Неправильні помилки дітей

р.

Я побачила статтю останнім часом, де мій мама розказав про різні підходи до навчання. Той факт, що вона не вражає червоною ручкою в її дочці дочки, але досить виділяється найкрасивішими літерами і правильними відповідями з зеленою пастою. Дочка не боятися робити помилки, орієнтуватися на хорошу, побачити сильні сторони в усьому. Недоздатні якості в сучасному світі, що мало хто з нас має.

А потім я почав думати про те, як часто ми навчимо наших дітей думати з помилками. Про те, що вони не згасають. Так само. І тоді наші діти, вже як дорослі, страждають від самооцінки, від нездатності радіти їхньому успіху (припустимо, це не ідеальний), вони критикують всіх в житті, дивляться тільки мінуси у людей.

Наприклад, дитина починає говорити. Він каже «Атобас» замість «автобуса». Ми постійно коригуємо її, коригуючи її. Дитина оплачується. Іноді для того, як ви можете зупинитися, щоб слово. Навіть якщо він каже "Атобас" тепер, це означає, що він скажеш його на двадцять? Більшість дорослих не отримують слово неправильно. Вони кажуть, що це право. Тоді чому катування маленької дитини, прокинувши ніс на помилки?

Або дитина шукає книгу. Мій середній син іноді викликає тигрові леви і мишей щурів. Корисно кожен раз? Чому? Я відіграю його правила, по його боці. Нехай це лева бути тигром і Міккі Мауза бути щуром. Якщо він любить його краще. Після того, як він усвідомлює, що миша є мишею. І навіть коригувати мене, якщо я зателефоную її щуру з старої звички. Найцінніше для мене це те, що він розумів себе, це не я, хто показав йому, це не я, хто пояснив йому, як жити, але він сам. Ви. Без презудії до самооцінки та когнітивного процесу.

Дитина говорить, що він бачить щось і ви не знаєте. Що ми робимо? Якщо він неправильний, що він зраджує, що немає нічого? Діти мають дуже яскраву фантазію. Вони бачать речі, які дорослі не бачать. Я пам'ятаю, що поїзди і літаки всюди, навіть якщо вони були дуже далеко. Я не бачив їх, і сказав йому нічого. Я не вірю. І ми дізналися, що він ніколи не виправдав у цьому місці. Подорожі і літаки завжди, де він показує, і ми не будемо виглядати.

Я дуже напружений, коли діти фіксуються. Особливо маленькі. Особливо дуже грубо і суворо, виховавши тон вчителя. На його середній син – він дуже емоційний – Я можу побачити весь організм, що вичавлює в люмп. А потім надає різні реакції. Якщо він зробив щось на перший раз або дайте людині близько, і вони відмітили помилку, він відхилений. Висівки з гіркими сльозами, забитими під стіл. Зупиняє спілкування з цією людиною миттєво і протягом тривалого часу. Якщо він вірний, він може бути І все ж, це не буде працювати для цієї людини. Не буде довго.

Але є спосіб отримати повідомлення від нього, якщо це важливо. Якщо це дуже важливо виправити його прямо зараз. У тихому голосі, з любов'ю, починаючи з слова "Так, ви правильно". А потім покажіть мені щось важливе. Так, "Ви маєте право." Тигрові груші люблять лев. І тигр зі смужками, і лев з омогром маном, правий? Це досить. Тоді він сам обробляє інформацію і дасть відповідь.

Але я віддаю перевагу неправдивим і відвертим помилкам. Зосередитися на що він добре зробив. Що він був великим. Щось він добре. Я спробую бачити тільки те, що міцність. Поговоріть тільки про них, фокусуйте лише на них, і заохочуйте їх.

Як діти виростають, ми тримаємо їх в помилки. Я вибрав невірних друзів, не пропустив іспит добре, не входив в неправильне місце, закохався в любов з виворітним, відродив рано, пізно ... Очевидно, що цей вид зв'язку знищує всі стосунки з нашими дітьми. Все починається з дрібних речей, з деякими «привабками», і зазвичай закінчується тим, що ви живете неправильно, робимо все неправильно.

Чому це важливо?Викладаємо дітей, щоб бути в курсі своїх помилок, орієнтуючись на них – тільки на них, формуємо їх ставлення до життя. Дівчина, яка використовується для корекції страху в її блокноті з червоною ручкою, буде дуже боятися зробити все неправильно. Побачити себе за кожну помилку. Вона не зможе насолоджуватися процесом, будь-яким процесом. Оскільки це буде напружено, намагаючись не помилитися.

Якщо ми надішлемо повідомлення до дитини з дитинства, що головне - це помилки, що увага повинна бути спрямована тільки на них, то він звик до життя таким чином. Одружитися і шукати поганий партнер. Повідомте про себе, повідомте його, виправте його. Жінки це частіше, можливо, тому що хлопці, як правило, роблять так багато помилок, які батьки втомилися від помічання кожного з них. Як перетворити величезну кількість наших лекцій в білий шум?

А потім ці жінки напишіть в листи, які не мають нічого подякувати чоловікові за - добре, він працює, заробляє, допомагає, бере сміття, віддає перевагу. Але він не закриває трубку з пастою, хропіннями і вусами. І сміття не приймається відразу, але один раз на три дні. Замість того, щоб бачити хорошу поведінку вашого чоловіка і орієнтуватися на неї для себе і його, ми орієнтуємося на недоліки. Дякуємо за вилучення сміття. Щодо трьох днів. Ефект буде різним.

Ми звикли до цього оціночного сприйняття, «мислитися з помилками» – і дуже важко вижити з себе. Дозволити себе, щоб зробити ці помилки. І нехай інші будуть різними, робіть помилки, продовжуйте лікувати їх добре.

Чому так важливо, щоб все правильно?

Право = знайомий, зрозумілийВсі люди прагнуть до стабільного стану. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Що ж, припустимо, що якщо виправити, це не небезпечно. Таким чином, ми намагаємось направляти дитину не до істинного шляху, але до шляху, який ми особисто розуміємо і знаємо. Це не означає, що цей шлях є істинним.

Право = як всім іншим.Ми не тільки боїмося, що щось піде неправильно. Але ми також турбуємо, що наші діти не випадають зі звичайної. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми можемо бути гордими з них, або якнайшвидше їх. Немає третини. Зі своїми помилками, вони, здається, припустимо, що я буду соромитися. А потім ми терорифікуємо про це, намагаючись повернути дитину до Норми.

Хто ще може сказати правду?Несподіваюче уявлення. Вони кажуть, що кожен навколо буде мовчати, посміхатися, не скажеш. Я можу сказати, що я можу! Ілюзію. Помилки, які повинні бути виправлені, життя буде показувати. Він покаже вам більше ніж ви і мене. Так, вона може вдарити голову, але вона буде один раз без постійного свербіння над вухо. Ми просто страхуємо майбутнього наших дітей і спробуємо якось визначити і виправити це майбутнє. Це тільки поламає серця наших дітей і знищує їх.

Ми підняли, що і нічого.Ось що! Дивимося на нас і як ми пов'язані з нашими помилками (допомагаємо їх, бо вони люблять вогонь), до інших людей помилок (коли ми подивимося на мальгування скла людей в пошуку), наскільки щасливі ми, як успішними ми і як легко це для нас, щоб насолоджуватися життям, вчитися і будувати відносини. Це буде сенс. Якщо ми піднялися таким чином, це не підстави для продовження таких традицій, особливо з тих пір, поки вони не привели.

Ми не пробачимо,Це, можливо, найсмачніший момент. Для того, щоб зупинити помилки, потрібно пройти через величезну трансформацію. Стоп бачить помилки інших і навчайтеся прощати себе. Для того, щоб наші діти не встигли зіткнутися з тими самими рисами, сьогодні нам необхідно піднятися в наше серце і провести загальне очищення там. Вивчайте мову вчасно. А потім у вас є нормальний вираз обличчя. Вчимося бачити хорошу не так легко або так швидко. Але варто.

І просто одна історія. Який один раз вразив мене своєю простотою. Це історія однієї мудрої матері дівчини. Історія розповіла сама дівчина.

«Коли я був у школі, я прийшов, щоб допомогти мамі в роботі вдень. Я кохаю його. Моя мама працювала в складі, і я допомогла їй розраховувати кількість, запакувати її, очистити її. Я був дванадцяти років.

Моя мама колись мала інвентарю. У зв'язку з тим, що вона повинна підрахувати всі та звітувати до органів влади. Ми були всі ночі, я рахував один шматок мерандису. Мами різні. Потім вона заповнила форми і ми пішли додому. На наступний день, моя мама була названа для роботи, хоча вона була в день. Він пішов на довгий час і вийшов дуже втомився. Я не скажу нічого, я просто мав піти негайно.

Через кілька років, в той час як дайвінг на другу матері, який потім працював з нею, я почув історію про те, як вона і її мама, що в день шукав дефіцит на склад, не знаю, де так багато товарів пішли. Вони бояться, що вони повинні компенсувати. Вони майже сірі, кричаві, сльозили їх волосся... А потім виявилося, що просто на інвентарі неправильного підрахунку...

Я відразу пам'ятав інцидент і уточнив, що я шукав. Все підходить. Помилки. Моя мама довірила мене, щоб допомогти їй, тому що я запитав так багато. Я не довіряв тебе. І я провів цілий день і багато нервового пошуку через мене. Але вона не сказала мені нічого.

Коли я запитав її, чому вона мовчала, її мама посміхалася і відповів:

- Чому кажуть що-небудь? Ви можете зупинитися в собі і зупинити спробу допомогти і зробити все.

З тих пір я поважаю маму ще більше за свою мудрість і любов. ?

Ми навчимося поважати наших дітей, їх здібності та їх майбутнє.

Якщо вони поважали, вони не виправдали помилки, але дивляться в них добре, що вони так багато.

Автор Ольга Валяєва з книги «Особливості бути мамою»

Джерело: www.valyaeva.ru/ne-ispravlyajte-u-detej-oshibki/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное