Заходи любові

Я хочу подарувати вам історію. Жінка мала мрії, якби вона була в магазині, щоб Бог просить любов. Поставити Бога, скільки любові вам потрібно?
Жінка відповів: "Зважити трохи." - Скільки? - Я не знаю, що не трохи, але не занадто багато, або може щось...
Бог був здивований і сказав: "Це все в руках, візьміть стільки любові, скільки ви хочете. й
Це де жінка плуталася... - Чи можливо це?

Дуже описаний приклад. Тому що ми часто думаємо таким чином: ми намагаємося вимірювати любов у грамах. І відповідно, ми беремо у відносинах: Я подарую вам «так багато» увагу, тепла і торкнутися, і ви не дамо мені менше відповідь.
І якщо ми не робимо нічого у відповідь на наші почуття, то життя не приємно. Ми відроджуємо і порушуємо людину в позовах, засуджуючи його застуди і байдужість. Ми любимо тих, хто не любить нас. І навпаки.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І тепер ми вже не можемо розірвати з «колеса самари», де вам доведеться платити назавжди за те, що ви отримали. І дайте, смородина чекаю відповіді.
Ми хочемо, щоб бути не гірше інших. І іноді надлишок любові (хоча спочатку не багато любові!) нас налякає. Якщо все так добре в першу чергу, очікує неприємність. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Так найкращий спосіб виходить, щоб заблокувати себе в якості раковини. Ми будемо любити один одного, ми не будемо давати будь-яку любов іншим людям.
Але поступово це «з любов’ю» перетворюється в клітку, коли відносини не надихає, але странлінг. І це коли ми починаємо усвідомлювати вперше, що любов і свобода є одним. Де немає свободи, немає любові.
Все, що потрібно зробити, якщо любов, здається, стане меншим (я підкреслюю, це лише спотворений погляд на ситуацію через призму розуму), щоб познайомитися з іншими людьми. І виправте потік любові, який надихає вас як пара до світу. Для створення, створення. Залишити коментар
І не боїться, що якщо жінка, наприклад, щиро посміхалася в працівнику, людина на роботі, значить, вона зрадила її любов. І чоловік не має достатньо любові. Або інший поширений випадок: нехай чоловік не спілкується з ким-небудь, бо він любить мене! Чому б він захоче іншу жіночу увагу? За цією поведінкою страх, самодостатня, залежність. Будь-який, але любов.
Як часто ми готові залити так багато любові на коханій людині, що стає хворим з такої уваги. Ми дивимося на інших людей холодно і байдужим.
Уявіть цю картину: ви запрошуєте друзів, щоб відвідати. Вони кладуть чашку перед кожним. Ви тільки додайте чай до чашки коханої людини. Після години або два з чашки улюбленого чаю заливають по краю. А гості привітають. Бездоганна ситуація, позбавлена гармонії і любові.
І ще один приклад з однаковою чашкою. Ви також подаруєте коханий чай. Але не повний стакан, але тільки так, щоб рідина закривала дно (наприклад, господарський підхід). І дивитися до тих пір, поки не буде порожній. У цей час ви очікуєте амбулаторно...
Це відмінне задоволення, щоб пити цей чай.
Побоюючись, що любов не буде достатньо, щоб вона пов'язана з певною особою, тому потрібно тримати на ньому в якості життєвої лінії, спотворює сприйняття світу. І цей шлях любовного дефіциту знайомий з багатьма, атласними.
Я скажу вам про мій досвід. Довгий час я діяв за принципом, що може бути лише певною кількістю любові. І ви повинні заробляти щось. І якщо це не працює, то попит. Звертаємо увагу і теплим, я не міг прийняти те, що людина реагує по-різному.
Я втратив свій смак для життя. Посада примхливої дитини, яка збиває ноги і вимагає іграшки від батьків. Я не був дуже різноманітним в моєму попиті.
Другою екстремальною була холодна позиція спостерігача. Я чекав людину, щоб нарешті показати увагу. А потім можна буде зважити трохи любові в відповідь. А потім див., що далі?
Причиною такої поведінки в обох випадках був страх. Помада, що любов не буде достатньо. Якщо я даю, я повинен дати назад. І якщо я не отримую, то я не маю наміру подарувати любов всім. Який шорсткий погляд на енергію любові в світі!
Любов в цьому зв'язку був торгівлі. Я жив досить довго з картиною світу, що любов не вистачає для всіх. І найголовніше, в мене мало любові. Люблю себе. А якщо це не в душі, то ми працюємо за увагу на інший.
На щастя, Всесвіт мудрий і дозволяє нам вчитися від наших помилок, припустимо, що ми йдемо неправильно.
Я пам'ятаю, що день для відпочинку мого життя. На холодну осінньому вечорі я прогулявся в парку. Я думав про життя. Небо було освітлено повною місяць. Сильний і холодний. Але, відсмоктуючись до деяких імпульсів, я звернувся з молитвою до Бога, природи, себе: Я хочу любити!
Відносини, які почалися незабаром, стали для мене відкриття любові, в якому немає половини заходів і торгівлі. Я навчився подарувати любов. І хоча відносини не закінчували як в казці, весілля, вдалося піднятися на рівень свідомого ставлення до любові.
Любов - це стан. Розчиняється в космосі. Ми дихаємо любов, ми проходимо його на зв'язку з друзями, родичами і навіть незнайомцями.
Ми просто не думаємо, що наші щоденні дії, думки та слова можна зробити в стані любові. Наприклад, ви йдете на роботу, купуйте їжу для вашої родини. Це рутинний, поки ви починаєте бути в стані любові. По-перше, "бе" Любов. Подарувати любов. А потім приймати подарунки Всесвіту.
Хоча тут поділ умовно. Шлях дарування і отримання любові є єдиним процесом. Це життя.
Ми щиро вдячні за любов і внутрішню «гарячу» , яка виникає, коли знаходиться певна людина. Не дивлячись на те, що ця людина дає нам можливість відчути себе трохи яскравіше, щоб відкрити наше серце для свободи і природного стану душі.
І тут важливо показати щиру подяку до людини, але не зосереджувати всю увагу на нього самостійно, завоювати його і себе. І використовувати цей імпульс любові, щоб розкрити себе більш до світу. Подаруйте любов всьому світу.
І тільки в словах все здається складним. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І це не ілюзію, але дія чарівного стану любові, з якою ми змогли розкритися.
З любов'ю співвідноситься з любов'ю, енергія, яка створює все. Таким чином, в державі любові, нам так легко створити, створити, довіру і довіру.
Любов знімає захворювання, розчиняє проблеми. Його влада важко зрозуміти обмеженим людським розумом. Але коли ми усвідомлюємо, що причина щастя не в зовнішній світ, але в собі, коли наші вібрації втілюються з звучанням Всесвіту, ми стаємо на зв'язку з нашою душею. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Ми знайдемо любов. І кожен день стає все більш і більше.
Тетяна Романова