Останні слова відомих людей.

Однією з найбільших міфів життя є процес смерті.
Не можна бути впевненими, що відбувається після смерті, але останні хвилини життя зазвичай наповнені чесністю і щирістю.
Деякі люди дали можливість підготуватися до смерті, а інші не мають.
Останні слова людини дуже розкриваються.
Якщо людина загибла або раптом гине, його останні слова допомагають зрозуміти, що саме займався думками і душею людини.
Довгий час був поширеною практикою, щоб документувати кінцеві слова наших близьких.
Це список останніх слів відомих людей.

Р

1. Вольфганг Амадус Моцарт (1756-1791)

Смак смерті на губах. Я відчуваю щось не на цій землі.

Найбільший австрійський композитор, інструменталіст і диригент.

Віденська класична школа композиції, скрипалізм-віртуоз, harpsichordist, органіст. За словами контемпорів, він мав феноменальний музичний вухо, пам'ять і можливість імпровізувати.

Він складається з понад 600 творів, які визнані вершинами симфонічної, камерної, фортепіано, оперної та хорової музики. За роки свого смерті обговорювалися обставини його смерті. Моцарт загинув 5 грудня 1791 року у віці від 35 років після короткого захворювання.

Його хвороба почалася при набряках рук і ніг, після чого різкий біль в животі і інтенсивне блювання. Моцарт підозрював, що він отруював. Він залишився свідомим до двох годин до смерті. Моцартське тіло ковтати так багато, що він не міг сидіти в ліжку, або навіть рухатися навколо. Його останні слова дуже яскравими: «Присмак смерті на губах». Я відчуваю щось не на цій землі. й

2. Стів Ірвін (1962-2006)

Не хвилюйтеся, вони не зазвичай плавають назад.

Автор численних диких фільмів, таких як The Crocodile Hunter, Crok Files, and The Crocodile Hunter Diaries. Власник зоопарку Австралії в Бірві, Квінсленд.

Загинув 4 вересня 2006 року на множині чергового телевізійного шоу, що приймає жирний удар до променя в серці.

Останні слова Ірвіна були записані "Не хвилюватися, вони не зазвичай плавають назад." Він приймав, що промені діяли клімсі і був відлякуваний. Відеопідйомка підтверджує зворотний зв’язок.

3. Амелія Харт (1897-1937)

KHAQQ до Itasca. Ми повинні бути на курсі, але я не можу бачити вас. Газ працює. На лінії 157-337. Ми будемо повторювати це повідомлення. Ми будемо повторювати це на 6,210 кілограм. Чекати.

Американський івенатор, один з перших жіночих пілотів, перша жінка літати Атлантичний океан. Також відомий як спікер, письменник, журналіст, авторка, авторка. Ідол раннього феміністського руху.

У 1937 році Амелія Ергарт і Фред Ноонан зникли над центральним Тихого океану, намагаючись зробити рейс по всьому світу. Причина її смерті і розташування її літакової аварії завжди була таємницею. Багато дослідників вважають, що літак Ергарт збитий в океан після запуску палива. Її останній сеанс зв'язку пропонує вона була близькою до місця призначення Острів Howland, невеликий острів коралових рифів, але не міг його знайти.

У 2007 році Міжнародна команда з відновлення розпаду літака провела дослідження та археологічні викопки на Миколаївроро. Відкрито безліч артефактів, але найцікавіше було бразилки блискавки. Археологи стверджують, що блискавка схожа на американський, який використовувався в 30-х роках для жіночого одягу. Відкрито інші артефакти, які говорять Американській жінці від 30-х років.

4. Боб Марлі (1945-1981)

Гроші не можуть купити життя.

Ямайський музикант, гітарист, вокаліст і композитор. Не дивлячись на те, що він був більш ніж 28 років з дня смерті, Боб Марлі ще є найвідомішим регістрним художником. Саме через міжнародний успіх, який отримав загальну популярність за межами Ямайки.

Боб Марлі був одним з найбільш видатних прихильників Пан-Африканізму і ортодокс-Растаман; багато інших послідовників цієї релігії навіть вважають Марлі пророк.

У липні 1977 р. при лікуванні ушкоджень під час дружного футбольного матчу Марлі діагностували меланоми. Він відмовив у ампутації ноги і меланоми в кінцевому підсумку поширюється на легенів і мозку. Боб Марлі помер в лікарні в Майамі вранці від 11 травня 1981 року, у віці 36. Його останні слова були до сина Зіггі. Вони були, "Мої не можна купити життя."

5. Малкольм X (1925-1965)

Брати! Шановні колеги! Це будинок миру!

Американський бійець за чорні права, ідеолог Нації Ісламського руху, який мав величезний вплив на Чорні Панори та рух за сецесією чорної держави.

Під час свого виступу натовп був непристойним. У цей час його охоронці почули тихий шум, людина кинувся вперед і постріл Malcolm X в грудях з кліпом. Два інших чоловіків захищали пістолети в нього, поранивши його 16 разів. Малкольм X загинув перед тілом впав на підлогу. Його останні слова були спроби зберегти натовп у миру. Інші джерела голосують його останню цитату як: "Нові, тепер, брати, зупинка, залишаються спокійними."

6. Оскар дикий (1854-1900)

Моє фотошпалери і я боїду загибель. Один з нас має йти.

Оскар Дике — ірландський драматург, поет і письменник. Він написав багато історій і одного роману. Відомий від свого жита, і він став однією з найуспішніших драматургів пізньої Вікторії. В кінці ХІХ ст., але постраждала драматична осінь і була в ув'язненні протягом двох років, була виявлена винність гомосексуальних відносин. Оскар Дике помер головного мозку менінгіт 30 листопада 1900 р. Він був 46 років.

Він загинув в готелі, він порівнював останні хвилини і тривоги на копчені шпалери готелю. Заміщені шпалери, а кімната була перероблена в стилі одного з квартир в Лондоні.

7. Джордж Харрісон (1943-2001)

Люблю один одного.

Український рок музикант, співак, композитор, письменник, продюсер і гітарист, відомий як гітарист Beatles. Харрісон отримав 21 місце на прокаті кам'яних журналів "100 найвеличніших гітаристів усього часу".

У липні 2001 року опинився радіаційний вплив пухлин головного мозку в клініці Швейцарії. George Harrison помер 29 листопада 2001. Його останні слова були записані дружиною, просто "Кохання один одному".

8. Л. Франк Баум (1856-1919)

Тепер я можу перехрестити швидко.

Американський письменник, «креатор» магії Оз. Відомий світовий класичний дитячої літератури, книги якого зняті десятки разів, давали піднятися на безліч імітацій і пародів.

5 травня 1919 р. Франк Баум зазнав інсульту. Він загинув тихо наступного дня, дев'ять днів до свого 63-го дня народження. Баум здав свої останні слова до дружини на годину до того, як він загинув. "Ново я можу перехрестити швидше" посилання на країну Оз.

9. Голландський Шульц (1902-1935)

Гей, Джиммі! Труба ковтати. Розмова до меча. У вас є великий рот! Допомогти мені, Henny! Max надходить тут. Канадський суп з бобів. Я хочу платити. Нехай вони залишають самостійно.

Останні, безглузді слова голландського Шульца. Він був Нью-Йоркський гангстер від 1920 до 1930 рр. За час свого життя Шульц здійснив заставу в організованому злочині. Під час антиалкогольної кампанії, ганга Джой Хой та голландського Шульца під керівництвом постачання пива по всій Бронксі.

23 жовтня 1935 р. Шульц був знятий в голові і загинув в Палаці Чопхаус в Ньюаркі, Нью-Джерсі. Він був лише 33 роки. Слова Нідерландського Шульца були записані поліцією. У зв'язку з тяжкістю травми голови, він сказав багато неоднорідних і випадкових виписок. Його слова надихнули багато книг, режисерів і оповідань в ЗМІ.

10. Джек Даніель (1846-1911)

Останній сто грам, будь ласка.

Джек Даніель – засновник Tennessee Distillery Jack Daniel’s. Він ніколи не був одружений і не мав дітей, але був близьким до свого улюбленого нефрика, Лем Мотло. У 1907 р. через погіршення здоров'я Данила переніс дистильєрський бізнес до своєї нефлюзної молотви, який потім переніс його на своїх дітей.

Джек Даніель помер від отруєння крові 10 жовтня 1911 р., в Линцбурзі, Теннесі, інфекції, які загинув його, почався з невеликою пункцією на його великого пальця. Його останні слова були записані в день смерті і читати: "Останні 100 грам, будь ласка." Джек Деніел Тенесі з віскі є одним з кращих в світі і відомий своєю квадратною пляшкою.

через декатоп
первинне джерело Toptenz

Джерело: