Любов трохи відрізняється. . й

Іноді, ходьба вулиці або стоячи в натовпі автомобіля метро, я знайшла себе в очах людей. Багато обличчя люблять камінь, вони нічого не виражають, і я знову здивував, як вміло людина може приховати свої почуття, думки, тривоги і проблеми за маскою повної байдужості, як якщо боїться, Бог заборонив, хтось не буде виглядати в душі.

Мимовільно думаємо, скільки таких масок, придатних для будь-якого об'єктиву, є в колекції кожного з нас. Але коли ви перестаєте звертати увагу на маску і підняти очі, щоб познайомитися з очима людини, весь світ відкриває перед вами, які не можуть бути приховані будь-якими навичками.

... Скільки людських очей можна розповісти! Іноді вони читають розпад і відчай, а іноді сподіваються і радості. Одна людина говорить з очей про те, як втомився він і як поганий втомлений він, і інші хочуть поділитися своїми снями, які про те, щоб бути реалізовані. Очі одного крі без сліз, очі інших сміхаються мовно. Як багато життів, скільки...

Очі кожної людини розповідають про важливі, болючі, дорогі. Але я не бачив очей, які не розповіли про свою любов. Ви подивитеся на очі однієї людини і прочитайте в них про те, скільки ви хочете любити і бути коханим, скільки важить в'язкість.

Ви подивитеся на очі іншого і знову про любов, про зустрічі і поділи, щасливі моменти і розчарування. Ви подивитеся на очі третього і знову про любов, про те, що це казки для дітей і романтичних, і в житті потрібно вижити, один раз, щоб зробити Тріфлі ... На очах четвертого читає, що він занадто старий і занадто багато спалений в житті - і що люблять в такому віці, до тих пір, поки діти не пам'ятають хоча б раз на місяць, що у них є батьки.

А іноді раптом ви бачите – очі людини спалюють, сяючи загадковим світлом. І ви не можете вгадати, що він думає в цьому моменті - чи є він коханий істота, кохана мрія або улюблена річ - ви бачите, що він просто любить, що він переповнений любов'ю, живе його ... і ви хочете кинути голову перед цією великою силою.

У давні часи сказали, що якщо люди об'єдналися любов'ю, в ім'я любові, скажуть на гору: «Мове», – це буде рухатися. Філософії заявили, що весь світ був створений великою силою любові. Любов пересуває галактики і селестезіальні органи, він переносить характер і все в ньому. Любов є альфа і омега існування, без любові немає життя, не еволюція. Захоплюється поетами, заповнюється роботами художників і музикантів, вона відкрита науковцями між лініями їх теорем і формул, це сутність, хінтессенція всіх філософських і релігійних викладаннях. Все говорить про любов як диво, велика таємничість істоти. Можливо, саме тому він залишається таємницею.

Нерідко, коли стикаються з чимось сублімом, з тим, що неможливо повністю зрозуміти, що не можна отримати від конкретної користі, людина починає спрощувати це і відкликати за собою визнання, коригувати на власні стандарти. На жаль, любов не виняток до правила.

Сьогодні, для багатьох, вона втратила свою основну якість великої, божественної влади і була зменшена – набагато простіше! – до звичайної, але зрозумілої і конкретної гри почуттів і чуттєвості, до сексуальної привабливості, до відносин типу «Я люблю тебе, так що я люблю тебе. й

Інколи Хочу говорити про любов трохи по-різному. Чи не потрібно нічого більше, ніж за допомогою брудної білизни сусідів і знаменитостей? Хочу покинути нескінченні розмови про «поганий» і «чоловіче» щастя, про які псують з ким, хто обманює на кого, хто приваблює кого і чому. Чи є вся художня любов полягає тільки в тому, щоб дізнатися рецепти, як порадувати іншого, як половити його в своїх сітках, які астрологічні моменти, відьми і еліксири потрібні для цього, які докази любові ми повинні отримувати, як переконатися, що кохана людина не змінює, не відмовляючись від нас, і як повернути їх, якщо це відбувається?

Любов, що дає крила

Хочу поглянути на сублім не менше часу; хочу стати очищувачем, щоб змити бруду дрібних повсякденних інтересів і турбот, накопичених роками; хочу зупинити бути звичайним і жити в безглуздій ванності. Хочу снитися, розповісти про велику любов, яка освітлює весь життя людини, дає сенс його існування, дає крилам літати на нові відстані. Хочу говорити про душу, не тіло.

Я знаю дуже добре, що для багатьох, великий любов існує тільки в книгах, казках або кіно, але не в реальному житті. Як часто людина, яка мріє про улюблений бізнес або кохану людину, по-справжньому рідну людину, порадує оточуючих його «обґрунтовано»: будьте більш скромними, візьміть те, що під рукою, або іншим ви залишитеся ні з чим.

Але людина продовжує вірити, сподіватися і найголовніше, боротися. Можливо, це ті люди, які будуть розуміти мене краще, для багатьох поваг, які говорять тут, вони будуть розпізнати себе. І, можливо, вони розуміють, що давні філософи сказали: Велике кохання не є спалахом відчуттів, ні певним станом емоцій і свідомості, але шлях, що веде до мудрості душі.

Любов навчає, дає можливість «пошукати» прихованому в природі, людини, Всесвіту, допомагає подолати труднощі і випробування, і дає їм сенс, він передає всю долю і дає крилам зробити неможливо. Любов нерозривно пов'язаний з мудрістю. Ми завжди були фундаментами дисципліни, духовним шляхом шукачів Трути.

На Великому Любові, на мудрості любові, всі істинні стосунки ґрунтуються – між чоловіком і жінкою, друзями, душами, музеями, учням та учням, батьками та дітьми, людиною та Сонечком.

У давні часи вони розповіли про велике мистецтво створення сакральних зв’язків між душами закоханих, коли завдяки великій любові, що об’єднує їх, вони стають «комунікабельними судинами» і все, що відбувається з одного, відображене в душі іншого. Стародавні філософи навчають, що велика любов не називається на волі, не планують, не потрібно як винагорода, не купили або продаються. Великий любов заслуговує на це. Настає жорстким результатом чоловічих снів, битв і кистей. Настає, коли душа людини готова прийняти її, щоб здатися до неї повністю, щоб піднятися в неї, поглянути на світ новим чином, перетворити іншу сторінку долі, а не тільки самостійно.

"Прогулянка по пеклі"

Шлях до великої любові, як шлях до мудрості, має свої етапи та етапи. Це непросто, але він наповнений оксамитовими, резинками, несподіваними подіями. Багато лякають труднощі і страждання, які чекають на шлях великого кохання, і вони віддають перевагу не шукати його, змістовними з поверхневими відносинами, які вимагають маленьких зусиль і жертв. Це може бути дійсно простіше, спокійніше, і більш схильний жити таким чином; але людина, серце якого вже відчував сильний виклик, глибоке захоплення для великого кохання, не більше бажань такого легкого життя, такої спокійності і такого благополуччя.

На шляху любові, як на шляху до мудрості, потрібно «проходити через пекло»; це перший етап, який, в одному або іншому, ніхто не пройде - з єдиною різницею: багато зупинок, і тільки кілька знахідок сил, щоб подолати його і піти на. На цьому етапі необхідно спочатку зрозуміти, що любов не, щоб прийти до реалізації чого це дійсно. Це період кидання, пошуку, пробної та похибки, де ми часто збиваємо наші голови на стіну, отримуємо бампи, бампи, подряпини ...

Хтось, у пошуках істинної любові та доброї душі, яка познайомить своїх високих внутрішніх критеріїв, кисть від одного зв'язку до іншого, третього, десятого та інколи. Після кожного «виживання» на душу є нові подряпини, рани, які не встигли загоювати, так як є нові. Колишня любов замінює смарагу, депресію, розчарування гірким смаком дрої, а іноді ненависті.

Інші на цьому етапі часто помилуються простою любов'ю. Після захоплення, романтика, коли все видно в рожевому світлі і здається, що весь світ знаходиться на наших ногах, сірий повсякденний життя і труднощі життя починаються. Романтика зникне, і з очей закоханих, якби вівсяна пада, і сувора реальність забирає. Людина починає шукати в інших, неприємних сторонах і якостях, які він не помітив або не хоче бачити до. В результаті - знову розчарування, відчуження, байдужість і відчуття, що колишня щастя не повернеться.

Є інші, які пощастили від самого початку, щоб зустріти кохану людину і поділитися з ним радості і сіянці протягом багатьох років. Але навіть вони не є винятком правила. У ряді сірого повсякденного життя і повсякденних проблем раптово виходить, що людина, яка була ідеалізована, має безліч недоліків, любов перетворилася в звичку, і здається, що любов сам пішов. У моментах кризи ви починаєте думати, що ви ніколи не знали, хто ви проживали протягом багатьох років.

Самопізнання і володіння: проблема!

Завдання етапу «похід через пекло» полягає в тому, щоб зрозуміти, що це не любов, що стає перешкодою на шляху до неї; і якщо ви йдете через цей етап ще й благородно, поставивши все на своєму місці, це допоможе нам бачити наші помилки і почати нові, від чистого шифера, вже для реальних – або зміцнюючи і поглиблення старих, справжніх облігацій любові, або створення нових, але без криється, самовіддю і помилковості.

Що стає бар'єром для великої любові? Перш за все, наша самопізність. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

З’ясуйте, що ми не впадемо в любов’ю з людиною, але з образом, який ми створили; точніше, ми впадемо в любов до ідеального само. Всі перші кварелі, розчарування і непорозуміння виникають на цій основі. З того моменту ми починаємо усвідомлювати невідповідність реальної людини до цього ідеального образу, ми робимо ще одну помилку - спробуємо відтворити людину, коригувати його до наших стандартів і ідей. Таким чином, часто, не розуміючи її, ми будуємо відносини на основі дуже розумної і хитрої форми самопізності і володіння: які питання нам не те, що ми можемо дати і надихнути людину, але що ми можемо отримати від нього.

Розуміння нашого егоїзму в відносинах має призвести до того, щоб зрозуміти, що справжня любов не існує на основі самовтілення. «Прийміть мені, що я снию, шлях я бачу тебе», – це не прояв любові, але спроба закривати людину в золоті клітки наших почуттів, щоб він оздоровився в ній як наше найбільше створення, створене в нашому образі і насолоді.

Вічно вдячний за те, що ми любимо його і за те, що ми зробили з нього, і тому він не може мати ніякого іншого центру атракціону або бога крім нас. Справжня любов не може бути побудована на самооцінці. Навіть золотий клітка один день стає загиблим, і так як людська душа не властива бути рабом будь-якого, це не дивно, якщо людина в якійсь точці залишає нас або просто відчужує себе, закриває перед нами двері внутрішнього світу, все, що найцінніший і красивий в собі.

Це ще не відомо, що гірше, щоб закрити іншу людину в золоті клітки, або дозволити нам покласти в клітку, адаптуватися до неприродних і самоспокійних вимог і ідей тих, хто ми очікуємо любові. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Компроміси, компроміси...

Компроміси по дорозі можуть перетворюватися в те, що людина закривається дверима любові перед тим, як він встигнути дістатися до них. Коли ми є контентом з невеликими речами в наших відносинах—матеріальне благополуччя, сексуальне задоволення, наявність хоча б деяких живих, що знаходяться неподалік, ми, коли ми вирішуємо одну проблему протягом короткого часу, втратимо важливу частину себе протягом тривалого часу, що буде дуже важко відновити.

Ми зрізаємо шлях до крану в небі. Навіть відносини на основі істинної любові можуть бути загрожені рутину, яка виникає між людьми і бере прецедентність над вищими державами душі; але це не підстави для компромісів і відмовитися. У будь-якому випадку, будь-які відносини завжди можуть бути зроблені краще і більш глибоким, хоча це може зайняти багато часу і багато терпіння.

У любові, як і в багатьох інших речей в житті, питання завжди залишається: як відрізнити від справжньої? Як я знаю, якщо я знову неправильно? Якщо ми щиро хочемо, щоб зрозуміти, і якщо у нас є достатня об'єктивність, віра і терпіння, залишилося тільки одне, щоб пройти перевірку часу. Все автентично міцно. Незважаючи на всі перешкоди і випробування, які Fate дає, вона не тільки виживає, але в кінцевому підсумку стає ще більш глибоким, ще сильніше, навіть сильніше. Фальшивість ніколи не стоїть на тесті часу. Незабаром або пізно, все помилково піддається, розкриває свою істинну обличчя, зворотну сторону монети, яку ми в нашому ентузіазму не бачили або не хочу бачити.

У будь-якому випадку, наша любов, віртуальність наших відносин не тестується нами – вони завжди тестуються самим Fate. Час переходить, і раптом, якби випадково, певні якості, переваги або недоліки проявляються себе так чітко, що здається, що вона тримається самим Fate.

Таким чином, він показує результати аналізу того, що відбувається, його думка про те, що нас турбує. У таких випадках необхідно сліпоти не бачити таких очевидних фактів і дізнатися такий очевидний урок, як не зробити вибір і зробити конкретне рішення. Але якщо ми не помітили це і продовжуємо ходити по звичайному шляху життя – добре, мої друзі, то все, що відбувається поруч, буде наша знахідка. Якщо ми залишатися сліпим і глухим, коли Fate дає нам оцінку бетонних подій і фактів, ми повинні погоджуватися, що це не тому, що ми не розуміємо, чи слухаємо, але тому що ми не хочемо це зробити.

"Плеза тум мене!"

Розумно скажемо, що стадія «поклоніння через пекло» в любові завершується з реалізацією, яку ми повинні звільнити себе від тонких форм самопізності і володіння, «вилетіть кохану людину з його клаптявів», зупинка вимагає постійних доказів любові від нього, і, навпаки, любити так, щоб він – душа, його індивідуальність, прагнення і сни – вперше. У той же час ми збираємося розуміти, що незважаючи на красиві моменти і навіть багато років, проведені разом, власне, ми не знаємо цю людину. Так починається друга стадія, яка веде до мудрості любові, стадія «смоктування»: для того, щоб дізнатися любов, ми повинні переосмислити кохану людину.

У знаменитій книзі Святої Єпархії, лисиця просить маленький князь, «Пляса...те мені!» Коли маленький князь відповів, що він не має часу, що є багато речей, щоб зробити, що є багато людей, щоб зустрітися, лисиця utters дуже мудра фраза: «Такі речі, які ви можете знати.» Питання: «Як він відчуває тебе? Фокс каже, що це довго забута концепція. Створення облігацій. й

Справжня любов вимагає відчуття повітря, польоту і свободи душі. Люди, які поділяють його, не розчиняють один одному або втрачають свою індивідуальність, вони люблять два стовпчики, що підтримують дах одного храму. В цьому сенсі створити облігації не означає, щоб стати прикріпленими один до одного таким чином, що більше не можна жити без фізичної присутності, не торкнувшись, без доказів любові та ін. Про те, що об’єднує нас і залишає нас поруч.

У правдивій любові люди завжди об'єднують щось міцне, і це до цього довголіття потрібно "діг". «Для серця яскрава. Ви не можете бачити найважливіше з ваших очей. Якщо ми хочемо, щоб «так» і хочемо «так» нам, ми повинні мати на увазі, що це довгий процес визнання один одного, визнаючи найбільш секрет, що в душі одного і в душі іншого.

"Що трохи ближче кожен день", - сказав Малий князь. По суті, кожен день ви виявите нову частину душі людини, ви знову дивитесь, якби ви побачили його вперше, хоча ви думали, що ви знали все про нього надовго.

Справжня любов, яка зв'язує людей, допомагає їм стати дзеркалом один одному. Вони дивляться і відзначають все, реагують і виступають як голос совості, не дозволяючи кожному одному з грубих і загартованих. Вони навчаються захоплювати прояви краси внутрішнього світу іншої людини і, відбиваючи їх, допомагають їм реалізувати себе.

З того моменту ми починаємо відчувати себе у людини, яка красива і секретна, що він ще не знає про себе, і починає «так» в істинному розумінні слова.

І якщо це чудовий процес, то ми починаємо відкрити, як багато чого знаходиться поруч і дорого до серця одного, як близько і дорого до серця інших. Ми починаємо мислення разом, відчуваємо себе, мріяючи разом, борючись разом. Ми усвідомлюємо всі, що об’єднує нас в цьому житті, і, можливо, – і, звичайно, – далеко за її межами.

З складних ситуацій, конфлікти, які відбуваються між нами, ми виходимо саме через невидимий міст, який був кинуті один одному, завдяки сакральним зв’язкам, створеним між нашими духами, які зберігають нашу любов, незважаючи на всіх фоллів, які ми можемо зробити. І ми усвідомлюємо, що навіть якщо ми бажали, ми не можемо зупинити люблячу один одного, бо що об'єднує нас занадто дорого.

Це лише невелика частина розкоші великого, істинного кохання, яка, як тільки почалася, продовжується невизначено. Найголовніше про них - це те, що таким чином любов стає моєю вчителькою. Я розумію, що все, що я розумію через це стає універсальним принципом, що застосовується в усіх ситуаціях. Моєю любові стає ключ, який відкриває двері найглибших міфів про існування.

Філософії старовини сказали, що справжня любов виконує дива і неймовірні подвиги, дає чоловіка крилам літати на нові відстані. Тому що закохані з'єднуються один з одним, як і в спілкуванні, любов, що живе в них, стає великою силою, яка приносить натхнення і благословення. Все, що відбувається в одному відображено в іншому.

Якщо, незважаючи на простір і час, який відокремлює нас, моя радість більша, ніж сорок коханої людини, то серце буде наповнене радістю. І якщо наприкінці осені зацарював в душі, і я, в якому кутку Москви, світу або Всесвіту, в якомусь моменті розуміють, що я люблю і хочу любити, хто знає, можливо, щось буде дійсно соромитися в ньому і раптом звучати в душі навесні? й