Збивання: рана тривалість життя

Збивання - серйозне рано для життя, яке дуже важко лікувати пізніше. А рана, яка знайома практично кожній дитині і дорослим. Для того, щоб звільнитися від дитячих грабіжностей, знімати накладні стереотипи поведінки і реалізувати жах бджільництва, мені довелося розбити цю головоломку в нічних розмовах з Богом, з чоловіком, в внутрішньому пошуку і в очах моїх дітей.

Перш за все, бджільництво – це насильство від дитини.Фізичне насильство, після чого у дитини є страшна психічна травма: той, хто повинен захистити його, навчити його, врятувати, допомогти - батько - стає в очах дитини страшним зловживанням, від якого є і більше не може бути будь-яким захисником.

Наслідки цього порушення є катастрофічними.Оскільки відновлення довіри та загоєння від страху вимагає серйозної роботи на складі дорослих і часу, що так неоцінюється. Яскрава батька швидко звикла до жаху в очах дитини, і це жах не залежить від того, скільки разів або скільки важко вони потрапили. У той же час, ми, батьки, які б’ють своїх дітей, завжди домовилися від нашої совості.

Навіть якщо спочатку ми впевнено виправимо себе поганою поведінкою дитини, то після того, як ми відчуваємо пригнічення на душі. Якщо ви лікуєте голос совісті більш відповідально, ніж просто знижувати його до бажання ставити і відчувати себе шкода за себе, ви можете допомогти собі дуже багато: в потрібний момент зупинити себе і впевнено сказати «No». У сім'ї не буде більше загартування.

Биття є дуже сильною покарання, яка показує дитину, що він поганий, що він зробив щось погано, що він не любив це.Він відчуває приниження, поганий, перестає любити себе. Це підмінює свою самооцінку, важко пробачити себе, поважати себе. Він лікує себе, він лікує інших людей. Якщо він не пробачить себе, він не може навчатися прощати інших. Він не може розкрити свою любов до іншої людини. Він не пробачить себе, він стане ведмедя від інших людей, які будуть боляче всередині нього.

Я часто бачу сина відстояти себе, зробивши звичок, не погоджуючись з тим, що він був неправильним, якщо мій чоловік або я почав діяти силою. Я не говорю про бджільництво! Вербальний тиск (не кричущий, але впевнений випадок, як «Ви зробили дуже погано!») Ви не можете бити сестри! Він не хоче, щоб нам зрозуміти свою доброту. Він добре боїться бути поганим. Що про бджільництва? В принципі поламає гарну природну природу дитини, категорично декларує: «Ви погані!».

Зіткнення негативних емоцій на дитину.Батько емоційний. Допускав себе робити це один раз, він продовжує таку зливку емоцій, як шляхом бджільництва, так і просто елементарним дрочінням дитини. Ми не помітимо, що наша дитина повністю залежить від нашого настрою.

Я можу бачити, як дитина, народилася безкоштовно і любила, бо його небажання подавати до свого батьківського заповіту (до чесності, часто до самопізнання володіння), стає повністю залежним від батьківських принципів і нашої самопізності.

Дитина занадто молодий, щоб зрозуміти все це. Все, що він переживає у своїй маленькій голові в прості слова «смак», «скарж», «не хочу». Зростаючи, він буде розуміти багато, якщо він хоче. Але, без глибокого розуміння і відповідальності, він переведе накопичений досвід своєї сім'ї, принципи, отримані будуть продовжувати застосовуватися в виховання дитини.

«Я збитий і зробив право». Давайте! І я вдарив 'повідомити, що дитина не знає нічого! Людина, яка виросла в любові, ніколи не скаже, що. Він не може думати про ці слова, оскільки він живе в різній координатній системі.

Біти, як і будь-який інший батько, є рольовою моделлю.Ми навчаємо наших дітей терпіння, вміння висловлювати свої почуття і думки, вміння довіряти почуттям і думкам іншої людини, довіри та догляду за іншими. Якщо у нас немає терпіння для цього, то ми допускаємо себе підняти наш голос, нанесіть кулак, якщо необхідно, показуючи дитину, що це теж спосіб і так само можливо.

Потім дитина буде рости в середовищі, де є живлення, є велика потужність, вона завжди може бути знайдена і використана. Коли ми говоримо, що світ суворий, це просто наша історія про себе. Хто ми, ми бачимо навколо нас. Ми хочемо, щоб наші діти виростили циніку, розраховують та здатні будь-яким способом досягти поставлених цілей? Я думаю, що це дуже серйозне питання, щоб думати про себе.

Биття – це причина страху, відступу до батьків, причина підриву довіри між батьками та дітьми.Це велика цегла в міжгенераційній стіні, яка будується досить успішно між нами і нашими дітьми. Не важко його побудувати: не помітити біль або радість дитини в часі, не пробачити і не «попустити» деяким переглядом, не зануритися і доглядати за часом. І жив, як це протягом 13 років, ви можете бути впевнені, що підлітковий вік вже починається з добре складеної стіни.

Ви не можете чути, що ви не можете бачити, і дитина не хоче кричати. Він входить до нового світу, світу нових можливостей, друзів і цінностей без пошуку. Він болить нас, що ми більше не означає нічого до нього, і він, навіть якщо він ще не зрозумів, це страшно і важко, але він не виходить навколо, тому що за ним з втраченою любов'ю - це його біль, непорозуміння, невідповідність, непорозуміння, і він знає напевно, що він не хоче повернутися назад.

Найяскравіший і страшний, що найчастіше дитина не розуміє, чому і чому він збитий.На жаль, незважаючи на те, що ми чуємо і пояснюємо і “повторюємо те ж саме тридцять разів”, дитина часто не розуміє причину покарання. Він потрапляє в своєрідну зупинку, стан страху, коли він втекти з голови, що потрапив до своєї сестри або пережити книгу, і тільки можливість оцінити ситуацію для небезпечності для себе.

Він тісно контролює батьківщину, його настрій, слова, інтонації, намагаючись порадувати якомога простіше, щоб уникнути покарання. Тоді ця здатність виросте в можливість маніпулювати людьми. Може бути абсолютно несвідомий, але тонкий і робочий. У той же час у дитини страх, самотність, біль і відчуття.

Поговорила багато про тему побиття різними людьми. Ми обговорювали різні ситуації, аргументовані, розповіли один одному з наших оповідань. Хтось сперечався, що бджільництво може бути надзвичайним виміром впливу на дитину і важливо відрізняти від ляпасу на бат і серйозні травми. Хтось не приймав дуже слово «поведінка», - сказав впевнено, що не можна збити і відразу ж попсувати дитину, не дивлячись на це дія, що робити з появою.

Хтось ніколи не збив, але не знає, як відреагувати на ситуацію, звикнути до іншої кімнати, приховати від гострих ситуацій. Нерідко така комунікація допомогла мені, і часто залишила мене самостійно з моїми питаннями. Я був добре відомо, що мені довелося зрозуміти і зрозуміти, що я хотів, що я можу зробити, що я цінував і як я відчував.

У певній точці я прийшов до остаточного висновку розуміння збитого. І все ж: може бути ситуація, в якій ви можете і повинні дати але, щоб дитина запам'яталася життя і ніколи не зробив це знову?

Всі відповіді Що я сказав собі.

Збиток - це насильство від дитини, роблячи його рабом своїх батьків. Якщо ми, батьки, які хочуть, щоб наші діти мали свою думку, знають, як її захистити, бути красивими і честичними, розумними і зрозумілими, то поведінка має на увазі ставлення до дитини, в якому ніколи не вдасться досягти цього.

Як сісти дитину на уроки без нервів

Чи варто зберегти шлюб заради дітей?

Найчастіше бджільництво говорить про те, що батько розглядає цю конкретну ситуацію гострою, серйозною і дуже зміщеною поведінкою дитини. Невідомо, як важлива ситуація. Для нас дуже важливо, щоб дитина розуміла цю ситуацію правильно, але ми не знаємо, як зрозуміти і відчувати нашу дитину, ми не знаємо, як передати те, що ми хочемо сказати, ми не знаємо, як зупинити наші емоції і не розуміти, що з цією поведінкою ми тільки приводимо ситуацію в куточок. В інших словах ми не знаємо, як реагувати по-різному, і ми дуже боїмося. Видання

Джерело: www.nebej.ru/archives/29

Категории

Смотрите также

Новое и интересное