378
Люблю мене, як я, або вчитися, щоб змінити.
Іноді ми розповіли в соцмережах, в літературі і просто в житті: будь ласка, прийміть цю чи яку ситуацію, тобто «люби мене як я». Останнім часом було повідомлення про Facebook, яке набрало багато затвердження та репостів, що реальна любов, коли ви приймаєте людину як він. Разом. Це його. «Не скопіювати всіх, не приймати як приклад, просто приймати людей, як вони є ... і дати їм бути, це як вони є». Нехай це буде таким чином, в цілому ...
Ось такі версії, як: «Прийміть людей, які вони є» звучить як свого роду PRESIDENT. Що я кажу, вони кажуть, не погоджуються (або незгодні) в рази, що відбувається з ними, або що він робить там ... але... що робити – вони сказали прийняти, що це любов, що це практика, і все – то ви повинні зробити так, приймаючи! Нехай це буде так... І другий варіант полягає в тому, що вони сказали їм взяти їх, але я можу приховати кудись, щоб не контактувати з ними, і нехай вони будуть як вони.
До того ж я бачу, насправді, початкове спотворення цього терміну "приймання" - після того, як мова йде про англійську мову, де вони пишуться прийняти - і цей прийом перекладається в словник (паграф "психологія" ) як сприймати і зрозуміти! Щоб бути в сприйнятті та розумінні того, що надходить нам через систему сигналу. Зокрема, особа складу. І так можна сприймати і не сховати десь, це право – прийняти ситуацію в сенсі, що «Я входжу в цю ситуацію», я отримую гостей, приймаю цю ситуацію як гість, з яким я почав боротися і зрозуміти її. У цьому сенсі так. Гість не схожа на неї. І тоді ця ситуація вимагатиме поніте, але відповідні дії до нього. Повернемося до того, що вони зазвичай говорять: «Ми не можемо нічого виправити», «Ви не можете змінити людей», і ось вони, «і прийняти їх!», і принаймні, це буде «отримувати».
Але якщо кожен завжди зробив це, особливо коли ми були в школі, ми ніколи не дізналися нічого. А якщо ви «прийняти» студента як затишна людина, яка прийшла до школи, то виходить, що тут він, лінь, ми приймаємо його як затишна людина, навіть якщо він живе як затишна людина. Чому ображати школяра? Але! У будь-якому нормальному процесі навчання викладач приймає цей студент як фізичного тіла в класі, і буде діяти на ньому. Також впливає на «моркву і палицю». Особливо, коли студенти не хочуть вивчати одну причину або іншу. Але він прийшов, щоб дізнатися, і не можна прийняти його, як не хоче вчитися! Він повинен впливати на те, що людина дізнається, що ми впливаємо його таким чином, сприяємо його розвитку просто! Те ж саме відбувається в практиці медитації або міжособистісних відносин в повсякденному житті. Чому ми згодні з вами? Якщо ми робимо щось самі і робимо помилки, то обов’язково перевіримо «Не я не виправдаю? й
Що, якщо ми говоримо, «Я приймаю себе як я». Це його. Точка – потім виходить, я не навчаю себе, не змінюся! Я хочу, щоб я був в цьому стані. Або я навчаю себе, приймаю його як об'єкт дослідження. Таким чином, «не буде так» є одне, і я сприймаю цей об'єкт, який є, і вивчити, як мої відносини з ним відповідають або не відповідають поточній ситуації – це ще один захід. І це захід вже в тюнінгу з «вчити буддизмі» (Dogen). Це абсолютно інший підхід. І в цьому зв'язку вплив вже зворотний. Чи не так зрозуміло, як це було в школі, де ми можемо схвалити: але це йде без казки, якщо я навчаюся і піти на рівні, то я повинен оцінювати, як ще? Я повинен знати, що я правий або неправильний, щоб зробити це або це завдання, як точно я зробив щось, і що я повинен зробити, щоб виправити себе. Так ось, коли ми медитуємо, коли спілкуємося з іншими людьми, ми повинні розуміти, що відбувається нам і до них, зрозуміти, що це, «прийняти», як сприйняття з розумінням. Якщо ми вже говоримо про людину, то це не просто сприйняття, а й розуміння того, що відбувається. Це повне людське сприйняття. Якщо ви не погоджуєтесь з чимось, і ми, як правило, знаємо, що людина, яку ми говоримо неправильно, ми повинні дати йому або її знати. І це не обов'язково буде слів! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І це вплив. Це також буддійська версія посередництва всіх речей. І ми не беремо участь в тому, що людина не виправдовує, це також сигнал, який ми не згодні з такою ситуацією.
І якщо ми хочемо, щоб боротися з ситуацією, нам дійсно потрібно прийняти його так, як сигнал. Тобто, приймати сигнал, розуміти, що мова йде про те, щоб побачити, чи відповідає подвійним термінам, чи не відповідає «використання війни», принаймні, або перейти в медитативний стан і допомогти іншим зробити це. А потім «прийняти» в цьому сенсі - цілком зрозуміло. І той факт, що ви не можете змінити іншу людину, і він ніколи не зміниться і «що ви зробите з ним?» невірно в сенсі, що якщо людина хоче змінити, він зміниться, і ми повинні сигналізувати йому, що щось неправильно з ним. В іншому випадку, як він знає, що щось неправильно з ним? У школі ми розуміємо це чудово і чекаємо оцінки в нашому напрямку – ми робили завдання правильно або неправильно, це турбує все – контрольні роботи, фізичні стандарти, творчі заходи. Для нас важливо зрозуміти, де ми не робили. І для нас, щоб відчути вдячність в процесі навчання, є загальним оповіданням.
Це те ж саме в дорослому житті, навіть після коледжу— якщо ми продовжуємо навчання, ми повинні отримати рівні. Не чіпляючись до них, звичайно, пологів, як це було в школі, особливо якщо ми пообіцяли для них і пряників. У нас є здоров'я, наша морква. І збиравшись до цього «особисті моркви» є результатом, винагорода за те, що ми практикуємо йога більш точно. І ось, прийшовши до оцінки, до того, що ми розповіли щось, не приймаємо, умовно, наше положення йогів, коли стопа, наприклад, не так, але ми хочемо змінити – це норма. «Дізнаємось, що змінена,» та зміна не автоматична. Зміна свідомості, а потім з O-свідомістю є фраза з фільму Маленька Будда. На мій погляд, додаток необхідний, тому що ми, один спосіб або інший, неминуче змінюємо, але не всі дізнаються. Але змінити свідомо, принаймні змінити свідомо, це ще одна справа. І ось слово «прийняти» – в сенсі «прийняти ситуацію», так, кажуть, і бути – абсолютно не підходить. Якщо ми хочемо дізнатися, якщо ми хочемо свідомо змінити, то слово «прийняти» в цьому випадку означає розуміння того, що відбувається до нас, що бажали нам, що ми очікуємо у зв’язку з практикою та подальшою перевіркою, чи ми робимо це чи ні. І це розширена версія слова «прийняти», яка в основному походить від англійських текстів, де використовується «прийняти».
А коли ми зараз медитуємо, то в моментах найбільшої стабільності ми повернемо очі до тих життєвих ситуацій, які зараз важко для нас. Тісто, але жорсткий. І побачимо, як вони відчувають в плані медитації та власного благополуччя в цей момент. У вигляді звичайного «приймання»: «Так, треба, там натиснути, але що ви можете зробити ... це якось і так ...» Це пресування, але я чекаю, але я буду робити – Я не дуже погоджуюсь, але це буде. Або як медитативний прийом — коли у нас є такий вид резистентності, який походить від сенсу сутності розуму, або, наприклад, напобіжність на подиханні, коли вологість і терпіння не потрібні, і ми просто усвідомлюємо, що «ага, ось сигнал ... і це відбувається самим». І ми маємо розуміння того, що відбувається. Ми не повинні докладати зусиль, щоб перенести нашу незгоду, це подвійна зволоження, дратівливість. Ми в однаковому стані, в цілісному, медитативному стані – як в тілі, в диханні, так і в свідомості.
У висновку я даю приклад від одноденного класу йога, коли голова цієї студії, яка була медитація з нами, почула комусь телефонне кільце. Не існує дверей між чайною кімнатою, де відбувається практика медитації та шафою. Ось тільки жалюзі. І в цьому шафі, хтось пішов з телефону, який не був вимкнений, і під час медитації, з'явився сигнал виклику, грала музика, і це було досить гучним. У той же час кожен зданий добре сидіти, на тілі, що відбувся, все, здається, буде нормально. А потім після медитації, як звичайно, ми обговорюємо, що і як хтось відчував, що сталося і що не вийшло. І вона каже, що так, перша реакція полягає в тому, що я вид господині, бос, у мене є інструкції - вимкнути телефони! Поки він зателефонував. А замість звичайної дрої: «Як я не поважав і скільки я можу я?» вона говорить: «І тоді я сидю і дивую себе!» Прості слова можна описати - так що, добре, це кільця. Це його. Добре, це робить. Це «додаткова» версія реальності. Стійкий. Я повністю розумію. Слова говорить про те, що в дитинстві хтось забув увімкнути телефон, був у психологічно нестабільному дитячому стані, неуважним. Але якщо у нас є дорослі, то у нас є бажання зрозуміти, що це був хтось, хто був у пологовому стані і не вибухнув, не терміново дивиться на винний, не кидати відбій і блискавку, не відступати. Чим більш доречний підхід до ситуації.
Ми спробуємо знайти цей варіант під час медитації. Може бути, ми почнемо деякі звуки, або щось станеться – поза вікном, наприклад, або, можливо, хтось буде грати, і це буде неприємна мелодія для нас, але ми дозволимо це йти – добре, нехай вони працюють поза вікном, і нехай телефон грати. У той же спосіб, незважаючи на те, що вони самі. В день про що-небудь про що спільного. І це повинно бути щось схоже, "Дуже, так, є." Таке становище. І в плані стійкості, з точки зору балансу, подивіться на неї. Це справжній результат нашої медитації. Може бути навіть в першому, але в другому або третьому наближенні. Першим є просто можливість сидіти, взяти необхідну позицію і тримати її на 20-30-40 хвилин. А тепер пропонується більш «додатковий» варіант – психологічна стійкість з «надійністю» на тиші та смарагості та відчуттям «дорослих» радості. «Адул» емоції – від того, що я стабільний, що я розумію, що відбувається. Я не дратував про те, що я не мечеть і блискавка (який також дає мені задоволення;) або не липкувати евфорично в снях на деяких планах, наприклад, що я буду в Греції на острові так і так-со, але просто спокійно реалізую «набух, я буде там. й
Давайте спробуємо працювати з цим варіантом і тепер перейдемо на практику.
Автор: Володія Стариков
Джерело: /users/1077