З любов'ю не існує.

Життя – експертиза любові.У нашому суспільстві є ще одна наполеглива заміна концептів, пов’язаних з самопізненням. Більшість людей вважають, що егоїст є тим, хто любить тільки себе, піклується про себе. І багато хто гордо скажеш: «Так, я сам, але я люблю себе більше. й

До того, як ми розуміємо, що таке самопізнання. Любов – природна енергія створення людини. Любов - це енергія, яку ми не маємо багато контролю. Якщо людина заповнюється енергією, то він має кнопки або важелі на своєму тілі, натискаючи на які можна дозувати енергію любові - "Діє Марія добре - Я дам її енергію любові, і Саша погано - вона не дасть". Це гра розуму і нічого більше.

Якщо людина дійсно має енергію любові, то він заповнює його все навколо нього – все його спілкування з людьми, тваринами, рослинами і світом в цілому. Він щедро дає цю енергію в світ.

Любов в зовнішній світ проявляється як радість, тобто людина, яка любить себе життєрадісним - він дає світову радість. Йой - це енергія світла, сонця, Бога в нас, що ви хочете його зателефонувати. Самолюбні люди сонячні – вони здатні зігріти з щирістю (який тепло радості) і освітлювати простір красою посмішки. Звичайно, любов може бути викликаний почуттям, яке в принципі робиться в психології, але це не буде абсолютно вірним. Ви можете заповнювати енергією любові або ні. Може бути енергія любові або ні.

Метафор: дуже спрага, ви дали брудні, полукробні, струганий скло. Заливаємо чистою водою в неї, яка відразу стає похмурим, і небезпечне її пити - краї рвані склянкою. Це як людина, як скло, щоб бути наповненим чистою енергією любові, він повинен мати чисті думки, вести здоровий спосіб життя і т.д. Так, є також любов енергії в егої, але якість цієї любові дуже сумнівна. Або інший метафор слов'янської людини, що стоїть під сонцем, повністю освітлений, загортається в сонячну енергію. Егоіст, як якщо в пекумі, стоїть під навісом, і тільки частина його тіла підсвічується сонцем.

Афіша Самолюб, по суті, не можна навчатися.Ви можете, однак, активно працювати з собою, щоб стати готовими. Таким чином, вони не дають ніяких вправ або тренінгів, щоб навчити себе себе, тому що тільки той же егоизм знаходиться на його максимальному рівні.

Самолюб - це фраза, яка не є однозначним і викликає багато інтуїтивно зрозумілих відмов, тому що ви не можете дійсно заповнювати себе любовм один раз, це повсякденна робота відповідної енергії. І не так - Я пропустив ПТ, пішов на навчання - Я впав в любов і заспокоївся, тепер я здаюся любити себе, але нічого в житті змінив, і я став ще гірше, тому що я зробив так багато для себе, і немає результату.

Любов – це спосіб мислення, якість взаємодії з світом, майстерність в самореалізації, це вектор розвитку, це напрямок життєвого шляху людини. Любов - це спосіб людини, і зміст цього способу - це щастя, яке як натуральне, як любов для тих, хто відповідає йому.

Ми всі мають однакове завдання на всіх його проявах. Кожна людина має лише власний інструмент конвекції – тіло, і власний навчальний план – «сценаріо долі».

Тоді виникає питання, чому виникає самопізність і егоцентризм, якщо любов є природною енергією людини?

Самопізнання: 80% людей

Егоцентристи - 10%

Самолюб - 10%

Самопізність або егоцентризм не є діагнозом, це не поганий або хороший, це також спосіб життя, набір думок, закономірностей поведінки і т.д. Всі люди однакові на планеті хоча любити і бути коханим. Самолюбні люди, які мають брак самолюбовця, намагаються отримати її різними способами, так як вони можуть:

• Ексторинг любові з зовнішнього світу, шляхом примітивних маніпуляцій почуттів відчуттів, болю, життєдіяльності, страху, провини, сором'язливості та ін., з якими вони регулюють їх виснаження принаймні уваги до себе (будувати любовні вироки, залежні та козалежні стосунки)
  • прагнути заробляти любов з-за своєї поведінки, їхні досягнення, героїчні та патріотичні справи та ін. (геройизм, патріотизм, вболівальникизм, націоналізм – всі прояви самопізності на суспільному масштабі)
  • Закупівля потерпілого положення, з періодичними нападами на виконавця (всі види психологічного та фізичного масохизму та садизма)
Чим більш потерпілий хоче виправдати себе, тим сильніше звинувачення буде проти когось. Також включають:

• намагатися замінити брак любові з будь-яким, роботою, збираючи щось (роботаголізм, ідеаліонізм, цехолізм, збір)
  • намагається відчути стан любові за допомогою стимуляторів: спирту, наркотиків, адреналіну та ін. (алкоголізм, наркоманія, адреналінна залежність, пов'язана з ризиком на життя, наркологічна залежність)
Самі люди дуже залежать від зовнішнього світу, на зовнішній погляд, хвилюватися про те, що люди скажуть про них. Залежно від всіляких дрібниць, на звичних візерунках відповіді, рабів до їх звичок, від зони комфорту.

Егойст є типовим споживачем. Взаємодія ґрунтується на “гні – брати” Зрозуміло отримати переваги у всіх від близьких відносин до соціальної взаємодії. Для егоїста, найстрашніша покарання – це самотність, гідність, тому що в нашому суспільстві сулітарний конфінмент – це примітивний захід, один з найбільш «рубих».

Егойст є рабом матеріалу світу, як правило, жорсткий матеріаліст, орієнтований на задоволення потреб тіла.

Егоцентрист в основному не відрізняється від вмісту з егойста, якщо різниця тільки у вигляді, в якій однаковий вміст упаковується.

Більшість звернень до допомоги психологів, психотерапевтів є характером самопізності, а, на мій погляд, немає точки в роботі з проявами, симптомами, має сенс навчитися конформувати любов. опубліковано

Автор: Тетяна Лявенко

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: //www.b17.ru/article/egoism_to_love_of_relation_has_no/