Натуральний метод лікування організму - сира їжа

Які найбільш складні і гострі проблеми здоров'я вирішує сиру їжу?

По-перше, зміцнення імунітету.
Це основне завдання будь-якої сане людини, яка хоче не хворіти, тому що, як ви знаєте, сильний імунітет є основою доброго здоров'я. З усіх захворювань людина буде позбавлена.

Що таке основа сильного імунітету? Сильний імунітет ґрунтується на біохімічних процесах, встановлених Кратором. Але як регулювати всі ці комплексні процеси організму людини, якщо їхня робота не повністю розуміла навіть голодами медичної науки? Все повинно бути природно, в повній гармонії з природою, так як воно було спочатку запрограмовано в рай Еден. Адам і Єва були спочатку сирими їдалками.

Кріатор манкінду дав людині «високі трави, які сіли насіння і плоди всіх дерев». Я не отримую каструлю, каструлю і плиту. І якщо людина повернеться до початкового стандарту харчування, перемикається на адекватну, природну «паливо» - сирі фрукти, зелень, овочі - потім всі процеси, без насильства, природно, поступово приходять до нормального, збалансованого стану. І повернення цього оригінального, природного стану одночасно повертає чоловіка і сильний імунітет.

Чи знаєте ви інші надійні способи зміцнення імунітету, крім природного? Я пам'ятаю 90-річний сильний, сільський бабуся, який сказав: "У мене є природний імунітет, діти". Я не мав жодного стовпа у всьому житті, і я їсть з власного саду! І головним серед цих природних способів зміцнення імунітету є адекватне харчування людини, яке є сирою їжею.

По-друге, сира харчова дієта вирішує наступне глобальне завдання - очищення всього тіла. Чи можна бути здоровими і не боляче тіло «за хабаром» запилюється зсередини? Це неможливо. Першим і обов'язковим кроком до відновлення здоров'я є максимальне очищення організму. Є багато способів очищення різних органів, тканин і клітин організму людини. Чи існує універсальний метод очищення? Логіка розповідає про те, що це таке. Який?

Згадуємо, що улюблена активність нашого тіла є самоочищенням. Якщо наш організм не заважає і не заважає, не заважаючи його важкою їжею, то він відразу починає очищати себе. Чисті лінії (зазвичай внутрішнім) є запорукою здоров'я. Сирі овочі, зелень, фрукти є відмінними натуральними очищувачами і адсорбентами.

Хто не чув, що сирий гарбуз і кульбабаби очищають печінку, артишок і портулак - підшлункової залози, яблука і гранати - кров, лопуха і кропива - суглоби. Цей список триває протягом тривалого часу. Але чому сира їжа найкращий спосіб очищення? Зважаючи на таку оптимальну дієту, очищення відбувається відразу з усіх органів, систем, тканин, рідин і клітин організму людини.

Крім того, очищення на сирому харчі відбувається природним шляхом, тобто м'яко, плавно, в правій послідовності (саме тіло встановлює правильне замовлення), з дрібно каліброваною інтенсивністю, неякісно (як це відбувається в разі очищення в медичній установі). Ми можемо сказати, що природа - найкращий хірург, кращий терапевт і кращий гастроентеролог.

І, по-третє, сира їжа створює ідеальні умови та передумови для комплексного самооздоровлення. Зміцнюючи імунітет, і ретельно очищається, організм тепер має необхідну силу боротися з внутрішніми ворогами, накопичується протягом багатьох років іммодерації і недискримінації, а також починає бачити себе противника (куратура розсіюється і друзів і ворогів видно).

Сира їжа починає «пошукати» більше на власних (розраховані за рахунок внутрішніх запасів тіла), але на інших. І це, де потужний природний механізм, який працює у всіх тварин у дикому, диво самозбереження, отримується і починається.

Отже, в світлі вище, ми можемо прийти до висновку, що існує природний метод загоєння організму, і він був спочатку задуманий блискучим креатором, і цей метод є сирою їжею.