В день я припинив стрункість моєї дитини. . й

Коли ви живете божевільним життям, кожен хвилинний відлік. Ви відчуєте себе, як ви повинні перевірити щось з списку, зірвати на екрані, або кидати на наступний заплановане місце. І неважливо, скільки я спробував виділити свій час і увагу, і незалежно від того, наскільки багато різних завдань я спробував вирішити, я все ще не мав достатньо часу, щоб зробити все.

Що було моє життя для двох божевільних років. Мої думки та дії контролюються електронними повідомленнями, рингтонами та зайнятим графіком. І хоча з кожним волокном моєї душі, мій внутрішній контролер хотів би знайти час для всього в мій перевантажений план, він не працював.

Це так сталося, що 6 років тому я був благословенний з спокійним, безтурботним, непристойним і сином. Коли мені довелося залишити, вона насолоджувалася пошуком блискучої коронки в моєму мішку.

Коли я повинен бути близько п'яти хвилин тому, вона вимагала закріпити свою іграшка тварина на автокрісло. Коли я шукав швидкий снек в Subway, вона не може зупинити розмову з літньою жінкою, яка виглядала як її бабуся.

Коли я мав тридцять хвилин, щоб запустити десь, вона запитала мене, щоб зупинити коляска, щоб доглядати за кожним собакою ми пройшли. Коли я мав повністю розфарбований день від 6 ранку, вона запитала мене, щоб розбити яйця, щоб змусити їх дуже повільно і ретельно.

Я не помітив. О, ні, коли ви живете божевільним життям, у вас є тунельне бачення, прогнозуючи тільки те, що йде поруч на порядку денного. У зв'язку з тим, що не можна відкинути графік, було відпрацьовано час.

Я думав себе, "Ми не встигли цього." Отже, два слова, що я дуже часто сказав, що мій маленький коханець життя, "Ком на, поспішаючи."

Я починав свої вироки з ними: «Коме, ми пізно. й

Він сказав: «Ми пропустили це, якщо ви не поспішаємо. й

Я почав свій день з ними.
Зайдіть і зробіть свій сніданок.
Одягнена Жінка Голий чоловік

Я закінчив свій день з ними.
Подрібніть зуби швидко.
Отримай місце незабаром.

І під час слів «кілько» і «здивився» мало, якщо нічого, щоб прискорити дитину, я сказав їм будь-який шлях. Можливо, більше слів «Я люблю тебе». й

Так, правда є болючою, але правда загоює... і приносить мені ближче до роду батьків, які я хочу бути.

Потім один долісний день, все змінилося. Ми просто підібрали дочку з дитячого садка і виходимо з автомобіля. Не так швидко, як вона бажала, і вона сказала її маленькій сестри, «Ви сповільнили!» І коли вона перетнула її руки на грудях і зітхнула з дрою, я побачила себе в ній - і вона викликала м'ясо.

Я був стікером, штовхаючим, відштовхуючим і rushing a little baby that just хотів би насолоджуватися життям. Я бачив чітко і ясно, як шкідливе життя моєї дитини.

Хоча мій голос був струнким, я подивився на очі мого малюка і сказав: "Я так шкода, що я зробив вас поспішати." Мені подобається, що ви не поспішаєте, і я хочу бути більш схожим на тебе.

І з моїх дочок, якось з'явились у моїй хворобливій сповіді, але молоде обличчя безперечно пожовте з появою і прийняттям.

«Я пообіцяю бути більш пацієнтом», - сказав він і послухав мій кучерявий малюк, який тепер сяю на обіцянці матері.

Потрібні слова «вишукані» з мого словникового запасу. Але що було дуже важко, щоб мати терпіння, щоб чекати мій повільний малюк. Для того, щоб допомогти нам, я почав дати їй трохи більше часу, щоб підготуватися, коли ми повинні піти кудись. Але іноді, незважаючи на це, ми були пізно. Тоді я чую себе, що я буду пізно, тільки ці кілька років, поки вона була ще молодий.

Коли мій дочок і я ходив або пішов в магазин, я даю її встановити темп. А коли вона припинила захоплювати щось, я поставив свої плани з голови і просто подивився її. Я помітив вирази на обличчі, що я ніколи не бачив. Я вивчила плями на руках і спосіб її очі прокидається під час посміху. Я бачив інших людей, які відповіли її, коли вона перестане говорити про них. Я бачив її вивчення цікавих помилок і красивих квітів. Вона була Помічником, і я швидко зрозумів, що Повідомлення були рідкісними і красивими подарунками. Коли я нарешті зрозуміла, що вона була подарунком до моєї Божественної душі.

Я пообіцяв сповільнити майже три роки тому. Для того, щоб жити в повільному темпі, я повинен зробити великі зусилля. Але мій молодий дочка - це живий нагадування про те, чому я повинен тримати намагатися. І дійсно, ще раз, нагадав мене про це.

Під час свят ми пішли на велосипеді їздити до намету з фруктовим льодом. Після придбання ласощі, дочка сіла на пікніковому столі, захоплення льодової вежі вона проходила в руці. «Чи можу поспішати, мама? й

Я торкнувся. Можливо, рубці хати не зникають, я думав сумно.

Коли мій дитина дивився на мене, намагаючись розібратися, якщо вона потрібна, щоб поспішати зараз, я знав, що я мав вибір. Я можу зустріти те, що сьогодні я спробую зробити інакше.

Я вирішив жити сьогодні.

«Знизити, мед. Просто візьміть час, я сказав м'яким. Її обличчя миттєво запалюється і її плечі спокійно.

І так ми сілимо на стороні, що говорять про те, що Гавайська-на-гітара 6-річних років. У нас були навіть моменти, коли ми сиділи, просто посміхаючись один одному, милуючись навколишніми і звуками навколо нас.

Я думав, що мій малюк збирався їсти кожну останню краплину, але коли вона отримала майже до кінця, вона подала мені ложку кристалів льоду з солодкого соку. "Я врятував останню ложку для вас, мама, - сказала моя дочка.

Як я дав айсбергам доброти, я зрозумів, що я просто зробив справу життя.
Я подарував свою дитину деякий час... і в поверненні вона дала мені її останню ложку і нагадувала мені, що смак солодкий і любов стає легше, коли ви перестаєте кидати через життя.

І тепер буде він...

фруктовий лід;

...збір квітів;

кріплення ременя безпеки;

...розрив яєць;

пошук морських шкарпеток;

Шукаємо Бога,

...

Я не збираюся сказати, "Ми не встигли цього." «Ми не встигаємо жити».

Стоптування, щоб насолоджуватися простими радами повсякденного життя є єдиним способом, щоб дійсно жити.

Кредит Рахель Макі