Ця стаття написана, щоб допомогти красиву половину людства. Питання від нашого читача з гарним ім'ям Любов: в моїх відносинах з чоловіками, така ж ситуація постійно повторюється: людина зникає на вершині відносин, просто зникає без пояснення. Я знаю, що я не знаю, як її вирішити.
Я отримав багато літер такого роду в моїй пошті.
Причини такої ситуації можуть бути різними, не всі перераховані. Але є ключові питання, які я розповість про цю статтю.
689.95 р.
В цілому, в сучасному світі відносини між чоловіком і жінкою найчастіше не є відносинами двох душ, об'єднаних чистою і несамовитою любов'ю, але взаємовигідне існування Его одного і другого. І так, коли егої людини, чи є чоловік або жінка, виростає до ексорбітного розміру, починаються великі проблеми. В іншому випадку це називається накопичується негативна карма, а також особиста карма людини або генної карма на жіночій лінії, це другий питання.
Я тепер пояснюсь російською мовою Що я бачив багато разів під час роботи з цією проблемою - жінка скаржаться, що всі чоловіки йдуть від неї і ніколи не отримують серйозних відносин або весілля.
Чому я здаю чоловіка? Основні причиниЯ відповідав на конкретний лист, потім з інших можливих причин ми пройдемо.
Одна причина:
У вас є сильне підсвідоме бажання зв'язати чоловіка до вас і контролювати його.Це може проявлятися як страх втратити його, страх бути самостійно, бажання, що він завжди повинен бути з вами і ніхто інший і т.д.
Нормальні чоловіки завжди відчувають залежну і не люблять, коли жінка прагне зв'язати його, прокидати його, підірвати його, особисту владу. Вони відчувають себе навіть якщо ви не робите це на фізичному рівні і дуже ненав'язливі. Але в той же час, підсвідомо, жіноче бажання підпорядкувати чоловіка своїй особистій жіночій владі може бути величезним.
Це робота розвиненої жіночої его. Наш ego завжди прагнув взяти владу над іншим. Жіноча его вище чоловіків. Чоловіки над жінками.Для чого? Відповідь проста: використовувати іншу людину, щоб реалізувати свої самопізні бажання, їх буде. Що він, чоловік, повинен служити жінці. Чоловік его, відповідно, хоче, щоб він працював, виконавши свої бажання.
Як проявляється гіпертрофічна жінка або чоловік его?У бажанні зв'язатись з собою, щоб зробити тільки себе, контролювати всі прояви іншого, позбавити його свободи, поставити в службу себе. Самий ego хоче доповнювати чоловіка, щоб зробити його майном, щоб він був тільки зробити те, що я хочу.
Его - це спрага! Хочу! І ці бажання завжди контролюються особистими та погано. Як ви знаєте, найважливіше для егойста – це те, що можна назвати «мінним». Для Чорного егоста, його особисті бажання завжди приходять першим!
Я кажу це знову.
Зовні жінка може поводитися дуже скромно, не нав'язувати себе, тримати себе в контролі, але в той же час енергійно вона вже кинула тисячі затискачів на чоловіка, вже прив'язала його до себе, піднявшись на голову і розчавити його. А людина завжди відчуєте це емоційне, духовне і енергійне нефромдом, в рамках якого його потужне жіноче его хоче приїхати.
Більш того, жінка може не відчувати, що вона робить духовно і енергійно стосовно людини. У минулому році в минулому році з’явилася негативна карма. Це темна влада, яка підсудить і завойовує ще одну.
Ви повинні відповідати в житті:1,1 км Мати, які порушують долі своїх дітей, всюди і всюди потрапляють в до своєї долі, намагаючись контролювати все і все, намагаючись підпорядкувати все життя своєї дитини до своєї волі, адже «я знаю краще, як жити... й
2,2 км Або ж tyrant дружини поруч з яким чоловік є зламаною собакою на поході, яка сидить, лягає, працює і піднімає свою кохану в команді. У такій парі можна відразу побачити, хто є чоловіком в сім'ї, хто має владу і хто обслуговує кого. Інше
Але те, що це всі грубі прояви его, легко впізнавані. І є така темна самовільна сила, яка дуже вихована, і зовні вона не відразу видно, особливо в собі. Коли его стає більш складним, високорозвиненним, тонким і підпорядкуванням однієї его-потужності іншій людині, зовні виникає дуже ненав'язливо і акуратно.
В цілому природа его, егоизм, егоизм, я думаю, багато людей розуміють.
Суть Его є першим з усіх «податків» і не «гей», щоб жити за рахунок інших, використовувати інші для власних особистих інтересів, самосвідомих мотивів і т.д. Як виглядає людина. Також важливо відзначити, що егост ніколи не воістину задоволений і щасливим.
Почуття щастя дає людині душу, і Его не світло, але темний навпроти божественної душі. Тому не можна зробити сміливий егост!
Як це працює?Якщо жінка в підсвідомому житті і провокує надрозвинених жіночих голодних его - вона енергійно смужка і їсть чоловіка, завантажуючи від нього чоловічу енергію і життєву силу, яка постарала її его. Така жінка прагне привернути всю увагу чоловіка до себе, але поруч з нею, чоловіки, як правило, стають недобрими або принаймні незручними.
Его, якщо оглянутий, росте і стає енергійним монстром, який живе у людини (темна суб'єкт). Цей монстр починає знищити людину, душу, все яскраве, що в ньому. Це его монстр подає на життя енергії інших людей.
Ось ще один приклад.Почуття, є жінки, поруч з яким всі чоловіки гинуть, гинуть через деякий час. Це так! Це жінки з накопиченням негативної карми до чоловіків. Ми можемо сказати, що его таких жінок годує на чоловіків, відсмоктує життя з них, як вампір смоктати кров, і відкидає його. Таким чином, такі речі повинні бути контрольованими і очищені в часі, его необхідно роздягати і влада, надану душу, не егоизму.
Ще один дуже поширений прояв жіночого его! Коли жінка висить на чоловіка, як дитина на великому богу. Якщо жінка в її підсвідомості схильна до розмежування чоловіка, це також проблема. Тоді вона буде прагнути змінити відповідальність за себе і її долі до нього у всьому, і він замінить Бога за неї. Це призводить до найвищого ступеня вкладення, а отже, до найбільшого страху втратити цей помилковий бог (люд.).
Пристосування завжди породжує велику страх і страх виробляє енергію агресії. І якщо жінка є однозначно боятися втратити її чоловіка, вона просто благно прагнути контролювати його в усьому і обмежити його свободу. Це початок закінчення відносин.
Для відносин бути щасливими, з розвитком яскравих почуттів протягом багатьох років чоловік і жінка повинна стояти на рівних умовах, і Бог повинен бути над ними.Що робити з вашою гіпертрофічною жінкою або чоловіком его?Его – це прагнення до «глювоти» себе та мотиву – це тільки «забрати» з іншого, що потрібно, це ставлення споживача до інших людей. Жіноча его - це споживче ставлення до чоловіків - "що я можу трахнути з ним", "що він ще не дав мені," і т.д.
А чоловіки привертають не тим жінкам, які завантажують енергію з них, п'ють всі соки життя і які тільки хочуть «забрати», але тим, хто здатний дати, дати від чистого серця свою любов, увагу, ніжність, доброту і турботу тощо.
І це ключова точка! Якщо її егої виростає у жінки, вона втратила свій жіночний принцип: серце стає застою, ніжністю і турботою атрофією, добротою замінюється скаргами, що людина не дала їй щось, не робив, завжди повинна і т.д.
Після того, як істинний яскравий жіночний принцип походить від душі, від Почуття, а не від самопізнання его.
Що робити, якщо ви знайдете описані вище ознаки? По-перше, потрібно чесно визначити мотиви.Жінки любов, любов дарують! Отже, починайте вирішувати не тільки те, що ви хочете отримувати від чоловіка, які ваші вимоги він повинен відповідати, але перш за все, що ви хочете подарувати Ваш потенціал або справжню кохану людину! Що потрібно робити? Бажаєте йому доброти, щастя, задоволення серця, успіх і сила? Ви не знаєте? Що ви хочете з вашого серця, від вашого серця, щоб подарувати вашій душі?
І не буде лази, писати його в письмовій формі! Якщо ви працюєте через це, приймаєте його, позитивна енергія буде протікати через вас до чоловіків і ви станете більш привабливими для них.
Інші причини Чому жінки доглядають чоловіків?Ще одна дуже поширена причина – негативне ставлення до чоловіків, накопичених у свідомості жінки. Негативне ставлення спотворюються переконаннями, ставленнями, непорозуміннями. Іншими словами, неадекватне ставлення до чоловіків, неадекватне, негативне, категоричне та стереотипне сприйняття їх, яке проявляється в загальновідомих програмах «all men are their...», «all men are goats ..., assholes ...», і т.д.
У такому свідомо негативному підсвідомому (або свідомому) ставлення жінки просто штовхає чоловіків від себе. Чоловічий підсвідомо завжди відчуває себе негативним ставленням до себе і залишити. Тому що вони не хочуть знищити, оскільки будь-яка негативність, особливо якщо є багато її, обов'язково знищує. Негативне ставлення до чоловіків починає знищити чоловіка, як тільки він потрапляє в поле впливу такої жінки. Більшість чоловіків, які залишають комунікацію з такою жінкою, просто запускають інстинкт самоконсервації.
Якщо жіночий підсвідомий розум заповнюється великою негативністю до чоловіків, є просто неможливим для створення щасливих сімейних відносин. Ми повинні перезавантажити! Позбутися від зачуттів і претензій до чоловіків, видалити зайві вимоги на них, зняти споживче ставлення і гордість, дізнатися, що сприймати чоловіка, перш за все, як божественна душа, як людина, як рівний.
Як видалити негативний накопичений на чоловіків?1,1 км Позбутися від затирань і претензій. Відповідає чоловікам, якщо він живе у вашому серці, знищує ваші яскраві почуття, душу, здоров’я та життя, привертає неприємності долі, знищує чоловіків навколо вас і стосунки з ним.
2. Напишіть у робочій книзі всі претензії до чоловіків в цілому, і до конкретного. Запитайте себе: «Чому я можу стати чоловіка?», «Що не заважає мені більше про чоловіків?» А потім замініть всі негативні переконання (відвертання) з адекватними, позитивними, що твій світлий душ розповість вам. І подивіться на чоловіка в цей момент, як божественна душа, яка, як ви, дізнається, навчається на Землі, може бути недосконалим, може бути помилковим, пентом і т.д.
3. У Сформувати найбільш повне позитивне ставлення до чоловіків. Просто напишіть творчий есе на тему «Я краще ставлення до чоловіків!». Пишіть від душі, від серця, якщо це не ви, хто його писати, але ваш божественний душ диктує і передає своє ставлення до вас. Нанесіть зображення в процес написання і вставте в неї найкраще ставлення, до самих гідних чоловіків. Про те, що ви поважаєте і любите гідних чоловіків, і що ви хочете для всіх чоловіків без винятку. Вибачте велику доброту, благодать і відвагу всім чоловікам! Це зробить вас привабливими для таких людей:
Також читайте: Ви не будете нудні!Михайло Литвик: Не плутайте секс з любов'ю. 4. У Написання в письмовій формі, в будь-якій формі, молитва проповідності перед душами всіх чоловіків. Ті, хто ви розсмоктували, знеболюючий, боляче, лікуючи несправедливим, самоспокійно, жорстоко, з гордістю і зарозумілістю. Відповідність перед егрезором чоловіків і перед Богом за гордість і відступ до чоловіків.
Поведи мене, якщо ви дійсно зробите своє ставлення до чоловіків перед собою за всіма рекомендаціями, перерахованими вище - позитивні зміни обов'язково стануть!
Автор: Василь Васильенко
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: www.psychology-faq.com/pochemu-vse-muzhchiny-ubegayut-ot-menya-na-pike-otnoshenij/