дитячий садок... Для мене є багато різних речей. І сказав, що мій син був шість місяців, рік, два роки, я не думав, що я дам його на дитячий садок. Я маю на увазі, це не так, що я не думаю, що я віддаю його в принципі, це просто не здавалося б, і все пройшло досить гладко. Починався, і це було якось не до дитячого садка. Далі
Він був три роки, а потім три роки. І я зрозумів, що це не може продовжуватися, переніс з ним. Ми не будемо працювати.В даний час я приймаю дитину до дитячого садка. Так, я захотівся про нього, бо не мене. Про те, як пощастило або нещасливе я буду з вчителями і вчителями. Як він спілкується з іншими дітьми? У мене немає ілюзій. Я розумію, що є багато дітей для вчителя і помічника.
Я повністю розумію,
Індивідуальний підхід - це міфічна розкіш і в принципі я не дуже розраховувати на нього.Я намагаюся не сміятися, коли я чую про важливість «соціалізації», яку можна отримати тільки в дитячому садку.
Єдине, що я дійсно сподіваюсь, що він, ймовірно, познайомитеся, щоб плаття краще і стати більш просунутим користувачем горщика. Крім того, у нього є місце, щоб покласти енергію і активність, оскільки в домашніх умовах я не можу обробити потік. І зв'язок, так. Зв'язок з однолітками та однолітками. Знизу є те, що це не буде добре дози.
858
Я намагаюся підготувати себе психічно для адаптації і ряду хвороб.Про це було:
«Чому не турбувати з негативним?» Подумайте добре і все буде добре! Діти почувають себе і транслюють все!Дуже зрозуміло, що діти у дитячому садочку хворіють. Деякі хвороби приймають тижні, але зазвичай місяці, і деякі роки. Я дуже сподіваюсь до пів року, і я розумію, що це мінімум. Я не можу викинути факти. Неважливо, скільки я поставив себе особисто, я добре знаю здоров’я сина. І якось, ух, а потім виходить, що якщо мій син має будь-які проблеми, я блюся за це себе, бо я не навушився на позитив. Якщо я зробив це ретельно, не було проблем. Довгий жити віра в простому світі, hurrah!
Коли я використовую для читання матеріалів про дитячих садках, він іноді був написаний в прямій тексті, іноді прокинувся, що садки зла. І багато людей пам'ятають про прекрасну фразу, що дитячий садок повинен відбуватися тільки в разі голодування. Ми розуміємо, що
Для виживання всі засоби хороші. Ви можете навіть жертвувати свою дитину і дати її на користь виживання. /аркатичний /
Або ще більш красиві тези, суть якого полягає в тому, що можна взяти перерву і не літати на відпочинок в Іспанії кілька разів на рік. Цей звук особливо розсмоктування, враховуючи, що велика кількість сімей, які борються, щоб отримати достатньо для базових потреб і їжі. Одяг та взуття вже розкішні, які є великою проблемою. І навіть якщо Ваше багатство вище середнього або значно вищого, ніж середнє, то з яких причин ви ставите зобов'язання виправдати, чому вам раптом потрібен Ваш особистий час, або роботу, або щось інше. І чому ти не просто думаєш про дітей?
Я не голодний, але я хочу жити краще, ніж я зараз. Я хочу, і мені потрібно більше часу без сина. Якщо я міг, я отримую няню і насолоджуюся життям. Або я шукаю інститути формату 1-3 дітей за вчитель. Але, у жаль, я не можу дозволити няню. Сади з мінімальними дітьми. Саме тому він залишається нормальним садом.
Коли я шукав інформацію про предмет, перегляди були в основному полярні:
- Сад злий,Вам необхідно намагатися краще, мати віддалену роботу, щоб створити свій бізнес до пологів, а з дітьми, які намагаються «допомоги» або ж просто полюбляють в вухо – працювати.
до Сад є великим благословенням. Подбайте про ваших дітей і не позбавляйте їх соціалізації!
У нас є багато добре з'ясованих і несучасних аргументів для і проти дитячого садка.
Серед людей, які не знайомляться з альфа-пайтингом і теорії вкладення, з яких більшість, дитячий садок є нормою.
Якщо у матері є можливість не давати дитину до дитячого садка, і є таке бажання, то вона не менше буде непохитним, висловить її «фі», відлягати її, відчайдушно спробувати навчити життя і, звичайно, худнути страждання дитини, необов'язково намагається врятувати дитину від такої м'ясної матері.Для цього буде 100,500 досить переконливих аргументів, і буде величезний тиск. Якщо мама має силу протистояти всім цим, то вона дуже ймовірно має сумніви і почуття провини. І сумніви й провини про кожного аспекту материнства – тягар великої більшості мам.
У не так багато колів, де ідеї домінування альфа батьківства, дитячий садок, безумовно, не Comilfo. Мати повинна підняти дітей в домашніх умовах і самим собою. Теоретично, няня або садок допускається через 4-5 років, з мінімальною кількістю дітей, згідно Монтессорі або Вальдорф. Не кожен день і протягом декількох годин. О, і з мамою.
Перша пара років моєї мами, це свого роду вражають мене. І це не так багато вражаючих, як це було задумано з моєю картиною світу і з моїми можливостями. Але поступово, моя сила вибігла, мій син вимагав багато уваги, і мої здібності привели до нуля.
Я пам'ятаю і зрозумів, що дитячий садок не є найбільш ідеальним місцем у світі, що мій син має певні потреби, які, ймовірно, не будуть повністю задоволені дитячим садком.Він сказав, що він мав проблеми здоров'я, проблеми шкіри, і тільки закінчив психологічну запору. І в ДС є співак, до приниження, до горщиків і туалетів. Під час їжі є насильство. Я, безумовно, не хочу, щоб ваша дитина. Ось чому я здійснила його, народила і підняла його, щоб вони зламали або стверджували себе на нього.
Моя людина і я поговорила на голову ДС, де ми плануємо прийняти сина. Ми обговорюємо всі основні питання. І, звичайно, вони зустрілися з угодою і розумінням. Полоса - це бесіда з медсестри щодо вакцинації, з вчителями і помічниками вчителів нашої групи щодо покладання, психологічного запору і згуртування під час їжі. Поговоримо з чоловіком. Чоловіки більш уважно слухаються жінками.
Я дуже не знаю, як ми не будемо. Я сподіваюсь на диво і для чогось, що потрібно пощастити хоча б десь.
Що не загибли мені найбільше, що мами не мають вибору, якщо вони не мають десятків тисяч рублів на місяць.Багато дітей, які потребують індивідуального підходу. Є так багато дітей, які потребують індивідуального меню, таких як безглютеновий або молочний протеїн корова, і це просто найпоширеніший, і повний список йде і далі. І є діти, які не підходять для дитячого садка, але немає альтернативи.
У ідеальному суспільстві, дружній до дітей та їхніх матерів, я можу бути схожими варіантами.до Можливість роботи з дому для тих, хто комфортний.Курси, де ви можете навчати тих, хто бажає, вони повинні бути або вільні, або їх вартість відводиться з наступних місяців роботи.
- Більше коворкінгу, більше місць з майданчиками, майстер-класами.Де можна без страху делегувати дитину, а найспішніша робота.
- Шкідники, де групи багато разів менше дітей і багато разів більше дорослих.Де є вибір їжі в залежності від здоров'я та потреб конкретної дитини. Де індивідуальний підхід до кожної дитини, де діти різного віку в одній групі. І є відеоспостереження для батьків.
- Соціальні ансамбль або часткове відшкодування нянних витрат державою.до У різних організаціях - дитячі кімнати та кваліфіковані працівники, плюс відеоспостереження. По-перше, гігантський плюс для компанії, саме тому співробітники з дітьми приносять переваги і прибуток, не залишаючись на стаціонару невизначено. По-друге, це не дорого. Третя, вона повинна бути заохочується державою, підлеглою.
Багато жінок хотіли б працювати, але не в змозі зробити це для ряду причин. Не можна об'єднати підошва догляду за дитиною і працювати з дому не менше половини матерів. І багато стандартних офісних робіт не вимагають восьмигодинного дня. Ви можете зробити два 4-х годинні зміни для двох різних жінок.
На робочому місці є досить стабільна думка, що мати не зможуть працювати з дитячими кімнатами.Вони будуть страждати, як їх кровососи під належним наглядом і за стіною, і в цілому, будуть працювати назад і вперед, і продуктивність таких працівників буде недбалим. З огляду на те, що жінка дуже зацікавлена в роботі і значеннях її місця. І приємно здивує, що багато співробітників раз на годину за 15 хвилин пішки до диму, раз на годину - чай / кавовий напій. Вони грають різні ігри. І це не дивно. У той же час можна витрачати на спілкування з дітьми, тільки прибуток буде вище.
Але найсмачніше, що ніхто не хоче. Прийняття для жінок з дітьми.І жінки з дітьми настільки економічно залежні, тому нехтують, що говорять про їх потреби, а іноді навіть думають про них, просто не здогадайте. Ми не можемо почути наші голоси.
Жінки - хости їх материнство.Знаходження няні, нетримання її, вирішення надзвичайних ситуацій - все це робиться жінками. Шукаємо відгуки про дитячих садках і співробітників - і жінок це все. На плечах жінок з’являються різні проблеми. І чоловіки дрібні, і голова на тисячі різних питань, пов'язаних з їх батьківством, не боляче на всіх. Вони завжди мають вибір, скільки займатися вихованням батьківства і чи варто займатися всіма. І жінки Опубліковано.
Автор: Марія Дроздова
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: vk.com/topic-115045694_33259612