Лист ніжності

Шановний Марілін!

Написати листа про ніжність. Ізці. Я спробую. Звісно, я не зроблю руки і шнурок, «О, якщо тільки я міг, принаймні частково...» Ноп. Я пишу, як я думаю, і як я можу. Найголовніше писати просто. І чесно. І все інше приходить з ним... Я думаю так.

Навігація Ніжність. Ніжність складається з двох частин. Слова і жести. Спочатку слова.

Коли люди вмирають, вони залишають з слів. Слова небезпечної, слова любові, слова заздрості, слова мудрості. Ми не маємо уявлення про те, як багато суб’єктів, які ми маємо у вигляді слів. Слова може вбити, слова можуть застрахувати. Тексти пісень, а це означає: Навіть Бог є просто текст для нас. Бог є словом. Біблія починається з слів, «На початку було слово. й

Коли люди зламаються, вони гинуть один одному. А потім є слова. Так. Ніщо інше. І часто люди пам'ятають іншу людину для решти свого життя так само, як вони колись сказали. І вони мучилися пам'ятати, що якось відповідь була неправильною і тому все вийшло неправильно, було непорозуміння і тому все згорнулося. Всі ці слова, слова, слова...

Слова небезпечної, слова любові, слова заздрості, слова мудрості. Але з усіх мільярдів слів є одна невелика категорія слів, які я ніколи не можу, за будь-яких обставин, шкоду. Вони можуть тільки принести радість і щастя. Вони не мають значення, вони не мають підтексту, вони не мають живлення. Ті слабкі слова. Замість, навіть перев'язки, звукові комбінації, деякі фонові хмари ... Це не цвяхові слова. Це не гармата Вони не є цегляними словами.

Це слова ніжності. Ви можете сказати їм стільки, скільки ви хочете, не боятися бути непорушним. Вони завжди будуть чути. Ви не можете перестаратися. Але! Зверніть увагу, що вони рідко говорять. Люди охоче скажуть їх. І тільки після довгих зусиль, у боротьбі з собою, вони, нарешті, віджимають: «вирізати» або «соняч».

Що здавалося б простіше? Скажіть ніжні слова для всіх, хто буде посміхатися, кожен буде в гарному настрої. Але немає! Є деякі магічні слова ніжності. Вони застрягають в горлі, якщо вони звертаються до неправильної особи.

Іноді ви навіть harass, скажете, жінка і все вже переміщається в правильному напрямку, і вона, здається, буде про згоду. Це лише тріфле, щоб розповісти її слова ніжності. Ну, просто, "ми дорогий" або "ловий". І це буде впадати в руки, птах в паху, мишу в мишці і так далі. Ви відкриваєте рот і ... закрийте його. Вони не можуть виходити, ці помилкові слова ніжності.

Іноді це навпаки. Ви не можете зупинитися. Ви залите з вас, як водоспад, ви будете насолоджуватися говорінням, ви хочете, щоб винахідити нові, більш ніж ніж ніж раніше. І ви потурбуєте своє слухання з тими словами. Тексти пісень, а це означає: І більше ви скажете їх, тим більше вона хоче почути їх. І настає точка, коли ви зупинитеся говорити на всіх, і просто розтираючи слова ніжності один одному, як птахи. Емпти, безглузді звуки ...

І серед слів ніжності є дуже секретні слова. Це так звані «мислові слова». Кожна «за словами» різна. Коли люди люблять один одного, вони приходять з цими словами. А коли любов гине, «на слова». В іншій любові, і ніколи не будуть ті.

І якщо людина бере на себе будь-яке слово, і передає її іншому коханні, він знає, що він вчиняє блювання. «Наші слова» дуже крихкі речі. Якщо ви не скажете їх разом, вони будуть страшні, солодка вразливість. І коли мова йде про один одного, вони найкращі слова ніжності, що є в світі.

Пам'ятайте, що в «Особливості зброї», Катерина попросила Фредерік перед тим, як вона загинула не сказати «замовити» іншим жінкам? Важливо, Марілін. Важливо не сказати: Я сподіваюся, що ви розумієте, що...

З жестами, це навпаки. Люди (особливо чоловіки) переходять направо і зліва. Чоловіки готові повісити, і жінки готові повісити, і обидва поцілунки легко, як вони пити або дихати. Більшість людей легко погоджуються з сексом. І натиснути на голову, повісити, щіпку або в одному дусі - ніхто навіть не звертає увагу на ці жести ніжності.

І ось де я нарешті прийшов до висновку. Що таке ніжність? Реальна ніжність? А ніжність Маріліна, коли ви скажете слова про ніжність і навіть кращі слова «замовити» і одночасно роблять жести ніжності. І хто він адресований таким же чином.

Що таке ніжність. Іноді називають щастя.

Це все. Артур Міллер.Видання

Космічне право подяку

Доброго дня!

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: lvoropaeva.livejournal.com/9502582.html