Відчуття, любов йде - ніхто не відчуває або відносини?

Відчуття, любов йде далеко - не відчуття або подібні стосунки Чому любов зникне? Все про нас, хоча б один раз, хоча б якось досвідчена любов – це відчуття горіння. Всі ми відчували себе, коли любов до нас зникне, коли «загублений», «Коли ніхто не хоче жити». А коли ми втратили любов, коли просто, «Так, що я знайшов в ній, в ній, знайшов, знайшов.» Так, жінки і джентльмени, питання: Чому і як це сталося, що я кохав, але «нині»? Так само як питання: Чому вони перестали любити мене? Перед тим, хто хоч раз любив і любив, і є інші серед адекватних, і навіть не дуже, люди? Яка проблема? Якщо ми любимо і любимо, то ми піднімаємось до вершини нашого життя – ми живемо, відчуваємо повноту життя – почуття, пристрасть, почуття – «це життя». Якщо ми відчуваємо і дивимося, розуміємо, що зникає, любов йде, занурюємо в абіс: від «так, він, не любить мене», до того, щоб вижити мене, «не щастя в житті». Питання: Чому любов зникне?

Зникає любов, це почуття або відносини? Чи зникне любов – це почуття або відносини? – Я особисто бачить його як філософське питання. Але, жінки і джентльмени, нехай нам все погоджується, що навіть якщо у нас немає філософського діалектика в нашому розумінні, ми можемо думати про власний досвід життя і життя: Що таке любов? Почуття або відносини? І не тільки думати, але і при бажанні відповісти. Як, як, 1. Що сталося, любов – почуття або відносини? Що таке життя? І почуття і любовні стосунки, всі раптові, всі відразу, приходять разом. Це не так? Але, тут ми йдемо. 2. Вона зникає, любов відходить. Чому? – Усе, якщо не було почуття щастя, то «це так чудово!» 3. Моє почуття любові зникло, і я припинив (припинився) лікуючи його, її, як кохана людина. Ось де ми ближче до правди: Чому любов зникне? 4. Чи зникла моя любов до цієї людини: мій чоловік, дружина, коханка, коханка або має моє ставлення до чоловіка, дружини, коханка змінилася? Я маю на увазі, я припинив любити їх? Або я більше не лікую їм любов, чоловік, коханець, коханка?

Нехай ми, жінки і джентльмени, жінки і чоловіки, думають з реальністю, і не з тим, що ми були обрамлені в свідомість у вигляді герметизації, пропагованого мислення і що ми самі уявлялися, адже наше прагнення і обмежене знання. Що таке любов? Це почуття, безумовно. Що таке любов? Це стосунки з коханою людиною, безумовно. Яка ситуація, коли любов зникне, або відходить? Все, що потрібно танцювати.
(Б)

Я маю на увазі, 1. Почуття пішли. Неважливо, якщо ваші гормони припинилися грати або якщо ви дізналися, що «лове було помилкою». Головне, що почуття любові не існує. Не любляйте, не відчуйте його більше, тому зв'язок з цією людиною буде принаймні деякі: від ненависті до байдужості, але не любов. 2. Відносини пішли поганими. Неважливо, що ви уявляєте про ваші почуття любові: любов або поцілунок, або щось ближче до неї. Що таке, що ваші відносини змінилися: Я не люблю його, і найголовніше, я не вчиню любити. 3. Ви відчуваєте, що ви зникнете, любов пішли. Що зникають почуття або відносини? 4. Якщо ви на Вашому розумі, то будь-які ваші почуття адекватні — відповідаючи Вашому відношення до об’єкту почуття. Це, якщо ви відчуваєте свою любов або любов до себе, то він відповідає вашим любовним ставленням або любовним ставленням до вас. 5. Але, реальність відносин між чоловіком і жінкою, найчастіше, що вони несуть, неможливі, або небажання проявляти свої любовні відносини. Ось точка: Де і чому любов зникне? 6. Виявляється, щоб бути мес. Чоловік, дружина, коханець, господиня не може бути любим і люблячим, в їх складі. 7. І так як вони не поважають таким чином, не покажуть, не покажуть свою любов у відносинах, то любов зникне, відходить. 8. Почуття - реакція на реальність. Немає любовних відносин – ніхто не бачив в діях, словом – в житті: вона зникне, любов як почуття йде, і замінюється іншим почуттям для цієї людини. Наприклад: байдужість, ненависний, контемпт і т.д. І вже це нове почуття буде формувати нові відносини між колишніми любов'ю і коханим чоловікам і жінкам. Зникне, любов відходить, тому що зв'язки його вбиває. Любов - це сильний почуття. Чому? Зважаючи на те, що вона створює інтимні та інтимні, особистісні та гендерно-сексуальні стосунки між жінками та жінками. Тому, до речі, він сильний у своїх антагонізмах: ненавидимий, контемпт, байдужість, якщо почуття любові перетворилося на його протилежність. І ось, правда - трагічна, актуальна для більшості чоловіків і жінок: Любов зникне, любов зникне, бо любов зникне. Що таке, щільно і примітно, чоловік, дружина, коханка, коханка, припинити лікувати чоловіка, дружина, коханець, коханка, коханка як любов і любов. І вони починають лікуватися, під тиском повсякденного життя і власної гідності і бездумності, як господиня, як джерело грошей, як сексуальний партнер, як батько їхніх дітей, і так і для цього. І це все: любов зникне, відходить, як почуття, що не відповідає реальним відносинам: вони не люблять ні дружини, так і чоловіка, як такі, якщо вони проявляються в відносинах будь-яким, але люблячим і люблячим людям. Любов не живе в будь-яких відносинах, крім любові; це суть проблеми, де любов зникає. Що таке: як ви любите – відчувати себе любов і, відповідно, побудувати відносини любові, або ви не любите і не будувати відносини любові. Немає інших. Володимир Фесюк

Джерело: love-family-life.info/ischezaet-uhodit-lyubov/