547
Що таке его?
Его - це точний навпроти вашого істинного себе. Его не ви. Его – це віра, яка створює суспільство для того, щоб зберегти вас від кидання іграшок і питання правди. Ось чому я переконаний, що якщо ви віддаєте его, ви не будете розуміти вашу істинну природу.
Ви народилися автентичними. Але скоро ваше само було зроблено належним чином: ви є християнином, католицькою, білою, німецькою, членом обраної раси Божого, ви повинні правильувати світ і так далі. Ви даєте помилкову ідею, яку ви. Вони дають вам ім'я і будують гору навколишнього середовища і кондиціонування навколо нього.
І так, крок за кроком, оскільки він займає майже третину вашого життя, ваш ego обробляється зусиллями школи, церкви, коледжу, університету.
І на час, коли ви навчаєтеся, ви повністю втратили свою невинність. Тепер ви є величезним его, коронований золотою медаллю, перший клас, звання найкращого студента. Ви можете випустити в світ зараз.
Цей ego має всі побажання, амбіції, він прагне бути кращим у всьому світі. Ви запрошуєте себе самостійно. І що перешкоджає бачити стрибки вашого істинного само - і ваше вірне життя є в своїй автентичності - адже его тільки створює бідність, страждання, боротьба, роздратування, бодіння, суїсть, вбивство - всі види злочинів.
Працівник правди повинен початися з цієї точки початку: що суспільство говорить вам про те, хто ви, знизити його. Ви, звичайно, не можете бути такими, що і ніхто не може знати, але самі: не батьки, а не ваших вчителів, а не ваших священиків. Не допускається проникнути таємницю вашого, крім вас. Не знає нічого про вас; про те, що вони говорять про вас, це брехня.
Покинути все Перервувати его на землю! Зруйнуючи его, ви відкриєте вашу сутність. І це відкриття є єдиною можливою найбільшою відкриттям, тому що вона починає абсолютно нову подорож до найвищого благословення, до вічного існування.
Ви можете вибрати: будь-який розчарування, страждання, бідність, а потім продовжувати чіплятися до вашого ego, годувати його. Або мир, тиша, грація, але тоді вам доведеться повернути вашу невинність.
Дитина не народжується его. Дитина не народжується его. Его - непристойна суспільство, релігія, культура. «Я голодний». Якщо ім'я дитини Боб, він скажеш, "Боб голодний." Боб повинен пекти. Він не має почуття себе. Він говорить про себе в третій особі. Боб - це те, що інші його називають, тому він називає себе Бобом. Але один день, як ви ростете, ви навчите його, що це неправильно. «Бенес може бути викликаний іншими, але не варто викликати себе. Ви окрема людина, яка використовується для виклику себе «Я». В день Боб стає «Я», він втратив реальність істоти і потрапляє в бездня абіс галуцинації. Як тільки він називає себе «Я», енергія різної якості відразу встановлює в рух. Тепер це “Я” хоче виростити, вона хоче стати величезною; вона хоче, вона хоче. У світі ієрархії він повинен підніматися вище і вище.
Якщо у вас є нижчий комплекс. Вам краще бути більшим, ніж його, більш святим, ніж його, більш важливим, ніж його. В результаті ваше життя кладеться на вівтарі одного ступеню – це те, що вам не вистачає на першому місці.