Наша мова не просто відбиття наших думок. Це програмування наступного життя. Включаючи деструктивні слова у вашій активному виступі викладає програму знищення.
«На початку було слово, і слово було з Богом, і слово було Богом. І слово став м'яко..." (Джон 1:1; 1:14)
浜у 涓 蹇
Сучасна людина живе в світі унікальних технологій та наукових відкриттів, які нас посилюють багато створених поглядів, підходів та парадигм. З новими відкриттями в галузі квантової фізики, епігенетики, торсійних полів і дзеркальних нейронів, ми маємо багато можливостей для науково-роз’ясування багатьох явищ, які раніше були в межах компетенції духовності і езотеризму.
Термін "Полів торій" З'явився в 1922 році, щоб посилатися на гіпотетичну фізичну поле, яка генерується стиранням простору. Поле ураження скрізь, де відбувається пересічення (поворот). У мікрокосмах і макрокосмах все має обертання. планети, сонячна система і сама галактика обертається, молекула і електрон переплетені навколо ядра, торсійні поля оточені всім. Вони утворюють загальну незворотну систему, в якій швидкість поширення сигналу миттєво, і поняття «час» просто не існує.
На думку вчених, думки є проблемою стирання, з якого побудована поле, а людська томність може вплинути.
Слова – одяг наших думок.Енергетика Слова має рівномірну щільну структуру, ніж енергія думки, і це джерело енергії в рази швидше.
Слова можуть бути представлені як електромагнітні коливання, які безпосередньо впливають на властивості та структуру молекул ДНК. Ці молекули відповідають за спадковість. Якщо мова насичена негативними утвореннями слів, структура ДНК починає змінюватися і передається нащадки вже спотворені. Скупчення таких негативних якостей можна назвати «самою програмою». Як рідний динамік, кожен з нас має унікальний магазин слів. Цей набір є потужним інструментом самопрограмування.
Я психолог, системний консультант, планувальник, і моя робота, щоб допомогти людині виявити і дефузувати руйнівні особисті та народні програми, які впливають на їх поточні обставини. Спостереження слів і фраз моїх клієнтів, я отримую багато додаткової інформації від їх несвідомості, і часто це найголовніше, що займає нас на новий рівень обізнаності про справжню проблему.
Згідно з буддійською психологією, основним джерелом втрати енергії є мова. Християнська релігія вчить: «Неважливо, що йде в рот людини, головне – що виходить». Багато аскетиків і святих, які відреагують на включені місця, щоб нічого не заохотило їх залучати до порожніх розмов.
У Ведасі такі розмови називають «праялпа». І це одна з головних перешкод для духовного і матеріального прогресу. «Як ти живеш. Що ми говоримо, ми маємо, кажемо давньою мудрістю. Визначено те ж саме відкриття німецького психотерапевта Ніссрата Песшкіна, автора позитивної психології та психотерапії. Він був першим, щоб виявити слова, які програми захворювання організму. Такі слова присутні в лексику буквально кожної людини. Песшкян назвав це явище «органічне мовлення. й
Органічна мова – слова та вирази, які безпосередньо впливають на фізіологічні органи людини.Вони можуть зміцнювати і підмінити здоров'я, благополуччя і життя себе.
Приклади фраз органічного слова: мій терпіння лопнула; я вже розбився мій голова; щось їсть; я все поїсти; я сидів у мої нирки; кисень був відрізений для мене; я не засвоююся, всі соки були вичавлені з мене; я зіпсував багато крові; Я хотів би змити; я втомився нудоти; Я просто ніж до мого серця; Я соромлюся (поколювання), я все над моєю шиєю; Я спалений з мого горла; вони перевернулися; вони мене до смерті; вони знайдуть ... Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
р.
Пезешкін опублікував свої висновки щодо впливу органічного мовлення на здоров’я людини порівняно недавно, але ці висновки вже були перевірені багатьма експертами. Чи є органічне мовлення, що створює захворювання або звітності?
Поведінка: спочатку людина включає в себе обструктивні слова в активному виступі, викладає програму конкретної хвороби і тільки після чого виникає хвороба. І не будь-яке захворювання, але про що було повідомлено. Створюючи хворобу, деструктивні слова стають ще більш схильними до активної мови, витримують хворобу і дозволяють їй «житий і борошняний». й
Органічна мова – незалежна психічна програма. І вона має добре з'єднану місію: для підтримки чого було створено. Наведено дані з детальних мовних досліджень багатьох тисяч пацієнтів. Звичайно, набір слів в контексті захворювань набагато багатший, ніж в таблиці вище, але якщо ви встановили, щоб встановити в своїх мовах слова, які знищують здоров'я, то ілюстрації допоможуть вам в цьому завдання. І механізм тут надзвичайно простий і зрозумілий: відкриваються кошти. Немасковані засоби роззброєння.
Приклади слів і виразів, які створюють і стійкі захворювання:• втомлюється до нудоти, загортається горлом, від серцевих обертань - анорексія nervosa;
• підняття тягару догляду, переносити хрест; проблеми, що сидять на шиї - остеохондроз;
щось їсть, отрує життя, я не маю на себе, я втомився від усього до смерті - злоякісна пухлина;
• займатися самоадміністрацією, виразкою, що (або кимось) не засвоюється – виразка;
• сидить в нирках, прокочується сеча в голові, не справляється міцністю, розтирається - урологічними захворюваннями;
• знайти вихід, нехай ваш гнів не працює, відрізати киснем, «нез» на когось – бронхіальна астма і синдром гіпервентиляції;
смоктання крові, віджимання соків, вноситься м'якоть і кров – захворювання крові;
• взяти до серця, серцебиття, удар до серця - інфаркт міокарда;
• він не відьмається, не хотів би бути в шкірі, легко раниться, тоненькі - шкірні захворювання і алергії;
• подряпиніть голову, ризикуйте голову, поки не збити голову, твердий головний біль - мігренін, залежність від погодних умов;
• конвульсій на обох ногах, нестабільний, гойдалка, неприпустимий - хронічні судоми, гута;
• випуск пари, лопне терпіння, дають тепло, спір - гіпертонічна хвороба;
• каустичний, гіркий, жовчний, щоб життя не здавалося меду, не радості - хвороби печінки і жовчного міхура, ожиріння;
очі не побачать, страшно виглядати, в залежності від того, чому світло не милий, непристойний - захворювання очей;
Я не хочу почути це, не кажучи вже, заповнювати, заповнювати, шумити, рмелі - втрати слуху, глухість;
• Потовщення, погладжування, знеболювання, скарження, не фольго (темність), зламала мій терпіння - пригнічення ...
ЗареєструватисяНе існує різниці до яких або до яких вищевказаних і аналогічних слів і виразів. Дуже факт їх присутності в активному виступі кладеться, а потім підтримує програму захворювання.
Слова є картиною реальності, яка людина перебуває в моменті.Ми часто приїжджаємо на події, в яких буквально на які фрази клієнту «пакував» його запит під час інтерв’ю. Клієнти кажуть більше, ніж вони розуміють. Про це розповідає відомий вираз «Фреудіан». Думки, які говорили проголос, можуть бути частиною несвідомих процесів.
Відшкодування нових, невідомих, потенційно небезпечних. Відмова від попереднього негативного досвіду. Це так звані обмеження слів, вони уточнюють і моделюють нашу реальність. Назва цих слів відображає свою сутність: говорячи їх, ми обмежуємо себе. Слова-лімітатори можуть бути розділені на чотири групи, або сім'ї – так вони називаються.
1,1 км Група слів обмежувачів «Я не можу отримати»Ці слова чітко вказують на самодобутність, демонструють віру людини, що його здібності обмежені. Слова цієї групи, як правило, змушує вас стояти ще, постійно сумніватися.
Приклади: Я не можу, я не можу; я не впевнений; я не можу; це за межі моєї здатності або моєї міцності; я не можу обіцяти; нічого залежить від мене; я не буду брати на цю відповідальність. Найнадійніша фраза цієї групи «Я не досягне успіху» – це ювелірні вироби, які переведені в «Я не вірю в себе».
2. Самооціночна група «Я не гідний»З зовнішнім схожістю з першою групою має радикально різне завдання. Аспіранти слів цієї групи, як правило, не стоять ще, вони дійсно прагнуть до саморозвитку. Саме ці люди, які мають репутацію смарт-майстрів всіх угод, перевозять все і кожен, а також беруть відповідальність за все. У той же час вони несвідомо недооцінюють і обмежують потенціал своїх вимог, завдань і дуже якість життя.
Приклади: ще не час; я хотів би, але ...; це не достатньо, що я хочу!; це не шкідливо для того, хто я...; Я не можу це дозволити; ніщо! (одна з найпомітніших)
Важливим є те, що вплив фраз цієї групи слід враховувати відповідно до їх контексту. Наприклад, якщо ми говоримо, “Я не можу дозволити собі нехтувати здоров’ям”, фраза обмежить цю віру і, відповідно, послужить нашим здоров’ям. А також фраза “Повій!” послужить Вам у тих випадках, якщо ви не бажаєте відчути, що ви почуєте або свідком (один програє гроші, робить смертельну помилку).
3. У «Я не хочу, але вони роблять»Приклади: необхідний (не в контексті потреби, але в сенсі «м'язової»); обов'язковий; проблеми; «мійне життя – бездіяльність»; «Я повинен зробити» і «Я повинен...
4. У ПЕРСОНАЛЬНИЙ БЛОКИНГ ГРУП "Імпозитивний"За допомогою цих слів просто беремо кисень з усього, що ми називаємо сон.
Приклади: Неможливі; неможливі; неможливі; якщо раптом; якщо що-небудь; навряд чи отримувати; може статися ... (планування перешкод); і раптом; Бог заборонений; і більшість "навиків": немає вибору.
5. Умань ГРУПА ІНВЕСТИЦІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ У ВЕЛИКОМУ ПОБЛЕМИ «АРМЕНДДОН» - руйнування просторуПриклади: це катастрофа; кошмар; жах; випадок є трубою.
Обмеження слів, таких як слова з категорії «органічна мова», значно зменшують швидкість регулювання продуктивної доміни і, в результаті, зменшують швидкість руху нашого руху до мети.
Тим не менш, є інші слова, які притягують нас ближче і підключають нас до нашої мети, це WINGWORDS: Я можу! Я роблю! Я маю намір!
Генетичний апарат людини практично ідентичний плодам рослини, черв'яків, мавпи, тобто білків є робочим набором, який є універсальним для всіх організмів, які здійснюють обмін речовин, а інформація про поля ураження визначає в якій послідовності, за яким буде побудовано білкову матрицю (РНК) амінокислот.
Виклик: йти крок або вниз крокВчимося про те, що дружеться з Левієм: Емоційне бурдена БетраальКандидат біологічних наук П.П. Гаряєв і кандидат технічних наук Г.Т. Тертишний за допомогою обладнання, розробленого науковцями, записаного: зловживане слово викликає мутагенний ефект, схожий на випромінювання потужністю 1000 х-променів.
Гаряєв вважає, що за допомогою мови, а отже думки (за виступом – результат мислення), людина, як скульптор, створює його генетичний апарат. І це залежить від нас, що інформаційне поле ми будуємо навколо нас, з чим і в якому ми живемо, скільки в галузі доброти і духовності - наші рідні, наші діти.
Ви не помітите, як ваші дії зміняться, а потім життя себе!
Автор: Ірина Іщенко
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: ishchenko.pro/irina-ishchenko/verbalnoe-programmirovanie/