Охорона здоров'я слів

Перегляди

Кожен з нас, будучи носієм мови, має абсолютно унікальний магазин слів. Цей набір є потужним інструментом самопрограмування. Як ми говоримо, так ми живемо. Що ми скажемо.
Слова – це одяг наших думок, а енергія слів має рівномірну щільну структуру, і ця енергія утворює матерію в рази швидше, ніж енергія думки.
До цього достатньо доказів. І був ще один, так серйозний, що безумовно визнаний відкриттям, здатним загоєння найнебезпечніших захворювань.

Це відкриття німецького психотерапевта Носсарата Песшкян. Він відкрив, а потім дізнався про нейтралізацію, слова, які хвороби програми організму. З часом Песшкян переконливо довели, що ці деструктивні слова присутні в словнику всіх людей.

Ви знаєте? Немає, хто може врятувати себе від слів, які:
• Захворювання програмування,
• матеріалізувати їх в організмі,
• Вони не допускаються до зцілення їх.

Ці слова Д. Песшкян поєднуються в назву «органічна мова» – слова та вирази, які безпосередньо впливають на фізіологічні органи людини. Ви добре усвідомлюєте ці слова та вирази. Це дійсно небезпечна і деструктивна енергія, яка може підірвати навіть краще здоров'я, навіть якщо це три рази героїчно.
Повідомляємо, як віртуозні слова знищуються. Я не можу вірити, що такі неправомірні слова можуть бути настільки шкідливими.

Дивитися на це:

• Моє терпіння збігається,
  • Я вже зламав голову.
  • Щось їсти мене,
  • Я даю всіх моїх віскі,
  • Я сидів у моїй нирках (щось, хтось),
  • Вони відрізають киснем.
  • Я не дайджест (щось чи хтось)
  • Я отримав весь сік з мене,
  • Я отримав багато крові.
  • Я хотів би хизати,
  • Я хворий і хворий.
  • Просто ніж до серця,
  • Я вже стружка.
  • У мене була моя шия.
  • вгорнути,
  • Я так згоден,
  • Вони полонили мене до смерті,
  • Тексти пісень, а це означає: Будьте в моєму взуття,
  • тиск на мене,
  • Я знаходжу.
І так далі. Чи не те, що хороший дискусію? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Доктор Пезешкін опублікував свої висновки про вплив органічного мовлення на здоров'я людини не так давно, але ці висновки вже були перевірені. Чи є органічне мовлення, що створює захворювання або звітності? Вимкнено це Creator. Іншими словами, припустимо, що слово-розробники з'являються у виступі людини після настання захворювання – кажуть, що несвідомий, який контролює всі фізіологічні процеси, порушення сигналів. Однак не було підтверджено припущення.
І тепер ми можемо впевнено сказати, що картина це: спочатку людина включає слова-дестройдери у своєму активному виступі (включає програму конкретної хвороби), а тільки тоді виникає хвороба. І не будь-яке захворювання, але це було заявлено.

І тут є ще одне, що важливо: створивши захворювання, слова-дестройери ще більш вкорінені в активному виступі, а не на всіх, щоб повідомити про хворобу (дата).
Завдання деструктивних слів досить різне – підтримувати хворобу, надати йому можливість «живо і просперс». Органічна мова – незалежна психічна програма, яка має добре пов'язана з місією: для підтримки якої було створено.

Наведено дані з детальних мовних досліджень багатьох тисяч пацієнтів. Звичайно, діапазон слів про захворювання набагато багатший, ніж в цьому списку, але якщо ви встановили, щоб встановити свої слова, які знищують здоров'я, то ілюстрації, які допоможуть вам в цій роботі. І переконайтеся, що коли ви знайдете слова, які знищать вас, ваше слово буде швидко очищено.
І механізм тут простий і зрозумілий: відкриваються кошти. Немасковані засоби роззброєння. Чи варто сказати, що при поході слів-дестройєрів захворювання відходять?
Доведено метод Д. Пезешкіна.

так, стіл.

Ці слова і вирази створюють і стійкі до захворювання:

Набридло на нудоту, подається в горло, з серця виходить – Анорексія Нервус
Щоб здійснити тягар. Виконайте свій хрест. Проблеми, які сидять на шиї - Osteochondrosis
Що таке харчування, отрує життя, я не маю на себе, я втомився від усього до смерті.
Для участі в самоадміністрації, саркастичному, щось (або хтось) не перетравлювати.
Хтось сидить в нирках, попадання сечі в голові, не сила, втомлюється - Урологічні захворювання

Знайдіть вихід, дайте вільний перейде до свого гніву, відріжте киснем, хизіть на когось - бронхіальна астма і синдром гіпервентиляції
Смокче кров, вичавлюючи соки, він пішов в м'якоть і кров.
Візьміть до серця, серце розбиває, удар до серця - інфаркт міокарда
Він не свербіж, не хотів би бути в шкірі, легко ранений, тоненькі - шкірні захворювання і алергії
Пробити голову, ризикувати голову, знову збити голову, твердий головний біль - Міграін, метеороз

Лімп на обох ногах, нестабільний, shaky, неприпустимий - хронічні cramps, gout
Випускають пар, лопнуть терпіння, дають тепла, спір — Гіпертонія
Хвороба печінки і жовчного міхура, а також ожиріння
Очі не побачать, страшно виглядати, в залежності від того, чому світло не милий, непристойний.
Я не хочу почути його, не кажучи вже, заповнювати, заповнювати, гучність, рмелі - Зцілення втрати, глухість
Він збив, шейки, незліченні, гранати, не фольги (темність), мій терпіння лопне.

Примітка.

Не існує різниці для кого або які ці та подібні слова та вирази застосовуються. Дуже факт їх присутності в активному виступі кладеться, а потім підтримує програму захворювання.
Ми пропонуємо вам подивитися мову. Ні, не для себе - це без особливих зусиль. Практика - дотримуйтесь того, що деструктивні слова присутні у виступі близьких. Просто уникайте «пошук».
Будь ласка, будь ласка, чуйні: люди, особливо близьких, боляче викладаннями та інструкціями. Просто пишіть інформацію. Наприклад, давайте мені читати цю статтю і дати своїх близьких можливість зробити власні висновки. І приймати власні рішення. І пам'ятаю: індивідуальне мовлення є те, що абсолютно не може бути грубо заважати!

Джерело: stan-molozhe.ru/? п=2816#more-2816