Найвідоміші останні слова

Римський легіонер був прокинувся коротким мечем над головою старого чоловіка сидить на землі. Архімеди, один з найбільших вчених давньої Греції, не турбувався, щоб підняти очі. У бійці замовили старого чоловіка, щоб опинитися і слідувати йому. Ні, - сказав Архімедес, немає, поки не розв'язую проблему. На даний момент меч в руках неназвиного солдата завершив життя одного з найбільших мислителів.

Генрі Ворд Беечер, хімічна та неоднозначна середньо-нінадцятий запобіжник, заповіданий мільйонам протягом життя. Він готовий бути готовим, щоб зустрітися з бонімним запахом і пофарбувати фотографії після життя. Коли Беечер готовий прийняти останнє дихання, він назвав лікаря до нього і збивав, «Доктор, тепер я промив у таємницю. й

Ані Блейн, царська господиня, мала платити своїм життям за її стосунки з його величністю. Вона була спокійною до кінця. Повернувшись до свого нещастяного друга, який був тремінгом, як лист осена, Анна сказала: "Кураж." Спеціаліст з багаторічного досвіду роботи ... і у мене є дуже тонка шия.

За дверима спальні Королеви Єлизавети, натовп присяжних і променених за її сальвації. Королева лікувала кращим лікарем свого часу і боролася за її життя до останнього. Але як Пале Рідер зближився і ближче до неї, вона знав кінець був неминучим. Постріл в непристойності з судомно приглушеним фистом, королевою відповіли: "Все моє щастя в момент життя!"

Кардинал Вольсей, як і багато інших великих І тепер він з'явився перед виконавцем ... О, якщо я служив Господу навіть з половиною старанності, з якою я працюю, мій король, то він не залишив мене в моєму віці.
(Р)

Вільям Портер, відомий мільйонам читачів для своїх чудових оповідань під назвою О. Генрі, був довго тяжким. Коли кінець був поруч, він кланув руку близького друга сидячи на пансіонаті, і довгий час він тільки дихає сильно без витерання звуку. Відомий письменник, нарешті, сказав: «Харлі, Я боїться піти додому в темряві!»

Сіра Томас Більше сходження на спаржуючу сліпу. Він просить видалити пов'язку і зауважити його виконавцю: «Ви просто принесете мене негарним до м'якоті, на подальшій дорозі я піду без допомоги. й

Відчуття гумору не залишало до кінця і відомого американського актора театру і кіно Івана Баррімора. Він загинув протягом декількох годин, але раптом відновив свідомість. З останніми зусиллями волі він вичавлений слабким, посміхатися і, перетворюючи його друг Gene Fowler, збиваючи, "Сай, Ген, ви дійсно є незаконним сином Buffalo Bill? й

Доктор Самуїл Гарт, відомий лікар-ренесанс, що надає професійні послуги членам королівської родини. До своєї смерті він зробив остаточний запит на його другу професію, переповнений на голові: «Я тебе, ніжники», - сказав він, «покрокова сторона і нехай мені загинув свою смерть. й

Ах. Хоббес, радник могутнього, сказав перед смертю, «Я вмираю на мій останній шлях... й
р.

Релікс Руан був відомий своїм бездоганним способом. У той час як її життя був поруч з кінцем, слуга прийшла в приміщення наконечнику і поінформувала її, що відвідувач хотів побачити її. «Оцінка Руан відправляє свої найкращі побажання і апологізи». Вона готується до вмирання. й

Джеймс Смітсон, засновник всесвітньо відомого Смітсонського інституту у Вашингтоні, був у багатьох шляхах неординарної людини, а його чорний гумор залишився з ним до останньої хвилини. Лікарі не змогли діагностувати захворювання терміналу. "Я хочу зробити автопсію після смерті і дізнатися, що я помер." Я помираю так, що ви можете виявити хворобу. й

Остання лінія Томаса Едісона залишила свою родину. Великий винахідник не був атеїстом, як деякі заявили. Але він ніколи не обговорював свою віру, що вони були, серед тих, близьких до нього. Коли Едісон загинув повільно і важко, його дружина сіла на голові і тримала свою руку. Він здавалося б, гасить. Була тиша в кімнаті і тільки перемежливе дихання дихаючого чоловіка. Вдово, Едісон сати в ліжку неохайний. Він відкрив свої очі і виглядав прямо вперед протягом декількох секунд. Тоді він звернувся до панів. Едісон і сказав: "Здоров'я!" Як красиво це!

Що він бачив? Едісон не сказав. І ніхто не розповість.