Как достичь Дзена на бегу

Якщо ви почуєте внутрішній діалог бігуна, то це звучало: «Забули сонцезахисні окуляри». Хороший птах! Що можна зробити на обід? Складання, нові кросівки - не щіпка. Хочу купити спагетті і оливкова олія. Я дуже теплий одяг сьогодні? Прогулянка собакою.

161968 р.

Будди називають такі розумові ігри «маке мислення», в яких випадкові думки блукають у наших головах, як примати. По суті, багато бігунів просто зупиняють контроль своїх думок для того, щоб розвантажити мозок, і це цілком нормально. Але іноді «монікі» може завдати шкоди – коли неконтрольований думаний потік перетворюється на мислення про проблеми людства, які можуть призвести до погіршення настрою, зменшення ентузіазму та навіть стресу.

Будди, які люблять ці дикі тварини через медитація. Як правило, це древня практика здійснюється шляхом розслаблення статичної постави і концентрування на дихання. Як досягти миру.

Більшість і більше бігунів думають про досягнення цього стану, які хочуть знайти спосіб позбутися від турмолила і фусів в бігу, які можуть тільки погіршуватися при роботі. Практична медитація під час запуску Сакин Джамгон Mipam Rinpoche - духовний лідер глобальної мережі центрів «Шамблала Буддизм».

Сакионг – досвідчений бігун, який вже завершився марафонами 9 разів з персональним записом 3 години і 5 хвилин. Він також є автором книги Біг з медитаціями та семінаром тієї ж назви, яка проходила неодноразово в різних країнах і містах. «Медитація знижує стрес і думав хаос», – говорить Сакин. Коли ми використовуємо працюємо таким чином, він стає інструментом, який надає релаксацію тіла та життєву силу.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ви хочете опанувати метод медитації на ходу? Для цього, а також для підготовки до марафону, потрібно час і, звичайно, навчання. Тут, а також при підготовці до змагань, необхідно консолідувати навички за допомогою практичних вправ. Але, за словами Сакинга, освоєння техніки бігової медитації, ви можете дуже швидко поліпшити результати і благополуччя.

Найголовніший елемент в техніці Sakyeng є розумінням і почуттям тіла: дивитися дихання, контролювати техніку і ритм ходу, контролювати амплітуду рук. Якщо ви відчуваєте напругу в певній частині тіла, наприклад, занадто жорсткі фісти або зафіксовані плечі, то намагайтеся розслабити їх, а також спробувати визначити і усунути причину натягу. Також спробуйте позбутися від чинників, які можуть вплинути на ефективність вашого запуску. Наприклад, зайдіть до ліжка на час, щоб отримати достатній сон і не відчуйте пересуватися.

На думку Марти Кібилоскі Як учитель Шамбрела, який побіг марафон в 2:23 години, важливо знати про те, що відбувається в організмі під час бігу. "Ми звикли до подолання дискомфорту, який йде з бігом", - каже він. - Але ви не повинні подолати його. Ви можете значно зменшити або усунути негативні почуття, виявивши їх причини. Використання практики медитації зробить вашу підготовку більш ефективним, ефективним і знизити ризик виникнення різних видів травм. й

Результати досліджень підтвердили, що оптимістичний світогляд сприяє розширенню фізичних можливостей організму і частіше призводить до досягнення спортивних досягнень. Згідно з статистикою, спортсмени, які були спокійними і позитивними, показали кращі результати, ніж ті, хто пережив негативні емоції або були перевищені. Основним результатом медитації є позбавлення від негативного мислення. Гурус навчається пов'язувати негативні думки з хмарами і відводити їх, так само як природа з вітером.

Ефективність цієї практики підтверджується багатьма бігунами, які спробували його на себе. Наприклад, Джессе Девіс.34-річний веб-дизайнер з Нью-Йорка, який прославився під час його 2010 марафону, каже, що я можу відстежити думки, які приходять до мого розуму під час бігу. І я можу зупинити їх, змінити їх, зрозуміти, куди вони прийшли. Наприклад, такі ж думки про те, як важко для мене запустити. Але в кінці дня це просто думки, не реальність.

Диффікулт гельліст піднімається, нескінченна монотонна доріжка, погана погода – все це може перетворити цінний досвід в повному розчарування, якщо ви дозволите мені це зробити. Як говорить Сакіонг, кожен біг є проблемою. І ваше завдання полягає в тому, щоб зберегти настрій, бути в хорошій формі, залишатися визначеним і насолоджуватися результатом, і не страждати весь спосіб від боредом і дискомфорту.

51-річний юрист Святий Йосип. Він був лише через свої навички медитації, які він зумів залишитися серед бігунів, які завершили Бостонський марафон у 2012 році. У той час як багато учасників, які підштовхувалися і залишили перегони через неймовірне тепло, Йосип припинив і зосередився на диханні. І це була права стратегія. "Я кладаю на землі, як інші стояли біля паркану, створюючи тінь, в якому я можу охолодити і сховатися від сонця", - згадує він. Я сидів і розслаблений, в той час як решта нервово засіяного минулого. Таким чином я зберіг більше енергії і міцності. й

Тіло бігуна вже наділена міцністю і витривалістю, і якщо ви також практикуєте бігати медитаціями, ці якості будуть помножені.

Як правило, фахівці завжди не задоволені результатами і хочуть досягти більше. Звичайно, прагнення до досконалості є відмінним, але вам також потрібно оцінити свої поточні досягнення та можливості. Під час бігу, подумайте про позитивні процеси та речі, які зараз відбуваються: зміцнюючи м'язи, виготовляючи ендорфіни, ви робите важливу роботу для себе і вашого тіла. Втілення цієї цінності дасть вам здорову самооцінку, незалежно від того, що відбувається в житті, крім бігу.

Запуск і медитація на здоров'я! Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: fitfixed.com