, змінюючи інші люди. Я вже сказав, що ми не можемо змінити інші. Подумайте про те, як можна змінити себе. Одна жінка, чоловік якого є успішним підприємцем, скаржився, що він не взяв її серйозно. Чому кажуть, що? Вона підійшов з запитом: «Відкрити мене бізнесом». Він природно відмовив, тому що з таким словом бізнес не відкрив. І вона тримала намагатися з'ясувати, як йому почати бізнес.
5. Умань Неправильний момент може бути дійсно невідповідним. Але є люди, які весь час, всі їхні життя, то це не вірно. Так не про це. Це питання про те, що людина винахідливості, виправдання пасивності.
6. Жнівень Замініть фрази, такі як «Я зненаходився» з «Я нерв». В першу формуванні щось зовнішнє впливає на наш внутрішній стан, і про нього немає нічого. При використанні самоформацій, наша держава залежить від нас, тому ми можемо її контролювати.
7. Про нас Стоп грати на cripple. Ви всі права. Якщо ви повернетеся до образу «крипка», то варто займатися самооцінкою.
8. У Стоп шукає рецепта успіху. Не в принципі. Спробуйте зрозуміти себе, опанувати ефективні технології, створити свій власний рецепт.
9. Навігація Видаліть з lexicon "Якщо тільки..." Це гасло. Якщо тільки в роті були гриби. «Якщо тільки...» – це просто викли.
Посилання:
Взявши відповідальність за Ваше життя, фокусуючись на можливості.
Відповідь на питання:
Що можна змінити ситуацію?
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Це не можна зробити, поки людина не несе відповідальності за своє життя.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Але ми завжди можемо змінити наше сприйняття ситуації.
За тиждень тому ми повернемося з відпустки, і ми запізнили для передачі в Стамбулі. Це була несправність авіакомпанії. Ми зробили те, що від нас залежить.
Змінені квитки. Тоді ми спокійно пішли в готель. І були інші, які пізнали, які здавали щось на довгий час, погрожені суди, були терористичними. Тільки результат не був уражений.
Ми зустрілися на площині вранці. Ми відпочивали, і люди були нервовими, не сонними і втомилися. Вони просто не змогли прийняти ситуацію, що вони не можуть дійсно впливати.
Відповідальність – ключовий принцип життя людини. І як я спробував показати в статті, це не так зрозуміло, як це здається спочатку. Видання
Автор: Борис Литвик
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook і VKontakte, і ми також в Однокласниках
Джерело: www.facebook.com/cross.club.ru/posts/ 111570929211791972