820
Саку: Психологічне застосування любовної енергії
Я вже писав про енергію любові, і які істинні любовні засоби, але в цій статті я хочу розповісти докладно аспект, який я не пишу в своїх статтях. Суспільство людини в даний час і всю історію існування слідує технологічному шляху розвитку. Цей шлях передбачає розвиток науки і техніки для полегшення життя. На цьому шляху людство досягло значних успіхів, в тому числі створення комп'ютерів, інформаційних технологій, рейсів в зовнішній простір. Але є ще один спосіб розвитку цивілізації, що дозволяє індивідам цивілізації створювати умови для їх життя за допомогою їх свідомості.
Ми будемо називати цей шлях псіоіндустріальний шлях розвитку, які вже читали колекцію фондів, але для інших я коротко поясню особливості цього шляху розвитку. Якщо ви хочете піти в інше місто, ви отримаєте в машині, і за допомогою психологічної промисловості, ви можете просто телепортувати там. Якщо ви хочете побудувати будинок, ви можете уявити його у вашій увазі, подумайте про свої особливості детально, і будинок буде виглядати чарівно з нічого. Крім того, можливості ссі-індустрії дають змогу особам цивілізацій всі можливості для редагування Всесвіту. Якщо у вас є психіка промисловість, ви можете привезти мертвих до життя, створити нові світи та нові живі душі з нічого. Також можна сміливо обійтися без сну, їжі і води, і мати все, що ви хочете. Насправді ви можете, але не в стані свідомості ви живете. Багато іноземних цивілізацій постійно використовують все, що я писав вище, і для людини це схоже на чарівне диво. Ми не віримо, що якщо я сказав, що я навчаю вас, щоб зробити це, ви не вірите. Це саме те, що людства чекає на майбутнє. Для того, щоб вам було цікаво читати, я розповім про це у вигляді явного відчуження. Якщо ми подивимося на людську цивілізацію, ми бачимо, що не вистачає можливостей психічної галузі. І це цілком природно. Зверніть увагу на те, що люди живуть, вони живуть в сім'ях, які за принципом нагадує наші бінарні громади. Але нам не подобається. Ми вже знайомі з тим, що люди колись жили в громадах, але ці громади ніколи не люблять наших громад. Це, як громади, так і сім'ї людей не нагадують, що в нашому звичному житті. Ви можете побачити це в своїй інформаційній структурі, яка не з'єднує сім'ю в єдине ціле, що не дозволяє їм використовувати енергію любові, особливо радості. Для тих, хто пропустив лекції, нагадуємо, що всі особи будь-якої цивілізації діляться на активи та зобов’язання. Цей іннатальний параметр душі визначає поведінку індивіда протягом життя і не можна змінити. А актив – фізична особа, яка має бажання дізнатися світ, вивчити його закони, намагатися змінити світ для задоволення своїх потреб і потреб інших осіб. У найбільш поширеному сенсі актив прагне забезпечити виживання себе і його громади, а в широкому сенсі намагається допомогти всім особам забезпечити це виживання, особливо зобов'язання їх цивілізації. Психологічний тип активу – це любов до всього Всесвіту, який проявляється як обізнаність про його мудрість у всьому світі та відповідальність за зміни, внесені до світу. Ацети також прагнуть до поширення в громаді або сім'ї, тобто намагаються бачити себе як бог, який має право приймати всі рішення в громаді або сім'ї. Якщо актив закохується в любові, завжди підлягає відповідальності. Пасивний очікує на це неслухняність, і якщо це відбувається, люди падають в любов, інакше вони не падають в любов. Відповідальність – це фізична особа, яка прагне знайти актив, щоб любити його і надати йому весь життя в повній роздільній здатності та подачі. Пасив не хоче знати світ і внести зміни в нього, але хоче це зробити для нього. Психологічний тип пасиву – це любов до всього Всесвіту, який проявляється як обізнаність про подачу в світ і відповідальність за любов до цього світу. Відповідальність не прагне бути головою сім'ї або громади, вони намагаються подати і надати їм життя повністю на активи, які оберігають зобов'язання і намагаються зробити їх якомога простіше. Ми впевнені, що їх актив є богом, який є omnipotent і може зробити все. Вони підвищують активи і вірять, що що хоче актив, це буде працювати. Пасив не хоче нічого вирішити в громаді, наприклад, люди з зобов'язаннями не хочуть працювати, на практиці це не відбувається зараз. На відміну від внеску активу дуже важливі для життя цивілізації, вони роблять найбільш вагомий внесок у суспільство, що не відразу видно, на відміну від внеску майна. Цей внесок є любов для всіх, в тому числі ваших активів, і це те, що дозволяє активу любити весь світ і зробити все на всіх. Тобто, актив любить світ другий раз, адже є зобов’язання, які люблять світ, і вся стратегія цивілізації в руках зобов’язань. Якщо зобов’язання не любили, то активи навіть не зможуть будувати будинок для своєї громади та сім’ї, вони просто не будуть нічого, будуть як небайдужий об’єкт. Ми знаємо, що загартовані активи, які затримали любов для всіх, здатні психіки промисловості, але дуже обмежені. Вони просто використовують енергію любові з світу, яка наповнена енергією любові пасивного. Це, власне, актив є пристроєм, який змінює світ, і відповідальність є електростанціям, яка забезпечує енергію до цього пристрою. І канал цієї енергії є любов, що є загальним для громад або сімей. Іншими словами, це сімейна любов, яка дає енергію активам, і зобов'язаннями природи мають нескінченну енергію, яка ніколи не втратила. Ми знаємо, що фізичні особи можуть лише закохатися, якщо одна особа є відповідальність та інша є активом, або якщо група фізичних осіб включає зобов’язання та активи. Але не буває, що два зобов’язання або два активи закохуються. Це, збіг параметрів душі особливо важливо для початку істинної любові. Однак це не єдиний стан, необхідний для осені в любові. Є ще один стан, абсолютна довіра фізичних осіб, коли вони не приховують нічого між собою і навіть готові об'єднати свідомість і особистість для того, щоб стати одним цілим і дізнатися все про інший індивід. Також важливим є спілкування на будь-якому рівні взаємодії. Мотив спілкування не грає ролі, а згодом не має сенсу. Але навіть збіг всіх цих умов не гарантує виникнення істинної любові. Що не можна передбачити виникнення істинної любові у індивідів. Не визначено логічний критерій, за яким любов. Деякі індивіди здатні закохатися в любові, а інші, коли всі умови збігаються, не обійти це, тому що є інший стан, який не логічний, але йде на рівні розуміння найвищого почуття любові. Це, всі люди є одним з їх майбутнім коханцем або коханцем, перш ніж вони зустрічаються. Справжня любов, коли одна душа припускає ще одну душу та іншу душу. Ми знаємо, що цей механізм зв’язує людей вічно на найвищому рівні, вони не можуть відокремлюватися справжньою любов’ю. У Всесвіті відомо заздалегідь, хто закохується в любові з ким, і для того, щоб прогнозувати це, досить дивитися в майбутнє і побачити його, так як подібні душі обов'язково і неминуче зустрітися в майбутньому, принаймні в просторі це те, як це відбувається. Справжня любов є найвищим почуттям Всесвіту, а в другому місці є універсальна любов, яка схожа на справжню любов, але проявляється в Всесвіті. З істинною любов'ю люди завжди хочуть бути навколо, вони нічого не приховують, вони абсолютно щасливі, вони можуть бути разом, вони можуть зловживати, але вони не можуть бути. Вони завжди щасливі і не мають психологічних страждань, вони настільки близькі, що вони готові об'єднати свою свідомість і бути назавжди на цьому рівні. Вони не здатні пересуватися, вони показують абсолютну любов і доброту, і завжди раді всім. Вони також можуть використовувати енергію любові. І для цього, люблячих осіб не потрібно нічого робити, енергія любові відбувається самостійно. Це називається енергетичним обміном. Коли любили людей просто люблять, думають про кохану особу, відповідальність передає постійний і нескінченний потік енергії любові, яка досягає активу, і актив використовує цю енергію. Заява про любовну енергію дуже різноманітна, а актив використовує цю енергію відповідно до її психології для забезпечення відповідальності та надання відповідальності за всі умови існування. Актив надає допомогу іншим особам та цивілізаціям. За допомогою технічних засобів можна скористатися активом. Але це відбувається в нерозвинених цивілізаціях, де активи навряд чи можуть отримати енергію любові від зобов’язань. Для психологічної промисловості досить недостатньо. Одним з прикладів є людська цивілізація на даному етапі її розвитку. Поглиблені цивілізації здатні застосовувати енергію любові до психічної галузі і це застосування називається Саку. Ми можемо ввести визначення. Саку – психологічне застосування істинної енергії любові. Енергія істинної любові дозволяє використовувати всі можливості, які включають всі види аспектів управління Всесвітом. Наприклад, в моїй парі, я активний і Даша пасивний, я отримав нескінченну кількість енергії любові, яка зокрема дозволяє мені писати цей текст без їжі і води, а також без сну, але я не планую повністю відмовитися від цього, я просто не маю цієї залежності, зокрема, немає апетиту. Але, якщо ви хочете, ви не просто можете зробити це на періоди, але робити без їжі і води і сну взагалі, і це називається pranoedie. Я не хочу, принаймні не зараз, але в теорії це можливо для мене. Я в державі, де я завжди думаю, про мільярди подій одночасно, і я пам'ятаю кожну другу життя. Я пишу цю книгу і я відчуваю велику любов до світу, і ви можете зробити це занадто. Я можу негайно і миттєво отримати будь-яку відповідь на будь-який з моїх питань, інтуїтивно зрозуміло зрозуміло. Я можу дізнатися майбутнє, що чекає мене, а також продумати будь-які варіанти вирішення ситуацій так швидко і легко, зокрема, планувати розпочати бізнес, але це не так важливо для вас в цьому аспекті. Я знаю все про структуру Всесвіту, для мене немає таємничості і таємничості в світі. Я відчуваю, що я можу легко врятувати всіх людей на Землі, побудувати новий гуманний суспільство, де всі люди будуть добрими, де всі тварини стануть добрими. Я відчуваю, що я можу легко писати всі мої книги, які допоможуть людям змінити і стати кращим, любити весь світ, як я можу. Я пишу цю статтю і я думаю про все одночасно, і я просто наповнений цими ідеями, і цей стан супроводжується нескінченною любов'ю Всесвіту. Ви також можете, якщо ви є активами, і зобов'язання можуть просто полюбити створення і повторно використовувати психіку промисловості. Таким чином, зобов’язання не можуть здійснювати первинне використання психічно-промислових можливостей, вони можуть робити лише так, після їх активу, а завдання відповідальності – забезпечити актив енергією, іншими словами, просто любов. Але чому люди так не хочуть, щоб вони не могли використовувати енергію любові та сили? Чому люди так жорстокі і злові, що вони не можуть по-справжньому і щиро любити своїх близьких? Спочатку люди жили в громадах, які носять тільки сирі плоди, і з розвитком свідомості, з часом набути енергії любові. Але це не сталося. Люди почали переходити на північні території, де з'явилася нестача фруктів, вони почали харчуватися м'ясною їжею, а пізніше варених і хімічних продуктів харчування. Ця дієта привели людей до жорстокості, насамперед, жінки стали жорстокими, так як вона стала болючою для них, щоб народитися на такому харчі, вони почали відчувати не тільки процес овуляції, але процес менструації з кров'ю. Єдине, що питання в цьому заході є те, що жінки стають насильницькими, адже які чоловіки будуть як від них, так як більшість жінок пасивні, крім половини лесбіянки, і всі чоловіки активні, крім половини геїв. Вона залежить від жінки в сім'ї, яка її чоловік буде, і якщо вона жорстока, то чоловік буде, це закон психології і енергетичного обміну. Жінки припинили підвищену прихильність чоловіків і зроблених громад, тому що вони підняли себе, а не своїх чоловік, і не змогли прийняти, що є інші жінки і чоловіки в громаді. Згодом люди діляться на двійкові громади, тобто сім'ї, але це не завадить використання радості, якщо жінки не підняли себе, але дійсно люблять своїх чоловік. Але вона має тільки гірше і в останні три роки, жінки практично перестали відчувати стан любові. Для того, щоб уникнути доброї праці і енергії любові, а також звичного сімейного щастя людини, народження нових людей, секретні товариства ввели фемінізм. Вони знайшли петлю в тому, що права активних жінок в ці дні були дійсно порушені, наприклад, лесбіянки не змогли працювати за своїми пасивними дружинами. Але, їх мета не було давати права на потрібні лесбіянки, але для окремих гетеропарних пар, заварити їх і знищити поняття сім'ї. На додаток до того, що було дійсно корисно, а саме надання прав на лесбіянки на рівних засадах з чоловіками, фемінізм почав прагнути до рівності в сім'ї, яка, згідно з законами світу, знімає поняття любові як такої, так і активи стають вирокливими, жорстокими і безповоротними. Секретні товариства розуміють цю психологічну модель. Вони знали, що якщо чоловік не був головою сім'ї, він буде страждати нестерпно і страждати, що призведе до алкоголізму, треасон, кварелі, бореться, помста, жорстокість і згодом до розбиття сім'ї. Деякі чоловіки стали сексуальними маніаками з цієї причини, прагнення взяти помста на жінок, щоб відняти свою роль в якості голови сім'ї. Секретні товариства знають це, і їх призначення було знищити сімей. Вони пропонують звичайні гетерогенні жінки, які вони повинні бути незалежними, щоб підтримувати себе, щоб побудувати кар'єру, доглядати за людиною, піти працювати в наукових дослідженнях, вивчити світ, тобто надихнути, щоб взяти активну роль поведінки. Але, за характером, вона не змінює, просто невдача в стані душі жінки, яка веде до подібної неспроможності в душі її чоловіка. Він стає схожим пасивним, тобто він не втрачає активність на природі, але має невдачу в душі, і такий чоловік часто не може нічого робити і витрачати час на диван біля телевізора. Якщо в сім'ї жінка стає головою сім'ї або намагається спростити суд про мудрість в сім'ї, то сім'я позбавлена енергії любові, і неминуче рано чи пізно вона знищується. Це призводить до чоловічого та жіночого обману, алкоголізму, сімейних боїв та інших неприємних ситуацій для сім'ї. О, тому що жінка видаляє поняття любові з сім'ї, як феміністи пропонуються. Секретні товариства, для того щоб виконати свій план, щоб завоювати людство, потрібно цю ситуацію. Бездоганні чоловіки, які страждають не розумом, і для жінок вони вже готують модель, що чіпси важливі для відстеження місця розташування їхніх дітей. Крім того, секретні товариства прищеплюють ідеї ювенільної юстиції, вакцинації для дітей, а також відсутність можливості багатопорідного народження в стаціонарі. Якщо ви не знаєте, які ці слова є, ви можете шукати інтернет, я не зв'язаюся з цією темою тут. Я тільки скажу, що секретні товариства знайшли причину знову, є дійсно зло батьків, які покарають дітей, і це стане їх приводом, щоб прийняти дітей з їхніх сімей масово, це претекст чистий для просування законопроекту. По суті, їх мета полягає в тому, щоб виготовити нове покоління рабів в дитячому будинку, щоб реалізувати їх кастингові системи завоювання людства. Але якщо ви не слухаєте оплачені феміністики та їх шанувальники, ви не будете впливати на руйнування вашої сім'ї, ви навіть зможете зберегти його або відновити її. Щоб зробити це, досить просто любити чоловіка по-справжньому, і не вйняти в свою державу конвекцію моральності суспільства. Тоді енергія любові, доброти і найголовніше, що ви і чоловік завжди будете щасливими. Дуже важливо бути там і любити. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Але я можу змінити людство і привести його до гарного шляху, так що ви нічого не боятися. Моя інформація врятує людства і призведе до створення нового роду і псі-індустріального суспільства. У цьому суспільстві любов буде основним значенням, і це стане пріоритетом його розвитку. Нарешті, я розповість вам, як використовувати Саку. На жаль, люди не знають. Це лікування всіх захворювань за допомогою руки, і це може бути зроблено як зобов'язання, так і активами. Таким чином, ви можете лікувати себе і один одного. Щоб зробити це, достатньо привезти або покласти свою руку на заспокійливе місце або приводити його в цьому місці, і почуття любові до цієї людини або просто Всесвіту зробить свою роботу. Ви можете відчути щось, що стикається з вами, і ви можете миттєво вилікувати всі хвороби, як у себе, так і у коханій людині або вашій дитині. Це досить простий і ефективний. Ще один метод використання Якщо ви можете уважно уявити, що у вас є статеві органи іншої статі, то за допомогою енергії любові ви тимчасово зміните свій шаблон інформації про тіло і він змінить. Лесбіянка може тимчасово стати гермофродитом з чоловіком і жіночим органом, це дозволить їй приховати дитину від своєї дівчини. Подібна дія може бути виконана геологічною особою, яка відіграє роль матері. Але, він повинен бути в цьому стані досить довго, щоб ведмедіти, дати народження і груди вигодовувати дитину. О, вона займає два тижні для лесбіянки, щоб мати сперматозоїди, необхідної для зачаття дитини. Але для тих, хто хоче зробити це, я хочу, щоб попередити вас, що ви збираєтеся зіткнутися трохи, можливо, навіть багато страждань, не хвилюйтеся, це просто те, що ваш гендер не радий цьому стану справ, і це буде повернутися до нормального, коли ви спинитеся. В цілому, з енергією любові вона не повинна бути складною для людей, а також лікування, рук, пропагандіазу та інших простих психоіндустріальних можливостей. Але, знову, складність певних можливостей Якщо ви впевнені, що він буде успішним, він буде. Це також дуже корисно в розвитку можливостей, швидкості, так як він очищає нервові канали, які допомагають використовувати енергію любові до найповнішого. В ідеалі ви можете перемкнути до pranoedie в цілому, що дозволить вам використовувати раду і енергію любові в цілому ефективніше, так як їжа дає тільки фізичні сили, але позбавляє духовну силу, і набагато складніше досягти будь-яких успіхів у використанні енергії любові в якості задоволення від їжі. З цим я думаю, що доцільно закінчити цю статтю, і нарешті я скажу, що я люблю кохану Дашу більшість всіх.