Хто виріс на початку. Але він ніколи не виріс.

Є діти, які виростають занадто рано. Вони виросли, тому що вони не мають надійних дорослих або батьків, щоб покладатися.

Випивання, непередбачувано п'яний, потім заспокійливий.

Мати, яка залишилася у віці від 5 років, щоб сидіти з братом свого малюка, і покарана, якщо дочка не справляється добре з обов’язками «матраци».

Тато, хто може раптом сердитися і збити.

Ввічлива мама, не в змозі приймати рішення, вічно відхилена, зрушуючи відповідальність за її стан дитини.

Мама і тато, швидко уточнюючи відносини, дуже нестабільна пара.

р.

Не важливо, що вони були. Непередбачувані і небезпечні навколо них. І коли це небезпечно, є багато тривожності і безпорадності. Багато хто так, щоб закінчити в дитинстві ці почуття, особливо в солідності – неможливо.

А потім дитина народжується можливістю, що допомагає йому вижити. Він починає уважно стежити за батьками, намагаючись прогнозувати свою поведінку. І не тільки передбачити, але і впливати на цю поведінку. “Якщо я роблю це, моя мама не буде сидіти.” «Якщо я зроблю це, Дад буде приїжджати. й

Це ілюстраційний контроль над іншими, з одного боку, дуже важливо, тому що це дозволяє психіці дитини не згорнути повністю. Він може якось керувати поведінкою своїх батьків допомагає впоратися з розпадом і безповоротністю. При появі про те, що відбувається в сім'ї, переважаючи, що спосіб допомогти собі часто сподіватися: "Я можу впливати на батьків і відкликати їх. й

І завдяки захисту, які допомогли вижити як дитину. Ціна, яку люди платять дуже висока.

По-перше, існує певна «сплітка» психіки. Одна частина, в якій збираються всі дитячі враження від безпорадності, залежності, тривожності, розпаду, є «заморожені», але інша частина виростає гіпертрофічно: псевдо-адулт, контроль, відповідальний за весь світ. Але так як не можна заморожувати деякі почуття без заморожування інших, вся «чидська» частина почуття страждає. Такі люди часто виглядають «дуже вирощеними» або виглядають як заморожені, з маскою на обличчі. Нечасто, до речі, це маска «позитивності».

По-друге, енергія, яка в дитинстві повинна бути проведена на дитинство, про визнання себе і світу, має бути спрямована на тривогу та сканування інших. І про себе і реальний світ людина знає дуже мало, його глибокі переконання залишаються такими ж, як в дитинстві. Всередині, дитяча картина себе і світу залишається: «Світ непередбачуваний і неприпустимо, і я залежний і безпорадний в ньому. й

По-третє, так як дитина не знає, що для нього неможливе змінити своїх батьків, що це неможливе завдання стати батькам до своїх батьків, він буде «дотримання» на власний рахунок: «Я не вдалося, це про мене». І він вирощує почуття, як він не дуже добре, що він не намагався досить важко, щоб він не співав. Він спробує знову і знову, бігаючи від розпаду і бездії. І знову стикатися з тим, що не стирається. Це багато провини і втоми.

По-четверте, що людина вже стикається з надмірною непередбачуваністю в дитинстві, він не вдається йому ще більше. Тому він буде вибрати, що він звик. Привабливий, навіть якщо він страшний, менш страшний, ніж невідомо. Він є тим, хто вибирає для того, що його батьки зробили. Це пояснює, чому діти алкогольних напоїв часто потрапляють в сімейні стосунки з звикаючими людьми. Здорові стосунки будуть невідомі і небезпечні.

П'ятий, він буде дуже важко, щоб позбутися зайвої уваги іншим людям і надмірним контролем. Це те, що він навчився дуже добре, і дитина. І це запобіжить його від почуття себе в відносинах, піклуючись про його потреби. І це заважатиме іншим людям у відносинах з ним: або вони будуть знехтувати, перекласти всю відповідальність за себе на контролінгу «мати», або відчувати багато небезпеки і залишити такі відносини.

Наслідки занадто ранньої повноти і притягнення до нестерпної відповідальності за виправлення батьків можна перерахувати протягом тривалого часу. Одне зрозуміло - живе з ними важко, багато втоми.

Психотерапія з такими людьми – тривалий процес. Довгий час для того, щоб людина розуміла, що намагатися контролювати інші нестерпні почуття.

Не відразу людина може відчувати себе в досить безпечному середовищі, щоб повернутися до тих «холодних» почуттів розпаду, тривожності, безнадійності. Повернутися до нас, щоб щось змінити. Я не можу керувати батьками, я не можу контролювати світ. Це не моя відповідальність. Це неможливе завдання. й

Прийміть це для того, щоб підкреслити своє місце в відносинах і вашої відповідальності: для себе і вашого життя. Щоб розпочати життя, послухайте свої бажання, до ваших почуттів. Жити в непередбачуваний світ і витримати непередбачуваність. І, можливо, навіть почати радіти і дивувати.

Автор: Катерина Бодек