Перед тим, як жити у ваших дітей. . й

Габаритний зображення

Я подарую ноти, які я отримую з моїх дітей, чи скаже вона з маркером на жовтих паличках або словах, написаних в каліграфічному почерку на підкресленому папері. Але поема, яку я отримував нещодавно на День матері від мого 9-річної дочки, була особливо значущою для мене. По суті, перша лінія цього вірша змусила мене почувати теплі сльози, розкочуючи мій щік.

«Дуже важливо... Мама завжди там, навіть коли я в біді. й

Але я хочу сказати вам, що це не завжди справа.

На вершині мого абсолютно божевільного життя я почав практикувати речі, які були дуже різними від того, як я був Я почав кричати. Не сталося часто, але вона була екстремальною – як накачана повітряна куля, яка раптом лопається і змушує всіх в зоні слуху з побоюванням.

Так, в якому моменті я тоді 3-річної і 6-річної дівчинки змусити мене втратити терпіння? На даний момент одна з них наполягалася на спинці і беремо ще три бісерні намисто і її улюблені рожеві окуляри, коли ми вже пізно? Або коли інший спробував покласти свою злаку і відварити всю коробку на кухонному столі? Або коли вона кинула і розім'яв свій особливий скляний ангел, який я сказав вам не доторкнутися? Або коли вона бореться зі сном, як професіонал, коли мені потрібен спокій і спокій? Або коли два з них боролися над смішними речей: хто з'являється з машини першими і як, або хто отримує більше морозива соус?

Так, це було те, що звичні маніпуляції і типові проблеми дитинства і відносини.

Не було легко писати цей вирок. І це не так просто для мене, щоб отримати через цей час в моєму житті, тому що правда, я захопив себе в ці моменти. Що відбулося мені, що я хочу, щоб я проживав на двох дорогоцінних маленьких людей я люблю більше життя?

Розкажіть про це. Моя божевільність.

Надмірне використання мобільних телефонів, пересушених зобов'язань, багатосторінок до списку, і відповідно до досконалості споживаного мене. І полюбляв на людей, які я кохав, був прямим наслідком втрати контролю мого життя.

Невигідно, я повинен був розпадати кудись. Так я опинився за закритими дверима в компанії людей, які зважають мені.

До цього прийшла доля.

Моя найдавніша дочка була стояча на табурі, намагаючись отримати щось з пантри, коли вона випадково знизила весь пакет рису на підлозі. Коли мільйона крихітних зернових впав дощ на підлозі, сльози почали розсипатися перед мамою. І ось коли я бачив Вона - страх в очах, як вона приготувала до її материнського Тираду.

Вона боїться мене, я думав, і це був найбільш болючий Мій шість років боявся моєї реакції на її невинну помилку.

З глибокою сумністю я зрозуміла, що я не був мати, що я хотів бути для моїх дітей. І це не так, як я хотів жити в житті.

У тижні після цього епізоду я мав прорив — момент болючої обізнаності, який спонукав мене прийняти руки Вільний шлях, щоб дати пройти щоденні відволікання і зрозуміти, що дійсно важливо для мене. Це був два і півтора роки тому — два і півтора роки, щоб поступово зменшити надлишок електронної безсонності в моєму житті ... два і півтора роки, щоб звільнити себе від незадовільного еталону досконалості і соціального тиску до «збудити його все зроблено». Як внутрішня і зовнішня похилість, гнів і напруги в мене повільно розсіюється. Я змогла відповісти на помилки дитинства і гріхи більш спокійно, спокійно і розумно.

«Це просто шоколадний сироп». Ви можете погасити його і стільницю буде виглядати як нові. « » » » » » » » » » » » » » »

(Замість зважування і розкочування очей.)

Я пропоную, щоб підтримати бювет, під час якого він ковтнув море пластівців, покритих підлогою.

(Замість стоячи над нею виразом депроровального та екстремального подразнення.)

Я допоміг їй зрозуміти, де вона може залишити її окуляри.

(Заборонити її нездатним.)

І в моментах, коли величезна втома і надмірна втома були про те, щоб взяти над собою, я піду до ванної кімнати, закривши двері, і дати собі час видихляти і нагадувати себе, що вони були діти і діти робили помилки. Так зробив І.

І з часом страх, який спалахнув в очах моїх дітей в моментах зникнення неприємностей. І спасибі Богу, що я став у свого нещастя, а не ворога, щоб бігти від і приховати від.

Я не впевнений, що я був написаний про ці глибокі трансформації, не був для інциденту, який відбувся в минулому понеділок. На той момент я відчув смак переробленого життя, і на кінчику моєї мови був хірург. Я підійшов до фінальних розділів книги, які я зараз працює над комп’ютером. Все раптово зникне редагування трьох розділів перед очима. Я провів кілька хвилин, щоб відновити останню версію рукопису.

Коли це не працює, я перевернув до резервної копії, тільки щоб знайти, що була певна помилка. Коли я зрозумів, що робота, яку я зробив для цих трьох розділів, ніколи не відновлюся, я хотів торкнутися, і ще більше, я був лютий.

Але я не можу дозволити собі це, тому що це було час, щоб забрати дітей з школи і взяти їх до плавання. З великою обережністю я спокійно закрив мій ноутбук і нагадував себе, що може бути далеко, набагато більше проблем життя, ніж перезаписувати ці розділи. Тоді я сказав собі, що я не можу зробити про цю проблему прямо зараз.

Коли мої діти вийшли в машину, вони знають щось неправильно. «Що не так з вами, мама?» попросили в неісон, заливаючи погляд на обличчя золи.

Я відчував себе як кричущий, «Я втратив три дні, що працюють на моїй книзі!»

Я відчув, як я хотів би вдарити кермо з моїм кулаком, оскільки в машині було останнє місце, яке я хотів бути. Я хотів піти додому і зафіксувати свою книгу, не приймати дітей плавання, вичавити мокрі купальники, розчісувати заплутані волосся, готувати обід, мити посуд і покласти всі в ліжко.

Але замість того, я спокійно сказав: "Я маю трохи неприємностей прямо зараз. Я втратив частину моєї книги. І я не хочу говорити, тому що я відчуваю себе дуже upset. « » » » » » » » » » » » » » »

"Ми шкодуємо, - сказав старець для обох з них. А потім, якби вони знали, що мені потрібно місце, вони мовчали весь шлях до басейну. Продовжуємо цей день і хоча я був тихим, ніж звичайний, я не кричущий і спробував мене краще відмирати від думки про випуск книги.

Майже все було зроблено в цей день. Я кладаю свою молоду дочку до ліжка і кладемо поруч з моїм найстарішим. Ми провели нічне розмовне час.

“Чи ви думаєте, що ви можете отримати голову?” вона запитала спокійно.

І це, коли я почав кричати - не так багато про три глави, я знав, що вони можуть бути написані. Моє сльози були більш про втому і девастацію написання і редагування книги. Я був таким чином, щоб зробити. І той факт, що він раптом знизився був неймовірним розчаруванням.

На мій сюрприз, дівчина досягла і м'яко трахнув волосся. Вона сказала: "Комп'ютери можуть бути такими розчаруваннями," і "Я міг бачити, чи можна знайти це резервне копіювання". І нарешті, мама ви можете це зробити. Ви найкращий письменник, який я знаю, і я буду допомогти вам краще.

Під час своєї «трубної» вона була, що пацієнт і компасіонатна майстерність, яка не думала, щоб закінчити мене, коли я вже знизився.

Я не дізнався, що емпатологічна відповідь, якщо я залишився кришем. Тому що кричущий ламає зв'язок; це робить людей відстане замість того, щоб ближче.

«Дуже важливо, щоб я не знаходився. й

Моя дитина написав це про мене, як жінка, яка пройшла через складний період, який вона не горда, але через що вона дізналася багато. І в її словах я бачу надію для інших.

Це ніколи не пізно, щоб зупинити кричущий.

Діти пробачають, особливо якщо вони бачать людину, яка намагається змінити.

Важливим є те, що ... життя занадто коротке, щоб бути зміщеними пластівцями і розсіяним взуттям.

Не важливо, що сталося вчора, сьогодні є новим днем.

Сьогодні ми можемо вибрати спокійну відповідь.

І, таким чином, ми можемо навчити наших дітей, які миротворчими та спокійними будувати мости — мости, які можуть прийняти нас через труднощі.

Кредит Рахель Макі

Джерело: anna-psy.livejournal.com/22158.html

Категории

Смотрите также

Новое и интересное