"Щоб навчити, щоб похвалитися": мати трьох рівнів про класи і розігрунтування вчителів

Я 37. І п'ятнадцять з них я успішно заробив написання. Я знаю ціну. Я бачу мій успіх у всьому світі.

Але якщо я зустрічаю редактора, який не схожий на мої статті, які повертають їх знову і знову з вимогою переписати, скорочувати, подбати (як якщо я не звертаю увагу за замовчуванням), нарешті перевірте всі дані (як якщо я не перевіряю) і відхиляю всі коми – я почав сумніватися самостійно.

І якщо ви уявите чоловіка, що стоїть над мною, напишіть кожен вирок і кажучи, "Агайн, ви починаєте з але!" Скільки разів я сказав, що ви не повинні робити такі великі абзаци? Чи не пам'ятаєте, що довгі фрази в оголошенні неприпустимо? - Я впевнений, що я можу писати сторінку.

Я знаю, що я можу писати тексти. Але коли я критикував, я можу зробити все.

Я не один. Кілька успішних друзів кинути свої високі і oh-well-paid роботи тільки з тієї причини: вони були розпущені. І вони не хочуть. Не бо вони ніжні квіти, а не на всіх. У той час, коли вони схвалилися, вони почали працювати гірше. Ви не поважаєте себе.

Я бачу вирощених чоловіків випрямляючи свої плечі, коли ви їх розповідаєте, «Зберігайте, як це зробити, ви краще на ньому!» і вони переміщають гори. Не за гроші. Не для положення. Тому що вони побачили, що вони вірили, вони стали героями.

І вони, хто тільки вчора зробив неймовірний, талановитий, привітний і красивий, виходив з плечима з зустрічі, на яких вони пояснили, як вони незначні.

Те ж саме відбувається з відомими, минулими мідними трубами, режисерами, які, пережили хвилею півторативної критики, закривають і не відразу знаходилися сил, щоб почати наступну плівку або грати. З акторами. З усіма людьми. Ті, хто не любить, не хочуть і, як вони можуть, уникати ситуацій, коли вони не задоволені ними.

Ось мій момент. Я не знаю, як наші діти навчаються.

Коли ми навчаємо наших дітей — маленькі, дуже непротековані з світу або з нас, такі дорослі та все-powerful — ми дуже часто їх розсмоктуємо. Досить часто.

Одягнена Жінка Голий чоловік Але легко. Прайм набагато важче. І важливіше.

За минулий місяць були два оповідання в нашій сім'ї безпосередньо пов'язані з питанням сколінгу або праїзингу. Вони показали механізм так чітко, що не вдалося зрозуміти його.

У загальноосвітніх школах навчаються дівчатам. По-перше, тому що в домашніх умовах ми лікуємо його в рукавах і знецінюємо в будь-який спосіб розпаду сортів, по-друге, тому що діти часто хворіють і пропускають школу, і по-третє, тому що якось це сталося.

Школа займає одне місце в нашому житті, яке, на нашу думку, повинна бути і далеко від головної речі.

Що б був випадок, але місяць тому, викладач сказав Лайда і Маша, що вона хотіла поставити їх в шкільний конкурс.

Що відбувається тут? Діти були щасливі! Підручники стають акуратними, завдання в щоденному режимі написані легітимно, а тяга для знань – що сформувалася! Перші студенти класу зараз! З повагою! Ми не віримо, що це спочатку, але коли клас називається і почав похвалитися нашими дітьми, ми вступили – дійсно, всі п'ять. Як я не можу похвалити тебе?

Вони ніколи не були номіновані на Олімпіаду, але вже сформовані звички навчання. І тепер, навіть без Олімпійських ігор, вони чудово навчаються. У будь-якому випадку, набагато краще, ніж раніше вони були оцінені.

У музичній школі завжди були перші студенти. На жаль, учитель сульфіггіо спустошував їх. Хтось не любить їх активно, і вона почала шукати несправності з усього: вони написують ноти не так, і співають не так, і диктатури не пишуться, а з двоголосними неприємностями. Не тільки, звичайно, але з цілим класом. Більше одного разу.

Коли я запитав, що збирався, вчитель відповів, що дівчата були добре і мали відмінні дані, але вони повинні довести до неї, що вони гідні цієї школи.

І стверджують, що вони повинні мотивувати їх, щоб дізнатися краще. Вона не має порожніх претензій. Вони дійсно не роблять все ідеально.

Він був вірним. Вони не робили все чудово. Я б сказав, що це: вони, другокласники, зробили все непомітно. І я думав, що насправді нормально. Вони навчаються. І якщо вони не псуються, але оцінюються, результати будуть набагато краще.

І я не збігла. І вона тримала їх,

І він закінчився з дітьми, що відпочивають міцно: "Нехай ми не пішли на сульфагіо знову!", вони гістерізовані. Я протистояв, занурився, хабарда і звірився, але коли Маша сказала, що учитель мріяв її вночі і почав працювати в туалеті кожні півгодини, я зрозумів, що ми не будемо йти туди знову. Незважаючи на відмінні дані.

Коли діти регулярно зловживали, це не працює. Всі І чому викладачі не розуміють це одне з найбільших міфів.

Не знаю, що я знаю.

Прайси важко. Це набагато простіше спати. Ругая, ви абсолідуєте всю відповідальність і участь в тому, що відбувається в навчанні дитини. Коли ви спустошили, ви відокремите себе, смарт, від нього завжди винний: «Я вже пояснив все кілька разів!» (якщо ви є педагогом), або «Агайн отримав два!» Ідиот! Дві години тому ви навчитесь.

Ви, дорослий, отримайте всі білі і пухнасті, і дуже правильно, і дитина виходить як ідіот, не в змозі показати бажаний результат.

Він не ідіот. Він захопився. Або я боївся люмінесцентної лампи, яка спалахнула і весь урок раптом тріскається. Я боївся, що мій батько не буде щасливим.

Але кожна дитина здатна навчатися. Це все, що ви повинні похвалити його для. Так як діти є люди, теж. І вони теж, як ми дорослі, шукайте затвердження та підтримку. Вони хочуть бути захопленими. Щоб зробити їх щасливими. Вони готові перемістити гори для цього. Не для сортів.

Для того, щоб оцінити лише правильного письмового листа «я» вся лінія листів.

Покрийте її синьою і оцініть її знову. А потім показати мій бабуся - з дитиною - подивіться, кажуть вони, як добре, як відмінно писав лист "У".

Прайм для пам'яті, що завтра Я повинен взяти клею і ножиці в школу.

І для підвішування шкільної форми.

Для спільного сніданку з однокласником, який забутий сніданок.

І за те, що в фізичній освіті я не торкнувся минулого часу, але побігся з усіма.

Коли здається, що немає нічого похвали, потрібно викликати причини виникнення і все ще підтримувати, заохочувати, піднімати над абісами небесного в собі. Щоб створити своєрідну сумочку для внутрішнього самосприйняття дитини - подушку затвердження, віру і похвали, яка захистить його від нападів такого - як ми зустрілися на Солфеджіо - вчитель.

Цікаво: Як я трахнув бути злий з мій діти

Людмила Петрановська: Більшість теорій освіти - спекуляція

Мої діти мали невелику сумочку. І вона не збере їх. Ми були дуже розчаровані, але ми зробили висновки. Ми взяли цей викладач з нашого життя, починали підштовхувати дітей весь час.

Ми побачимо, як вони керують негативним найближчим часом. Я, дорослий, 37-річний, все одно негативний.

Автор: Катерина Антонова

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: ponaroshku.ru/blog/uchit-znachit-khvalit-mama-troikh-detey-pro-otsenki-nedovolnykh-uchiteley/