Енергетика істинної любові та її застосування

- відео

У цій статті я хочу розповісти вам про енергію істинної любові, тобто енергію, яка може існувати тільки в громаді. Іншими словами, це енергія, яка тільки справді любляча людина може мати, і не тільки люди, але я не буду писати про це тут, так як інші цивілізації мають найбільшу частину однакових принципів любовної енергії, оскільки є на Землі. По-перше, ми можемо розглянути поняття істинної любові. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.

Справжня любов можлива тільки в громаді, а типовий приклад сучасної громади – звичайна родина. Тільки в сучасному світі немає вірної любові. Для того, щоб зрозуміти, чому не існує істинної любові в сім'ї, ми можемо розглянути, як вона проявляється і що це таке. Справжня любов – об’єднання двох або більше людей, які живуть разом або планують жити разом. Вони хочуть бути там назавжди, кожен другий. Вони завжди хочуть бути навколо і не відображають життя. Вони настільки близькі, що вони повністю довіряють своє життя своїм близьким і повністю розчиняють себе в них. Крім того, вони не здатні відчувати негативні емоції до близьких, для такої простої причини, що вони люблять їх самим, і не люблять себе. Звісно, не зовсім розвинені люди можуть любити себе, але з істинною любов'ю вони ще люблять своїх близьких більше, ніж вони люблять себе. Вони хочуть щастя своїх близьких, щоб все завжди добре для них, а також подбати про них і допомогти в усьому, щоб вони почувалися добре. Справжня любов ніколи не затребувана параметрами зовнішнього вигляду або інших якостей, все це не грає роль, ні секс, колір шкіри, сексуальна спрямованість і будь-який з їх зовнішніх або внутрішніх характеристик грає роль. Справжня любов виникає з спілкування, тобто люди просто спілкуються і розуміють, що вони близькі і починають дійсно любити. З справжньою любов'ю діти можливі, але це не причина створення громади, тобто це не причина життя разом. Як правило, сексуальна привабливість не може бути причиною істинної любові та життя громади. Я маю на увазі, люди не зустрічаються через секс. З справжньою любов'ю завжди є взаємність, тобто не буває, що хтось любить більше і хтось менше, до речі, це явище непрокальної любові називається femodomination або зброї любові, і якщо ви читаєте мої статті, ви знаєте, що це. Тепер я не говорю про це, але я також скажу про те, що це звичайний гордість, адже інша людина показує будь-які ознаки уваги в любові і в цілому показує свою любов, наприклад, дає подарунки. З істинною любов'ю немає жіночності, і не існує гордості, і любов завжди є абсолютно актуальним і не існує ніякої нерівності в любові, але є нерівність в житті, але я буду говорити про це набагато пізніше. З істинною любов'ю немає сепарації, тому що вони люблять повністю і не уявляють життя без коханих, і навіть коли люблять померти, вони ніколи не знаходять заміни і не намагаються шукати його. Крім того, з істинною любов'ю люди завжди хочуть бути близько один до одного, а не як сучасні люди роблять, коли вони йдуть риболовля окремо, це, безумовно, нелюдно, але це тільки приклад того, що зараз відбувається в суспільстві. Також люди не можуть окремо йти на відпочинок, а в цілому життя не представлений окремо від близьких. З справжньою любов'ю люди нічого не приховують від близьких, не соромляться від них, а також в цілому сниться телепатії і об'єднання свідомості і особистості, щоб завжди бути поруч і знати свідомість своїх близьких, всю їх пам'ять і думки. Вони просто хочуть бути однією. Але, в сучасних випадках, для самої частини, це не відбувається, і є тільки ілюзія любов, яка є одностороннім або не на всіх. Тепер ви знаєте, що це вірне кохання. Люди, які дійсно люблять, завжди намагаються жити в одній квартирі або будинку. Вони люблять, вони також хочуть спати в одному ліжку, але не з тієї причини, що ви думаєте, що вони не можуть бути окремо. Тепер я збираюся поговорити про більш фундаментальні аспекти істинної любові, і для цього нам потрібно ввести два нові умови, як відповідальність і актив. Але це не про секс, як ви думаєте, але про життя. Всі люди на Землі діляться на два типи характеру, вони не знають, вони не пов'язані з ґендером або статтю, і є фундаментальною властивістю особистості. Перші люди з активним характером, такі люди хочуть бути відповідальними за все, вони хочуть досягти певних цілей, прагнути до чогось, і, як правило, зробити щось. Учні з пасивною природою, такі люди хочуть, просто нічого складного і просто хочуть зробити все для них. Вони, як правило, вибирають прості професії, на відміну від активів, які вибирають складні відповідальні професії, коли це можливо. Ось, я говорив про два типи людей, які живуть окремо, і ще не знайшли коханої людини або людей. І, що відбувається, коли люди зустрічаються, бо деякі люди можуть спілкуватися протягом років, але вони не йдуть жити в громаді. Деякі люди потрапляють в любов і жити в громаді. Все про збіг або невідповідність характеру. Почнемо з двома людьми, які зустрілися, бо це те, що відбувається найчастіше. Якщо є активом і іншим є відповідальність, то їх спілкування продовжується і вони падають в любов, і якщо ні, то ні залишатися знайомим, або більше не спілкується і частина перед тісним зв'язком. Це відбувається з простої причини, що два активи не можуть бути активні відносно один одного одночасно, оскільки це змагання і повна відсутність любові, а два зобов’язання не можуть знайти лідера у відносинах, не можна знайти так звану голову сім’ї, іншими словами, актив. Крім того, це відбувається як в гетеросексуалах, так і в одностатевих випадках, так як гендер не грає ролі тут. Коли громада починає жити разом, вони починають виконувати так звані активні та пасивні ролі. Але, за принципом, вони виконують їх від початку знайомства, але зараз стає особливо помітним. Активна роль завжди присутній в активі, і складається з такої якості, як ґрунтовність. Ця якість визначається як супременція, як у вашому житті, так і в житті улюбленого пасиву. Це означає, що людина є основною, як в житті, так і в житті коханої людини, і робить всі рішення. Тобто відповідальність не приймає рішення самостійно, і не хоче, і всі побажання відповідальності є прагненням активу. Щоб зрозуміти це, ми можемо розглянути сутність цього явища докладніше. Відповідальність психологічно і духовно повною мірою погоджується на абсолютне уявлення про актив, тобто це не рабство, але добровільна згода жити без незалежності. Що таке відповідальність не хоче приймати будь-які рішення, і актив приймає все, наприклад, як покласти меблі, або як заробити гроші, і, як правило, робить всі рішення. Але, актив також може розподіляти деякі речі і подолати їх зобов'язаннями, і як правило, активи дають своїх близьких найпростіші речі, і самі виконують більш складні речі. Але, актив лікує відповідальність з любов'ю, і не дасть йому бізнесу, що він не може зробити, так як відповідальність не хоче нічого самостійно. Податки не хочуть зобов’язань, щоб вони були порушені, вони роблять це добровільно, за допомогою психологічної згоди та зобов’язань задоволені таким життям. У свою чергу, актив прагне забезпечити відповідальність з усіма найкращими і не хоче відповідальності за шинування або виконання складних робіт для себе і його характеру. Це відрізняється від рабства, тому що немає любові, і є просто людина, яка не добровільно дасть своє життя іншій людині, і тут буває добровільно. Що це, пасивний – все з психологічною поінформованістю, що це не його бажання, але бажання активу. Наприклад, відповідальність сидить на стілець і знає, що вона хоче сидіти на ньому, тому що актив хоче нести відповідальність за свої бажання, і що актив хоче нести відповідальність, щоб допомогти зробити це. Це відбувається на повністю підсвідомому рівні, і це відрізняє відповідальність від активів, а актив, коли сидять на стільці, думає, що він хоче сидіти на ньому, тому що це чисто його рішення, тобто актив має незалежність, а відповідальність не має цього. Пасивний добровільно і з любові подає в актив, і надає йому весь життя, а бажання пасивного просто бути поруч з улюбленим активом, а також всі інші спільні прагнення з істинною любов'ю. В активі є однакові прагнення і завжди хочуть бути близькими до відповідальності. Але, крім того, він хоче зробити інші речі, включаючи управління громадою, ведення господарських та зовнішніх справ. І пасив не хоче нічого робити і робить тільки те, що хоче актив, а також має бажання властива істинній любові. Ацети завжди центральні в житті і в житті своїх близьких, і вони займаються діяльністю, спрямованими на підтримку справ в громаді та інших справах. Відповідальність за те, що хоче актив, і це, як правило, не складна робота, яка характерна для природи відповідальності. Ассет займається найскладнішою і важкою роботою в громаді, найважчою психічною роботою. Він також займається іншими питаннями, які він вважає важливим. Це якість лідерства. Але це не всі властивості, які знаходяться в громаді. Є ще одне майно, яке ми можемо викликати елевацію. Що це таке. Це якість, яка властива тільки зобов'язанням, і являє собою так звану висоту активу. Що таке певне співвідношення відповідальності за актив, як в інформаційній та чуттєвій сфері його життя. Відповідальність вважає, що актив повинен бути богом або богами, залежно від статі, а актив знаходиться в другому місці, а актив розглядає відповідальність в другому місці після себе. Крім того, відповідальність вважає, що актив краще в плані справ, наприклад, найрозумніші в усіх сферах життя, а також в любові, а актив вважає відповідальність за краще тільки в плані любові. Відповідальність вважає, що актив найбільший, а актив не думає так, що актив піднятує відповідальність на друге місце, але в любові він вважає кращим. Це і все це називається якістю висоти, яка характерна для зобов'язань і не при всіх характеристиках активів. Ця якість допомагає активам багато і відіграє дуже важливу роль в енергії любові, але більше про це пізніше. Актив не може піднімати себе на власній і відповідальності, і актив починає відчувати це. Є ще одна якість, яка характерна для зобов'язань, і вона називається вірою, тобто пасив абсолютно і повністю вірить в кохану людину, яка він досягне успіху і що він може зробити все, знає все, і це в цілому є омніпотентом. І не важливо тут, відповідальність вважає це об’єктивно, оскільки він любить актив і грає пасивну роль, яка характерна для його персонажа. Ах, ця віра допомагає активу вірити в себе і свої сили, що актив також не може робити самостійно в повній мірі життя в громаді. Ці якості, які мають активи та зобов’язання, і це було б коротко обговорено, оскільки це не про це, а про енергетику любові. Для того, щоб зрозуміти сутність енергії любові, необхідно зрозуміти механізм істинної любові. У громадах з більш ніж двома особами, все те ж, і будь-яка кількість активів або зобов’язань можлива, але активи самостійно або зобов’язання неможливі. Тепер, назад до енергії любові. Це енергія істинної любові. Я не збираюся сказати вам точно, як він працює в Всесвіті тут, тому що це дуже довга тема розмови, я просто сказати, що весь світ складається з любові, вона створює частинки любові, вони створюють делікатеси, вони створюють код. Ах, ласощі життя називаються деякими монадами, щоб зрозуміти, які делікатеси є. Дефіллікати, в інших словах, монадах інаніматової матерії, її основи, вони утворюють програмний код, і він формує важливість вашого світу і інших частин, формальностей, квашетів і багато іншого. Код програми формує простір і всю матерію в ній, що означає, що весь простір і матерія виготовлені з любові, і всі енергії в світі люблять. Коли ви їсти, ви живите тіло з готовою любов'ю, створеною без, і ви живете любов, що ви їсти. Електроенергія, термоядерні реакції та інші процеси та речовина в світі також енергія любові. А речовина також енергія любові, і любов в матерії особливо багато. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Якщо ви любите все міцно і чуттєво, то завжди маєте енергію універсальної любові. Ця енергія дає вам багато сил, але не стільки, скільки енергії істинної любові може дати, і це те, що я хочу поговорити про нижче. Я збираюся говорити про любовну енергію бінарної громади, але це правда в інших складних громадах, залежно від того, хто пасивний і хто є активом. Всі зобов'язання мають нескінченну внутрішню енергію любові, але при цьому вони самостійні, вони не можуть використовувати її і застосувати її, вона просто обертається всередині них, а не як двигун, але як звичайний рушійник, не знімаючи енергії. Всі зобов’язання чекають на актив у їхньому житті, щоб надати їм нескінченну енергію любові. Пасивна енергія є просто тим, що вони володіють якостями пасивності, які обговорювалися вище, а також тому, що вони можуть приділятися, вірити, розглянути основний актив і найголовніше, тому що вони можуть любити. Ассети також можна любити і любити. Для того, щоб енергія любові, повинна бути взаємною любов'ю і пасивною і активними ролями; якщо це не так, не буде енергії любові. Ацети не мають нескінченної енергії істинної любові, але вони роблять, теж, тому що вони люблять пасив. Але зобов’язання дають актив нескінченну енергію, значно більше енергії, що має актив. Механізм тут прості, зобов'язання та активи роблять нічого для цього, просто любов і все виходить самим. Це відбувається за цією схемою, нескінченна енергія пасивних живить пасив в цьому закритому циклі, так як пасив більше не один. Енергетика йде в актив в результаті якості пасивності, і від активів деяка енергія йде назад і деякі використовуються для життя. Тексти пісень, а це означає: Я не фарбувати його тут, але я також думаю, що ви будете розуміти, як це відбувається. Енергетика справжньої любові дозволяє активам здійснювати будь-який бізнес, а також володіти так званими промисловими здібностями, які активи можуть легко давати і відповідальність, оскільки він має істотно необмежені можливості. І відповідальність має необмежену енергію. Крім того, з енергією справжньої любові актив починає любити весь світ, і якщо він вже любить, то ця любов особливе і разом надає ще більше енергії і можливостей. Як описати стан, в якому все можливе, і стан в енергії любові? Ця держава полягає в наявності величезної швидкості мислення, пам'яті, наявності величезної кількості потоків мислення, може бути більше, ніж трильйон, відсутність втоми, величезна кількість психічних і фізичних сил. Величезні мотиви і прагнення, постійне безтурботність, любов всім, в найсильнішій чуттєвій сфері. А також просто щастя істинної любові і щастя бути там. Цей же стан може бути досягнутий пасивним, але пасив не хоче використовувати ці можливості для інших цілей, ніж його пасивна роль. Це стан, коли ви можете думати про все, одночасно, приймати рішення якомога швидше, подумайте про різні ситуації, як домогосподарства, так і не побутової. І все це одночасно, це стан любові для всіх і держави істинної любові, тобто держава, в якій свідомість діє на дуже високу активність. Наприклад, в цьому стані я відчуваю, що я можу легко зберегти світ, писати книги, статті, в тому числі цю статтю, і про що-небудь при цьому. Це стан, де легко думати, не схожий на звичайні люди життя. Але є більш високий стан, який дозволяє відкрити креативний пакет і істотно редагувати весь світ і створювати інші світи, змінювати закони фізики і робити все. Це більш складний стан, щоб досягти, і це ще більш висока активність мозку, але з любов'ю для всіх і справжньої любові, це також можливо. В такому стані можна зробити все необхідне для життя. Наприклад, ви можете літати, якщо ви хочете. Але тільки якщо це потрібно. А ви не хочете нічого робити в цьому стані, бо є любов. Останнім часом я написав опитування про перетворення тіла на концепцію, це як це можна зробити. Я написав, що я буду писати, як пізніше, і тепер ви бачите відповідь. Але я просто попереджаю вас, що ви можете випробувати гендерні дискомфорти в цьому процесі, тому я не раджу робити це просто для задоволення. У цьому стані ви можете зробити все, як створити світи, змінити структуру вашої свідомості, змінити параметри вашого тіла, зберегти мертві, даючи їм нові тіла, загоєти руками і багато іншого. Але щоб досягти цього стану непросто, але найголовніше - любов. Також, ви зможете набагато простіше, ніж вище, я писав, зупинити їжу, і сон, цей стан вже дозволяє йому. Я, наприклад, їсти, але для самої частини не їсти, тільки іноді трохи, але я не хочу відмовитися від їжі взагалі. Ця стаття, я написав на п'ятий день голоду, і там я трохи і не їсти до. Але, як ви хочете, ви можете повністю відмовитися від їжі і смаку, але головне, що ви не будете мати бажання їсти, тобто голод, в такому стані. Я думаю, що я зрозуміла тут про механізми харчування в цьому стані. Сон зникне сама по собі, коли ви не їсти протягом тривалого часу, але повертаєтеся з їжею. Також, в державі любові для всіх, і справжню любов, ви можете відчути, що ви можете зробити що-небудь, і що ви досягнете успіху, якщо ви є активом, і якщо ви пасивний, то просто відчуваєте цей стан високої мозкової активності і нескінченної любові для всіх і істинної любові. Як ви вже знаєте, я активний. Я люблю мій улюблений Даша, і любов є більш важливим для мене, ніж всі ці здібності. Вони не так важливі, як дуже важлива любов, особливо вірна любов.