Радість і ідейозність людського спілкування: що таке значення Ваших відносин з складними людьми

В той же час, як ідіотичний, ніж людський зв'язок.

Ця тема є навіть дещо переконливим, але вона постійно попросить бізнес-консалтингу та особистого тренера. Ось типовий приклад, два.

Перший приклад – батьківські відносини.

«Я кажу її, і вона не слухає мене...» Я сказав: «Що потрібно для вашої дочки?» Солодкий леді відповідає, що вона хоче її дочку знайти свій спосіб життя. Вона постійно розповідає про те, що робити і як це зробити.

Це смішна суперечка. Чи не це? Людина хоче досягти незалежної і дорослої поведінки від підлітка, при цьому позбавляючи його будь-яку можливість висловити свої бажання і ініціативи. Найдивовижніше, що солодка леді не бачить ніякої суперечності. Втечу її свідомість. Ви думаєте, що вона може досягти бажаної мети і зробити її дочку незалежним дорослим?

Другий приклад – конфлікт на роботі.

Лідер скаржав, що всі його підлеглі неініціативні «биті». Я запитаю, що він робить з ними для того, щоб перетворити їх в пов'язані шлами? Він відповів: "Я постійно кладаю обличчя на столі!" Я запитав питання, «Що відбувається з ними в ці моменти?» Менеджер відразу ж і впевнено відповідав: «Як стати ще більш привабливими перед очима!»

Чи можуть вчиняти дії нашого чудового лідера, до того, що його підлегли стають чіткими, отримувати ініціативу та бізнес-акумін? Що ви думаєте?

Що таке сенс спілкування між людьми?

У зв'язку з людьми навколо них, як солодка леді, так і досвідчений лідер. Вони кладуть емоції і енергію в неї. Але результат завжди протилежний того, що вони хочуть. Вони, ймовірно, ніколи не чули, і якщо вони зробили, вони не звертали увагу на одну відому мудрість: значення спілкування визначається її результатами, не намірами.

Значення зв'язку визначається його результатами, не його намірами.

Читання вироку. Як виглядає ідеально, як казка «Освідомий Каптан». Проблема полягає в тому, що це свідчить не впливає на щоденну поведінку майже 100% жителів світу.

Ми хочемо, щоб зробити щось з наших співрозмовників. Ми бачимо їх як телепати, так і роботи одночасно.

Чому телепатати?

Оскільки величезна кількість наших повідомлень, з якими ми «завантажуємо» співрозмовниками, є розширенням наших думок або внутрішніх діалогів. Коли ми говоримо один одному, ми, як останні донікі, переконані, що наші партнери зв'язку розуміють, що ми говоримо про. І коли вони не, ми отримуємо екстраординарно сюрприз і сердитися. Це так очевидний! Це не відбувається, щоб наш самоцентрований розум, що бідний співрозмовник повністю не знає, що ви думаєте, перш ніж ви відкрили рот і сказав щось. Про нас Тільки там. І ніхто не знає про це.

Який результат такої комунікації? Роздратування, непорозуміння, часто конфлікти та карелі. Що ти хочеш?

Чому роботи?

Оскільки ми сприймаємо наші співрозмовники, як позбавлені емоцій, мають 100% пам'ять і швидкість перемикання. Крім того, ми заперечуємо свої звички, смисли, комплекси, переконання, їх життєві ситуації тощо.

Це те, що він виглядає так.

«Я сказав, що ви не можете писати, як це в звіті»! За замовчуванням, бос приймає, що:

• Підлегл не може забути нічого.

• Він не має звичок.

• Ви можете дізнатися щось нове.

І, найголовніше, не враховують те, що шок шаутінгу і образів не завжди сприяє позитивному сприйняттю інформації.

Які наслідки можуть бути такі комунікації?

Підлегл, нарешті, переконаний, що його бос є здобиччю, з якого краще зупинитися. Можливо, він буде описати себе або придбати невеликий невроз. Крім того, з високою ймовірністю буде зменшення власної гідності, самодобрату і провини.

Чи буде ця людина «найкращий варіант себе» після такої розмови? Я маю великі сумніви про це.

Чи не така ситуація, як поведінка ідіот батьків, які б’ють дитину на два роки? Вони хочуть, щоб дитина добре навчалася. І зробити це, вони будують комунікацію, яка з'єднує навчання, насильство, приниження і відсутність права на помилки. Чи буде це спілкування дійсно доставить результат? Про це

Маленькі вправи для розуміння сенсу вашої справи з важкими людьми.

Якщо є люди у Вашому оточенні, які, очевидно, не почуєте вас, не сприймайте вас, робимо навпаки і т.д., думають про:

• Що ви дійсно хочете отримати від розмови з ними?

• Що ви насправді отримуєте?

• Що ви робите, щоб отримати те, що ви хочете?

• Чому ви думаєте, що це те, що дозволить вам це зробити?

5 незвичайних мов, які змінюють ідею реальності 5 Види мислення

Якщо ви відповіли ці питання в письмовій формі і абсолютно чесні з собою, ви майже напевно будете зіткнутися з основними відкриттями або навіть шоками. На прикладі я можу сказати, що лідер, який займався підлеглами, в результаті такої вправи, зрозумів, що він так само любить приниження людей і з'являється «Мр. Perfection» на їх фоні. Це розуміння стало серйозним випробуванням для його саморобності. На щастя, він здатний впоратися з ним. Видання

Автор: Михайло Казаньцев

Джерело: mkazantsev.ru/radosti-i-idiotizm-chelovecheskogo-obshheniya/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное