Михайло Литвик: Якщо ви хочете бути корисними для інших, жити для себе.

Сьогодні ми раді представити вам інтерв’ю Михайла Єфімовича Литвика.Якщо ви хочете бути корисними для інших, жити для себе.

Якщо ви не знаєте, як підняти дитину, залишити його самостійно.

Ви хочете змінити свою долю?

Ви зателефонували фольгу, ви повинні прийняти його.

За словами учасника нашого інтерв’ю, кандидата медичних наук, головного психотерапевта, члена РАЕН Михайло Литвик.

На перший погляд такі претензії нечітки. Ми використовуємо для життя і мислення по-різному. Чи можливо, ми просто не звертаємо увагу на те, що є чіткі правила, які ми отримуємо те, що ми хочемо в житті?

Ці правила та багато іншого Михайло Литвик розглянув свої двадцять книг з актуальних питань психотерапії, психології спілкування, управління.

І розвивалися ним методи навчання грамотного спілкування та лікування нейрозах М. Литвика у класах однойменного клубу, створеного ним, CROSS – це клуб тих, хто вирішує опанувати стресові ситуації.й

Ми йдемо про це з нашим гість і ось мій перший питання:

Один з ваших книг, "Якщо ви хочете бути щасливими," починається з слів, "Таке надії гинуть, і я б його вбити." Чому?

Це сталося в моїй практиці.Багато людей сподіваються і нічого не роблять. Він буде тонкий, хтось сильний допоможе.Приїжджайте і влаштуйте все. Але при цьому люди розуміють, що природні явища підлягають суворим законам.

Ви не можете ставити свою руку в окропу, і якщо ви кладете її, хто звинуватив? Звичайно. Але як для спілкування кожен вважає, що якщо це не для зла, то все буде добре. І вони не розуміють, що закони спілкування досить жорсткі. А таким же чином, «так кладуть свою руку в окропу», але «бламе» воду, і знову надії.

Тоді я скажу, не зупиняюсь на зв'язку, дайте ці закони зв'язку, давайте діяти відповідно до законів, а потім вони допоможуть вам.

Я був традиційним лікарем — гіпноз, автогенне навчання, таблетки. Пацієнт отримує краще, але навчить людину вирішувати свої проблеми? Звісно не.

Він повертається до турбулентного середовища його суспільства і повертається до нас. А замість навчання його, заспокоїв його вниз. Це «реактивне явище дверей. й

Я почав думати про це, викладачі з'явилися. Я допоміг професору Лібіху С.С., Петраков Б.Д. На основі раніше відомих ідей, що робити при лікуванні хворих з неврозом практично без наркотиків.

Хочу пояснити те, що невроз є. Це захворювання, яке розвивається після психотравми. Вони знаходяться в сім'ї або на роботі. Пацієнт часто вважає, що його партнер в зв'язку, і ми кажемо йому: ні, і ваша частка відповідальності там. Вивчайте правильно – не буде ніякого конфлікту. Дві руки потрібні для бавовни.

Так замість таблеток і препаратів ми почали навчати наших пацієнтів правила психологічного спілкування.

У вас є термін «психологічний Айкідо». й

Ця методика має коріння в індивідуально орієнтованих методах психотерапії. Це новий підхід. Аікідо – це гнучкий шлях до перемоги, а ті, хто володіє ним, намагаються «доджувати», уникати конфлікту, і знову рухатися вперед. Ви швидко погоджуєтесь з вашим партнером і залиште боротьбу.

Існує три варіанти:

• Коли я отриманий (можна сказати, що мені зверху донизу);
  • бізнес-зв'язок, як ми зараз,
  • Третя опція повинна бути захоплена.
Варіант одинНаприклад, кажуть мені: «Михайл Єфимович, ти фольга!» Ми зазвичай відповімо за принципом «Фоло» «Так, я дійсно приступив.» Тексти пісень, а це означає: Я залишаю, він падає.

Він втратив, чекаючи атаки, не атаки. А потім можна сказати, як смарт ви, як швидко ви зрозуміли мене. Я приходжу його так багато, і тільки ви можете зрозуміти мене. Ви, мудрий чоловік, повинен мати справу з фольгою. й

Не можна поспілкуватися весь час, оскільки ви втратите партнерські відносини. Але якщо ви хочете відрізати зв'язок і покарати, то ви можете це зробити, тому що хорошість також повинна бути в змозі підійти для себе.

Один з студентів розповів про цю історію. Він отримав на автобусі, відсутню жінку, почав шукати квиток в кишенях. "Як довго ви підберете?" - сказала жінка. - Довгий час "Я збираюся отримати пальто на голові." - Він підійде. Автобус сміється. "Нема нічого смішного." - "Офісний курс не". Вона тиха.

Чи потрібна підготовка в цьому випадку? Чи потрібно людина втратити кілька ситуацій, щоб не плутатися в потрібний час?

Так, звичайно! Ми знаємо правило, але потім з звички, ми відповімо на старому шляху, розбиваємо. Далі є ще одна техніка – «знецінка». Я відповідав мені фольго, я не можу стояти його, я відповідав на старий спосіб. На наступний день я пішов до нього і сказав: «Соррі, Петя, Я зрозумів, що ви були правими. й

Друга версія Айкідо- для босів і вчителів, коли ви плащите.

Площі та захоплення. Я хочу запитати вас: що більш небезпечно?

Я думаю, що це чудовий.

Небезпечний. Вони розтоплюють, щоб зануритися щось, Як Фокс і стрілка. Вона не повинна вбити Crow, просто отримати сир.

Приємно бути плоским. Чому не використовувати сам контент, але потрібно правильно поводитися.

Коли я був молодий лікар, я був похвалився, вони сказали, що я був хороший лікар, але він закінчився дати мені додаткову роботу. Потім, коли я дізнався техніки зв'язку, я слухав слова плащів і сказав: "Дякую вам, я люблю ваші слова", - потім я знаходжу коротку паузу і продовжую - "Чи не існує запиту за ними". Багато босів говорять це чудово.

Адмірація. Будь-який, хто захопить вас. Тексти пісень, а це означає: І той, хто любить нас, ми наблизимося до себе. Він відсмоктує нас з соку. Коли ми будемо радіти? в найскладніший час.

Вивчаємо психологію зради. На жаль, в науці я не знайшов літературу на цю тему. Я написав статтю про 8 років тому «Дослідження Бетраля». Є п'ять видів зради. Якщо людина знає цю проблему, він може захистити себе від зради.

Третя співпраця. Якщо ви запропонуєте щось, ви повинні негайно погоджуватися. Ти назвав, я погодила прямо. Яка людина очікує від мене? Поговоримо, що я погоджуюсь, ми обговорюємо деталі, але якщо я кажу, що все повинно бути моє, то співпраця неможлива. Але потім я збережу людину для спілкування в майбутньому. На жаль, деякі люди використовують його.

І нарешті, Айкідо. На основі загальнофізичних принципів.

Коли я заштовхував, що я повинен робити? Спочатку сидять, продовжуйте те ж «змовлення», але тільки після того, як стоїть. Це закон.

У своїх книгах є такий цікавий термін – «сценаріо перепрограмування». Чи є це про долю чоловіка? Чи можна змінити долю?

Я. Якщо ви хочете бути щасливими, я описав сім невдалих сценаріїв, і я покажу, як ці люди, з нашою допомогою, перебудований і їх життя стали дуже різними.

Що таке сценарій? Сценаріо є те, що психологічна сила, яка тягне людину долі, незалежно від того, чи вважає він вільний вибір або протипоказання. Це визначення Берна.

Наша доля залежить від генів. Я чоловік, ви жінка. Ми граємо в ролі.

Життя легко, якщо ви живете за своєю природою.

У процесі виховання багато батьків хочуть зробити дитину неможливим. І не роблю. Краще не підняти дитину, але виростити. Від огірка - огірок, від томата - томата. Дитина хоче бути художником, його мати хоче бути бухгалтером і т.д. А потім він не живе свого життя, але за сценарієм, що його батьки кладуть на нього. Необхідно запрограмувати. Так він може повернутися до того, хто? Для себе. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Просто для дерева, щоб виростити квартиру. Він підніме велику висоту. Спочатку людина народжується щасливою, але потім стає нещастям під впливом батьківського тиску. І коли ця програма зламана, людина перестає йти до своєї програми.

Ті, хто ще добре, на жаль, не вдаються до допомоги. І ті, хто поганий - бігти, тільки вони не повинні йти. Коли я скажу їх думки, вони сердитися. Один погляд, що Для себе потрібно жити, тоді ви обираєте права людини; найголовніша людина - один з ким ви колабораторТак. Підходить до природи.

Що робити інстинкти?

Ми повинні задовольнити чотири інстинкти:

• напляскване
  • захист,
  • сексуальні матусі
  • Розум самоімпортажу.

Ми задовольняємо тим, хто ми працюємо. Якщо ви хочете їсти і не встигли жити, ми не маємо сексу. Відбувся сексуальний партнер. Дітям далі.

Дитина повинна бути знежирене молоко до року, а на десять років не більше. Як Ісус сказав: "Я прийшов, щоб поділитися батьком з сином, мати з дочкою, дочкою-завданням з матір'ю. й Після п'яти років потрібно співпрацювати з дитиною. Якщо ви не порушите батьківські відносини, як ви співпрацюєте?

Я тут з сином, він тридцять років. Ми не будемо говорити про це. Ми співпрацюємо разом. І в той же час, як батько, я щасливий мати сина з мною. Я просто покажу вам, як врятувати близьких, дітей, щоб не бути тягаром до них.

Ви повинні любити себе. Ми не можемо любити себе, ми?

Хочу визначити любов, що належить до психотерапевта, психолога Зм.

Любов – активний інтерес до життя та розвитку об’єкта любові.

Більшість людей кажуть, що ніхто не любить. Питання: чи можна ви любити? Я часто говорю слухачів, які багато людей плутають любов з сексом. Це різні.

Я розповідаю студентів на семінарах: Я активна зараз, я зацікавлений у розвитку. Це акт любові для вас, хоча це може бути неприємним для вас, щоб слухати щось. І якщо ви не хочете прийняти свою любов, що я можу зробити? Афіша Тільки зріла людина може любити, хто може допомогти хто-небудь розвивати.й

Ми часто плутаємось з любов'ю. Я дуже люблю червоний ікр. З цієї любові шахти, що станеться до неї? Як я можу бути впевненим, що жінка любить мене, коли вона живе від мене? Тексти пісень, а це означає: Це відрізняється, якщо вона на власній і ще з мене. Тоді я вірю її. Людина залежна, незалежна, в принципі, не може любити. І, звичайно, головна любов для кого?

Я роблю фізичну освіту, це дія самолюбителя. Я прочитав книгу, поліпшив свої навички, акт самолюбителя. Переваги суспільства від цього. Якщо він добре живе для себе. Тепер подивіться, якщо я п'яне, я зроблю вночі, я не люблю себе в цій точці.

Тепер, чому ми любимо себе? Якщо я не люблю себе, я погана людина. Якщо я люблю тебе, то як чесний чоловік, я повинен залишити тебе. Не можна дарувати погану руку коханій людині. Чоловік потребує любові. Він не потребує матері, він потребує батька, він потребує любові матері.

Ще одна важлива точка. Не варто забувати, що є правдивийй Ми повинні розуміти, як працює світ, то ми можемо навігувати його. Я починаю одну з моїх книг: Якщо черв'як знав, як працює яблуня, це буде жити довго. Він їсть яблука біля педюнка, і це (живо) починає боротися з ним. Знаючи, як працює світ, ми можемо зробити наше місце, а потім все буде легко. Як ми навчимо себе. На жаль, мама не завжди люблять своїх дітей.

Вони люблять неправильно, на мій погляд. . й

Це неправильний спосіб його поставити. Або ви не любите. Коли мама приходить до мене з дитиною і каже мені, що вона любить його, я завжди запитую, «Що робити?» Якщо він не може нічого робити, то його мама не любила його. Вона говорить: "Я хочу, щоб він був великим вченим, і я зробив все для нього." Миття, приготування їжі. Я кажу, "Ви не любите його." Якщо він протягував в армію, то загинув там. Тексти пісень, а це означає: Він білий руки, вони не люблять його. Стоп миття його." Мама: "Чому він буде йти брудно протягом тижня, я збираюся бути псочений вчителям." Я кажу, "Ви не подбаєте про долю сина, поки ніхто не скаже тебе."

Ми працюємо з молодими жінками. У мене є двадцять років досвіду і мають фінальні результати. Ми вже працювали, як поговорити з дитиною в шлунку, як і з дитиною і так далі. І за 7 місяців вони майже не вів. Діти повинні лікуватися однаково. Як рекомендувати, З дитиною потрібно поспілкуватися тільки «на очі». Тільки тоді розвивається інтелект. Або посидіти. Наша мама тягне дитину вниз, він не може думати в цей час.

Про клуб KROSS

Клуб вирішив освоїти стресові ситуації. Організував тривалий час. Ті, хто виписав, щоб закінчити свої дослідження, а потім приніс родичів. У клубі ще не хворі.

Багато пацієнтів з неврозом почалися з КРОС, і вони не повинні йти в медичну установу і приймати ліки. Люди прийшли з реальними проблемами. Мій чоловік пішов. Повернутися до нього. На допомогу з цим. Повернулися чоловіки. А результат, ви знаєте, що це було? Наші студенти не прийняли їх, вони виросли без них, і вони не потрібні чоловікам.

Тоді бізнесмени почали шукати допомогу: як поводитися з босом, як зайняти конкретну позицію, як показати свої переваги?

На шляху до KROSS, які готові змінити себе, і багато вдалося. Взявши керівні посади, вони в KROSS навчилися правильної поведінки з підлеглими. Клуб займається бізнес-психологією, промисловою психологією. Ми навіть мали досвід підготовки кандидата до виборчої кампанії.

Ми зараз живемо в атмосфері страху. Чи можу ви дати мені деякі поради про те, як боротися з нею? Можливо, є методики, які можуть зняти занепокоєння і страх?

Ви знаєте, що означає «сценаріо»? Це довга робота. Звичайно, все починається з маленьких порад. . й

Якось зачаровує природа страху. «Я така людина, яка ніколи не може статися мені». Ви повинні сказати: «відвертайтеся до мене. й

Ось, наприклад, людина запросила говорити перед великою аудиторією. Він рубав. Я сказав: "Що може статися?" Виявляється, що глибоко в його несвідомість, ідея полягає в тому, що я така людина, яку я повинен зробити все вперше. Він буде боятися.

Друга ідея - "Всі фольги навколо". Я скажу йому, що є розумні люди, вони будуть розуміти вас. Коли ця ідея знімається, людина йде і робить.

Що я можу сказати? Спробуйте, намагайтеся, шановні читачі. Якщо ви не змогли це зробити спочатку, але не вміти, що Невагомий 7 разів більше корисний, ніж успіх Ось як працює наш мозок. Тільки коли ви не можете звертати увагу не тим, хто сміється на вас, але тим, хто симпатує вас. Після того, щоб очищати ваше суспільство, ви будете знати, хто є хто.

Так, що ви повинні бути щасливими?

Я хочу, я можу і я повинен мати той же зміст. Тоді це океї. Якщо я хочу, але я не можу, я повинен вчитися це зробити.

Я чую, що ви повинні відповідати вашим побажанням у психологічно грамотному шляху, спираючись на закони спілкування, які не залежать від нас. Вони повинні бути відкритими. Правові закони можуть бути письмовими, і закони, які я говорю про необхідність лише бути зрозумілими і діяти.

Ви пишете, «Що більше порад, що ви отримаєте, тим більше ворога.» Про нас

Я прийшов з цією формулою: кваліфікація психолога неперервно пропорційна кількості порад. Добрий спеціаліст, психолог не дає порад, допомагає приймати правильне рішення. Я кажу вам, як працює життя, так що ви будете це зробити, зробити це іншим способом. Ці закони можуть бути не винятки. Тепер зробіть свій вибір. Я хочу жити без мене.

Тому, якщо ви консультували, скажімо «завдяки тебе», походимо і не зайдемо. Ви повинні самостійно приймати рішення.

Ось ще одна порада, якщо я можу. Від лікаря, який гарантує вам повне відновлення, негайно залишити. Не все залежить від лікаря, багато чого залежить від людини. Довгий відомо, що сам організм, і лікар допомагає. А коли ми ділимося нашими перевагами, беремо 10 відсотків і 90 відсотків цього. Він працює, і я просто допомагаю.

Один останній предмет порад. Ви повинні покладатися тільки на власну міцність. Коли ви починаєте робити щось, завжди будуть люди, щоб допомогти вам.Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: //litvak.me/statyi/article_post/bud-samim-soboy