Louise Хай: Не шукайте причину, щоб бути нещасливим

10 кроків до самолюблення Louise Hay

1,1 км Найголовніший момент в науці любові, мабуть, відхилення самокритики. Коли ми розповімо, що нічого страшного відбувається, незалежно від обставин, все можна легко змінити і зафіксувати.

І коли ми думаємо, що все погано, труднощі виникають на кожному етапі. Всі зміни без винятку. Щодня - це новий день. Сьогодні ми робимо трохи по-іншому. Уміння адаптуватися і рухатися вперед з потоком життя є нашою силою. Ті, хто виріс у дисфункційних сім'ях, часто розвивають неухливе почуття відповідальності і розвивають звичаї самокритики.

Подумайте про те, що ви використовуєте для того, щоб скинути себе? Фол, потворна і все інше ...

Необхідно вирощувати почуття самодостатнього і самодостатнього. Ми постійно знаходимо причину нещастя і приниження. Крім того, ми допускаємо хворобу і біль, щоб поселитися в нашому організмі; відкладаємо те, що може бути корисним для нас; промиваємо наш організм, подаємо його спиртом, лікарськими засобами і «здоровими» продуктами. По-іншому, ми всі справи, тому що ми людські істоти, не богиня.

Ми навчимося не претендувати на нашу власну досконалість. Надмірні вимоги ставляться до нас зайвий тиск і не допустити нас з огляду на те, що потребує загоєння.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Кожна з нас має наше завдання, наша роль на Землі. Вони не мають аналогів. І коли ми маємо вирішальне значення себе, він відданий на фоні, стає незрозумілим.

2,2 км Ми повинні зупинити рубати самостійно. Багато хто з нас тероризує себе темними думками, роблячи речі гірше. Слон виростає з літа. Ви не можете жити назавжди, чекаючи щось погано. Ми часто йдемо на ліжко, ментально малюнок найбільш невдалого рішення для нашої проблеми.

Це полога: дитина уявляє, що він має монстра під ліжком, і боявся власних фантазій. Не дивно, що ви не можете спати. Як і дитина, вам потрібно, щоб приїхати і доглядати за вами. Але тепер ви ви вирощуєте і знаєте, що тільки ви можете захотіти себе. Хворі люди часто рубають себе. Як правило, вони присутні найгірші. Вони думають про своїх траур і в результаті вони більше не відчувають себе як людина.

Погані думки можуть руйнувати стосунки між людьми. Ви не отримали виклику – він відразу ж укладає, що ви знаходилися з любові і зараз вирокували до життя Ви відчуваєте покинутий і відхилений.

Те ж саме можна застосувати до роботи. Ви отримали від кого-небудь не дуже плащовий огляд – ви відразу побачите звільнення. Таким чином, ви створюєте та посилаєте паралізацію думок у власній свідомості. Пам'ятайте, що всі вони негативні підтвердження – негативні заяви. Якщо ви зловите себе на негативній думці, подивіться на якийсь образ, який ви хотіли б побачити в своєму місці. Може бути гарним виглядом, захід сонця, квітка, ескіз спортивного життя і т.д. Використовуйте цей образ як перемикач, коли ви виявите себе, намагаючись залягати себе.

«Я не думаю про це». Я подумав захід сонця, троянд або яхт, або, можливо, водоспад. Виберіть будь-яке зображення, яке вам подобається. Якщо ви регулярно виконуєте цю вправу, ви поступово позбавите від своєї колишньої звички. Це вимагає терпіння і наполегливості.

3. У Наступний спосіб полягає в тому, щоб бути ніжним, толерантним і добрим. Орен Арнольд писав з гумором, «Дирого Господи». Я променю для терпіння. І я хочу це прямо зараз! Патіент є дуже потужним інструментом. Більшість з нас страждають від очікувань негайної винагороди. Ми повинні його відходити. Ми не робимо терпіння чекати.

Ми дратуємо, коли ми повинні стояти в лініях. Ми захоплюємо джеми трафіку. Відповіді на всі питання прямо зараз. І всі хороші речі в житті. Дуже часто ми отруюємо нашу незадоволеність іншими людьми. Недостатність – стійкість до знань.

Ми хочемо, щоб відповіді без вивчення уроку або прийняття необхідних кроків в цьому напрямку. Уявіть, що ваш розум є садом. Для початку сад є частиною землі. У нашій країні загусники самозанадного можуть цвісти з пишним кольором, гальковами розчарування, гнівом і тривожністю можуть лежати на кожному кроці. Настав час розрізати гілки старого дерева під назвою страх.

Одного дня ви отримаєте все з шляху і землі буде добре. Ви посіяєте насіння або розсаду рослини радості і благополуччя. Сонце буде падати на землі, ви будете переірвати його з увагою любові. На перший погляд, що нічого не відбувається. Але не зупиняйтеся там, продовжуйте доглядати за садом. Якщо ви хворіли, ваш сад буде рости. Те ж саме буває з свідомістю. Ви – це певні думки. Вони стають садом досвіду і ситуацій, які ви хочете. Але це займає терпіння.

4. У Ми повинні вчитися бути такими, щоб наші думки. Не завадить себе негативними думками.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Ми не можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми можемо дізнатися про цей досвід життя. Для того, щоб бути таким, щоб зробити кінець, щоб всі звинувачення і образи проти себе, а також покарання. Також необхідно навчитися відпочивати. Розслаблення є необхідною умовою для встановлення з'єднання з ВНЗ.

Коли ви відлякувалися і підкреслюють, енергія відрізається від вас. Тільки кілька хвилин, щоб повністю розслабитися тіло і мозок. Закрийте очі і дихайте глибоко протягом декількох хвилин. «Я люблю тебе». Все добре. І ви помітите, скільки заспокоїти ви починаєте відчувати себе. Таким чином, вам не потрібно жити весь час в напруженні і страхі. Медитація щоденно! На додаток, я рекомендую щоденного відпочинку розуму і послухати внутрішню мудрість.

Наше суспільство було зроблено з медитації, доступним тільки до ініціації. Однак медитація надзвичайно проста. Все, що ви повинні зробити, це добре і повторити слова, такі як «лове,» або щось інше, що стосується вас. "ОМ." Цей звук прийшов до нас з давніх часів, я використовую його дуже часто в моїх класах. Я думаю, що це чудово працює.

Ви також можете повторювати заяви, як “Я люблю себе”, або “Я пробачаю себе”, або “Я пробачу.” Потім слухайте внутрішні почуття. Деякі люди думають, що під час медитації процес думки повністю припиняється. Насправді це не потрібно. Курс думок може просто уповільнити, і нічого не запобіжить вільний потік. Деякі сидять з блокнотом і олівцем в руці і напишіть всі свої негативні думки. Таким чином, вони спрощують процес відпуску цих думок.

Коли ми досягнемо держави, де ми можемо спостерігати потік наших думок, неупередженими: «Це страх, це небезпека, і ось думка про любов, є щось непристойне за ним, і тепер я думаю, що кожен буде покинутий...» – це говорить про те, що ми почали використовувати Inner Power і Wisdom. У будь-який час ви можете керувати в будь-який час. Спробуйте зробити медитації для вас. Подумайте це як спосіб концентрування на вищій потужності. Таким чином, ви підключаєте себе і свою внутрішню мудрість.

5. Умань Наступним кроком у підвищенні самооцінки є дізнатися, щоб похвалитися себе.

Якщо критика руйнує внутрішню ядру, то оцінить її. Акноувага вашої влади, Божественний принцип у вас. Ми всі прояви Універсального розуму. Зробивши себе, ви атакуєте сили, які створили вас.

Почати невеликий. Покажіть собі, що ви красиві. Звісно, не буде достатньо. Таким чином, повторити ці слова, не спалюючи час. Довірте мені, це допоможе. Наступного разу ви повинні зробити щось нове і незнайоме, підтримувати себе словами затвердження. Дозволити себе прийняти добро в житті, не замислюючись про те, що ви заслуговуєте його або ні. Я вже сказав, що віра, що ми всі невигідні не дозволяють щастя в нашому житті. Від чого ми хочемо. Але як ми можемо сказати про себе, якщо ми знаємо інакше? Подумайте про позицію, яку ви займаєте в домашніх умовах і в житті загалом.

Ви коли-небудь відчували себе, як досить хороший, німбл, смішний, чоловіча людина? Що ви живете? Ви знаєте, що ви прийшли в цей світ з метою і що це не про покупку нового автомобіля кожні пару років. Що ви готові самі знайти? Ви хочете займатися підтвердженнями, візуалізацією та іншими методами самооздоровлення? Ви готові пробачення? Ви хочете медитувати? Як серйозні ваші наміри змінити життя для кращого?

6. Жнівень Виготовляйте собі засіб для пошуку ногою. Зайдіть до друзів і запитайте про допомогу. Запитати за допомогою в рази необхідності не слабкий, але міцність. Багато хто з нас використовуються для того, щоб бути рогатом і спираючись тільки на себе. Ви не хочете допомогти, тому що ваш ego не дозволяє вам. Але, замість того, щоб ви вийшли на себе, а потім зануритися на себе за власну безсилю, краще шукати допомогу.

7. Про нас Люблю ваші неприємності і недоліки. Все негативно в нас і в житті в цілому є тільки частиною грандіозного плану. Частина програми Всесвіту. Універсальний розум, який створив людство, не може нас поцікавити, щоб зробити помилки або бути сердитися з нашими дітьми. Універсальний розум знає, що ми намагаємось нашим кращим і підтримуємо нас любов'ю. Ми робимо помилки і робимо неправильні варіанти. Однак, якщо ми постійно покараємо себе на наші помилки, то цей візерунок поведінки поступово стає звичкою і стає досить важко відмовитися.

Важко зробити позитивний вибір. Якщо ви не говорите, "Я не знаю свою роботу". Я захоплю мій будинок. Я приготував свою хворобу. Я люблю стосунки. Я бачу все це, навряд чи варто розраховувати на щасливе життя. Пам'ятайте, що не існує труднощів або неприємних ситуацій. Ось щось за кожним з них. Деякі дуже серйозні причини.

Іоан Харрісон, автор любові Вашої Іллі, вважає, що люди не повинні судити себе за свої недуги або їх операції. По суті, слід привітати себе з недугою, так як вона служить надійним чаєм при виборі життєвого шляху.

Слід розуміти, що будь-яка проблема безпосередньо пов'язана з нашим поглядом життя: ми сприяємо створенню проблем, намагаючись контролювати певні ситуації. Після того, як ми усвідомлюємо це, ми можемо знайти вихід з цієї ситуації, не збільшуючи наше здоров’я.

Для багатьох людей, які згодом закупили рак або інші невиліковні захворювання, нездатність сказати «не» владі дуже характерна. Коли вони не говорять, вони відчувають такі ангіни, які на підсвідомому рівні, програма знищення може з'явитися, що говориться не для них.

Я познайомився з жінкою, яка, усвідомлюючи причини її захворювання, відмовлялася обробити її батька попитом і вперше почав жити для себе. Спочатку це було неймовірно важко сказати ні, але після того, як вона щасливо виявила, що вона навчалася і була відновлена. Що б наші негативні стереотипи мислення і поведінки, ми завжди можемо дізнатися, як з ситуації в часі. Саме тому важливо запитати себе наступним питанням: «Щим буде ця ситуація?» Що робити з неї? Чи буде мій досвід? Ми не хочемо, щоб просити себе такими питаннями. Однак, якщо ми дійсно хочемо знати відповідь і подивитися всередині себе, ми знаємо правду. Наприклад, відповідь може бути, «Це єдиний спосіб, що я отримую свою увагу». Про те, як отримати той же результат, використовуючи інші, менш небезпечні способи.

Гумор є одним можливим засобом відновлення. Допомагає відпустити біль і напругу і легше пережити стресову ситуацію. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Часом запрошуємо «прекрасна леді». Вона має таку переконливу сміху, що ніхто не може залишатися серйозним у її присутності. Ви не можете прийняти все дуже особисто, а крім того, сміху має дивовижну цілющу силу. Я раджу дивитися старі комоди частіше, коли ви поганий настрій.

8. У Подбайте про своє тіло. Порадуйте ваше тіло, як чудовий будинок, який ви хочете жити в той час. Ви хотіли б це зробити, піклуючись про це, не б ви? Для початку слід звернути увагу на те, що ви відреагуєте з вашим тілом.

В даний час ліки і алкоголь користуються великою популярністю, два з найпопулярніших засобів втечу від реальності. Якщо ви використовуєте препарати, то не означає, що ви погану людину. Якщо ви не знайшли іншого способу вирішення проблем. Препарати беккону: "Зробити нас!" Ми маємо великий час. І це правда. Ви можете бути в сьомому небі. Тим не менш, наркотики спотворюють вашу реальність так багато, що ви закінчите оплату жахливої ціни.

Після того, як ви прийняли наркотики на деякий час, ваше здоров'я починає різко погіршуватися. В першу чергу імунна система страждає, що призводить до розвитку багатьох різних захворювань. Не можна довше відмовитися від наркотиків. Тому перед тим, як приймати їх, потрібно запитати себе, що штовхає, щоб прийняти цей ризиковий крок. Можливо, ви не встигнете відволікатися? Що стосується постійного використання і залежності, то це абсолютно інша історія. Я ніколи не зустрілася з чоловіком, який по-справжньому любив себе і в той же час взяв наркотики. Наркотики і алкоголь - це спроба позбутися від почуттів неповноцінності, які ми взяли з нами з дитинства.

Коли стан медикаментозної інтоксикації проходить, ми відчуваємо ще гірше, ніж раніше. По суті, ми також відчуваємо винність. У нас ще немає необхідності приховатися від почуттів. Почуття сейфа. Крім того, будь-які почуття рано чи пізно проходять. Ще одним знаком самолюблення є погане харчування. Ми не можемо жити без їжі, оскільки це паливо для наших органів. Без нього не будуть розвиватися нові клітини. Але навіть якщо ми знайомі з основами правильного харчування, ми все ще використовуємо такі продукти, які завдають шкоди нашому здоров'ю і призводять до ожиріння. Навіть майбутні лікарі не навчають основи правильного харчування. Дуже добре, якщо сам медичний студент висловлює бажання ознайомитися з цією темою додатково.

Що зазвичай називають традиційним препаратом в основному на основі медикаментів і хірургічних втручань. Знання про основи правильного харчування можна отримати тільки самостійно, за власним бажанням. Прекрасне ставлення до їжі і здоров'я - прояв любові до себе.

Якщо за годину після сніданку починає закохатися, запитайте себе, що ви ate. Може бути, це те, що ваше тіло не може оброблятися вранці. Зверніть увагу на ті продукти харчування, які дають вам енергію, а також ті, які їх приймають. У цьому випадку можна діяти за допомогою пробної та помилок. Крім того, слід звернутися до фахівця, який відповідав всім вашим питанням.

9. Навігація Я часто наголошую важливість дзеркала. Це дуже хороший спосіб дізнатися, що зберігає нас від любого себе. Існує кілька способів роботи з дзеркалом. Ось один з моїх улюблених. Перше, що робити вранці, щоб подивитися на дзеркало і сказати: «Що я можу зробити для вас сьогодні?» Що принесе вам задоволення і користь? А потім необхідно уважно послухати відповідь внутрішнього голосу. Слідкуйте за порадами протягом всього дня. Деякі люди не можуть чекати відповіді. Це пов'язано з тим, що перед тим, що вони занадто сильно спустошуються: внутрішній голос ще не звикли відповісти на торкнуті слова, повні любові. Якщо вам трапиться щось неприємне під час дня, перейдіть до дзеркала і скажімо, «Я люблю тебе в будь-якому місці». й

Всі події мають початок і кінець, але ваша любов нескінченна. Якщо щось добре буває, подивіться на вашу відбиття в дзеркалі і скажте, «Танк тебе». Щиро вдячні за почуття щастя. Стійка перед дзеркалом може навчати прощення. Спробуйте прощати себе та інші. Шукаєте в дзеркалі, ви можете поговорити з тими, хто вам подобається спілкуватися обличчям до обличчя.

Ви можете дізнатися про відносини з батьками, переваги, лікарі, діти, любителі. Ви можете просто сказати, що ви боїтеся сказати в різних налаштуваннях. І пам'ятайте, в кінці дня ви завжди повинні попросити своїх «партнерів» за любов і затвердження, бо це те, що вам потрібно.

Люди, які не люблять себе, зазвичай не пробачають. Є прямий зв'язок: без загиблості, не половинного серця. Коли ми пробачимо і віддаємо від відповідальності, ми відкидаємо нестерпний тягар від наших плечів і відкриваємо серце любові.

Іоан Харрісон вважає, що, пробачивши себе і своїх батьків, даваючи йти всіх заповітів минулого, людина лікує своє тіло таким чином, що не може робити антибіотик. Ви повинні переконатися, що ваші діти перестануть любити вас. Але якщо вони роблять, вони знайдуть його важко пробачити. Коли ми не пробачимо, нехай не відступає від перемир’я, минуле відштовхує презентацію нашого життя. Якщо ми не живемо в даний час, як ми будуємо наше майбутнє? Стара рубба з минулого може перетворюватися в дегустаційний відвал після деякого часу. Дуже корисно сказати підтвердження перед дзеркалом.

Таким чином, ви дізнаєтесь про себе. Якщо, у відповідь на підтвердження, з’являється гранатовий голос: «Як ви завадили?» Не вірно. Вам не заслуговують, розгляньте собі, щоб отримати цінний подарунок. Змінити не можна до тих пір, поки ви не знаєте, що працювати. Приміщення помилкових внутрішніх голосів є фактично запорукою свободи. Відповіді на негативне ставлення з позитивним твердженням: «Нові я заслуги.» Я даю приємним і корисним досвідом для заповнення мого життя. Повторіть цю заяву, поки вона стає частиною вашого життя.

10. І нарешті, полюбляйте себе зараз. Не чекайте, поки все не вийде. Етернальна незадоволеність своїми руками – це просто звички. Якщо ви можете бути в курсі, якщо ви можете любити і затвердити себе прямо зараз, то ви готові насолоджуватися хорошими речами, які стануть частиною вашого життя. По навчанні любити себе, ви можете любити і приймати інших. Ми не можемо змінити інших людей, щоб залишити їх самостійно.

Коли ми спробуємо змінити когось, ми витрачаємо багато енергії. Якщо ми витратили на себе половину, ми будемо повністю відрізнятися. І, звичайно, ми маємо зовсім інше ставлення. Ви не можете навчити когось жити. Кожен має знайти свій шлях. Все, що ви можете зробити це самостійно. Самолюб - перший крок в цьому напрямку.

Вона допомагає протистояти руйнівним ефектам, які деякі люди можуть мати на вас. Якщо є ситуація, в якій ви повинні зіткнутися з людиною, яка проти будь-яких змін для кращого, то просто любите себе, любити себе на реальну, і долю збере всі труднощі з вас. Що я говорю трохи спрощує. Але, я хочу сказати і знову, що найефективніший спосіб уникнути проблем, які ми любимо себе.

Я вірю, що. Вібрацій любові, що надходять від нас, привернемо до нас любов.

Louise Hay від книги Забезпечити життя