Анатомія самопізності або психології здоров’я

Самопізнання є колосальним, він піднімається над світом, за якщо кожна людина була надана вибір між власним руйнуванням і руйнуванням усього світу, я не хочу сказати, де, в переважній більшості випадків цей вибір буде нахилятися.

Для егоїста нічого не так сильного, що він чує себе перед ним, нічого не так самостійного, що він живе за свою раду, немає нічого святого, що він жертвує йому. 浜у 涓 蹇

Самопізнання не означає, що ви хочете, це вимога для інших, щоб жити, що ви хочете. 浜у 涓 蹇

Ми часто чуємо про надмірну самопізність, самовдосконалення дитини, самовдосконалення батьків, старих людей, менеджерів, бізнесменів, безшумного розпаду для почуттів, потреб, бажань у сфері споживання, зустрічаємо з цинічними життєдіяльними в галузі розподілу переваг і винагород, репроах партнерів, колег, родичів, друзів для мислення тільки про себе, друзі тільки з причин користі, витягти все на свою сторону і т.д.

У часи кризи виростає его. Егоізм росте на тривожній вагі саме в періоди соціальних катаклізмів, господарських криз, війн, коли дефіцит виживання ресурсів все частіше відчувається в суспільстві, коли система управління ослаблена і межі того, що допускається.

Згідно з теорією егоізму людина має домінантний обов’язок собі, тому лише власні інтереси, що стосуються нього. Він чинить їх тільки до себе, а несамовита людина включає в себе в своєму его занепокоєння для інших, бачить себе в складі цілого.

Я люблю себе, щоб не поділитися з іншими. Я повинен стати жаді, тому що якщо я повинен володіти, то я маю значення більше у мене. Я повинен бути антагоністичною для всіх інших людей: до своїх клієнтів, які я хочу оманити, до своїх конкурентів, які я хочу руйнувати, до своїх працівників, які хочу експлуатувати. Я ніколи не був задоволений, тому що мої бажання не закінчуються. Я повинен бути ревнощим з тих, хто має більше.

Етика егоїзму спочатку містить конфлікт інтересів, а конфлікт перетворюється в особисту якість егоїсу. Самостійні люди чутливі до факторів навколишнього середовища, які зазвичай генерують невдовзі. Самостійні люди безпосередньо або непрямо блокують реалізацію цілей конкурентів або зменшують їх ефективність. Не враховують почуття інших людей, не визнавають своїх подразників і заслуг, крім того, коли їм вигідно. Нечутливі люди не чутливі до проблем і прагнення інших – і це сприймається їх жертвами як несправедливість.

Сама самолюбність. Проект «Егос» продемонстрував свої негативні тенденції на оточуючих людей, які хочуть вирівняти власні недоліки з таким виступом.

Егоізм розкриває тісний зв'язок з вироком і заздрістю, непереносимість порушення своїх інтересів, готовність виплачувати відступника. Успіх і відмінність інших причин викликають дратівливість, роздратування, невдоволення і заздрість в егомісті.

Не оптимізм. Хоча egoist прагне до мети, він не оптимізм в житті. Недолік зв'язку егоїзму з самореспектом, шамою, самоконтролем є значним. Егойст не дає правильної оцінки компетенції, впевненості, привабливості власної особистості.

Саморобні люди легко просять допомогти. Саморобні люди менш схильні до потреб інших, швидше за все, допомагають тим, хто потребує, але часто готові запитати на підтримку.

Егости характеризують інші в негативних моральних категоріях. Вони відносяться до людей, які нехтують, агресивність, цинікізм, самопізність, заздрість і помста.

Самопізнання знищує норми. Егойст збільшує свою користь, порушуючи на інтереси інших і тим самим не тільки завдає шкоди іншим, але й знищує нормативне життя, девальвуючи такі категорії, як обов'язок, справедливість, співчуття, великогабаритність, благодійність, генетичність, чесний і спадковість.

Тема самопізнання - дуже складна і болюча тема. Природа самопізності не вірно зрозуміла в нашому світі, але це самопізність, яка є найбільшою причиною всіх наших страждань. Це єдина причина і найбільша причина є причиною всіх причин.

Як позбутися від власних проблем, сімейних проблем, проблем суспільства, проблем старших і молодших, національних і економічних проблем тощо? Коли діагноз відомий, не складно знайти ліки.

by Олександр Хакімов

Джерело: /users/1