Самопізнання дитини – як боротися з нею

Що таке егоизм, в якому віці роблять його паростки у дітей, як запобігти розвитку дитячого егоізму і не заплутати його з іншими якостями. Ці та багато інших питань стосуються батьків при підвищенні дітей. Почнемо з цим і починаємо з народження дитини.

Дитина протягом одного року стурбована особистістю. Захищаючи своє самопочуття. Якщо ми говоримо про дитячу самопізність, це емоційний захист, принцип виживання.

Дитина 2-3 років досліджує світ і намагається на себе. Найцікавіше у грі. І для цього веселощів він буде жертвувати деякі його комфорту. Необхідність руху і розвитку не є співсусідством з миром інших. І немає самопізнання.

У віці 3-7 років дитина, крім комфорту, грає, відчуває необхідність бути гарним. Ось грунт, на якому дуже хороший для роботи, щоб запобігти утворенню самопізнання.

Запобігання пологів

У віці 4 років дитина повинна бути пояснена, що живе в сім'ї. Є інші люди в сім'ї з власними інтересами, з власними побажаннями. Дуже важливо для дитини пояснити, що він коханий, але інші члени сім'ї теж люблять, вони також подбають, і їх бажання поважають.

У цьому віці ви можете обговорити вашу дитину і пояснити, що "Я хочу тут і зараз" не зручно для всіх. Щоб зробити всі комфортні, варто шукати компроміси.

Дитина часто маркується «самою». Але це принципово неправильно. Наміння дитини, дорослі дають йому напрямок неправильної поведінки. Для нього вибираємо неправильну модель поведінки, дитина як губка бере ваші явні поради як правило.

Поставляючи етикетки, ви можете сформувати думку у дитини: «Я поганий, і я завжди буду жити погано, але я завжди буду те, що я хочу, і я не подбаю, що погано для всіх». Побоюючись дитинства формуються, що пригнічують дитину.

Іноді для самопізнання дитини сприймають досить різні прояви.

Дитина їсти щось смачно і не залишить його на інші. Чи можливо він був просто голодним?

до Дитина завжди має свою справу. Це більше нахилів керівництва, не проявів самогубності.

Спробуйте зрозуміти мотиви поведінки дитини. Самопізнання дитини наїв. Відповідність батьків у таких випадках. М'яка реакція, грамотний кінчик допоможе зробити правильний корекцію поведінки дитини.

Жорстке слово боляче і заспокоїти дитину. Неперервна реакція батьків з будь-якого приводу має погані наслідки. Відновлення дитини приносить невідповідність у дитини і часто є джерелом порушень загальноприйнятих правил поведінки.

І, до речі, самопізність – це нормальне здорове почуття. Польський поет прозає письменник Юліан Тювим точно висловив про визначення егойста. «А егоїст – людина, яка думає про себе більше, ніж думає про мене. й

Людина повинна мати і переслідувати своїх інтересів. Він повинен думати більше про себе і це розумно. Власне самопочуття дитини повинна зберігатися як джерело самореалізації. З іншого боку, егоїзм людини є джерелом страждань інших.

Коли інтереси інших свідомо нехтуються заради власних інтересів, це самопізнання. І тут необхідно працювати з помилками освіти. Дитина хоче бути «добрим» і буде розуміти, що не потрібно відображати людей, таких людей не люблять ніде.

Якщо дитина навчає цих прав, легше навчати його знайти баланс між іншими людьми та особистими інтересами.

Єдина ситуація жорсткої (але не жорстокої) поведінки батьків, коли слід зупинити прояви самопізності, якщо вона спрямований на дитину на вас. Батьки не дозволяють дитині вести себе і встановити умови. Дуже важливо для дорослих зрозуміти, що якщо ви живете тільки для дитини, то він буде жити тільки для себе, так як ви навчите його. Тому не втратити його в любові дитини. Ви думаєте, що це прояв батьківської самопізності?

Нікітіна Тетяна

Джерело: karpachoff.com/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное