Поради - це різновид анти-догляду

На жаль, я помітив, як люди люблять давати консультації зліва і право. Це буде приємно, якщо вони були успішними в області, в якій вони дають поради. Не зрозуміло, що їх порада повинна бути довірена. Також на сторінках популярних блогерів я помітив, як абоненти звертаються до них з запитом на консультацію. Не в професійній області для блогера. Але не дивно, що йога блогер радий запропонувати поради щодо відносин. Звичайно, він не несе відповідальності за результат своїх порад.

Що таке поради?

Консультація в моєму розумінні - це навчання + показання до дій щодо того, як поводитися іншій людині в певній ситуації. Основою цієї інструкції є особистий досвід, особистісні межі сприйняття та вірування. фраза: рѕрѕсѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сђсѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚с‚сѓс‚с‹с... й

Я читаю десь, що замовлення є, насправді, поради, що надаються важливим виглядом і командуванням голосу. І я погоджуюсь з цим. Ми можемо зануритися, якщо ми не стежимо за нашими порадами.

Ми завжди працюємо над ризиком відключення радника, тому що насправді ми дали вказівки діяти, і ми ігноруємо його. Я впевнений, що багато людей можуть пам'ятати свої мами, дади, інші родичі, друзі, товари і знайомства, які були застарілі і сердитися на вас, щоб не слухати їх поради. Якщо ви зробили щось на своєму шляху і ви не змогли.

Мета цієї фрази полягає в тому, що наступний раз ви слухаєте свої поради і діяти на них. Що таке, що вони здійснили свою вказівку на дію. Відхилити або не приймати консультації, відхиляти або не приймати консультації радника. Це зрозуміло, що він може бути пошкоджений. Дуже важливо для нього скористатися порадами. Ось чому

Яка порада відрізняється від рекомендації?

Якщо порада є якоюсь порадою інструкцією про те, як діяти, то рекомендацію є побажанням. І не приймаються. Але різниця між порадами і рекомендаціями полягає в тому, що якщо ви ігноруєте поради - ви можете отримати відступ у відповідь, і якщо ви ігноруєте рекомендації, то ймовірність, що вона буде відхилена менше. Рекомендації є м'якою формою порад, щоб говорити. Уроки за принципом і предметом заперечень. На відміну від ради.

Хто дає поради?

Порада дається тим, хто хоче підтвердити свій успіх в деяких знаннях. Хто хоче підняти свою владу і значення іншим. Хто хоче бути необхідним і важливим. І хто, хто не вірить в здатність людини, він прислуховує. Коли ми віримо в когось, ми не радимо, погоджуємось.

І якщо ми починаємо консультувати без запитань, то ми сумніваємось, що ця людина здатна знайти власне рішення.й Як дітям. Ми впевнені, що ми знаємо, що найкраще для них і що вони не здатні приймати правильні рішення. Тільки до певного віку, компетентний батько дасть вказівки на дії (до цього), а потім дозволить дитині самостійно дізнатися світ і зробити помилки.

Чим більше ви даєте пораду і спробувати зберегти когось, тим більше вам потрібно самооцінка і визнання ваших талантів. Консультування дистриб'юторів не вирішує цього питання. Вам необхідно підняти свою самооцінку. Правда про це виняток до правила. Я пишу про це в кінці, в нотах.

Чому так важливо для консультанта скористатися порадами?

У першому пункті я пообіцяв розповісти про це. Я розповідаю. Коли людина дає консультації без запитань, він навчає. Він продемонстрував свої знання про те, що хоче її використовувати. А коли іншої особи виступає за пораду радника, є ознакою довіри та органу для інших.

Радник просто хоче навчити підтвердження того, що він корисний для суспільства. У той же час він не піклується про те, що задовольнить своє самопізнання, він є чинником, який запобігає іншим особам від навчання, щоб зробити власні рішення і зробити власний вибір. І, якщо, беручи пораду іншого, людина отримує негативний результат, то радник ніколи не буде в своєму житті сказати, що його порада була вкрадена!

Він сказав, що ця порада була невикористана, що десь вона не була прихильна до кінця, що вона була використана в неправомірних умовах і придумати багато нечутливих, просто визнати, що поради не працювали. Ви визнаєте себе, радники?

Консорці вже мають занадто низьку самооцінку передміхурової залози ще більше, допускаючи їх помилки.

Хто потребує порад?

Я хочу поговорити про людей, які я згадав на початку. Хто стрибати по сторінках блогерів, писати там їх, іноді дійсно, оповідань про серцебиття і попросити поради там.й Порада потрібна тільки для тих, хто не звик до прийняття рішень у їхньому житті.

Запитання про надання консультаційних засобів, уникаючи прийняття незалежного рішення. Коли мої клієнти, в певній ситуації, запитайте мені питання «Що робити?» Я не даю відповіді. Я не консультант. Я запитав їх, «Що можна зробити?» Які варіанти? Не дивно, що вони знаходять рішення самі. Оскільки вони не мають вибору. Я не зроблю життя легко для них, або ведмеді. Моя робота полягає в тому, щоб розробити свою здатність приймати рішення і приймати відповідальність за результат цих рішень. Але запитуючи пораду від некомпетентної особи, запитувача просить, іншими словами, знайти рішення в своєму місці.

Консультації, консультації. Розумна зв'язість беггарних прогресів. Радник підтверджує його попит. Важливо відзначити, що один завжди знайде інший. Кожен в цьому тандемі отримує свій шлях. Включаючи цю точку, я хотів би додати, що тільки ті, хто не хоче взяти відповідальність за результат власних рішень, необхідні поради, тому що в цьому випадку завжди є можливість відмовити іншим за поганий результат.

Чим більше ви попросите і користуєтеся порадами інших людей, тим більше ви відмовтеся думати з власними мозками і отримати власний досвід. Згадуючи себе і своїх клієнтів в державі потреби кого-небудь іншої поради, я скажу, що в такому стані почуття відповідальності, впевненості і незалежності практично на нуль. Для тих, хто знає себе, важливо оцінити ці якості.

Хто не дає порад?

Люди, які вже пройшли стадію самопідтвердження, з порад і навіть коли хтось просить їх порадувати, вони швидше за все, дають свої рекомендації, часто попереджають, що вони базуються на особистому досвіді, які можуть відрізнятися від досвіду людини, яка просить пораду і не є кінцевою правдою.

Одного разу я помітив, що я намагався переконувати мій друг, що він буде краще в його ситуації. На мій благо, якщо він зробив те, що я сказав йому зробити, він буде дрібним. Але він не слухав мене, і я став більш наполягають. Я думав, що я був про нього. Але він мав різну перспективу на ситуації. Я сердився, що не слухав мене.

Я думав, «Чому ти такий дерев'яний?» І ось я сказав собі, "Стоп!" Я почав думати про ситуацію. Я був дерев'яним, бо за деякий час я не помітив, що мій друг не був на довжині хвилі. Тоді я відстежував почуття, що я діяв. Це було бажання допомогти, але він стежить від ванілі. Я хотів бути відданим. Висновок: Я не сердився, що мій друг не хочу слухати мене і тим самим допомогти собі. І щоб він відмовився підтримувати свою ванність.

Ви знаєте? І те ж саме з іншими людьми, які радять нас або намагаються направляти нам. Ми просто не копали, і ми не завжди усвідомлюємо. І не вони.

Порада не дає тільки тим, хто не має ванності.й

Хто не потребує порад?

Для мене і всіх тих, хто вже знає цінність особистого досвіду в прийнятті рішень і дії. Вони не потрібні тим, хто не боїться відповідальності за результат цих рішень і дій. Такі люди не просять порадувати інших і лікують неолітні консультації обережно і уважно. Наприклад, коли хтось активно починає радувати мене, я завжди думаю, «Хмм». Я задаю, чому цей чоловік раптом вирішив, що мені потрібна порада.

Він не отримає від мене те, що він так енергійно інвестований, генеруючи кращі рішення для мене. Я бачив багато консультантів, я зберігаю їх, і я був в цій ролі. Я знаю мотиви за цими зусиллями. Так це не працює з мною або будь-яким, хто, як мені, бачив ці мотиви. Консультація не потрібна тим, хто може дати йому себе і може думати з власними мозками.

3257768

У процесі написання цієї статті я також маю кілька нот, які не поширюються на статтю, але я знаходжу їх корисними і додайте їх до приміток.

Порада також анти-догляду. «Я раджу зробити це» в свідомій мові: «Чи не завоювати свій власний досвід, не шукайте власних кращих рішень, скористайтесь тим, що я пропоную вам. й

Є люди, які відверто дратують / сердитися з іншими порадами людей. Вони не просять або приймають їх. Якщо ви є одним з них, то це означає запитати себе, "Як я відчуваю себе, коли я намагаюся порадувати інших і розповісти їм, що робити?" Найімовірніше, ви просто не помітите радника і рятувальника в собі, і реакція на людей з однаковою якістю говорить про те, що щось в собі варто працювати.

Ви можете дізнатися, що люди консультують з вами або запитують ваші рекомендації в області своєї особистої компетентності та ви дійсно маєте ресурси для цього.Для надання консультацій (інтернів, студентів, клієнтів, послідовників). Якщо у вас є впевненість у питанні, де запитують ваші поради, то ви можете поділитися своїми навичками. Якщо я відчуваю себе байдужим про правильність власних рекомендацій, то я особисто відтримую від них так, щоб не завдати шкоди, хто вже не знає, що робити. Ми пам'ятаємо (так?) що поради означає напрямок дії.

Але коли ситуація стосується придбання нових навичок, людина може знадобитися таке показання дій для його розвитку, а потім запитує його. Наприклад, потрібно вкладати гроші вигідно. Ви не знаєте, як це зробити. Так ви йдете на експерт з фінансів, і вони дають вам варіанти. Але якщо ви підходите до такого запиту, але ви не є експертом в галузі фінансів, то найкращі поради від вас – знайти і проконсультуватися з ним. В іншому випадку можна пошкодити.

5 жирних помилок. Прочитати і ніколи не зробити це знову.

Як ваша шкіра показує ваші емоції

Іноді слово “куніцил” з’являється в адресі просто як слово, яке найбільше підходить для контексту. Це, іноді людина говорить вам, «Я просто раджу вам піти на цей концерт», і ви розумієте, що це не має нічого спільного з інструкцією, і що це не має нічого спільного з ванністю і що якщо ви не йдете на цей концерт, то ніхто не буде відхилений вами. Іноді слово «виклик» має форму бажання. Це просто те, що люди використовуються для використання цього слова.

Автор: Юлія Додонова

Джерело: niklife.com.ua/culture/54927