Як я навчився довіряти дітям

І чому це потрібно на всіх?

Я почав навчатися довірити своїх дітей, коли народився мій третій дитина. Я був розірвав між новонародженим, трирічної дочкою, прагнення бути ідеальною матір'ю (для замовлення будинку, вагітної ваги, довіряє стосунки з чоловіком і вічно радісним виразом) і прагнення до сну.

Все це майже закінчився реальною катастрофою, завдяки якій я зрозумів це.

Для того щоб не тільки вижити, але жити з насолодою, потрібно вчитися довірити. Сама. Діти. Люди. Життя.

Не довіряючи своїх дітей, без впевненості, що вони роблять все добре себе (без підказок і навіть іноді без дозволу), життя з ними може бути будь-яким ідеальним - повсякденним, дисципліною, порядком, академічним виконанням, тобто все - але це не буде радісним. Не буде радості в відкритті та впізнаванні один одного. Не буде мати розкіш спілкування з тими людьми, які народилися мої діти. Немає високих. Я хочу.

Що таке довіра у дітей? Це спосіб життя. Звичок, які можуть бути розроблені.

Тому, коли приїжджаємо до мого приміщення, закрийте двері і сидять на роботу (прочитайте книгу, малюйте, процідити на стелю), беручи як нормальне зачеплення, розтоплення і роялення від дверей.

Діти. Вони працюють і живуть. Це океї. Але я знаю, що вони не будуть фізично скидати шафу на себе, і я впевнений, що немає нічого небезпечного в кімнаті, як зламане скло, розсіяні голки, закинуті ножі. Все інше нелетальне. Крім того, діти знають, що вони очищають себе будь-якого, щоб вони не ходили навколо лічильника.

Звісно, я залишаю номер кілька разів: Я покажу вам, щоб покласти файли cookie на столі і нагадувати вам, що вам не потрібно чути дуже гучно, я фактично працюю в наступному номері і мені потрібно розглянути. Але в ньому кожен п'ять хвилин і "навіть їх" занадто багато. Це їхні гості, і вони знають краще, що вони цікавляться, граючи один з одним.

Не схожий на деякі онуки думають. Довіра. Діти. Ви не повинні постійно чекати припливів і неприємних речей від них. Вони не роблять їх. Невідомо, що це дійсно випадково. І вони будуть дуже хвилюватися пізніше.

Що таке філософія довіри мені? Me, ідеаліоніст з комплексом A.A. та повночасною функцією гіперконтролю? Ой! Я можу розповісти вам багато про це, бо шлях довірити дітей багато років.

Спочатку я був диктатором. Я був дуже чітким і коротким про те, що робити. Але досить швидко я отримав з цієї ролі.

Чи є мої солдати, є війна навколо нас, і ми всі разом економимо себе і нашу батьківщину крім того? Не всі. Як замовити?

Абсолютно немає.І я починав переговори з дітьми.Не легко. Виявилося, що вони мають свою думку на будь-якій матерії, яка, відчуваючи вітер зміни, вони відразу почали виражати. А потім було поглиблене обговорення в будинку. Простіше кажучи, базар. Так не підходить для життя великого сімейного варіанту. Після того, як всі думки є думками, але взимку ви повинні носити капелюх, незалежно від того, що ви думаєте про цю тему. Тому оберіть з п'яти запропонованих, які капелюх вам подобається, і вже пішли на прогулянку, інакше весь день і сперечатися в передпокої, обговорюючи капелюх в мінус двадцять. Ступінь. А час - це пітливість.

Так поступово в житті нашої сім'ї були правила, що баланс довіри та безпеки:

Ви ніколи не повинні робити: Боротьба на сході, зробіть задоволення один одному, кидати їжу, грубі ліктя і т.д.

до Одягнена Жінка Голий чоловік І головне (джек або духовка, черевики або кросівки) вирішує мене, мати і діти можуть вибрати колір кросівки і т.д.

- Сім. (тобто, в нашому випадку, чотири) Не очікується: Якщо ви не можете приймати рішення швидко, то інші вирішать для вас, але ніхто не буде стояти і перебувати в передпокої, чекайте, щоб зрозуміти, чи підходить червона або зелена пума для вашого настрою.

Для себе я зробив наступні правила. Спостерігаючи, що для мене простіше довірити дітям, тобто бути матір'ю спокійною і впевненою, а не нервовою і вишитою «вічно бочки-плуг»:

Я не чекаю на роботу і рюкзаки для школи завтра.Це відповідальність дітей, і я свідомо навчаю їх відповідальність за власні справи. Якщо вони забудуть, щоб ставити фарби, вони отримають подвійний в ІЗО, і в наступний раз вони гарантовано перевірять все себе кілька разів;

- Я не тримую замовлення в дитячу. Вони знають, що якщо вони лежать і скажуть, що вони пішли, вони будуть покарані і все одно доведеться чистити все, але не добре буде, але з під палицею. Вони мудрі діти і обирають менше злаків.

Я чесно говорю, що я втомився.Я запитую, щоб залишити мене самостійно або допомогти мені.

- Я кажу подяку дітям. Коли вони допомагають мені,

- Я апологую дітям, Якщо я зроблю помилку, я кричу, я зробив неправильні рішення.

- Я нехай нічого./ лежачи з книгою на дивані / тьміть на телефон / пити склянку вина в разі екстремальної втоми, щоб не розбити на дітей для трюфелів. У мене є іграшки, які покривають підлогу плоским і мають молочні печиво для вечері, ніж парові патти, ніж я проживаю у дітей, які вбивають себе над плитою.

Заборонено себе відчувати провину і потерти. Я проживаю свій вільний час малювання і велосипед. Я їздию велосипедом і фарбою часто і довгий час, тому що після того, як я летю через життя, і не перетягувати по ньому, сумно дихаючи від щоденного навантаження багатьох дітей і власної недосконалості.

Але найголовніше, я дуже хочу бути в миру з собою, тобто довіряю себе, побажання, наміри, захоплення і навіть страхи. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Щаслива жінка щаслива, і я щиро хочу, щоб діти були щасливими. Видання

Автор: Катерина Антонова

Також цікаві: 10 речей про маму, які ще потрібно сказати дитині

Як я трахнув бути злий з мій діти

Джерело: ponaroshku.ru/blog/kak-ya-nauchilas-doveryat-svoim-detyam/