14 речей Що вбивають любов

«На вітрі зустрілися красиві квітки і закохалися в неї. Поки він ніжно піклується про квітку, він відповів йому навіть більшої любові, вираженої в кольорі і ароматі.

Але вітер не думав багато цього, тому він вирішив:

«Якщо я даю квітку всю свою силу і силу, то це дасть мені щось більше. й
І він вдихнув квітка з потужним диханням його любові. Але квітка не могла стояти її і зламала.
Він спробував підняти його і відродити його, але не міг. Потім він загинув і вдихнув на квітку з ніжним диханням любові, але він здивився до очей.

Потім вітер викинув:

- Я подарував вам всю силу своєї любові і ви зламали! Ви не маєте сили, щоб любити мене, щоб ви не знали. Але квітка нічого не скаже. Він загинув.

Вважається, що любов не вмирає. Якщо справжня любов вижити все. Це право. Але багато хто плутають любов з любов'ю, не розуміючи, що правда і сильну любов все ще приходять. На початку цієї поїздки любов крихкий і легко вбити.

Що вбиває любов?

Контроль вбиває не тільки любов, але все життя.Де контроль життя, немає місця для життя. Незначна жінка, знецінює чоловіка. вона відлякується від незліченої чоловічої влади, яка вона хоче контролювати. Контролінг, жінка несвідомо перетворює чоловіка в дитину, віддаляючи його сили, відчуваючи втомилися і самотні.

Якщо чоловік є жорстким горіхом, то жінка вводить шлях боротьби з ним. Вона відчуває небажані і нелюблені тільки тому, що він відмовляється від обійми. Боротьба вбиває любов. Контроль – це привілеєм чоловічого світу. Не може бути щасливою.

Контроль надходить від страху і самодостатку. З його допомогою довіра зникне. Де немає довіри, немає любові.

9185933

Відсутність підзвітностіПосада є вашої несправності, вбиває любов. Якщо в кожній боротьбі ви шукаєте проблему самостійно і запитайте, що мій внесок в цей конфлікт, то ви будете живити свою любов. Якщо ви завжди намагаєтеся знайти несправність, ви не тільки вбити любов, ви знищите себе.

Пам'ятайте, що ви несете відповідальність за все, що відбувається в відносинах.
Ваш вибір не випадково. Ваш внутрішній світ приваблював його. Він відображає вас. Ви не завжди можете побачити це, оскільки ці частини ви, як правило, повинні бути глибоко в несвідомих. Ви вибрали свій супутник. У кожному кварелі є внесок обох. Не дивлячись на те, що частка провини, відповідальна за вашу частину.

Недостатня повага і кордони вбиває любов і призводить до розшуку себе і інших.Якщо ви не відчуваєте свого особистого простору. Ви не знаєте, де ви починаєте і де інші кінці. Не відчуйте себе і ваші бажання, забути про цілі, потім вбити любов.

Якщо ви сприймаєте іншу половину як ваше майно, це призводить до великих проблем у відносинах. Поважати межі особистого простору іншого провокує те, що чоловік вважає його право читати повідомлення на телефоні дружини. А дружина спокійно сходження в кишеню свого чоловіка, як і у себе.

Дуже важлива і одна з найважливіших правил відносин. Повага кордонів створює певну дистанцію, де народжується повага.
Завжди пам'ятайте, що ваші члени сім'ї не мають власної частини тіла, ні вашої руки або ноги. Це абсолютно різні і різні люди від вас, з власними побажаннями, звички і внутрішнього світу.

Повага про повагу кордонів особистого простору. Включає все – почуття, інтереси, робота, речі і навіть темп. Кожен має власний темп і швидкість. Нерідко кварелі виникають через різну швидкість життя. Деякі люди швидко і інші воліють не поспішати.

З повагою, що Ваш партнер не є Вашим майном або вашим партнером.й Кожен має свої інтереси, бажання та напрямки власної особистої пам’яті, де інший не завжди має місця.

Невагомість запитати призводить до несправедливих очікувань, а потім перезавантаження.З іншого боку не можна зрозуміти, вгадати або навіть дізнатися, що потрібно. Не завжди розуміють потреби дитини і бажання. Це особливий подарунок, який покликаний до хвилі іншої людини. На жаль, кілька жінок це. Не існує питання про чоловіків, якщо вони не мають 100% жіночої енергії.Не соромтеся запитати чоловіка для чого потрібно.

Відсутність терпіння і нездатності чекати вбити любовЯкщо ви хочете щось і подумайте, що вона повинна бути отримана або виконана в той же момент, ви зруйнуєте стосунки швидше або пізніше.

Можливо, ви навіть не припустимо, що інша людина потребує часу, щоб засвоювати запит і засвоювати отриману інформацію. Якщо ви не знаєте, що ви не любите. Чому потрібен час? Я хочу, щоб я мав. Ви повинні розуміти, що кожен має свою швидкість і темп, власні бажання і ідеї.

Якщо ви хочете щось не означає, що хтось інший на хвилі, і хочете, що це те саме.
Людина може мати свої ідеї про своє бажання. Або потрібно більше часу прийняти ваші ідеї. Будьте хворими. Якщо ви не можете отримати те, що ви хочете, дайте час простору, щоб налаштувати вас. Довірити його і довірити йому. Побажання, прийняття можливості не виконання цього бажання.

Низька самооцінка і самодостатня вбити любовУ зв'язку з тим, що не існує порядку у внутрішньому світі, не існує впевненості у собі, ви постійно будете чекати підтвердження любові і уваги до себе. Ви відреагуєте на те, що людина може бути добре в компанії інших людей. Ви будете чутливі до своїх слів.

Самосубт веде до ревнощів і гнів. Потрібні бути близькими і необхідні стають головною метою, яка вбиває любов. Любов не потребує доказів, він існує, і ви відчуваєте його, коли ваше серце і душа відкриті. І якщо вони закриваються, то не можна почувати себе, тому потрібно різкість, доказ, сльоз.

Вас зацікавить кварелі та уточнення відносин – це єдиний спосіб відродження почуттів. Це допомагає відроджувати почуття, але займає багато енергії і енергії, ви будете втомитися від змін.
Любов тихий, спокійний і серена.

Нездатність піклуватися про себе і відсутність себеВи не можете любити ще без любові. Люблю себе, щоб дізнатися себе повністю і прийняти себе. Багато людей думають, що прийняття себе не про пошук змін, припинення і не переміщення. Звісно не. Щоб переїхати в будь-яку точку, потрібно чітко розуміти, де ви зараз. Будь-які поліпшення і зміни можна після прийняття реальності. Прийміть себе, як ви дійсно, не як ви намагаєтеся бути.

Ви не можете вдосконалювати себе без того, щоб дізнатися своє життя.

Люблю себе не критикувати себе, не оцінювати, не порівнювати з іншими, не судити. Після того, як ви купуєте ці якості душі, ваше ставлення до обраного, стане менш вимогливим, критичним і судовим. Не можна приймати інші.

Нерідко для нездатності подбати про себе - проста жіноча лінь. Коли жінка стає мережива, перестає інвестувати час і гроші в себе, вона перестає будувати стосунки. І любов, як сушений квітка, потребує поливу, висихає і залишає відносини.

Тільки вірне самолюбство створює справжню любов.

Очікувана любовВимкніть лише одну причину. У вашій голові є ідеї та очікування. Ви можете уявити, як людина буде поводитися, що він буде робити. І якщо ваші очікування не зустрілися, ви відразу ж виводите неправильні висновки. Довірте простір, все буде кращим для вас. Позбутися від очікувань, ви позбавляєте від розчарувань і відчуттів. Не варто малювати фотографії, як ви повинні.

Ідеї любові вбити любовУ нас є власні ідеї про любов. І як правило, ці ідеї любові ідеальні - всюди і завжди разом. Для багатьох любов асоціюється з приємними враженнями. І ви, ймовірно, думаєте, що любов є життєвим медом.

Кожні відносини починаються з прагненням до близькості. Люди проводять багато часу разом. І здається їм, що коли цей період проходить, це означає, що любов пройшов, і з цього моменту любов тільки народжується. До цієї точки, впадаючи в любов був першим кроком до любові.

Відстань дає вам можливість знайти себе в них. Ви не можете жити, як ви зробили до того, як людина потрапила в життя. Ваше завдання в цей період полягає в тому, щоб знайти середню землю, коли ви разом, але не втратите себе. Вашій долі залежить від вирішення цього завдання. Чи ви будете ви слідувати за домовленістю любові, або ви вбиваєте, що любов і пошук іншого?

Нездатність спілкуватися відкрито і безпосередньо створює величезний бар’єр в любові та духовному спілкуванні.Дуже часто жінки, не відчувають впевненості і боятися відторгнення, не знаю, як говорити безпосередньо про свої почуття і бажання. Вони воліють говорити з натяками. І якщо вони отримують визначення і сміливість говорити безпосередньо, вони вирізати, що називається з плеча, рубаючи чоловіка.

Багато жінок думають:

«Що пояснити йому, він все ще не буде розуміти... й
«Чому не зрозуміло, що я відхилений? Це очевидно!
Я сказав йому, що 100 разів.

Чоловіки не отримують натяків. І найцікавіше, коли я запитаю, що б жінка хоче? Не знаю, як.

Жінка надає чоловіка чарівні якості, він повинен мати можливість читати її думки, або краще, але це швидше, ніж вона може подумати. Не має такого пристрою. Вам необхідно поговорити про ваші почуття і бажання. Дізнайтеся, щоб говорити прямо і відкрито.

Відсутність самореспектуУ будь-якому спілкуванні між чоловіком і жінкою, має бути лінія в спілкуванні, зрозуміла як для того, що не варто крокувати.

Устілки, приниження - вбити любовй Любов завершує кварелі, люди приходять до компромісів через них, але не переносить образи і наступ, деградуючи фрази.

Якщо в душевній бесіді вибрали свою душу, а потім в кварелі ви б'єте його з оксамитовими його розповіли, а потім полюбляйте його. Душа закрита і часто назавжди. Незалежно від того, як сердитися ви, відчуйте межі, за якою вам не потрібно крокувати. Відхилення від суворих слів. Краще заспокоїти самостійно, а потім закріпити свою точку зору. Любов, незважаючи на свою міцність, є крихким. І вона не може бути невимогливим.

Втеча продемонструвати ваші негативні сторони на початку відносин може вбити майбутній любов Намагатися показати ваші найкращі сторони, ви самі "визнати отвір"

Якщо ви плануєте серйозну і довгу зв'язок з людиною, то краще не плутати себе. Через довгий час "на кінчиках не можна стояти", рано чи пізно вам доведеться ходити до всієї стопи.

Коли ви опустилися на повну ногу, ваш партнер починає відчувати обману. Покажіть одну сторону себе, ви позбавите обраного, щоб побачити вас в реальному світлі. Ви позбавите його можливості, щоб дійсно любити вас. Не потрібно переходити на борт, намагаючись показати всю негативність молодіжного протесту «прийняти мене як я». ?
Будьте натуральними. Не славивши своїх недоліків, і не зменшуючи їх заслуги.

Найголовніше, що вбиває любов страх.Грудасті самотності призводить до того, що ви боїтеся втратити чоловіка, що означає, що ви не зможете бути самі.

Груша зради і зрадіального призведе до надмірного контролю, який буде сприйматися партнером як тиск. Пам'ятайте, страх створює шлях до інших дій людей. Закон Всесвіту – що ми боїмося, і що ми летемо з – прийдемо до нашого життя.

Робота на себе. Позбутися від страхів.

Чудове вкладення до чоловіка, залежність щастя від наявності чоловіка в житті, бажання розвестися в чоловіка – вбиває любов.Все, що ми даємо непропорційне значення, буде знищено в нашому житті.

Якщо ви даєте дуже важливе значення людині, ви не будете мати гідного партнера, з яким ви можете бути в довгострокових і щасливих відносинах.

Відчуйте важливість чоловіка. Позбутися від емоційної залежності від вашого партнера. Зробіть себе щасливим. Ви повинні розуміти, що ніхто не може вбити свою любов, крім себе.

«Любо не вмирає, якщо він загинув.» І це правда. Відкрийте для себе світло справжньої безумовної любові. Люблю перш за все для себе, побудованих на повагу і приймання. Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: matrony.ru/14-veshhey-kotoryie-ubivayut-lyubov/