Лист батька до Сина

Психолог Келлі Фланган відображає на стінах его, сутність гармонійного шлюбу і єдина причина маррі в її листі до сина.

Шановний син,

Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що вчора ви покласти ваші штани на ... Я відчуваю, що це було просто вчора, але сьогодні ми починаємо розмову про любов і любов. Так, обробка підгузників була набагато простіше!

Але перед тим як почати говорити... Я хочу поговорити про шлюб. Я не збираю вас або соромлюся, якщо ці два речі не відбуваються в цьому порядку, хоча я сподіваюся, що це шлюб спочатку, а потім ... - Я просто думаю, що розуміння тільки хорошої причини, щоб отримати одружений, принесе чіткість всіх аспектів вашого життя, і... в тому числі.

Будди, ви, ймовірно, захочете одружитися, і ви будете мати неправильні причини. Всі ми! Найпоширеніша причина одружитися також найнебезпечніша: ми одружилися, тому що ми думаємо про сімейне життя принесе нам щастя. Але одружитися з пошуком щастя є обов'язковим способом розлучення.

У світі дуже красиві шлюби. Але вони не стали таким чином, що з самого початку щастя, вони красиві з пошуку щось дуже різне. Шукаю чоловіка, який перетворюється, коли два люди розуміють тільки причину, щоб одружитися.

Его. Це, ймовірно, перший раз, коли ви чули це слово. Я думаю, що це звучить незнайомим і дивним для вас. Ось що це означає мені:

Его - це частина вас, яка захищає ваше серце. Ви народилися з гарним серцем і завжди будете з вами. Але коли я був занадто важко на вас, або коли ваші друзі сміхалися на ваш вибір додаткових предметів в школі, ви почали дивувати, якщо ви дійсно мали гарне серце. Не хвилюйтеся, ми всі проходимо.

Ваша думка будувати стіни навколо серця. Все про нас. Уявіть високий замок з м'ясом - він захищає нас від загарбників, які можуть потрапити всередину і вдарити серце. Дякуємо Богу цю стіну. Оскільки ваше серце потребує захисту, buddy.

Спочатку ми використовуємо ego стіни тільки для запобігання зайвого вторгнення. Але в кінці дня ми усвідомлюємо, що найкращий захист атакує. На стіну надягаємо гармати і запускаємо їх. Для деяких, це оболонка являє собою вибури гніву, для деяких інших – gosip, засуджування і дискорд. Одне з моїх улюблених електронних стін перед тим, що кожен за стіною невірний. Цей спосіб я можу відчути, що я правий і дуже відданий, але в реальності я тільки полонив мої ідеї і ідеї. Я знаю, що я знімаю вас іноді з гарматами его - Я шкодую про це.

Іноді нам потрібні наші гармати для виживання. Але більшість часу нам не потрібно.

І чоловіки і жінки мають его стіни з гарматами. Але незабаром ви збираєтеся бути людиною, і тому важливо знати, що ми зазвичай робимо з нашими стінами – ми обгрунтуємо їх, тому що вони потрібні для «реальних чоловіків». Але в дійсності ми просто страхуємо, що наші серця не стануть достатньою для людей, які ми любимо, і тому віддаємо перевагу залишатися в безпеці в цих вежах стіни з великою кількістю гармат.

Ви розумієте, що це може бути проблема для шлюбу?

Якщо ви впадете в пастку потрібної его стіни бути справжнім чоловіком, ви втратите всі можливості для побудови довгого і щасливого шлюбу. Оскільки метою шлюбу є демонтаж его стіни, цегла, поки ви повністю перебуваєте у розпорядженні людини, яку ви любите. Поки ви будете повністю відкриті до нього. Вимкнено. Абсолютно непристойний з ним.

Людина, люди беруть участь у відносинах, тому що на найвищому рівні свідомість не має кордонів, его зникає, люди абсолютно безкоштовні і стають одними. У зв'язку з цим почуття триває лише один момент. Але якщо ви глибоко вчиняєтеся до свого шлюбу, ви приурочете себе назавжди до довгої, болючої, але радісної роботи поломки ваших електронних стін. А потім момент злиття триватиме життя.

Багато людей покажуть вам, що запорука щасливого шлюбу, щоб поставити Бога в центрі. Але я думаю, що це залежить від того, як ваш досвід Бога впливає на ваш его. А якщо ваш бог є богом влади і домінації, бог, який доводить вас завжди право, і створює межі між людьми, і що дозволяє судити всіх інших, бог, який завжди зберігає вас в зоні комфорту, я думаю, що вам потрібно тримати, щоб піти від фокусу вашого шлюбу. Він зробить вашу стіну навіть вище і міцніше.

Але якщо Бог, ви знаєте, є вразливим Богом, той, хто перетворює світ вниз, живе в зламаних серцях, приймає тих, хто існують на бокових лініях життя і жертвує все для зворушення, той, хто буде щасливо торгівлі спокійною для небезпеки і ризику істинної любові, то я погоджуюсь, нехай він буде в центрі вашого шлюбу. Якщо Бог є одним, хто руйнує его, він зробить вашу шлюбу простір щастя.

Що таке секрет щасливого шлюбу? Прийміть той, хто також розуміє тільки хорошу причину, щоб одружитися.

Що буде загиблим поруч з вами, не п'ятдесят років відтепер, але кожен день, розірвав стіни вашого его з вами.

Ви не маєте власної безпеки.

Одна, яка любить красу жертви, відторгнення сили і ризик вразливості.

В інших словах, хто хоче провести своє життя в великогабаритній і небезпечній любові з вами і тільки ви.

З стінами свербитися,

Ваш тато.

Келлі Фланган