Неймовірна Гога, ака Йора

Не вірив у сльози» – так чіплявся до неї в поїзді, непристойний Гога, він Жора! Я не хотів, що він інтуїтивно зрозумілий від моєї молоді. І тепер я чітко розумію, що життя Катерина почалася в віці 40 років. Дуже "чистий" життя.

Так давайте подивимося на цей суб.

У поїзді Гога відразу ж поводиться непрозоро, порушуючи особисті межі незнайомої жінки. Спочатку він дивиться на її уроджено, потім чіпає до бесіди (наприклад, псевдо-інцре, псевдо-простір, призначений для швидкого скорочення відстані, створення ілюзії інтимності), під час якого він кладе героїні кілька «діагностиків» (не існує людина на роботі – не вище майстра), потім неприпустимо переключається до «ви». Чому Катерина цілком вірно криється, і вона прагне позбутися від цього типу.

Важлива нагота. Гога рясно зауважила, що Катерина має незаміжний жіночий погляд – адже це «реативний». По суті, він гасить на неї ("перевага проникаючого контакту очей"). Сам Вакнін вказує як характеристика нарцисів і відразу перевіряє дотримання насильства з невеликими провокаціями. Розвиваючи жіночий погляд як оцінювач, він проявляє про його вічно оцінці і порівняючи наркотичну природу.

Абсолютно в нарцисному дусі Гого починає бурхливий суд. Він накладає себе як керівництво - поки не забуваючи привернути увагу Катерини до того, що він має достатню кількість грошей тільки для таксі до свого будинку, і йому доведеться ходити самостійно. Так само, цінуйте розмір мого жертви.

Катерина не схожа на тип поїзда. Але в той же час ... цікаво. Цікаво, що він говорить і породив “не подобається всім іншим”. Точно, він бразен і знайомий. Що помилиться для Катерини (і багато тисяч глядачів) для маскулінності, впевненості та міцності.

А потім Goga sticks to Katherine. На наступний день він дивиться на в'їзді і майже rips її сумки. Це людина, яку ми переглядаємо. Героїн не сумку картоплі. вона несе легкі мішки, які вона досить справляється з протягом 20 років життя чоловіка.

Так Гога проникає навіть глибоко в особистому кордоні Катерини. Як тільки в квартирі, він виглядає навколо і усвідомлює, що він був щасливим. Детальніше про свою безшумну поведінку я оглянув у книзі Валентин Чорний, яка була основою сценарію:

Гога поглянула і подивилась в номер Катерін.
- Як про це? - Катерін запитав.
- Добре для вас. Судячи від благоустрою скла і пальми ковроліну, очищають не більше доби тому. Читай мені зустрітися?
- Ви вгадали, - Катерина підтвердила. - Здогадувати.
- Я думаю, що у нас є вечеря.
Я знову здогадав. Я просто відпочив на десять хвилин.
- Відпочинок, - сказав Gog.
Він вийшов на кухню, відкрив холодильник, вивчивши його вміст, подивився в стінові шафи.

Седукція перетворюється в екстраваганцу: Гога "лосося" Катерін сидить в стілець і щітках, щоб варити вечерю. І, помітивши, іншими руками, відразу адаптуючи Олександра для очищення цибулі.

Далі Гога влаштовує шоу до слави себе, коханого: збирає людей на пікнік з нагоди його народження. Перш за все, це його день народження в інший час. По-друге, така стадія є чітким ознакою маніпулятивної, лежачої людини, яка знає, як спокусити і робити такі речі не вперше. По-третє, він присвячує нарцистичний ресурс з декількох джерел: Катерина, Олександра, друзі.

У процесі він управляється знецінювати деякі з них:

Олександри почали розмову.
Чи є Микола Ілліч талановитий вчений?
- Одна з бороди? - Гога - сказав він.
- З бороди.
- Не дуже.
до Як ви знаєте? захистив кандидатську дисертацію і готує докторську дисертацію.
- Кандидати всіх захисників...

Але Гога готовий і милуватися. Але як? Нарцисистично. Постійно порівнювати себе з кимось.

- Про талант, Нагадуємо. - Дивитися Vasek диск. Відмінний свинець. Він талант для водіння. Я не можу це зробити. Але я розумію мотори, як дуже мало. Я теж талант.

І поява Гоги в Катерині в неділю ранку? Він не піклується про те, що люди випадають на вихідні, що вони мають інші плани, які ніхто не дав йому згоду на подорож. Пам'ятайте, він просто сказав Катерину і Олександру про пікнік і зліва, не чекаючи ні так, ні. І тепер буквально зачепити їх до барбекю. Звичайно, для себе, що знає краще, ніж потенційні бенефіціари самі! В природі, скажеш, сон.

У книзі є діалог, в якому Катерина все ще на пікніці намагається розповісти Гога, яка вона є. Або ж, каже він. Але він, здається, не чути його і в будь-який спосіб перекладає тему, перекладаючи його і не забуваючи, щоб поспілкуватися знову:

«Гега» попередила Катерину, «побачити все своє розуміння, я не думаю, що я. й
до Звісно, - домовилися Гога. - Ви краще.
- Я серйозний.
вона серйозна, Олександра підтвердила. вона не від пральної фабрики, вона велика.
«Заголовок галузі» Гога посміхалася.
- Так, - підтверджена Катерина.
- Ви також депутат, звичайно. Всі наші лідери є депутатами.
- Так, - Катерина знову підтвердила.
до І вони йдуть назад і за кордоном. І ви знову повернулися з Парижа.
- Не вчора - виправлено Олександр. - Два тижні тому.
«Нехай ми не будемо п'яти», - сказав Гога. День, тиждень, плюс або мінус, неважливо.
«Я говорю з вами серйозно, - сказав Катерина.
"Я теж," Гога підтверджено. Я серйозний чоловік. Я вже говорив про те, що ви напевно відчували деякі поступові комплекси. Ви хочете розповісти про ваші досягнення. Ми будемо говорити. Давайте сидимо в домашніх умовах проти одного: Я ваш питання, що ви відповіли. Або буде один з ваших монологів Я пообіцяю тебе. Я дуже зацікавлений. Тепер підемо до грибів.

До речі, на той же пікнік Олександра запитує Гог, чому він любив її маму так багато. І він дає відповідь в наркозичному дусі. Що, кажуть, Катерина красива, і краса в своєму розумінні...

Краса, на мій погляд, є функціональною досконалістю.
«Я не розумію», - сказав Олександр.
Я шукав її і зрозумів, що ваша мама була ідеальною. Вона має все необхідне для жінки і нічого зайвого. Вона як красива площина.

Після пікніки Гога усвідомлює, що лід чітко перейшов: Катерина не бере думаного, теплого вигляду його.

Незабаром ми бачимо Goga і Katherine в ліжку - очевидно, що роман розвивається дуже швидко.

Добре, це час для ручного тесту. Невеликий натяк пров'язування грунту міститься в наступній сцені, описаній в книзі Blacks. Катерина проводить ніч в Любмілі, Гога називає її там, а за запитом свого друга вона називає його, щоб прийти до них. Але Гога, яка з'являється і викликає практично кожен день (коли він хоче), раптом стоїть в позі. І гаряча Катерина просить, чим більш адамантний гуг. Я навіть скажу «поцілунок» йому в кінці розмови. І це висловлює свідоме або мимовільне бажання розчарувати Катерину. Якщо ви не можете приїхати, не приїжджаєте, але це може бути дуже простим у підтримці почуття взаємності жінки. Але він не є.

Katerina picked вгору телефон і сказав він
- Приїхати сюди. Я збираю вашу адресу. Познайомитися з моїм випускником школи.
Людмила збивається:
Хочу послухати, і подрібнити на кухні, де був паралельний телефон.
«Це занадто пізно», - сказав він. Я повинен залишити перед тим, як я отримую там, або я не зможу ловити метро.
- Я даю вам гроші для кабіни.
- Я хотів би, що жарт: румунські офіцери не беруть гроші від жінок.
- Я отримую Вас до дати оплати. Приходьте тут. У нас є напій.
до Дякую. Я з форми. Тіред. Тексти пісень, а це означає: І ваш друг повинен любити мене так вона нічого проти мене. Я радий почути голос.
- Я теж.
Зателефонуйте нам.
- Ви просто приїжджаєте.
- Я там.
- Я поцілунав тебе.
Труба була німою.
«Я зроблю це завтра» Гога, нарешті сказав і вішала.

У той же спосіб, як якщо злегка, але дуже відчутний для жінки в любові, Гога розчарує її після першого сексу. До цього він розмовлявся з Олександром, що він і Катериною буде жити разом, і він дав шість днів, щоб подумати про це, цей час Гога породила “переважно”. А замість підтвердження своїх оригінальних намірів, забезпечивши жінку провокації, він жартує, тримає німих, а потім повідомляє, що він хоче з'їсти жорстоко.

Габаритний зображення

Тоді вони відкладають її, руки все ще піклуються про неї, вона завжди потрібна, але ніхто не знайшов, і він зрозумів.
- Ви чудово.
Я ніколи не був хто-небудь, як ви. Ви чудово.
до Як чутливий пристрій? - Вона просить.
- Так, якщо ви не вимкнено.
- Я не відхилений. Ви влаштуєте мене. Якщо ви попросите мене, то я кажу так. Якщо ви не хочете, я все одно буде з вами, поки ви зацікавили мене.
«У першій зустрічі обговорювалися умови», - сказав Гога.
«Не вперше», - сказав Катерина. - Немає умов. Поразкова партія погодилася на всі умови переможця.
- Не переможець. Я не переможець, я щасливий. Довгий час. Про нас Я хочу їсти. Я хочу це жорстоко.

Зауважте особливу «чутливість» Гоги, яка здавалося б, здогадувала необхідність Катерини для кінцевих опіків. На пікніці він охоплює її ковдрою. Ця нарцистична «чутливість» - вбиваюча зброя Седукції - ще один епізод:

У лобі кінотеатру купили морозиво, потім лимонад. Вона дивилася знову, як він міг відчути, що після морозива вона буде спрагою.

Зразки Per's посилюються. Гога колись сказав: «Щоб я вирішив все і завжди на простому грунті, що я людина». По суті, він висловлює свою контемпту для жінок. Але знову, ми змочуємо і досягаємо для рукокрилих - добре, він є справжньою людиною, бо він сам сказав, що він був людиною, і навіть в такому голосі.

Катерина все ще намагається захистити її межі, нагадуючи її що, власне, не потрібно так злочно, без згоди її, заважати життя дочки. Гого починав її з «замовленістю» тоном, погрожуючи, що якщо вона знову дозволяє зробити це, то ноги не будуть в цьому будинку. Я отримав! Збережіть! А Катерина закриває. І навіть апологизи - так далеко стриманий. Вона починає робити звичку апологізації з синього. За допомогою Apologize тільки тому, що вони роблять її винним, і іржісно і громадсько.

Так ручний тест вийшов добре. Клієнт готовий до морозива.

І сталося, коли Родіон прибуває на вечерю. Гога життєрадісна. Я думаю, що багато способів, оскільки порівняти себе з добре зануренням і зовнішньо успішним родом, відчуває гострий рик незначності. Він вже уявив себе як його трофей, він виходить, є деякі хлопці. А потім гість оголошує, що Катерина є директором заводу. Який гострий і потужний удар на хворе місце Гогоно - патологічний его дрочить від невагомості до величі! Гогу вкрита потужною хвилею носцистичного сорому, він буквально паралізує його. Він не готовий відповісти належним чином. Тексти пісень, а це означає: Він відчуває нічого. Вона непереборна. І він з'єднує миттєво.

Ось така деталь. У поїзді Гог мимовільно каже, що він ревнощий. Катерина не вище майстра. По суті, для Гоги, здається, є лімітом снів. Яким не вдалося досягнути - через нестерпний характер, відсутність професіоналізму або елементарної ненадійності (можна покладатися на п'яний спирт?). І він вже ревнощів Катерину як майстер. А потім виходить цілим режисером. Земля йде від ніг, заздрість спалахів з сліпим дисплеєм. . й

Звертаємо вашу увагу на те, що тут Катерина майже тягнеться після нього, блювотні рухи не залишають. Це її перша приниження. Пам'ятайте, що вона поводиться навіть в ситуації з Родіоном, коли вона була вагітна. І тепер ми бачимо чітку деформацію її психіки, яка незмінно виникає навіть при короткому спілкуванні з перевернутим. Далі і до колінного суглоба прийдуть, і поцілунки руки, і миття підлоги при при приході господарки. . й

З найскладнішим досвідом носової ганчі, Gog намагається впоратися з довгопристойним способом - переходить в бінге. Він п'є не через турботи про розпад любові, а не тому, що Катерина нібито обдурила його. За допомогою алкогольної несвідомості він намагається висихати непереносимий досвід носової ганчі.

Поведінка Гога на столі, його непереносимість до Пахів Катерини, його швидке відправлення і зникнення – Гога породив, як незламний чоловік. Як і всі жертви збочених, Катерина відчуває свою власну монстрову провину, майже зраджує. Вона більше не здатна перетворити на її нормальний сонник мозку і зрозуміти, як відхиляється відповідь Gogie.

Відразу ми відзначимо, що попит на Катерину правду і практично зізнався (і одночасно не хочу її слухати), Гога повідомляє про себе вкрай сканує інформацію. По суті, що відомо про нього, що він є фіксатором і розлученням, і його дружину було добре і тепер живе з хорошою людиною. (Для того, як я вже бачу, що він буде стерти Катерини в майбутньому: похвали колишньому.)

Відмінний бекон. Героїн Муравиєва попросить Катерину ім'я коханої людини. І Катерина заморожує себе: вона не має уявлення про те, що ім'я Goga! Така бурова пристрасть і напівімінь дуже характерна для жертви наркозії.

Але очі Катерини вже переплітають щільну туману. вона кріс, вона йде божевільний, вона curses сама для недосвідченої провини. До мега-децепції, які ніколи не трапляються. За те, що вона не була. Але час не далеко, коли вона буде вважати себе винним для того, щоб бути сильнішими, ніж Гога, соціально успішним, ніж Гога. й

Всім друзям і Kohl називаються. Все збивається вниз, розчісуючи Москва в пошуках Гоги. Скільки снів, скільки тривожності, скільки гр... Як у випадку пікніки, нарцисів Гого вдається їсти не тільки Катеріновий ресурс, але і «маски».

У той же час він вже почав знищити життя Катерини. Що думають ці вісім днів, коли Goga напої гіркі? Завод? Працівники Дочка? Нова сукня? Ні, в розповіді Blacks, Katerina ... напої, потім вирішили не піти на роботу. Вона cries і слізує її волосся. Вона кладає всіх на вухах, ріпакуючи їх. Все, крім того, Goga втратив своє значення.

Нарешті, Коля знаходить Гога. І отримав Гога краще швидко. Чистий напій, тому що ви втомилися? Іммідери з залізними аргументами Kohli? Я не думаю. Дуже потужна, фантастично потужна, її грандіозність перекачали. Красива головоломка рослини і депутата дістала його з землі! Так він хто. Хто, хто! Щоб посушити незначність в горілці не потрібно, і герой переходить до полоскання обличчя і зміни в чистий одяг.

Зауважте, що вона замовляється від повернення, Goga виглядає на Катерині з рясним філософським обличчям, але не апологізується. Але Катерина захочить йому, дуже емоційно і багаторазово, не сумнівайтеся. І він буде пропагувати до тих пір, поки він розуміє пусту природу Гоги, як Родіон колись зробив.

Гога одягає костюм вперше. Що робити? Але це те, що він прагне принаймні поза увагою до статусу Катерини. Для Katerina-master він розкочував неприпустимий випадковий, але для Katerina-director потрібно одягати більш схильним. . й

Подумайте, що баб загинув Катерину на обличчі «брутального» Гого. Жорстокий палений на одному вафодилі - Рудольф-Родіон, через 20 років вона вибирає ще більш збочений варіант.

Але Гого можна привітати тільки. У вас є великий трофей! Гарний, успішний, визнаний фінансово безпечним. . й І так засвідомий, щоб мати любов! Я заклав свої кістки і повернув його! Тепер він виведе всю заздрість на цю жінку, всю ненависть, всі свої образи будуть зважені на неї.

Я не маю сумнівів. Дуже "чистий" життя. . . опубліковано

Автор: Таня Танці

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши нашу свідомість - разом ми змінюємо світ!

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8