Що таке здоров'я і як швидко і безкоштовно для його досягнення: система Сергія Федулова

697979709

Сергій Федулов – бігун з 45-річним досвідом та батьком чемпіона Італії в Залізному. Він має власну систему охорони здоров’я, яка не включає такі поняття, як «вагова втрата», «диет», «сепараційне харчування», сира їжа, «фізика тіла», «випадкові звички», «лікування голодації» тощо. Все набагато простіше, справедливіше і мільйон разів ефективніше. Веб-сайт публікує опис системи охорони здоров’я Сергія Федорова автором себе.

С ***

Ось як живе цивілізована людина: вчора, під час плавання, я слухав дві старі жінки, які говорять в воді:

до Нема такого, як Frau So-and-So цього року!
- Так, вона цього року.УВАГА!) - травень 99 років вікової хвороби? Я побачила її до паперу останнього місяця в Літературному клубі.

125 років в наявності Зараз живе людина. На Заході тривалість життя збільшується на три місяці щороку! У Росії не змінюється або знижується.

За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ), такі фактори визначають тривалість здоров’я та життя, у відсотках:
50 – спосіб життя.
20 є генетичними.
20 – екологія проживання.
10 – система охорони здоров’я.

Є інші пропорції, не принципово. На жаль, для багатого і некримінального суспільства, а також «правильний спосіб життя» є незрівнянним і незрівнянним.

По-друге, близько 50% кожного залежить від власного здоров’я.

Так, люди навіть на заході «не живуть» до можливого віку 30-35 років. Через неправильний спосіб життя. Таким чином, на Заході, крім медицини, є наука здоров'я, салютологія (від латинського слова значення здоров'я).

Таким чином, наші органи працюють:

Необхідні частини: м'язи, що переносять апарат. Резерви. Чому і як форму тіла «Збереження»?

З декількох сотень тисяч років існування, і навіть останніх 5000 років, звичайно, вважається «історією», лише близько 50–100 років, тобто близько 50–100 років. один-два відсотків На момент існування «історичної» людство живе без праці фізично і просто не вижити фізично.

Я повторю: 99% від часу, наші тіла піднялися з ранку до вечора: біг, зловживати, бігати, відірвати і відрізати. Таким чином, організм завжди навчився, коли він не приїжджає до повного штама, щоб створити запаси.

Мінімальні запаси – це необхідність. Тим не менш, за останні десять років, ця потреба вже перевищила всі розміри. Це називається «за вагою». й

В основному «за вагою» складається з жиру. Так краще не сказати «надійною вагою», але «вторф». Коли накопичується організм? При сильному споживанні енергії, ніж витрачається.

Коли тіло позбутися від нього? Це тільки при відновленні балансу і плюс ми не під впливом стресу. Інакше, тіло думають, «Чому відомо, я буду тримати запаси». Це, до речі, є однією з причин, чому ходьба в фітнес-зали так повільно "втратити тонку".

збалансоване харчування, можливо, дієта для здоров'я; займатися спортом, але без стресу; Ми робимо це регулярно, інакше тіло не буде одержувати і ви не втратите вагу (дві тижні ви не помітите всі зміни). Потім він буде тільки перейти до відварювання вологи. І тільки потім - фактичний баласт. Купити ваги, які показують пропорцію жиру в організмі; Вживати не частіше всього за 3-4-5 годин (тобто додати калорій, воду і без калорій напої, наприклад, чай або кава без цукру завжди прийнятні). Досвід роботи показує найкращий інтервал 4-4,5 годин. Якщо частіше - спостерігається збільшення ваги, якщо з більш тривалим інтервалом спостерігається зниження активності, а потім - перевищення через голод.

Правильне харчування і рух є початком здорового способу життя.
Наша кров влаштовується як це: уявіть піа суп. Горохи кров'яні клітини. І рідина - це плазма крові. Якщо суп залишений на плиті і вода поступово випаровується, то каша вийде з супу, тобто щось дуже погане тече на що-небудь, у випадку крові – на наших судинах.

Це призводить до величезної кількості захворювань різних органів, оскільки вони не поставляються з їжею і відходами не видаляються з них. Серця і нирки отримують роботу пекла - проведіть кашу через мільйони кілометрів наших судин! І серце і нирки, як дика і дуже швидко зламаються.

Парасельсус завжди сказав, що «Основи здоров’я – вода. й

Необхідно пити 400 грам на 10 кг тіла. Тільки тоді ви будете здоровими. Пити, навіть якщо ви не хочете.

Якщо ви важить 80 кг, як мені, то пити 400 грамів, що множили на 8-3.2 л рідини (в різних формах, але не кава і не сильні напої) на добу.

Таким чином, формула успіху і придбання бездоганного здоров’я проста: Життя і харчування в правому ритмі (саме тіло живе відповідно до ритмів з піками і низами, що особливо важливо для режиму і якості сну і вибору різних заходів); Досить і правильне харчування; Досить рідина. Від 90 до 95% всіх захворювань викликається відсутністю рідини в організмі; Досить рух. “Дякую, як грає спорт, так і загиблий.” Про це заявив чемпіон Італії в Ironman (без перерви 3,6 км плавати, потім їздити на 180 км на велосипеді, а потім запустити марафон – 42 км), а також час – мій син.

Щоб правильно утворився організм і працює всі м'язові групи і всі внутрішні органи зміцнюються, потрібно: Вправа 15-20 хвилин на день на пресі, назад, бічні м'язи і розтяжки. Особливий ворог є пресом, особливо його нижні м'язи. Ні залів і ні Джимса. Є багато простих вправ, щоб зміцнити все це в домашніх умовах, на підлозі. Найкориснішим і багатофункціональним видом спорту є катання на лижах. Наші лижні лижі, без «гір’я», досить шкідливі для здоров’я. Дуже корисний багато способів і плавання. Найлегші і найактуальніші для здоров'я - це швидке ходьба (в лісах!) і біг. Запуск рекомендований як найпростіший і найширший спортивний спорт для здоров’я. Формула «2 години ходьба дорівнює годині забігу рани на півгодини купання».

Будь-яка розмова про небезпеку бігу - залиште Інтернет. Не зможливі, ні коні, коли-небудь хворіють. Можливі проблеми, якщо ви робите все неправильно, і курсувати щодня протягом трьох годин протягом тридцяти років. Такий фанатизм невиключений.

Я працюю протягом 45 років. Я скрізь. I ran в Парижі і Нью-Йорк, Рим і Копенгаген, Токіо і Сеул, Панама-Сіті і Гавана, Касабланка і Стамбул, Лондон і Мадрид. І багато іншого.

Ті, хто ніколи не бігти, але хочуть – вам потрібно запустити перші 5 хвилин на добу і пройтися, тиждень – 7 хвилин на день і прогулянку, і так, поки ви не досягнете 20 хвилин бігу без зупинки.

Потім місяць, 20 хвилин. А потім 25-30.

Коли ви можете запустити нестійку протягом 35 хвилин, ви в формі. Це важливо, тому що тільки після 30 хвилин вправ, наше тіло перетворюється на різну енергетичну програму і баласт починає активно йти. Після цього починається потужний цілющий ефект на нашому тілі, а з тривалими позитивними змінами в ньому.

Найголовніше працює:

щоденно; Не думати, але робити; Просто поверніть перші 3 місяці. Це просто відійде.

Які основні помилки новачків в бігу?

Дуже швидко. З відповідним занадто великим імпульсом. Поганий для прозу. Ми навчалися з імпульсом на 180. Це неправильно, але це не відомо в той час, але ви не можете це зробити, але частота серця вище 120 погано для вас. Купити для вимірювання імпульсу "Полярний". Виконайте свій каблук. Техніка бігу дуже складна і не потрібно опанувати всі тонкощі. Однак ні в якому разі не варто запускати, доторкнувшись землі в першу точку п'яти. Це питання. Ви повинні працювати, ідеально, від вашого маленького пальця. Не дихати. З якоїсь причини, новачки вражають дихання, і вони утримують дихання. Це неправильно. Головна В ідеалі, вдихають через ніс, продихають через ніс (але неприпустимо спочатку). Ви можете дихати з ротом. І вдих. Потім, з часом, ви будете мати правильний ритм і спосіб дихання. Пити під час бігу. У нетреному випадку це може викликати серйозні проблеми. Але перед початком можна пити сто грамів. Очистити воду, пліз! Будь-ласка, як клапа повинна бути видалена. Після запуску можна пити, коли імпульс заспокоює до нормального. Ведуться без шапки взимку - небезпека холоду (повернення тепла потужно проходить через голову), влітку - небезпека сонячного світла. Шапка виходить з питання. Вони завжди люблять правильне взуття. Він стібається так, що він зберігає піт, випущений під час бігу і не заважає. Але головне, щоб запустити, незалежно від чого!

Хто рік тому, не думаючи, просто почав займатися себе і запускати запит, «як виростити далі». Вам потрібно, якщо ви хочете стати майстером, проконсультуйтеся з ортопедом і лікарем-спортивним лікарем. Поміряємо все і скажемо все.

Далі:

Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору. Аналогічно, вага і відсоток жирових відкладень (до вас зараз використовують спеціальні ваги з цим параметром?) Зробіть плани на біг: потрібно запускати в середньому 20 хвилин на добу, тобто 140 хвилин на тиждень. Найкраще 4-5 разів на тиждень за 30-40 хвилин. Але двічі на годину або так, ОК. Змінити маршрути і запускати ще раз на тиждень - наприклад, 3 рази 40 хвилин, і один раз - година. Тепер ви, використовуючи з початку "полара" для вимірювання імпульсу, вам вже потрібно професійну "обладнання": обов'язково купуйте нормальні кросівки в спеціалізованому магазині, власник якого є екстер'єр - він порадить вас. Купити його. дві пари різних типів, але підходять для вас кросівки - важливо змінити взуття при роботі. Стрижка вправи обов'язково - тепер в збільшеному обсязі - як і раніше, так і після запуску (див. онлайн). Пам'ятайте, що вам потрібно окуляри на сонці! Поляризований. Інші не захищаються. Пам'ятайте, на сонці і активному русі, сонячне плавання відбувається двічі як швидко - сонцезахисний екран необхідний, навіть якщо ви темні. Випробування Я не можу побачити! Ідеально підходить для підтримки, наприклад, плавання або велосипед. Одяг також купується в спеціалізованому магазині. І найголовніше, бігти і пізнати, хто не займається спортом, зокрема, не бігти, шукати «рідкі» в сучасному світі. Перейдіть на ванну раз на тиждень. З регулярним графіком навчання на початку, відпочивати не рідше одного разу на тиждень. Якщо ви легко запустіть 140 хвилин на тиждень, який прийде в шість місяців, то ви або просто перебування на цьому рівні, або, як ви молодше і хочете збільшити своє почуття свободи і щастя в вашому тілі, ви з'єднаєтеся з спортивним клубом. Ви стаєте більш низьким рівнем професійного спортсмена.

Тіло здорової людини змінює всі свої звички:

Я голодний. УрокиЯ спрага. БІЛЬШЕЩо я хочу. Корисні продуктиНегативна митниця автоматично зменшується (витрата міцних напоїв або ступеності в телевізорі), 5. Ви хочете пересуватися самостійно, і вам необхідно «підсилити себе» не пересуватися, а не навпаки, як нездорова людина (загадайте або подивіться на дітей, які постійно рухаються!).

Що таке “не раз”, “це для молодого (старого)”, “Я вже добре з мій живіт”, “але капелюшний спорт” – все це неспроможність і неспроможність, що російською мовою вже називають:

Лази лаці.

Якщо ви затиштеся бігти - робимо щось без стресу, але довге - прибирання будинку або роботи в саду, регулярні прогулянки в парку.

Всі неназв'язані види спорту хороші, але менш здорові, ніж зазначені. Вправа на відкритому повітрі тільки половина ефекту здоров'я.

Фітнес-центри Я заперечую, тому що вони незбалансують організм, тому що головне - зміцнити внутрішні органи, і це вище активність, які покращують організм. Всі система тіла і, важливіше, абсолютно пропорційні. У атлетиці заборонено мати зайві м'язи. Вони також не користуються здоров'ям і спортом.

Найкраща краса – спорт і свобода. Як і культура, освіта і загальний стиль і смак. На додаток - сланець і почуття гумору, оригінальності і, звичайно, політичної адеквації.

Отже, суть про те, що було сказано, для того, як багато (авто теж), забути в принципі «доктор і таблетки». Вживати тільки в ритмі 3-4-5 годин, корисні продукти і абсолютно регулярно; займатися неуспішними видами фізичної активності; Регулярно і повільно ходити, ходити або бігати, плавати, лижувати; мати правильні цінності і активне життя позицію; Зростання і поліпшення всіх цих зон нескінченно. Я нічого не писав про «вагову втрату», «дієт», «сепарувати харчування», сиру їжу, «фізика тіла», «звичаї звичок», «медика»?

Забудьте все це. Якщо ви не розумієте, чому починайте читати це з початку.

І пам'ятайте, скільки ви навчитеся, у порівнянні з професіоналами або нашими предками на сотні тисяч років, це просто легка прогулянка перед вікнами власного будинку, щоб підібрати букет квітів.

Про автора: Сергій Федулов - дослідник соціальної реальності, мандрівник, підприємець, громадський діяч, перекладач (англійська, французька та німецька - тільки переклад 4 книг), батько.

cnob.ru/profile/27825/blog/94117