Олександр Нигін: Проник і страх в тілі людини

Пара емоцій — небезпечна і страх — асоціюється з переживаннями або знеболюючим болем. Їх поява збігається з розвитком м'язової системи.

Вже в перший рік життя дитина починає реагувати на біль і гасити з воєдиними рухами. Передбачається виключно мимовільними реакціями у вигляді кріжучих, вигинів і життів тіла і недискримінованих кліщів.

Ці дії виражають відчуття подразнення, яке пізніше замінюється гнівом. Емоція гніву поступово замінює крілінг як засіб дефузування напруги. Тим не менш, гнів юної дитини, як правило, не здатний впливати на ситуацію і, як правило, перетворюється на крісель, який є основним механізмом знежирення напруги.

Ім'я * Власне, Агер є більш ефективним реагуванням, ніж крім, оскільки він адресує причину болю.й Щоб зробити це, необхідно мати можливість розпізнати причину і зрозуміти, який об'єкт для прямого небезпеки. В той час як Придбання супроводжується почуттям безпорадності в поточній ситуації, небезпека долає це почуття.й

Ім'я * У стані гнів м'язи вздовж спини заряджаються з хвилюванням, мобілізуючи тіло атакувати. Ангер відчував як хвиля, що рухається назад, до голови і зброї. Ця щітка емоцій супроводжується потужним потоком крові на ці частини тіла. При наявності пригнічення і блокування напруги цей потік почуття може статися головний біль.

З іншого боку, крілінг досвідчений як відтік. Під час крітингу заряд залишає м'язову систему і натяг виходить через судомний заспокійливий. Агер схожий на бурю багато способів: Після розряду відчуттів через інтенсивні рухи свідомість стає більш чітким і хорошим здоров'ям повертається, при цьому Слабкий дощ можна порівняти з тихим дощом.й

Агер і страх – це емоції, які відбуваються в надзвичайних ситуаціях, активують симпатично-надниркову систему, щоб забезпечити додаткову енергію для боротьби або флісу. В обох емоційних станах м'язова система заряджається і мобілізується на дію. У разі гніву організм готує атакувати джерело болю. При виникненні страху організм регулює відступ і відляку від небезпеки.

р.

Ці два протилежні напрямки відображають те, що відбувається в організмі.

Рух спрямований вгору по спині, що собака піднімається на кінець разом з головою вперед і опускання плечей, є препаратом для атаки. В результаті руху вниз по спині є відбиття нижнього хребта і зарядка ніг, щоб вийти.

У стані страху людина опиниться і працює. Якщо рейс неможливий, хвилювання потрапляє в спинку і шию, плечі піднімаються, очі відкриваються широкі, голова витягується назад, талвіс віджимається. Чи є типовим виразом страху, цей орган має на увазі, що людина перебуває в постійному стані страху, незалежно від того, чи знає він чи ні.

Ім'я * Рух стоку хвилювання вздовж спини до голови на момент гніви, ймовірно, пов'язаний з тим, що у людини, як у більшості ссавців, основні засоби експресії є ротом і зубами. Імпульс для прикусу є архаїчною формою вираження гнів.

Майже всі діти в певному віці прикусу, а іноді дорослі, переважно жінки, роблять. Це дуже ефективна форма атаки, тому що вона викликає сильний біль, але його недолік є потребою в тісному контакті.

Таким чином, удар, який не так вимагає відстані і дозволяє більшої маневреності, заміщений бітінг, ставши основним фізичним способом вираження гнів. Тим Коли людина дуже сердитися, його обличчя часто бере вираз грина, який асоціюється з укусом.й

* Я переконаний, що Пригнічення імпульсу до прикусу велика відповідальна за багато порушень в емоційному виразі.й Ці розлади приймають форму нездатності сердитися, гістеричні вибури і постійне почуття подразнення.

Агер, як і інші основні емоції, є виразом его. Не ламається, як гістеричні реакції, всупереч свідомим намірам, спрямований его і спрямований на позитивний результат, а саме, усунення причини розчарування або болю.

Агер не має ворожості, для того, щоб сердитися не можна відходити або застудитися. Відновлення імпульсу для прикусу запобігає збудженню від переходу до голови і щелепи і блокує природний досвід цієї емоції.

* Неможливість людини до «знижувати зуби для життя» або «зграти землю» при необхідності є результатом пригнічення імпульсу до прикусу.

Я не заохочую прикусів в процесі виховання дітей, але їх не варто покарати на прикус або інакше висловлюючи свою небезпечність.

Людина, яка відхилена право виражати небезпечний. Він намагатиметься подолати їх, маніпулюючи його оточення. Біоенергетичні практики чітко показують, щоЗа хронічними почуттями страху і бездопомога пригнічують небезпечність.й

Ім'я * Зв'язок між страхом і небезпекою є те, що один замінюється іншими. ЕтикетисвінгериЗляка людина поверне на небезпеку і вирішить атакувати, тоді він буде сердитися і перестане боятися. Це тому, що потік хвилювання в його напрямку зміни тіла. Його нове почуття нічого більше, ніж сприйняття цієї зміни. Коли нападник починає відступати, він відлякується з тієї ж причини. Відчуття небезпеки знаходить детенте в рухах атаки. Почуття страху виводиться через рейс.

Груша розвивається, коли джерело больових відчуттів представлений здавалося б чудовою силою. Задоволення консультує людину, щоб уникнути болю, але обережність є голосом причини, і емоції не схильні до свідомого контролю. Якщо людина вибирає для боротьби або флісу, буде залежати від свого персонажа і ситуації.

Незважаючи на високу міцність агрегатора, людина може реагувати на насильство з небезпекою в обставинах, де відступ не фізично або психологічно псується. Небезпечний гнів додає міцності і часто достатньо компенсувати відсутність висоти або ваги. Людина відчуває гнів, як правило, посилює себе з вірою в правосуддя або виправдання його стану.

Ім'я * З іншого боку, в ситуаціях, де не може бути мобілізований, оскільки джерело небезпеки незнімне, невідоме, або незліченне, страх є природним реагуванням.

Діти бояться залишатися наодинці в темряві. Відчувають беззахисні та або відступають до крітингу. З тієї ж причини дорослі бояться невідомого. Розповсюдження дитини не боятися темного - silly. Не можна пояснити, що не існує реальної небезпеки в цій ситуації, але слід розуміти, що його страх – біологічна реакція, яка не може бути засуджена.

Ми робимо незрівняну шкоду для наших дітей, викликаючи їх у співвідношенні і змушуючи їх заспокоїти природні реакції. Це ірраціональне ставлення до частини деяких дорослих є наслідком їх ігнорування сутності емоційних реакцій. Він також являє собою, в певному обсязі, відповідь на своїх дітей так, як вони лікувалися як невеликі, так і беззахисні.

Ім'я * Незважаючи на те, що людина, спонтанно має імпульс до флісу, він може бути заблокований зусиллям волі. УоливковаЦе аварійний механізм, який контролює его і може іноді перенапружувати емоційну відповідь. У деяких ситуаціях він навіть може врятувати життя людини. Тим не менш, не знизить відчуття страху. Це дозволяє людині захищати свою позицію або рухатися вперед в непритомності страху. Незважаючи на те, що це може бути проявом безперешкодності, так як у випадках, коли страх пригнічений на користь его тертифікації.

Хронічний стан панікиКоли его виділяється з тілом, він підтримує емоційні відповіді організму і направляє їх в ефективну дію. Якщо людина відчуває страх, то всі дії его будуть спрямовані на уникнення небезпеки.

У разі відсутності его контролю, який підтримується шляхом ідентифікації власних почуттів, страх може легко перетворюватися в паніку. Аналогічно, коли людина сердитися, его-встановлені обмеження зменшують свою поведінку до найбільш необхідних дій для забезпечення припинення або запобігання болю або фізичної шкоди. Его додає елемент раціонативності, який зберігає його від виходу з руки. Так як гнів, як правило, підлягає з припиненням негативного зовнішнього впливу, не можна вважати руйнівною дією.

Ще одне. трусий При виявленні его з зменшенням тіла, що призводить до ослаблення контролю, хвиля гнів часто занурюється у вигляді рогівки, нерідко має руйнівний вплив на людину і його навколишнє середовище.

* Як і більшість інших проявів особистості, паніки і розриву поляризуються. У обох випадках людина відчуває збиток. Зіткнувшись з неприпустимою небезпекою, яку не можна відповісти польотом або бортами, людина буде відчувати паніку або протоку.

• Якщо це паніка, його імпульс буде відчайдушним, неконтрольоване бажання відійти від небезпеки при будь-якій вартості. Якщо виникає така можливість, він буде працювати без пошуку, навіть не намагаючись оцінити ситуацію; є повна відсутність его контролю.
  • Якщо втеча неможливе, його реакція буде руйнуватися.
Яскравий приклад паніки - це поведінка людей, які виловили в камері горіння. У зв'язку з прагненням вийти з загрозливої ситуації, вони часто не помітили наявні шляхи спалювання і діють в саморуйнівному вигляді.

Панічні часто спостерігаються під час війни, коли люди сліпо лякаються підходом ворога.

Але нам важко уявити, що паніка може захопити дитину, загрожувати сердечком. Тексти пісень, а це означає: Він буквально траурний, тому що не бійся, ні польоту можливо. У такій ситуації паніка може прийняти форму гістеричної кришки.

Ім'я * Діти, що живуть під постійним загрозою, розвиваються хронічний стан панікий З віком навчаються пригнічувати це почуття, але ефективність такої пригнічення дуже відносна. Пригнічений почуття розбиває пізніше, і в ситуаціях, які, хоча стресові, не раціонально виправдовують таку інтенсивну реакцію.

Деякі люди настільки близькі до паніки, що вони бояться залишити будинок самостійно. У мене є кілька таких випадків. Для інших, паніка прихована всередині. Це зазвичай проявляється в надмірно підняті, запалені груди і утруднення дихання. Людина в стані паніки відчуває, що йому бракує повітря. Поперечно, коли людина відчуває, що вони не отримують достатньо повітря, вони панічні. Дифузійне дихання приховує заблоковану кришку.

Якщо крі звільняється за допомогою терапії, дихання стає вільним і відчуттям сковорідких знижується.

Ім'я * Відповідна реакція людини на загрозу ситуацію також може бути рятівним, особливо якщо є об'єкт для цілей. У цьому випадку мусульмани стають зайвими, а людина втрачає контроль над діями. Як сковорідка, клітка сліпа. Людина в ратуші тягнеться в атаку з головою, намальовану, ненавикористання руйнівних наслідків його поведінки. На відміну від гнів, гнів не так багато про конкретний зовнішній стимул, оскільки це про внутрішній почуття бездії.

Ім'я * Як ви поясните, що деякі батьки іноді прямо на своїх дітей? Важко уявити, що дитина може стати причиною подолання страху для батьків. Роз'яснення слід знайти в припущення, що Дитина може викликати батьківство, щоб відчувати бездії.й

Перш за все, мати прикріплюється до своєї дитини. Вона знає, що вона має відповідальність, щоб надати йому турботу і увагу, що він потребує. При зниженні рівня енергії дитина стане надмірним навантаженням для неї. У ситуації дисфункційних відносин з чоловіком, дитина стане для її ланцюжка, яка зберігає її в цьому зв'язку і, отже, причина її страждання.

У разі потреби своєї дитини не зустрінеться, вона безперечно відхиляє своїх потреб дитини до любові.

Якщо мама не стала джерелом задоволення і радості для неї, вона буде відчуватися в її прихильності. І в моментах екстремального стресу вона направить її рижка у дитини.

Ім'я * П'ятий пробіг торкається дитини. Я побачу, щоб описувати цей стан детально нижче, і зараз я хотів би відзначити, що це не тільки відкрите вираз розриву або насильства, що має цей ефект.

Прихована жорстокість батьків, що дитина відчуває його таким же чином. Висловлення прориву на обличчі батька - це те, що дитина не може зрозуміти і впоратися з. Це пряма загроза її існування.

Я бачив вирази батьків, які шукають дітей з хутрою. Не знаю, що написано на обличчі. Мачуха стала темною, так як якщо чорна хмара висить її брови. У положенні щелепи читають безглуздість. Його очі були холодними і жорстокими. Це був вигляд вбивця. Коли стикаються з таким поглядом, дитина паралізується жахом.

Ім'я * У такому стані виникає параліч м'язової системи, що включає в себе будь-який вид боротьби або польоту.Хорор. Це ще більш інтенсивна форма страху, ніж паніка і розвивається в ситуаціях, де будь-які зусилля, щоб протистояти або флісу, здається, безперечно.

Хорор - форма удару. Відчуття знімаються з периферії тіла, зменшуючи чутливість тіла в антицидації настання остаточного часу. Це відступ.

Ім'я * Дитина, яка перебуває у шлюбі з батьками, розвиває шизої особистості. Всі відповідні ознаки з'являються в своєму тілі: вона стає жорсткою і жорсткою або флаббі, з слабким тоном м'язів. Поверхня тіла недостатньо заряджається. Очі зазвичай пусті, на обличчі заморожені, як маска, вираз. Дихання важко обмежуються спазми горла і бронхі м'язів. Занурення є поверхневим, а грудей проводиться в положенні видихлення. Відсутність руху призводить до деперсоналізації, тобто поділу его сприйняття з організму.

Ім'я * Цей спектр простих емоцій і їх опис не є повним і всебічним. Це єдина схема, яка, здається, зручна для опису існуючої біологічної системи і відображення механізму її функціонування. Видання

Олександр Нижній, Задоволення: творчий підхід до життя

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: //heatpsy.narod.ru/blog/gnev_i_strakh_v_tele_cheloveka/2015-12-15-206