Як позбутися від страху нових відносин і навчатися довірити чоловіків знову?Чи буде повернена довіра залежить від того, скільки він розчарував вас і кількість штук, які зламати серце? Де це гарантія, що він не буде робити це знову?Я впевнений, що ви, багато жінок, які хочуть знати відповіді на ці дуже схожі питання. Ви хочете дізнатися, де вони прийшли з цієї статті?
Від моєї поштової скриньки та особистих консультацій з жінками, які просять допомогти у вирішенні проблем у відносинах. Включаючи допомогу повернути втрачену довіру:
Як мені довірити чоловіка?
Мій ex-boyfriend обдурив на мій найкращий друг, як я можу довіряти чоловікам після цього?
Я зустрів чоловіка онлайн, він пішов на мене і намагався отримати мене, щоб відправити його гроші. Як я можу довіряти хлопчикам знову?
Я думав, що мій хлопець захотів той самий щасливий майбутній разом, що я зробив. Але замість того, щоб мені, він зламав мене. Я подарував йому мої найкращі роки і нічого не отримав в поверненні.
Я впевнений, що є багато таких претензій.
Як ви навчитеся довіряти чоловікам після цього?
Багато жінок з сердечком, які потребують загоєння, застрягли десь між припущенням, що «all men is bastards» і вічно втілюють надії на зустрічі князь на їх чорну подорож.
Якщо ви коли-небудь відчуєте щось, як це, продовжуйте читати цю статтю і дізнайтесь, як просто 3 простих кроків навчать вас довіряти чоловікам знову, незалежно від того, наскільки погано ваше серце було боляче в минулому.
Крок 1. Зупинити віру в чоловіка з надії на зустріч князя Чармінгу Почнемо з простим питанням. Що таке "довіра"? Ну? Хто? Чи вписується в 10 слів або менше? Або починав ваше серце відчайдушно, і ваш мозок просто заплутаний скребками фраз, які приходять на розум? Хочу сказати, що «довіра» означає чоловіка.
Чому? З огляду на те, що чоловіча перспектива може звучати трохи суворого.
Більшість жінок не можуть вчитися «довірити» чоловіків, оскільки вони просто не знають значення слова. Давайте розглянемо визначення цього слова з словника умов: Довіра (верб): покладається на щось або хто-небудь, або будьте впевнені в собі.
Як чоловік, я можу сказати, що для мене «довірити» хтось означає бути впевненим, що він або вона буде...
- робити те, що він говорить;
Акт за своєю природою;
Моя кришка в конфлікті або питаннях серця;
Намагатися викликати мені труднощі якомога простіше і поважати мої рішення.
«Труст» не означає (і не означає, що людина повинна відповідати вашим очікуванням, що він (по суті!) не підозрює. Так, є різні досвід відносин, різні ситуації з минулим, які зробили його досить важкою для вас, щоб навчатися довірити чоловіків знову. Якщо ви були у відносинах, які закінчилися в зраді вашого чоловіка або коханого чоловіка. Але вважаєте, що він не може представляти всіх чоловіків в цілому.
І ось перша правда: Багато жінок думають, що вони ніколи не зможуть довірити чоловіка знову, не зможуть знайти когось гідності своєї довіри, адже вони шукають князя Чарміна, що вони мріяли про маленьких дівчат. Але хто сказав, що людина може бути довіржена, якщо він може стати принцесою з дитинства фантазії?
Ви дійсно очікуєте чоловіка, щоб лікувати вас, як богиня, не дивитеся на інших жінок, душ ви з дощом подарунків, бути ідеальним коханцем, розповісти вам найглибші секрети, вбити драконів для вас, хочете, що ви хочете, навіть якщо він дійсно не хоче його? (Останнє слово зробило мій мозок розтоплення, незважаючи на те, що я постійно чую про ці звичні жіночі бажання.) Якщо так, вам буде важко знайти і довірити чоловіка, який підходить вище.
Крок 2. Насолоджуй себе, щоб дати чоловіка знищити вашу довіру. Причина так багато жінок не довіряють чоловіків, тому що "всі чоловіки є притулками" або що-небудь подобається. Причиною є шампан. Чи не ваша особа просто перетворилася на червоний? Помаранчевий. Чому? Бо хам - страшна емоція і дуже потужне слово.
Побачимо, чому жінки бояться довірити чоловіка. Причини цього:
- Груша, Що робити, якщо ви даєте чоловіка, щоб зашкодити вас (і любити кого-небудь засіб, що дає йому) Ви знову занурилися і здавали. Ваш підсвідомий говорить, Останній раз я довіряв чоловіка, він мене болить. Якщо я більше не довіряю чоловіків, вони не можуть болювати мене.
- Шамінь, Він приходить від того, що ви зробили щось, щоб довірити хлопця, який зламав свою довіру (або просто не міг жити до ваших очікувань). Саме тому ви не гарантуєте, що ви шукаєте інформацію в пошуковій системі, перевіряючи Вашу кредитну історію, кримінальний фон і сумісність з ознаками зодіаку стосовно кожного чоловіка, який вам подобається принаймні трохи.
Саме тому ви намагаєтеся знайти причини, щоб відмовитися від будь-яких відносин, навіть якщо це ще не було.Тому, що ваш субсвідомий розум не хоче відчувати себе знову. І з точки зору вашого підсвідомого розуму, «недовіряє чоловіка» фактично гарантує, що ви ніколи не будете сором'язливі від себе для почуття, якщо ви довіряєте неправильного хлопця знову.
Ось чому.
Вам потрібно прощати прямо зараз. Якщо ви не знаєте, як довірити чоловіків знову, ви, ймовірно, божевільний на собі. І єдиний спосіб прощати себе, щоб зрозуміти, чому ви довірилися в минулому і визнати його.
Я даю вам підказку.
Я вгадаю, що вони хотіли б бути коханим. І будучи близьким засобом, що дає іншій людині силу зашкодити вас. Якщо людина болить вас в минулому, не думаю, що ви вже не можете довірити будь-яку чоловічу людину. Це тільки означає, що в такому випадку ви втратили ризик і що ризик не може винагородити вас вічною любов'ю, яку ви мріяли.
Послухайте мене:
Щоб любити чоловіка, не варто стерти, незалежно від того, скільки він може мати зраду або боляче вас. Не існує сором'язливості при наданні звичайним людським бажанням. І ми повертаємося до питання.
Як ви навчитеся довіряти людині?й
Вам потрібно прощати! В санвузлі, стоїть перед дзеркалом, подивіться на очі і скажімо собі, «Я знаю, що ти сором'язливий і боляче, ти сердитися про те, що сталося через цього чоловіка, але ви зробили все з кращими намірами і пробачте тебе». Після цього ви дійсно відчуєте себе краще. А ти можеш ставити. Крі. Не пропустіть назад.
Крок 3. Видаліть слова «інтерфейс» з вашого словника. «Хлопці жертви» – це ті слова, які відчували вашу життєву силу і ви відчуєте приниження, непристойний, боляче.
Наприклад, поговоримо про улюблену тема кожного:
Зрада. Я не можу розраховувати скільки разів в моєму житті я чув цю фразу: "Як я можу дізнатися, щоб довірити чоловіка знову після того, як він зробив мені? й
Ось і правди, але правда.
- Не можна зробити вас жертвою, крім вас. Не можна робити це.
- Ви щасливі, крім вас.
- Немає, що ви відчуваєте нічого, але ви.
Зробивши себе потерпілим, ви даєте чоловіка, який розчарував або зрадив свою довіру, над вами. Але якщо ви припините використання слів жертви, ви будете приймати вашу долю в руки.
Все, що вам потрібно. Підведемо підсумки, що потрібно зробити, щоб вирішити проблему, що називається «Як дізнатися більше про довіру чоловіків»:
Розумійте те, що довіра. Зануріть себе, щоб дозволити собі бути одержаним.Стоп бачить себе жертвою Дякуємо за Вашу увагу та терпіння. Я сподіваюся, що я провів багато часу написання цього матеріалу і зараз ви не менше трьох кроків ближче, щоб зрозуміти, як довірити чоловіка. Адже це один з найважливіших умов для дійсно гармонійних відносин. Я з нетерпінням чекаю на це повідомлення!
Автор: Ярослав Самольов П.С. І пам'ятаємо, просто змінивши нашу свідомість, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: yaroslav-samoylov.com/psihologija-otnoshenij/3-prostyh-shaga-kotorye-nauchat-vas-doveryat-muzhchinam.html