Якщо ви спійдете в спину, знаєте, що ви попереду!

По-перше, я запитаю вас, щоб сказати:«Я саму. Я сміливо і щасливо бере з життя все, що потрібно розвивати і досягати поставлених цілей. й

Тепер подивіться себе і відчуйте, як ви відчуваєте про цю фразу.

Мета Груша? І, мабуть, багато інших негативних почуттів...

В ідеалі ця фраза повинна еліцитувати у вас щітка диска, радості і міцності. Але той факт, що з дитинства майже всі нас були втілені певним чином, згідно з фондами суспільства, ми були обмежені і багато речей були заборонені.

Ми піднялися в сім'ї, в школі, в суспільстві. І «вибрано» так, щоб людина сама пославалася, на голову. Система дуже вигідна, коли людина позбавляється від себе, а не високих цілей і досягне їх. Ми піднялися, щоб бути в контрольному режимі і встановлювати ліміти. Ви часто попросите себе, «У мене є право?» Що кажуть люди? Чи болить хтось? І ви попросите себе інші питання, як це.

Тож ми повинні адаптуватися до життя, дивитись на наш тихий кут, починаючи від молоді, щоб довести до усього світу особисте значення.

Але люди народилися в світ, щоб він був над ним, щоб взяти з життя все, що він повинен запропонувати. Людина народжується жити для себе і ставить свої інтереси першим. Як говорить Біблія, “Зберегти ваші слови і багато будуть збережені навколо вас. й

Тепер для важливого уточнення. Тут ми говоримо про здорову самопочуття, але є також хвора самопізність.

Сік самопізність коли:

• Людина вірить, що світ кине його все в світі і дуже сердитися, коли він не отримує чого хоче. Зазвичай це як зіпсовані діти породив - дуже яскравий приклад.
  • Людина живе як споживач, так і параситізує на все, що він може отримати як на матеріальному рівні, так і на тонкому. Він йде на голову і намагається захопити для себе добро, що впало в поле зору.
  • Не знаючи. Хворий егоїст не знає себе, його істинні бажання, або його дії.
  • Повністю відсутня концепція «відповідності». Не несе відповідальності за слова та дії. Такі люди, як правило, згортаються всередині.
  • відсутність самолюбності і впевненості.

Здорова самопізність:

• Людина знає закони Всесвіту і здатний приймати все, що він потребує без порушення балансу між чоловіком і світом. Повідомлення, візьміть, не кицька. Ви відчуваєте різницю?
  • Люди люблять і поважають себе. У першому випадку він досить намагається довести себе і світ своє велике значення і приводиться до слабкості. Здоровий егойст є повним з високою гідністю, яка походить від впевненості, міцності і спокійності. На цьому рівні мова йде про те, що немає точки війні з світом, з нею можна взаємовигідно співпрацювати.
  • Життя стає більш свідомим. Здоровий egoist знає, що він робить, чому він робить і що він хоче в результаті. Не слухайте нікого, не слухайте.
Якщо вони сплітають у спинці, знають, що ви попереду.

Є анемекдот, який дуже чітко відображає принципи, за якими живуть здорові та хворі егости: Великі білі птахи збираються літати на теплі землі. А потім трохи сірого птаха мучить їх. Ми летемо з нами, щоб теплі місця, - сказав великий білий птах. Ми будемо літати над океаном, ви маєте сильні крила, ви можете додати океан, і я не буду! А, сказав маленький птах, ми будемо літати, ви великі птахи мають теплу сливу, і я не заморожувати тепло! Aah, сказав маленький птах, ви великі сильні птахи, ви можете отримати свою власну їжу, але я не можу і померти! Аах. "Чи ви, маленькі сірі птахи!" сказали, що великі білі птахи і летять. Невелика сіра птаха невелика, тому що вона живе в невеликому світі, з невеликими цілями, досягаючи яких вона вважає своє життя, щоб бути безмірно успішним, отримує застряг на рівні бажаного комфорту і тому вижити його дні. Невеликий сірий птах завжди боїться всього. В її житті дуже багато снів. З великими білими птахами, навпаки, правда. Вони знають, як великий світ і які його ресурси і так далі. «Зробіть те, що ви любите, або ви будете любити те, що ви отримали». – Бернар Шав Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Знайте свою ціну і полюбуйте себе! Якщо у вас є цілі, перейдіть до них сміливо і зробіть від життя все, що потрібно реалізувати їх (припустимо, є усвідомлення в житті). Не обмежуйтеся тим, що завжди будуть ті, хто хоче повернутися до системи, рівень з сірою масою. Не варто звернути увагу на них, в будь-якому випадку, такі люди завжди незадоволені чимось, чи є ви, з вашими побажаннями, або щось інше.

І тільки таким чином, ви можете жити щасливим життям, а не життя батьків, близьких і абсолютно дивних людей, які намагаються нагадати щось на вас або попрощити вас чимось.

Як зробити це? Як стати самостійною і вийти за межі, встановлених системою?

Щоб почати з того, як глибоко ви перебуваєте в стані «печена вода, нижче трави». Краще звернутися до ментора (психолога, тренера, гуру тощо). Це допоможе вам реалізувати всі обмеження, які ви накладали на себе, щоб вийти з держави потерпілості, прийняти і любити себе.

Далі ми переходимо на свідомість: ми навчаємо (з сюрпризом) нашим істинним бажанням, розмітимо нашу територію (на якій ніхто не має права доступу), встановлюємо цілі і включаємо режим «великий білий птах».

Вчимося жити свідомо завжди запитати себе:

Чи подобається я?

Що потрібно (записати)?

Як мені потрібна?

Що я з цього? Які мої переваги?

Використовуйтеся, щоб надати вам здорові відповіді. Тоді самокритика зникне себе, і буде відчуття задоволеності і спокійності (як ви послухали вібрацій внутрішнього світу і пішли істинно... це так приємно!)

Дізнайтеся, щоб побачити ваші переваги...

Якщо вони не запитують, чому я роблю це? Як довго я продовжую діяти на власний рахунок? Пам'ятайте, що якщо немає особистих переваг, то людина перестає розвиватися через баланс взаємодії з світом порушується.

Обов'язково встановіть часову раму, щоб ви відмітили свідомі межі вашого альтруїзму і не впадали в стан жертви, відчуття, що ви одягнете на шиї, а також багато захворювань і стресів.

І не сором'язливі, щоб визнати задоволення і радість, що самопізність красива!

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: liashatush.livejournal.com/6745.html