15 несподіваних способів спілкування, які допоможуть у вашій кар’єрі

Коли ми спілкуємося один з одним, ми часто ігноруємо причини нашої поведінки. Але при перегляді ззовні можна побачити цікаві речі, зрозуміти, чому ми говоримо один спосіб або інший. І багато вчитися.

1,1 км Якщо ви повинні працювати з людьми багато, поставте дзеркало позаду вас. Багато клієнтів будуть похиліше, тому що ніхто не хоче бачити себе сердитися і роздратувати.

2,2 км Якщо ви очікуєте суворої критики з кимось на зустрічі, спробуйте сидіти поруч з цією особою. У цьому випадку він, швидше за все, не зможе дати вам ляпас з такою ж силою, яка може відчувати себе на певній відстані від вас.

3. У Як тільки ви заявили про своє положення в аргументі, скажете нічого більше, це не буде на користь. Очікується, що ваш суперник подумав ваші слова і відповідь.

4. У У спорі важливий порядок аргументів. Спочатку потрібно зробити сильний аргумент, потім один ослабший і останній - найсерйозніший аргумент.

5. Умань Якщо ви намагаєтеся не захотіти, не відсмоктуйте провокацій і залиште спокійно. Це буде втілювати вашого супротивника і він буде мати, щоб грати ваші правила.

6. Жнівень У конфліктних ситуаціях намагатися уникати слів "Ви"/"you." Це часто звучить як звинувачення і навряд чи допоможе. "Я думаю" або "Я думаю." Відчувайте свої почуття. Це чудовий початок пошуку спільного розчину.

7. Про нас Коли ви познайомитеся з новою особою, розгляньте колір очей. І посмішка. Так ви тримаєте очі на пару секунд довше і влаштуйте співрозмовника до вас.

8. У Дозволити дитину вирішити питання. Наприклад, в якому взуття піти на прогулянку - з акулами або з динозаврами. Він буде щасливий, що він може контролювати ситуацію самостійно.

9. Навігація Перша дата, де можна отримати більше позитивних емоцій. Після цього приємні враження будуть асоціюватися з вами.

10. Якщо ви висловлюєте справжню радість при зустрічі людей, то вони з часом відреагують таким же чином. Не перший раз, але це завжди працює.

11. У спорах, намагатися дотримуватися перевірених фактів, не вигадувати думки та чутки. Таким чином, ви будете менш ймовірні, щоб потрапити в стійку ситуацію, якщо інформація виходить неправильно.

12. Якщо відповідь співрозмовника не влаштовує вас або ви відчуваєте, що це неповне, не запитайте знову. Просто погляньте людину в оці. Тоді він буде змушений продовжити розмову.

13.00 р. Вчимося запитати не тільки «закриті» питання (які можна відповісти на «так» або «не»), а й «відкриті» питання, які вимагають детальної відповіді. Навколо поєднуючи їх в діалог, можна направляти розмову в правильному напрямку.

14. Зв'язатися з особою за назвою, навіть якщо вони залишають після 5 хвилин. «Добрий, Олександр!», ніж просто «Добрий!» – формує більш надійний і доброзичливий настрій.

15.00 р. Коли в групі мало хто сміється, кожна людина інстинктивно дивиться на людину, яка любить більшість. Або хто хоче бути поруч.

Джерело: facebook.com/cross.club.ru/posts/ 1144960802200146:0