Діти Перестройки: як це було (136 фото)

Діти мого покоління не мають комп'ютерів і це все. Ми не знаємо, що ми не знали, ми не знали, що Warcraft не знаємо. Всі наші розваги зберігалися в приховних місцях будинку, в дворі, в тумбах і мезоні, на балконі і в гаражі (який був це). І тепер я кажу з великою впевненістю, що мій дитинства був набагато цікавішим і насиченим без комп'ютера.

602350 р.

Я запрошу вас пам'ятати, що яскраві атрибути були насичені дитинства. Будь ласка, додайте до коментарів, якщо я забув нічого.

Я не був бильцем, вуличною дитиною або сумкою. Але пам'ятаю, що ми робили на дворі, я іноді відчуваю себе трохи некомфортно. Наші навички можуть бути зараховані найпотужнішим екстремістом: Звичайно, мама не знали про наші трюки, інакше... Я не пам'ятаю про м'яч Ігри, вело, граючи хокею з овочевими коробками замість воріт, я не буду говорити про багато мирних дворикових ігор, таких як ховати-і-секек, catch-up, козаки, "гот" (з м'ячем), їстівно-недимний, черв'яч-стоп, Москва приховує-і-сек, сифа, шнурки, квадрати, класика, клапточки і т.д. Я пам'ятаю тих уроків, які можна було отримати від дорослих на шиї і дуже міцно :

Так я починаю з доведеними знімками.

Знімки.

Хто пам'ятає саморобні рогатки? Вони були двох типів - класика і шпон. Класик вирізати з товстої гілки з виделкою, купивши широкий сірий турнікет в аптеці, отримав шматочок шкіри (можно тихо вирізати будинок з туристичного мішка і варити на сестри) і все закріпили мідним дротом або синім стрічкою:

Таке знімання було заряджено з гладкими гальками, які часто привозили до дворів уздовж з піском або незрілими ягодами, такими як рядин, слива або вишня, які вирощували багато за будинок. Потужність кам'яного пострілу було досить іноді, щоб потерти пляшку шампанського від 3 метрів. Таке сходження було оцінено, бо не всі мали достатньо навичок і коштів, щоб створити його. Для інших цінних речей, таких як Turbo, CinCin і Final90.

Прогулянка і від нічого до цього можна було зробити рогатку простіше - шпон. Для цього на полігоні необхідно знайти товстий алюмінієвий дріт в тампоні і знайти прапорець. З останніми, як правило, не було проблем - це було легко витяговано з гуми нижньої білизни. Найновіші штани, краще прапорець. Від усього цього прийшли щось схоже на це (ліво):

499 р.

Постріл такої стружки з шпонами - зігнути в кішое шматочки мідного або алюмінієвого дроту. Вона не завдала багато шкоди, але голуби і коти були ок. Іноді цей шлам став останніми аргументами на подвір'ях скафелі - вона збуджена її великим! Але в основному знімається просто в повітрі, насолоджуючись звучанням летючого шпону - "фіррррррр" : Увечері, як правило, об'єднаний з другом для "відновлення велосипеда".

Цикаль.

Що ви думаєте, що ви? Це слово для "shit." Це. Це популярна зброя біля дворної води «боротьба» перед еполею одноразових шприців в аптеках.

Силікон був виготовлений з пустої пляшки шампуню або літрової пластикової пляшки "Білий". У трафікі гарячий ніготь на плиті був виконаний отвір і половина балочної ручки вставили там без стрижня. Все це ущільнено мастикою або пластиком.

Вода заливається в пляшку (перший раз в домашніх умовах, наступний - від труби під балконом) і обприскують водою на опоненту: Це була альтернатива дорогим і шармовим водним пістолетом. До речі, це було чудово, щоб перевірити вашу спрагу :

Дартс.

Гра "дартс" напевно не грається тільки лази : Ми використовували для того, щоб кинути darts як діти. Вони не продають їх, або вони коштують багато грошей. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Не гірше завода. Як ми зробили їх:

Шматочок паперу, 4 матчі, голка, канцелярський клей і нитка. На стіні килим вішати домашню ціль з листа з блокнотом і грати.

Одного разу я йду на мій будинок. Він кинувся на мене з гнівом і застрягти його безпосередньо в руці, і в реталії я потрапив його в живіт. Це те, як зламали бруків...

На вулиці зварювалися електроди. Один кінець був заточений на бордовому камені, а поросійські пері прикріпили до іншого:

Бумеранг.

Так, тепер легко купити бумеранг будь-якої форми в магазині. Наприкінці 80-х років нічого не сподобалося. Ми вийшли з ситуації наступним чином: ми придбали два 30-сантиметрові дерев'яні лінійки в канцелярії і скручуємо їх хрестом з стрічкою, а потім леза перекручувалися над парою в домашніх умовах:

Він виявився великим бомерангом, який навіть знав, як повернутися! Вони знову відлякувалися корови і голубами. З 9-го поверху я проживаю весь дитинства.

Спірна трубка або harcal.

Ще одним невід'ємним атрибутом хлопчика стала металева трубка для шиття з пластиковими або мастичними кульками:

Придбання такої труби було дуже важко і вона була дуже цінна в дворі. Велике постачання мастики або пластиліну ліпили безпосередньо на трубу, з якого на трубку захопили і заряджали. Крім моральної шкоди, він нічого не зробив до свого жертви. Пізніше трубка була замінена на порожній стрижень з гелевої ручки, а пластилін - з гречкою або гречкою.

Дим.

Правда полягає в тому, що тільки наше покоління знає, що з'єднання між м'ячем дитини або м'яким тенісом.

з цим:

Провідний.

Скільки в цьому слово, для серця дітей злилися. І вона об'єднує в прямому сенсі слова. Чи пам'ятаєте гаражі, шукайте полігони для старих батарей?

499.00 Р

Зрізають їх і зробили їх чистими.

Вони вибивають висушену електроліту і розсипають м'яким металом в баню. Або чаша:

Габаритний зображення

Вони зробили вогонь і чекали на рідкий метал, щоб блискав у банці.

Тоді вони зробили те, що вони бажали.

р.

І навіть це корисною справою банд і боїв для асфальту.

р.

Після того, як я був плавлений свинцем в домашніх умовах і був дуже отруйований, вдихаючи фуми. В цілому, в дитинстві, з ігнорування, це нормально підірвати здоров'я з усіма сортами свинцю, ясен та іншого щита.

Карбід.

Хто пам'ятає чарівні камені з певним запахом, що бульбашки в воді? Карбід - це радість від пошуку Небезпечні газові зварювачі будуть витісняти його з циліндрів прямо там, де вони працювали. Нерідко на подвір'ї:

І в пучку безтурботних білих трашів, обов'язково були знайдені деякі сильні гальки карбіду кальцію! При поєднанні з водою він реагував і випустили чудовий газ ацетилену. Це чудово, тому що він добре горить.

В якому вигляді не використовували карбід. І вони просто кинули її в пудлі, настроюючи її на вогонь. І погріли руки, змащуючи карбід в долоні, збитих в пудлі. І кладуть його в пляшки води, заглушуючи корку. Але найбільш ефективне використання карбіду був ручним пістолетом:

р.

Вони приймали порожню повітряну куля з-під дезодорантів або Дихлопоса, вирізати шию, зробив отвір внизу, покласти карбід всередині, спрей на неї рясно, підшийте всі отвори, поголені хвилини, відкривайте і приніс паління матчу до невеликого отвору ... ЗАЛП !!! : Моя старша братка сказала мені, що в дитинстві збивають цілу баню карбіду і заливають її в дренаж добре з водою. Закрийте важку кришку з отвором і чекав півгодини. Тоді один хлопчик приніс список до отвору і... Були такі вибухи, які збивали кілька вікон в наступному будинку, кришка засихала, вдаривши хлопця спочатку на підборіддя, а потім припади його трохи при падінні. Але найгірше – постраждав тяжкі опіки обличчя, рубці з яких залишилися на життя – я бачив його фото у дорослому віці.

Ножі.

На мій погляд, кожен хлопчик в дитинстві мав цей складний ніж:

6778753

Завжди була справа гордості. Не часто забрали очі матері. Ніж завжди в піску, пам'ятайте? І все тому, що він був просто інструментом для гри ножів:

Були багато варіантів гри, але найчастіше вони грали "ланд", "Денсери". Кожна гра мала різноманітні правила. Наприклад, «земля»: звернули коло, поділяючи її однаково кількістю учасників. Кожен отримав на свій сайт. Потім застрягають ножа на ділянку ворога і відрізають від нього шматочок. Потім він вийшов з іншого боку. До того часу, як ви могли. Згідно з іншими, ви можете стояти поза, але в разі катастрофічного зниження вашого сайту, ворог запропонував вам стояти протягом 3 секунд на ньому. Якщо ви не можете протистояти, ви не можете. Можна стояти навіть на кінчиках однієї ноги - головне - провести протягом 3 секунд.

Більше цікавого і тривалого стала гра «Tanks». Я не пам'ятаю його правила, але ось форма ножа – пам'ятайте, що такий танк був поставлений таким чином? :

Магній.

Ми змішані магнію порошують з файлом в певній пропорції з перманганатом, яка вартість копійки в аптеці і загортають в щільному паперовому пакеті, обгортаючи його стрічкою. Вони зробили отвір і закріпили сірку, щоб голова сірки був точно в отвір. Виявилося щось схоже:

Списання матчу проти коробок і різко викинутий стороні. Пакет з глухим шумом і яскравим спалахом вибухнув.

Я також любив робити експерименти магнію в домашніх умовах. Наприклад, покласти його в ацетичну кислоту і зібрані бульбашки водню в банку. А потім, з матчом, водень запалився : Він спалив з кільцею звучання «PA». Або встановити вогонь на порошкову магнію на кінчик ножа і швидко перекидати її в воду. Магній гідракс в результаті бурхливої реакції з горінням прискорюється до стелі і знизилася звідти з них білими пластівцями, як сніг. До речі, ніколи не намагайтеся викопувати горіння магнію або титану водою - буде вибух водню.

У нашому авіаційному капіталі в 90-х роках можна легко знайти магнію. Знаходилося досить знайти пельменя Авіастарова або випило шматочок з пам'ятного літака, з якого було кілька в новому місті. Після того, як одна з таких полігонів спалюється вниз і магній перестав викинути з рослини - все було строго записано. Гострий магній був трохи складний - він взяв пекло часу. Але кінець обгрунтував засіб.

Слат у вогонь.

Я думаю, що ви можете легко запам'ятати, що відбувається в вогонь : Це правда, це не добре, він стріляє жорсткий. Кількість

Залишилося від оригінального вогню:

Зйомка шифера просто кине її на боки. Насолоди.

Презервативи.

Коли ми були діти, ми використовували презервативу. Не за призначенням :

9405954

Ті, хто проживав вище, періодично «поганий» пасер-бі, скидаючи на них величезні кулі води, 3-4 л. Особливо морозильна додана перманганат там ...

Лампи і кіноскопи.

Він був гріхом не розірвати цибулину денного світла, що кидається в сміття:

Вони зламали гучною бавовняною, якщо ви кинути лампу на асфальтобетоні. Ми не думали про екологію в часі.

Але це знахідка в пустелі була надзвичайно рідкісною і завжди приніс велику радість хлопчикам:

Вони відливають багато, які спочатку кидають цеглу в верхній світильник (променева гармата кіноскопа). Це була найбільш вразлива частина кіноскопа. Коли лампа зламалася, кіноскоп згорнувся всередину через внутрішню вакуум з дуже глухим бавовняним лущенням у дворі. Сусід хлопчиків відразу ж подрібнюється, щоб побачити дію. Але найчастіше ми знайшли кіноскопи вже з розбитою лампою.

Каністри сифону.

Використовувані банки для соди машини (siphon) також іноді пішли працювати:

Вони були фаршировані сірим і покривають отвір болтом. Потім в вогонь закинувся шолом.

Я повинен сказати, що це було найнебезпечнішим винаходом дворівників. Після того, як всі студенти нашої школи були видалені з уроків і відправлені на похорон шостого класу, який був пошкоджений фрагментом такої аерозольної артерії. : (Не встигли прибути - хлопець відхилений до смерті на лавці на в'їзді...)

А ще один комрад був лівий без двох пальців, коли він заточував фаршировану повітряну кульку на електропапері.

Я ніколи не зробив таку куля. Я не рекомендую її іншим.

Кріплення болта.

Полегшим способом зробити «бог» був скручування двох болтів і горіха, з пакетом, прив'язаним до всього, як стабілізатор:

р.

У зв'язку з тим, що фотографії були легко знайдені в Інтернеті, такі речі були зроблені не тільки нами. Я зробив це, теж, але без упаковки. Просто кидаємо його на плести. А потім я отримую шрапельну рану до мого пальця. CGB зробив міні-хірургію без знань матері. Пізніше знайшов прихований екстракт з аварійної кімнати про рану шрапеля. Це був шок :)

830554

Травневі помилки.

Ми почали шукати помилки травня в квітні. Ми пішли на ліс і викопували їх лопаткою з землі :) У дворі дуже цінні. Поки ми були живими :

Наповнивши їх повними каналами. І навіть відрізняє їх кольором голови: червоний - вогнегасники, чорний - працівники. Також був зелений відтінок – прикордонники. Довгий вуса чоловічий, короткий вуса жіночий.

Після того, як на дворі був іржі, що в аптеці забирають за гроші надплічники бджіл ... Я не буду йти далі. Це може бути викликаний геноцидом ... Не приймається крила:

Зброя і скуки.

З звичайної палички або щіпки, збігається з скакалкою або шахраєм:

Вони згортають з палінням матчів.

Дубельлі.

Ось картина:

р.

Я думаю, що наше покоління легко пояснить зв'язок між цими об'єктами. Дубель був подрібнений в асфальт з цеглою, видаленою, розсипаними матчами в отвір, вставляємо рушник і кидаємо цеглу зверху ... Boom! і шматок асфальту, як ніколи не сталося... : Вартість матчів 1 копійка на коробку і були вільно придбані в магазині.

Поршень.

Хто мав гармату, як це таке поршневі поршні?

Але було цікавіше подушити над коричневими плямами з чимось гострим і дивитися їх ігнорувати : Або ще цікавіше розкачати рулон з смуги поршня і кинути молоток на ньому. У вухах на 10 хвилин було надано:

Кастинги.

Також в бізнесі також були обсадні оболонки з патронів.

Вони були фаршировані сірими від матчів, згинають свої шиї і в вогонь ... Особисто я зробив заяву і заповнив картриджі з бензином для запальників:

Це не так погано, але це дійсно добре :

Замість бензину ви можете залити дизель, який легко зливається з таких винних комірок:

Будівельні кулі.

Зрозуміло, хтось мав ці будівельні картриджі, які були завантажені в будівельний пістолет, щоб молотити рушники:

Ті, хто займався біатлоном в домашніх умовах, іноді мали ці патрони з "литта"

З них просто знімається гармата, перевага кулі легко знімається за допомогою пл'єрів (ідіотів були).

Конденсатори.

У класі 5 школа була переповнена колискою для радіо деталей. ємнісні конденсатори від телевізора (від 2000 мкф, 100-300В) заряджаються з розетки 220в і використовуються в якості стунового пістолета на комрадах.

р.

Більші частини, такі як резистори і діоди, були фаршировані підручником в гніздо, що призвело до нормального такого вибуху і шийки іскрів.

Але це вже зроблено більш морозильною...

Зброя.

Проте також були правові зброї заводу. Про нас

р.

Мирні переслідування.

З мирних інстинктів Я згадую гнітачів системи і кольорового дроту. Виявляють шматочок телефонного кабелю і витягують його.

р.

Черкаш на взутті.

Вогонь був постійним супутником хлопчика. Дуже легко знайти матч, але з ящиків з cherkash не завжди ... Ми вийшли з ситуації таким чином: ми взяли фільтр сигарети, кладемо його на кінець підошви, налаштовуємо його на вогонь і дочекаємось, поки він не розтопився трохи. Потім різко наноситься ящик коричневою стороною. Шорстке підставу приклеїло до взуття. Коробка завжди з ним. Але мені довелося оновлювати його періодично, тому що мій мама його розбити, моє взуття. :

Наші іграшки та предмети для дому

Пам'ять - це хитрощі. Пам'ятайте деякі деталі, і вона витягнеться з глибини забуту. У той же час, так багато ендорфінів випускають, що просто стрибок розгортається до горла.

ЗАМОВИТИ

Я не знаю про вас, але мій 80-ті все про це.

Про нас Пальці в щіпці і бліда на кришці : Потім потрібно клацнути її в відрі, якщо ви будете пити всю пляшку, або випрямити краї, потім кинути її на шиї. Ви кладете в склянку: «ульк-ульк-ульк ...» Пляшка кефіру і пів-батона стала символом 80-х. Він був навіть на сонці в знаменитій пісні.

63338616

Пляшки на деякий час накопичуються під батареєю, потім відносяться до точки прийому страв і здавалися.

З переходами знову купили кефір або молоко

І так далі.

Як діти, наші батьки іноді допускаються до рукоділля, і витрачають на щось інше:

р.

або

У вафельному стаканчику 10 копеків - справжній лід, 12 і 15 - вершки, 20 - верхи задоволення, начинка. Ще з дерев'яною паличкою в паперовому стаканчику, але я мав гусячів, коли зуби були вичавлені по дереву.

Але найчастіше молоко не було придбано в пляшках - не можна перевозити його багато, і це було дорожче, і потроху:

Він був майже ніколи не в магазині - він був швидко демонтований на обід. Ось чому моя мама кинула мене до школи. Ось 6:00 У бочку:

У чергі завжди була страшна і пізня протягом 10 хвилин - це не вдалося отримати нічого, а потім довелося піти на молоко вже на обід, після школи, прямо в кінці обіду в магазині. Необхідно знати розташування всіх бочок в районі, щоб запустити в інший бочки. Написати про продукти, але я не відхилявся від моєї теми – це про дітей :

Банк свиней.

Нерідко всі наші дитячі заощадження вписуються в одну свинячу банку. Мобільний. Знайшли в магазин для морозива або ясен. 50 копеків і 1 рубля були досить рідкісними монетами, тому для них немає місця. Ми зазвичай не маємо багато грошей :

Відкриті

Ні, ми не відчинили пляшку Дючі або Буратіно на бордюрах. Пити лимонад частіше в домашніх умовах. Відкрийте кришку з цим:

Міста часто намальовані на відкритих майданчиках.

Ми взяли універсальний складний ніж з нами:

Незважаючи на те, що вони все ще не дивуються - це те, що є постійним як лопатка.

Корисне скло.

Люпа вважається одним з наших основних скарбів - за допомогою цього ви можете побачити купе і світити вогонь в сонячну погоду. Остання функція була використана значно частіше.

Чим більший загартувач, тим більш продуктивний він в цьому плані:

195134

Бінокулярні.

Я не мав такого зволожувача, тому я використовував лінзи з театральних бінокель, щоб зробити вогонь, інший атрибут нашого дитинства.

Передні лінзи були легко видалені. Як призначалися, бінокулярні використовуються дуже рідко - вони не пішли в театр часто. І якщо вони зробили, вони забули. Люблю дивитися феєрверки в центрі міста – жив на 9 поверсі. З 9-го поверху можна побачити багато в бінокулярах.

Стереоскоп.

У мене була ще одна бінокулярна, стереоскоп. До цього дня я пам'ятаю дивитись на перші 3D зображення в моєму житті через стереоскоп. Це був щось! Так багато емоцій - всі фігури живі і об'ємні. Я не знаю, як це сталося, тому я думав, що це було диво. Ведмеді, мавпи, мишей є героями знімків.

У нас було близько 20 цих карток. У своїй серці це комічна книга, історія в 6 кадрах. Крім того, дитяча фантазія не обмежувалася ними і завершила історію для всього мультфільму:

Ось одна з моїх улюблених карток - про ведмедики і школи. Я завжди хотів піти там – це було так чудово. :

Моя мама все ще має карти, але мої діти не кричу, як я робити. Чому у вас є 3D телевізор вдома?

стереоскоп не єдиний інкартонація радянської технології 3D. Пам'ятайте, що? :

Стерео листівки. Вони були як на глибині, так і просто змінюють малюнок. Такі анімовані GIF : Ви закрутите її з різних кутів і сміхатися.

Компас.

Хто мав компас, як це?

У зв'язку з тим, що картина була швидко знайдена в Інтернеті – була багато.
Номер для приготування компас.
З деяких причин я впевнений, що більшість батьків працювали інженерами і тому мали ці набори в домашніх умовах:

Це набір інструментів малювання. У нас багато. Дякуємо Богу, мої дослідження в УУ не включають креслення, як в Політехніці, бо я не захопив малюнок. Останній раз я зробив це в школі. І що, за допомогою Мама :

Офісні поставки.

Моя мама була фахівцем у витяжних пристроях і канцелярських роботах - все її життя за коулманом, інженером. Тому я пішов до школи з тільки кращими олівцями KOH-I-NOOR і гасником тієї ж компанії, з слоном:

Але це було чудово, не брудні розлучення. За допомогою нього і леза «тройка» в щоденній майстерності перетворилися в «п'ять», а «холод» в «пляшку».

Я не згадую звичайних ручок, для них були як бруд. Ось чотири кольори:

Пам'ятайте, що ці товсті ракети з чотирма штангами всередині: синій, зелений, червоний і чорний? Всі можливі кольори радянських ручок в одному випадку. У мене немає. :

У цих ручках з корпусом кольорового лексігласа був щось схоже на скарб:

475192

Вони не писали їх, вони просто приносили їх до школи. У склянці ще й ручки з трояндами, але не знайшов фото з них. Допоможіть мені, можливо, ви хтось пішов: До речі, вони були зазвичай засуджені в зоні.

Рюкзак.

Я пішов до першого класу з мішком, як це:

У «90-х роках діти пішли в школу з цими:

Р

Мені сподобалося це краще : - Ввічлива і незрівняна.

Спінінгове коло.

Хто запам'ятовує те, що це називається?

Популярні побутові тренери. Незакінченна точка в ранковій вправі :) Діти, які використовуються як карусель - ви приклеїте на ньому і спиніть до тих пір, поки ви хворіли. Чи є? :

Шпалери.

Де було більше або менш цінних дрібних речей, таких як кроси і ланцюги, зберігаються? Ось справа, в рапанній оболонці, в бічній дошці, де кристал стояв:

Тепер вони маленькі, і в нашому дитинстві Чорноморські рапси не встигли дегенерувати і досягнути величезних розмірів! Ми знаємо, як море шумує. :

Блискавка.

«Матчі не іграшки для дітей», соціальна реклама в часі розповіла нам. Не було згадки про світло : Так, в самому відокремленому місці, багато хто з нас мав це:

Газолін, багаторазовий металевий світильник. Надзвичайно дорогі і рідкісні. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що це зробити, я майже мав лежати душу: З особливо урочистих випадків, коли необхідно вражати друзів, освітлювати перші сигарети в житті, у віці 13 років. До речі, після чого я кинути курити на життя, закопавши один літо.

Велосипед.

Звісно, у нас є власний велосипед. Я зроблю тебе. Великих був головний транспорт, розваги та валюта літніх канікул. Для «прокрутки» ви можете отримати декілька горіхів, таких як гумка або рогатки. На велосипеді є наш автомобіль. Я хочу! З`ясуйте, хто це мав : Я спробував пам'ятати всі існуючі в той час (80-90-ті) бренди і моделі двоколісних коней.

Я починаю з Камою. Бо я був один. А точніше, в першу чергу я був з братом, але він витягнув право на висадку, коли я все ще навчався на двох колесах. Тексти пісень, а це означає: І тоді я отримав красиву червоною!

На вершкове масло, складаний, блискучий, з бандажем і кіптохотими! У магазині на Нижній терасі.

Як довго ми бачили його? Скільки кілометрів приватного сектора і бруду були поранені. Ягоди до дач Карасьевки, висуваються від власників цих дач. Вело неодноразово спробувало вичавити гонщики, але вірний друг врятував мене від них. Скільки пакетів картоплі перевозилися з льоху на Волзі до квартири на Тельмані. Висоти на колесах люблять бойові рубці. І скільки друзів поїхав позаду, на стовбурі і передній, на каркасі ... На велосипеді можна взяти 3-4 осіб одночасно.

Моя дитинка почалася з цього велосипеда:

Р

Тоді він пішов в село і його батьки купили другий рівень велосипеда.

Р

Хороший старий Ведмідь! Я пам'ятаю його на останню хвилину і я кричав. Я був червоний. Товсті шини розм'якшують всі дворикові бампи і бампи :

Велосипед третього рівня - "Школабой":

Там був інший, як Сторк.

Я пропустив цей рівень і відразу ж переїхав з Мішка до Ками. До речі, після 15 років я не їздив на велосипеді і минулого року тільки придбав Stealth :

У мене був Кама і друг був Салют:

Салют має трохи більше коліс, ніж Кама, тому він добре зберігав швидкість. Але прискорюється швидше, ніж Кама. І на "Камі" було легше стояти "на коза" або літати на швидкості на бордюрі.

Тверді хлопці ковзали на "Уралети":

Він мав некомфортний каркас - частіше ковзали "під кадром". Особливо тих, хто не має досвіду катання на каркасному велосипеді.

І нарешті...

Я, ї. Яйця пам'ятають все... :

Він був дорослим велосипедом і він був прийнятий, щоб їздити з батьками. Правда, вони не ризикували їздити на кадрі - це було болючим, що вони часто впадали від неї і ноги не доходили до педаль. Наші батьки взяли нас на сад або ліс. Для дуже юних людей сідло викручено, чим більше дітей просто сіли, висить ноги на одну сторону. До речі, ми спробували їздити на кадрі. До водія, яка не могла тримати велосипед і пасажир знизився з такої висоти з спиною на асфальті:

Пакетні ручки.

У той час популярні такі ручки для пакетів:

Ви приймаєте простий паперовий пакет і ви прикріпите до нього ручки. Коли у старшій школі було хворе до школи з мішком, вони прийшли з мішками. Хоча я був nerd, пакет не пройшов мене. У мене була прохолодна сумка Марборо з червоною пластиковою ручкою. Він з ним весь рік.

"Зуко", "Invite" і "Yupi" - просто додайте воду.

'90s лимонад. Хімія, але я любив його!

Ми завжди взяли мішечок з цим профілем і розбавляємо його в чистому весняній воді : Головна День народження не схожий на свято... До того ж ми визнали Юпі! Юпі - це чудовий смак!

Без свята було завершено без пари декантів з різнобарвною водою на столі. І подарую пораду подвір'ю копніків, щоб перемішати її в горілці, для більш приємного використання. Коли вони зробили, я отримав трохи фанери :

Наприклад, деякі люди не пам'ятають, що в СРСР були залізні рублів, не тільки паперові рублів.

Ось одна з найпопулярніших групових ігор нашого дитинства - "Бемотика":

І це, прогентор комп'ютерних автомобільних тренажерів - гра "Прибуття":

3610Р. 4200Р.

Але ці іграшки можна отримати тільки на Новий рік або День народження:

Я просто не маю сумнівів, що всі хлопці мали ці револьвери.

Вставили смугу поршнів в барабан, кінець витягнув, і пуск був витягнутий. "Бойок" на поршні і "чорт-чубчик!" - вогонь і дим :

Але найхолодніші зброї в дворі «Воінушка» вважалися пластиковою автоматичною ППШ:

р.

Чи пам'ятаєте ходові роботи?

А марвелозний календоскоп?

Ти можеш сидіти і старатися на ньому годин.

Доміно "Беррі":

Гра п'ят:

Snake головоломки:

П'ятагорас:

р.

Або це:

Ніжки:

Р

Але найбільш бажана іграшка хлопчика були авто. Для вулиці, для пісочниці, це:

Для будинку сувеніри:

Вони були різними. В основному вітчизняна автомобільна промисловість. І вони не були дешевими. Вони також були надані на великі свята або для гарної поведінки. Я отримав свою колекцію від мого старшого брата. Однак, з великим махровим, він участився з нею, незважаючи на велику вікову різницю - так дорогий до нас.

Я пам'ятаю мій мама купую мене стільки, скільки 2 автомобілів по 1 вересня, коли я пішов в школу, в 1-му класі. УАЗ-лоаф і Волга-Аерофлот. О, що радість! Я також мав Нива – це комплексна підвіска багатьох частин, повна запасна і всі двері відкриваються. І також Мусковіти, Леді ... Прикраса колекції була чорною гілкою і єдиною іноземною машиною - Масерати Мистрал Купе. Багато хто зробив з пластику, і я зробив його з металу.

Р.

Немає нічого не залишилося колекції : Нефрагу, мої діти завершили руйнування. Тільки тут "Масаратти" не дала сльози - приховали до пам'яті :

Найдорожчі були автобуси і Камаз.

р.

І були також популярні ключові ланцюги:

Виявлено кілька типів:

р.

А потім були ці вироби з системи:

Або риба:

На мій погляд, скелетні ланцюги були також популярні на початку 90-х років:

Я не знаю, чому, але сувенірна тарілка в моїй іграшки.

І що серйозні битви розгорталися, коли хтось прийшов, щоб відвідати і отримати солдатів!

Кросівки проти вітрильників, комбінезони проти індіанців

А також в курсі були літаки з настільної гри:

А з’явилися 90-ті солдати, Роботи!

Пам'ятайте, як швидко вони побігли до коветованої кіоски, коли мами дали в персуазії і виділили 200 рублів за робот? Я не пам'ятаю скільки коштує і які 200 рублів виглядали так!

Моя перша робота я купила голову. Вже багато!

На роботі були представлені герої популярних мультфільмів:

А потім, в Дісней час, там був трансформер, який був у неділю.

І розпочалася нова епідемія.

, доб. 5

В цілому, з приходом 90-х, епідемія стала постійним супутником нашого дитинства. Яскраві товари з Китаю, Польщі та Туреччини збуджують наші розуми, які звикли до ввічливих і монотонних кольорів. Прийміть прогулянку Весняною епідемією:

2734830

3197593

Гумові кульки:

Навіть найхолодніші радянські кульки з удару до висоти не більше двох або трьох наших висот. Вони стрибають на 5-6 поверх. В цілому сприймався як магія. Однак деякі неякісні кульки швидко тушуть на шматки (найчастіше глянцева). Але невисока ціна дозволила вам грильувати їх руками і навіть змінити і дати:

Перемички стали заміною для звичайних скляних кульок і ми швидко забули цю гру:

р.

А потім хороший світ дитячих ігор закінчив це:

І офіційно наша дитинка закінчилася, даючи шлях молоді.

Джерело: alexio-marziano.livejournal.com