Чому життєрадісні люди живуть довше, ніж активні люди

Вважається, що активна спортивна та фізична активність є запорукою довготи і здоров'я. Колишній медичний педагог Петро Акст та його дочка, доктор і наук, журналіст Михайло Акст-Хадерманн, у своїй апеляційній книзі Lazy Live Longer, заснованій на новітніх наукових дослідженнях, відредагувати це створене думки.

Звичайно, здоровий спосіб життя не зашкодить нікому, але, можливо, навіть в цьому питанні, варто знати мірку. Веб-сайт Публікація виписки з книги, яка пропонує ознайомитися з небанальною точкою зору авторів.

Ви думаєте, що ви повинні виставити ваше тіло до щоденного фізичного навантаження, щоб зберегти молоді довше? Ви сподіваєтесь, що щоденне бігання врятує вас від інфаркту? Неймовірні сучасні дослідження виклику цього виду.

З грецьких Speedboat Phydippides в 490 р. до н.е. зробив подорож на 42.1 км від Марафона до Афіни і відразу загинув на ринковій площі, про виправдання зайвих спортивних навантажень. У 1978 році американський лікар Пфатенбергер знайшов на основі дослідження 17,000 випускників Гарвардського, що ризик хвороби серця значно знижується, якщо ви опікуєте близько 2000 калорій на тиждень через фізичні навантаження.

З тих пір мільйони людей по сквошули на біговій доріжці, на сквош-кортах і в фітнес-студії, щоб провести почервоні 2,000 калорій. На жаль, коли цитувати результати цього дослідження, не кажучи вже про те, що Гарвардські студенти вигорають калорій не так багато, виготовляючи, як за допомогою сходження сходів, ходових собак, роблять домашні роботи та інші повсякденні заходи.й Крім того, було забуто, що Pfaffenberger встановлено наявність цілющого ефекту вже при спаленні додаткового 500 ккал на тиждень через моторну активність.

Чи виправдані зусилля на фітнес? Про те, що регулярний спорт захищає від захворювань, омолоджує і продовжує життя. Так ви йдете в фітнес клуб двічі на тиждень, коли насправді ви будете працювати в саду. Крім того, один раз на тиждень ви робите джгут, хоча це не дає вам багато задоволення.

Скільки ви думаєте, що ви можете продовжити життя, якщо ви практикували спорт з 20 років? Ви дивитесь. Потрібна спортивна активність додасть 2 роки. Життя 2 років довге і довге зусилля. Тим не менш, американський кардіолог Якобі розрахував, що час, проведений на біговій доріжці, в фітнес-студії або на тенісному суді, щоб отримати цей приріст не менше одного року! Що таке життя.

Якщо спорт приносить вам радість, час, звичайно, не відходиться. Але, якщо ви не подбаєте про нього, і ви страждаєте на здоров'я і довголіття, ви повинні знову подумати, чи виправдані зусилля.

Якщо ви дотримуєтесь теорії життєвої енергії, активна фізична активність витрачається лише на запаси дорогоцінної енергії. Про те, що професійні спортсмени рідко живуть до 80 років в хорошому здоров'ї, повній потужності і ефективності, повинні зробити всіх обсесів з спортивною пристрастю думають. Багато прикладів середніх старих людей, які ніколи не відіграли спорт або навіть не захопили його.

Відомий опонент спорту, звичайно, був прем'єр-міністром англійської мови. Winston Churchill. Він сказав: «Не спорт». Все своє життя він притримував цього правила і проживав до 91 років.

Королева Мати (матір Британської Королеви Єлизавети II) напевно ніколи не займався спортом. У 2000 році відзначив 100-річчя.

Спорт, очевидно, не може бути запорукою здоров'я і довгого життя. Близько 25 років тому, спортивний журналіст James Fix інфікована Америка з бігом лихоманка, знімаючи все про бігу. Книга швидко стала хітом в Німеччині. Джеймс Фікс був розглянутий супременний бог фітнесу в часі.

Мільйони європейців звернулися до своїх порад і намагалися підтримувати здоров'я і працездатність через біг. Автор книги продемонстрував чудовий приклад - у віці від 50 років він виріс на тиждень близько 100 км. Джеймс Фікс загинув у віці 52 від серцевого арешту після змагання в 4-му пробігу (близько 6.5 км)

Джек Келлі, брат акторки Грей Келлі, який виграв бронзу на олімпійському рядку змагання, поділився його долею. Він також загинув серцевий напад.

Еміля Затопека, відомий чемпіон світу з атлетики та багаторазовий переможець Олімпійських змагань довгий опір бігу, прізвища чеського локомотивів спортивним пресом для його бігового стилю, Загинув у віці 78 через інфаркт.

Всі ці спортсмени були надзвичайно енергійними і кінчаючими в очах. Незважаючи на те, що здоров’я та фізичні навантаження, у багатьох випадках вони не досягали середньої їхньої тривалості життя. Що таке те, що щоденні тренування, очевидно, не принесуть їм будь-які переваги.

Він також робить вас дивним, якщо сказав він Професійні спортсмени загинули захворювання, від яких вони повинні захищати спорт. Після всіх, як правило, рекомендується як захист від інфаркту і інфаркту.

Спорт: Все вирішує кількість Все отрує, все це медицина; доза визначає як. Це також правда для спортивних тренувань. У сучасній літературі спорт знову згадується і знову в ролі захисту від раку.

Тим не менш, ця думка є єдиною справжньою для помірної фізичної активності. Інтенсивні спортивні заходи в цьому плані не мають ніякого ефекту здоров'я. Вони можуть навіть збільшити ризик раку. У своєму дослідженні, проведеному на прикладі 84 тис. випускників Гарвардського, Поледька довели, що більша кількість спортивних людей, швидше за все, померли від різних типів новоутворень, ніж неатлетично.

Пфатенбергер провів дослідження на 50 000 Гарвардські випускники, які навчаються більше або менше 5 годин на тиждень. В результаті виявилося, що активні спортсмени значно частіше страждали від раку простати.

Захворювання раку в порівняно юних спортсменів на змаганнях, де витривалість є вирішальним, що Cooper говорить про, також змушує вас думати. Загиблий друг коопера загинув у віці 60 років. За час свого життя він перебіг 524 марафонів і був світовим рекордом для кількості виконаних марафонів.

Звісно, ці приклади не можуть служити комплексним доказом, що спортивна причина раку. Тим не менш, вони показують сумнівність переваг інтенсивного фізичного навантаження і переконують нас, що Щоб захистити своє здоров'я, ви не повинні займатися спортом, де ставка виконана на витривалість.

Для підтримки ефективності всіх органів необхідно зміцнити захисні сили і оптимальну фізичну і психічну форму, певну, правильно дозовану моторну активність. Ця програма не має нічого спільного з фітнесом і є далеко від екстремальних видів спорту.

За даними численних досліджень, певна доза моторної активності захищає від захворювань серцево-судинної системи і користь здоров'я. При цьому спортивні навантаження не обов'язково. Досить тих дій, які ми робимо щодня, тобто ходимо до собаки, покупка, сходження сходів або скошування газону.

Однак, якщо у вас є сидяча робота і аналогічна активність, то варто регулярно виконувати спортивний мінімум для балансу. Наша програма «Спортивний» призначена для підтримки виконання органів та м’язів. Для того, щоб допомогти вам розслабитися, не стати іншим стресом у вашому житті.

Фітнес мінімум для здоров'я і довголіття Програма складається з:

• півгодинна енергійна прогулянка 3-4 рази на тиждень;
  • Періпатична медитація - це програма, яка поєднує рух і релаксацію (як альтернативу ходу).
  • м'язові розтяжки протягом 10-15 хвилин, які рекомендуємо робити 3 рази на тиждень.
Більше часу та інтенсивної підготовки для здоров’я не потрібно. З точки зору теорії обміну, ця програма є оптимальною основою для тривалого і успішного життя. Переміщення за цією нормою є непотрібною розкішю.

по lenta.ru/articles/2015/09/26/lazy/